Έκανα αίτηση για να μπω στο DOUBLE PLAY της HOL
19/10 κόπηκε το τηλέφωνο και περίμενα για να εγκαταστήσω
τον router.
20/10 o router δεν συγχρόνιζε
Πήρα τηλέφωνο και αφού ήμουν στην αναμονή 50 λεπτά το έκλεισα
22/10 πήρα τηλέφωνο και μετά από μισή ώρα αναμονή μίλησα με κάποιον ο οποίος επέμενε ότι η γραμμή έχει ενεργοποιηθεί και όλα λειτουργούν κανονικά
Με έβαλε να αλλάξω splitter να αλλάξω καλώδιο κτλ
Μου έστειλε μέσω email ένα .export αρχείο για να κάνω restart τον router
Γιατί νόμιζε ότι πέρασα εγώ λάθος τους κωδικούς
23/10 ξανατηλεφώνησα και μετά από 40 λεπτά αναμονή στο τηλέφωνο με άρχισαν πάλι στις ερωτήσεις περί συνδεσμολογίας . Τους εξήγησα ότι έχω εγκαταστήσει 4 fritzbox σε γείτονες και γνωρίζω πως εγκαθίστανται
Με τα χίλια ζόρια μου δήλωσαν την γραμμή ως βλάβη
24/10 τηλεφώνησα μετά απο 40 λεπτά το σηκωσαν και μου είπαν να κάνω υπομονή και ότι στις 25-26/10 θα μου τηλεφωνούσαν να μου πουν ......ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑΝ ΠΟΤΕ
26/10 τηλεφώνησα και μου απάντησαν ότι η βλάβη έχει δηλωθεί και να περιμένω
27-28/10 δεν το σήκωναν έκατσα 1 ώρα στην αναμονή αλλά τίποτε
29/10 τηλεφώνησα και με ξανάρχισαν στις ερωτήσεις περί συνδεσμολογίας
τους είπα ότι θα τους κάνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ και η απάντηση του υπαλλήλου ήταν «κυρία μου , αυτό δε μου λέει κάτι , τι μου το λέτε?»
30/10 τους έστειλα email oτι θα πάω στην εταιρεία να δω τι συμβαίνει
1/11 πήγα και τι αντίκρισα???
Ένα δωμάτιο ειδικό για υποδοχή πελατών που αντιμετωπίζουν προβλήματα
οι οποίοι ήταν δεκάδες και όλοι είχαν το ίδιο πρόβλημα με μένα ή δεν τους ενεργοποιούνταν οι γραμμές ή τους έκοβαν το τηλέφωνο χωρίς λόγο κτλ
Οι άνθρωποι ήταν όλοι έξω φρενών και χωρίς τηλέφωνο 3 , 4μήνες ακόμα και 5 μήνες
Κάποιοι από αυτούς είχαν πάει πάνω από 8 φορές και δεν έβρισκαν άκρη
Μας είπαν ότι έχει βλάβη η γραμμή και ότι περιμένουμε τους τεχνικούς
Τους ρώτησα πότεεεε???? Μου είπαν ότι υπεύθυνος είναι ο ΟΤΕ για να διορθώσει τη βλάβη και μου απάντησαν «υπομονή»
Με την υποτιθέμενη 24ωρη τεχνική υποστήριξη που σου παρέχουν δεν βγάζεις άκρη
κάτι είχε πάει στραβά με την ενεργοποίηση του κυκλώματος και παρόλα αυτά επέμεναν να ξαναβάλω τον ρούτερ για 100η φορά μήπως και συγχρονίσει
και μου είπαν ότι άλλη βοήθεια δεν μπορούσαν να μου προσφέρουν προς το παρόν
ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ, ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
Έκανα αίτηση διακοπής και την επόμενη ξαναπήγα στον ΟΤΕ να γυρίσω το νούμερο πίσω ( στον ΟΤΕ μου είπαν ότι πληρώνεις σαν να κάνεις εγκατάσταση γραμμής από την αρχή 36 ευρω και θέλουν 15 μέρες για την εγκατάσταση)
Η ζημιά ανεπανόρθωτη θα μείνω συνολικά 1 μήνα χωρίς τηλέφωνο και έχασα και το φοιτητικό πακέτο που είχα στη hol γιατι το διέκοψα για το double play
Η δε αδελφή μου έχει KAI αυτη προβλήματα ο ρούτερ την πετάει συνεχεια απέξω KAΘΕ 5 ΛΕΠΤΑ και το τηλεφωνο της (210......)δεν λειτουργει ..... το μονο που λειτουργει ειναι το 213 που δινει η HOL
ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΠΑΙΡΝΕΙς ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
Εμφάνιση 1-15 από 76
-
04-11-07, 00:47 24ωρη τεχνική υποστήριξη της HOL =ΨΕΜΑ #1
-
04-11-07, 00:54 Απάντηση: 24ωρη τεχνική υποστήριξη της HOL =ΨΕΜΑ #2
Ποιά περιοχή;
-
04-11-07, 01:02 Απάντηση: 24ωρη τεχνική υποστήριξη της HOL =ΨΕΜΑ #3
πράγματα χιλιοειπωμένα αυτά που λες angiekou73
-
04-11-07, 01:03 Απάντηση: 24ωρη τεχνική υποστήριξη της HOL =ΨΕΜΑ #4
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να επιβεβαιώσει ότι όντως υπάρχει αυτό το "Ένα δωμάτιο ειδικό για υποδοχή πελατών που αντιμετωπίζουν προβλήματα
οι οποίοι ήταν δεκάδες και όλοι είχαν το ίδιο πρόβλημα με μένα ή δεν τους ενεργοποιούνταν οι γραμμές ή τους έκοβαν το τηλέφωνο χωρίς λόγο κτλ
Οι άνθρωποι ήταν όλοι έξω φρενών και χωρίς τηλέφωνο 3 , 4μήνες ακόμα και 5 μήνες
Κάποιοι από αυτούς είχαν πάει πάνω από 8 φορές και δεν έβρισκαν άκρη".
