Σελ. 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 46
    Περιοχή
    kipseli
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    15360/1536
    ISP
    vodafone
    DSLAM
    Forthnet - ΑΡΗΣ
    SNR / Attn
    9,5(dB) / 27,0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Μου φενεται ξεκιναει νεος γολγοθαας!!
    Οι πιο παλιοι που ειχατε παρακολουθησει την ιστορια μου,μαζι με τον φιλο sebu,θα θυμαστε οτι ειχα προβλημα βροχου,πολλες αποσυνδεσεις,διαφορες ταχυτητες και αλλα τετοια.
    Μετα απο πολυ ταλαιπορια λοιπον η καλη μας η ΝΕΤΟΝΕ,μας αλλαξε τον βροχο.Χαρες,τραγουδια,η γραμμη πετουσε,τα στατιστικα αψογα,s/n margin 15-19.Καμμια αποσυνδεση,και επιτελους ευχαριστιομουν και γω (ετσι νομιζα τουλαχιστον,μεχρι πριν καμμια ωρα),τα 10/1.Και το ειχα δει εγω το ονειρο.....
    Αφου ερχομαι λοιπον απο την δουλεια,βλεπω φορτηγακι ΟΤΕ απο κατω,ειχαν ανοιξει τα καπακια απο το πεζοδρομιο,ειχαν σκαψει,ειχαν βγαλει καλωδια εξω,μετραγανε και τελος παντων ηταν μες την τεχνολογια!(Εδω να σημειωσω πως δουλευανε στην διπλανη πολυκατοικια απο μενα).
    Για καποια στιγμη ειπα να τους κανω και πλακιτσα,οτι και καλα "καντε οτι γουσταρετε,μην μου πειραξετε τον βροχο μου γιατι εκανα αμαν να μου φερουν καινουργιο" και κατι τετοια,αλλα αστους,λεω,καποιος αμοιρος θα βαζει ADSL.Και τελειωνει εδωω....
    Ανοιγω λοιπον πριν λιγο το pc,γιατι κατι μου ελεγε οτι σιγουρα θα την εχουν κανει την μαμακια,παω στατιστικα του ρουτερ...και τι βλεπω??

Uptime:0 days, 0:39:05 Modulation:G.992.5 annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:949 / 10.239 Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]:4,18 / 26,77 Output Power (Up/Down) [dBm]:11,5 / 19,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]:14,0 / 29,0 SN Margin (Up/Down) [dB]:7,5 / 7,0 Vendor ID (Local/Remote):TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote):0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote):0 / 0 Loss of Power (Local/Remote):0 / 0 Loss of Link (Remote):0 Error Seconds (Local/Remote):10 / 0 FEC Errors (Up/Down):0 / 0 CRC Errors (Up/Down):256 / 325 HEC Errors (Up/Down):1.540 / 191

ΟΛΑ Π@#$ΑΝΑ!!Παει s/n margin,παει upload,πανε ολαααα!!
    Περνω καπακι ΝΕΤΟΝΕ,τους ενημερωνω για τους χοντροκεφαλους και τωρα πλεον περιμενω να δω ποτε θα κανει την επομενη αποσυνδεση,γιατι φυσικα με τετοια στατιστικα παλι θα εχουμε ντραβαραα,και απο Δευτερα εεχει ο Θεοος!
    Ειμαι παρμενος μεχρι εκει που δεν παιρνει.Ευτυχως τους προλαβα οταν φευγανε και προλαβα και πηρα την πινακιδα απο το στρουμφοφορτηγακι του ΟΤΕ.Οοοχι,δεν θα μου την γλειτωσουν!Και πιος μου λεει εμενα οτι μου σαμποταρανε τον βροχο επειδη ηταν καλος και τον βαλανε αλλου,και μου βαλανε εμενα παλι καμμια μπλεμπα?
    Τα σχολια δικα σας!!
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nxenos : 02-11-07 στις 19:14.

Περιοχή
    Πειραιά
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Path Level
    Fastpath
    Για καμία ώρα τώρα είχε πέσει το internet με πεντάλεπτα uptime και όταν προλάβαινα να κοιτάξω τα stats, από 15.997/1023 είχε πάει στα 1.470/450 και με s/n margin στο Θεό. Το παθαίνουν αυτό αρκετοί από ότι έχω δει καμία φορά το δίμηνο για λίγη ώρα.
    Τώρα πριν λίγο έφτιαξε btw, μήπως ήταν και το δικό σου κάτι παρόμοιο?
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzampaman : 02-11-07 στις 20:17.
    ~ No retreat, No surrender ~

Περιοχή
    kipseli
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    15360/1536
    ISP
    vodafone
    DSLAM
    Forthnet - ΑΡΗΣ
    SNR / Attn
    9,5(dB) / 27,0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Μπααα,δεν νομιζω,αφου οταν το ελενξα τα λαμογια του ΟΤΕ ηταν ακομη κατω και σκαλιζανε!Μαλιστα ειπα να κατεβω να τους ρωτησω τι προβλημα υπαρχει,αλλα ειπα να φαω κατι πρωτα(καταραμενη πεινα!)και να κατεβω μετα!Και μαλιστα ελενχω εκεινη την ωρα την γραμμη και μου εδειχνε margin -29!αλλα δεν τους προλαβα.παντως τα εχουν κανει σκ@#$τα κατω στο δρομο.Ολο χωματα και σκαψιματα και μπαλωματα.Εεε ρε πο#$%τη μου...την γλυτωσανε.Ειναι σιγουρο οτι κατι πειραζανε στα καλωδια.Καταρχην ακομα ετσι ειμαι.Παντως ειναι υπο παρακολουθηση η γραμμη...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nxenos : 02-11-07 στις 20:58.

Περιοχή
    αρβανιτοχωριον
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    ISP
    cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Router
    speedport entry 2i
    Μπααα οι Οτετζηδες φταινε ειναι δεδομενο!
    Ειδαν πελατη παροχου και ειπαν να του δωσουν να καταλαβει
    γιατι αυτος να εχει καλυτερο βροχο απ το δικο τους;
    Ασε που μπορει να τους δωσει κι ο Βουρλουμης bonus απ την τσεπη του!
    Εισαι μπριζωμενος φιλε nxenos και φαινεται πως τους ταχεις μαζεμενα απο παλια...
    Φαντασου να μενες για μερες εντελως απο ADSL ή/και τηλεφωνο σαν της forthnet με το FullLlu ...
    Ααα δεν προσεξα με την εταιρια σου μιλησες ;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manoulamou : 02-11-07 στις 22:25.
    Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
    Αγανάκτηση
    , Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.

Μένανδρος:
    Όσοι δεν έχουν
    δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.

Downloads
    7
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nxenos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μου φενεται ξεκιναει νεος γολγοθαας!!.....
    ΟΛΑ Π@#$ΑΝΑ!!Παει s/n margin,παει upload,πανε ολαααα!!
    ....
    Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση...

Έχω παρακολουθήσει τις ταλαιπωρίες, που είχες παλαιότερα και δεν μπορώ να μην πω, ότι ξαφνιάστηκα, όταν διάβασα το post σου..

Τελικά, καλά λέγανε οι αρχαίοι "Tο φυλάξαι τ' αγαθά χαλεπώτερον του κτήσασθαι εστί".

Περιοχή
    kipseli
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    15360/1536
    ISP
    vodafone
    DSLAM
    Forthnet - ΑΡΗΣ
    SNR / Attn
    9,5(dB) / 27,0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manoulamou Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...
    Ααα δεν προσεξα με την εταιρια σου μιλησες ;
    Μιλησα αλλα μεσολαβει Σαββατοκυριακο και δεν καναμε τιποτα.Απλα μου ειπαν να το παρακολουθησω μεχρι Δευτερα,αλλα ειναι δεδομενο,οι αποσυνδεσεις ειναι στανταρ!Τωρα παει,αφου επεσε ΟΤΕτζιδικο χερι,φτου και απο την αρχη!Και αντε παλι δηλωση βλαβης,και αντε παλι ερχονται και δεν βρισκουν τπτ και κλεινουν την βλαβη και και και.....
    Κριμα κριμα κριμα...και ειχα μια χαρα βροχο....

Περιοχή
    Iλισια
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Cyta Hellas
    Ταχύτητα
    1.020 / 15932
    ISP
    Cyta Hellas
    Router
    Pirelli P.RG A4201G
    SNR / Attn
    5,0(dB) / 18,7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    σε καταλαβαινω απολυτως!
    εδω και 1 μηνα περιπου, εκει που δεν ειχα κανενα προβλημα...ξαφνικα αρχισαν αποσυγχρονισμοι πολλες φορες την ημερα...
    δεν ξερω που οφειλεται, αλλα οσο και να κατεβαζω το προφιλ...τα ιδια.
    και δεν εχω πειραξει τιποτα.
    Λες να εχει γινει κατι με τον δικο μου βροχο ...απο εξωτερικους παραγοντες??
    Οι πεισματάρηδες άνθρωποι μπορούν να διαιρεθούν στους ξεροκέφαλούς, στους αδαείς και στους ακαλλιέργητους.
    ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
    Εύκολα μπορούμε να συγχωρέσουμε ένα παιδί που φοβάται το σκοτάδι.Της ζωής αληθινή τραγωδία όμως είναι άντρες να φοβούνται το φώς.
    ΠΛΑΤΩΝ
    Η ελάχιστη αρχική απόκλιση από την αλήθεια, πολλαπλασιάζεται αργότερα χιλιάκις.
    ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