Δλδ, που να ππήγε και να αντίκρυσε αυτό το σκηνικό.
Ρωτάω για τους εξής λόγους:
Πρώτα από όλα το σκηνικό, ιδίως της 1/11 μου φαίνεται κάπως.
Επιπλέον, γράφεται από χρήστη με ένα μήνυμα, και δεν μπορώ να κρίνω την αξιοπιστία του. [Δεν υπάρχουν προηγούμενα μηνύματά του για να κρίνω]
Τέλος, οι χρόνοι αναμονής μήπως είναι λίγο φουσκωμένοι; Είμαι στη HOL, έχω μιλήσει αρκετές φορές στο tech support, αλλά ποτέ δεν περίμενα περισσότερο από 25-30 λεπτά.
-
04-11-07, 01:31 Απάντηση: 24ωρη τεχνική υποστήριξη της HOL =ΨΕΜΑ #5
Παιδιά, χωρίς να υπονοώ τίποτε, έχω παρατηρήσει ότι αν κάποιος πει εδώ ότι είναι δυσαρεστημένος, υπάρχει μια τάση αμφισβήτησης, που δεν υπάρχει αν κάποιος πει ότι είναι ευχαριστημένος. Θέλω να πω ότι αν κάποιος πει ότι έχει 2play και όλα είναι πολύ καλά, δεν θα σπεύσει κάποιος να παρατηρήσει ότι αυτός ο χρήστης έχει γράψει πχ λίγα μηνύματα, ή οτιδήποτε άλλο.
Αυτό το φαινόμενο που νομίζετε ότι οφείλεται;
Να προσθέσω ότι προσωπικά έχω 2play που λειτουργεί αρκετά καλά, και όμως έχω πάρει πολλές φορές στην ΤΥ και βαρέθηκα και το έκλεισα, οι αναμονές είναι πολύ μεγάλες, βέβαια αν δέν έχεις πρόβλημα μπορεί ποτέ να μην το καταλάβεις αυτό, όμως δεν μου φαίνονται καθόλου περίεργα ή απίθανα ή απίστευτα αυτά που γράφονται εδώ, όχι μόνο για τη HOL, αλλά για όλους που προσφέρουν Full LLU.
Να υπολογίσουμε επίσης ότι κάποιος με πρόβλημα μπορεί να μην είναι σε θέση να στέλνει πολλά μηνύματα εδώ, αφού η γραμμή του δεν λειτουργεί κανονικά, ενώ μπορεί να υποχρεούται να παίρνει τηλέφωνο στην ΤΥ από κάποιο γείτονα ή ακόμα και από καρτοτηλέφωνο, αν μάλιστα το τελευταίο σας φαίνεται απίθανο, προσωπικά το έχω κάνει με αναμονή κοντά στη μια ώρα, τελικά το είχα πάρει απόφαση και περίμενα εκεί μέχρι να μιλήσω, ευτυχώς κανένας άλλος δεν περίμενε να χρησιμοποιήσει το καρτοτηλέφωνο εκείνο. Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι η πλέον αξιομνημόνευτη εμπειρία μου μέχρι στιγμής από τη HOL, και, να το ξαναπώ, είμαι σχετικά ευχαριστημένος (τώρα) από τη λειτουργία του συστήματος.
Τα σχόλια δικά σας...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aa144 : 04-11-07 στις 01:38.
Ότι δεν υπάρχει, δεν χαλάει.
-
04-11-07, 01:39 Απάντηση: 24ωρη τεχνική υποστήριξη της HOL =ΨΕΜΑ #6
Όταν πήγα στα νέα γραφεία της φορθνετ στη Θεσσαλονίκη πριν κανα μήνα για κάποιο θέμα μου, μού έκανε εντύπωση ότι ΟΛΟ το κατάστημα ήταν κατειλημμένο από πελάτες που θέλαν να κάνουν ακυρώσεις παράπονα κλπ. Είχα ποστάρει γι' αυτήν την εικόνα. Πού το περίεργο να συμβαίνει και στην ΧΟΛ και σε όλους;
-
04-11-07, 02:19 Απάντηση