Περιοχή
    kipseli
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    15360/1536
    ISP
    vodafone
    DSLAM
    Forthnet - ΑΡΗΣ
    SNR / Attn
    9,5(dB) / 27,0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από magnan Εμφάνιση μηνυμάτων
    σε καταλαβαινω απολυτως!
    εδω και 1 μηνα περιπου, εκει που δεν ειχα κανενα προβλημα...ξαφνικα αρχισαν αποσυγχρονισμοι πολλες φορες την ημερα...
    δεν ξερω που οφειλεται, αλλα οσο και να κατεβαζω το προφιλ...τα ιδια.
    και δεν εχω πειραξει τιποτα.
    Λες να εχει γινει κατι με τον δικο μου βροχο ...απο εξωτερικους παραγοντες??
    Αμ εγω που ξερω τι εγινε?Το ειδα να συμβαινει μπροστα στα ματια μου! Την ιδια στιγμη τσεκαρω το ρουτερ και απο κει που το margin ηταν 18 ειχε παει αυτοματα στο 6,5!Και σε καποια φαση το ειδα στο -29!!Αρα τα σκαλισανε και τα κανανε μην πω πως!Και η φαση ειναι πως αμα ξαναρθουνε θα πουνε πως δεν εχει τιποτα ο βροχος!Ειναι απλο,σκαψανε για την διπλανη πολυκατοικια,τα κανανε χαλια και τωρα ειναι ολα αφημενα ετσι,με μπαζα,χωματα και πηρε και μενα η μπαλα!Και δεν εχει να κανει με το προφιλ,αμα τα πιανει η γραμμη σου δεν εχεις προβλημα.Ειναι καθαρα εξωτερικος παραγοντας..η για την ακριβεια..παραγοντας "χερακι ΟΤΕ"!
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nxenos : 03-11-07 στις 14:47.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    εμένα την προηγούμενη φορά που ήρθαν τα τζιμάνια στην γειτονιά και στην πολυκατοικία έμεινα 3 εβδομάδες με κομμένη γραμμή σε δυο σημεία, ενώ πιο πριν ΔΕΝ είχα κανένα πρόβλημα. Και φτιάχτηκε μόνο όταν η μάνα μου έκανε επώνυμη τηλεφωνική καταγγελία στον αέρα στον παπαδάκη! αυθημερόν μάλιστα.Αυτό για όσους λένε πως ο ποτέ δεν βάζει το χεράκι του
    Βέβαια εγώ σε εκείνο το σπίτι εχω βιβόντι που δεν τους κυνηγάει τους οτετζήδες όπως η νετονε.

Περιοχή
    Peristeri Attikis
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Forthnet - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    ΖΤΕ H288A
    SNR / Attn
    12,8(dB) / 4.6(dB)
    Παλι τα ιδια και απο μενα...

Δεν φτανει που ειμαι καρφι στα 4, σημερα δεν ειχα τηλεφωνο ολη μερα, και εκαναν και την εμφανιση παλι μετα απο καιρο αποσυνδεσεις....

Χαηλαητ της βραδιας ειχα παραγγειλει σουβλακια και εκαναν μια ωρα να ερθουν, ειχα παρει απο κινητο αυτοι ειχαν το σταθερο μου, ειχαν παει σε λαθος διευθυνση και περνανε μετα στο σταθερο να με βρουνε και φυσικα παπαλα... Που να ξεραν... Ειδα στο ebill ειχαν παρει 5-6 φορες...

Περιοχή
    kipseli
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    15360/1536
    ISP
    vodafone
    DSLAM
    Forthnet - ΑΡΗΣ
    SNR / Attn
    9,5(dB) / 27,0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Τουλαχιστον εφαγες καλα!Εντωμεταξυ συνεχιζονται οι αποσυνδεσεις φυσικα να υποθεσω ε?και σε μενα τα ιδια.Θα παρω σημερα τηλ,αν και δεν βλεπω να γινεται τιποτα.Κριμα κριμα,γιατι ειχα καλο βροχο και μου το κανανε χαλια.

Περιοχή
    kipseli
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    15360/1536
    ISP
    vodafone
    DSLAM
    Forthnet - ΑΡΗΣ
    SNR / Attn
    9,5(dB) / 27,0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Update συνεχεια....
    Σημερα το πρωι πηρα την ΝΕΤΟΝΕ ξανα και τους ενημερωσα για τους ΟΤΕτζηδες και πως εχει η κατασταση.
    Τωρα το απογευμα λοιπον ανοιγω το pc και βλεπω οτι μου εχουν κατεβασει το profile στα 8.190 ΧΩΡΙΣ φυσικα να το ζητησω!
    Και ερωτω εγω λοιπον,
    γιατι ρε παιδια,καλα μου παιδια της ΝΕΤΟΝΕ αντι να παρετε τον ΟΤΕ και να δηλωσετε βλαβη,εξυγιανση,κατι τελος παντων,μου ριξατε το προφιλ στα 8? Απο την στιγμη που ο βροχος μου οταν μπηκε δεν ειχε κανενα προβλημα,απολαμβανα μια χαρα τα 10/1,χωρις αποσυνδεσεις,γιατι να ειναι λυση αυτη,παρα να ειδοποιησετε τον ΟΤΕ να τον φτιαξει οπως ηταν πριν?? Απο την στιγμη που ειναι λαθος του ΟΤΕ,και οχι δικο σας και ειναι αποδεδειγμενο πως ο βροχος οταν "μπηκε" πανω δουλευε αψογα θα επρεπε να φτιαχτει και οχι να με κατεβασετε αυτοματα στα 8.190.

Περιοχή
    Κυψέλη
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    Forthnet
    Router
    Speedtouch 780(i)WL
    SNR / Attn
    11(dB) / 33(dB)
    Πιθανόν να το κατεβάσανε για να μην έχεις αποσυνδέσεις και προβλήματα με το τηλέφωνο, μέχρι τουλάχιστον να επισκευαστεί ο βρόχος.

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    43
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/1000
    ISP
    KPN
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nxenos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Update συνεχεια....
    Σημερα το πρωι πηρα την ΝΕΤΟΝΕ ξανα και τους ενημερωσα για τους ΟΤΕτζηδες και πως εχει η κατασταση.
    Τωρα το απογευμα λοιπον ανοιγω το pc και βλεπω οτι μου εχουν κατεβασει το profile στα 8.190 ΧΩΡΙΣ φυσικα να το ζητησω!
    Και ερωτω εγω λοιπον,
    γιατι ρε παιδια,καλα μου παιδια της ΝΕΤΟΝΕ αντι να παρετε τον ΟΤΕ και να δηλωσετε βλαβη,εξυγιανση,κατι τελος παντων,μου ριξατε το προφιλ στα 8? Απο την στιγμη που ο βροχος μου οταν μπηκε δεν ειχε κανενα προβλημα,απολαμβανα μια χαρα τα 10/1,χωρις αποσυνδεσεις,γιατι να ειναι λυση αυτη,παρα να ειδοποιησετε τον ΟΤΕ να τον φτιαξει οπως ηταν πριν?? Απο την στιγμη που ειναι λαθος του ΟΤΕ,και οχι δικο σας και ειναι αποδεδειγμενο πως ο βροχος οταν "μπηκε" πανω δουλευε αψογα θα επρεπε να φτιαχτει και οχι να με κατεβασετε αυτοματα στα 8.190.
    Να σε πώ μέχρι να διορθωθεί η βλάβη(εαν διορθωθεί φυσικά μιας και μπλέκεται και ο ΟΤΕ)προτιμάς να έχεις αποσυνδέσεις ή μια νορμάλ υπηρεσία στα 8?

Περιοχή
    kipseli
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    15360/1536
    ISP
    vodafone
    DSLAM
    Forthnet - ΑΡΗΣ
    SNR / Attn
    9,5(dB) / 27,0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από No-Name Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να σε πώ μέχρι να διορθωθεί η βλάβη(εαν διορθωθεί φυσικά μιας και μπλέκεται και ο ΟΤΕ)προτιμάς να έχεις αποσυνδέσεις ή μια νορμάλ υπηρεσία στα 8?
    Ναι,αν ειναι ετσι,συμφωνω.Αν ειναι προσωρινο,κανενα προβλημα.Αλλα δεν θα επρεπε να με παρουν τηλ,να μου πουν,το και το?Τουλαχιστον να το ξερω...

Σελ. 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. firefox αντε παλι
    Από loukoumaki στο φόρουμ Software γενικά
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-08-07, 09:46
  2. Αντε παλι τι 'ναι τουτο
    Από makmou στο φόρουμ Windows
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-05-07, 10:51
  3. [D-Link] G604T αντε παλι
    Από agka8l στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-09-06, 01:09
  4. Παλι τα ιδια.Αποσυγχρονισμος.....
    Από Sebu στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-12-05, 22:42
  5. Αντε παλι με το WAG54G!!!!!!!!
    Από carnaval2000 στο φόρουμ Linksys ADSL modems και routers
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-05-05, 02:51

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα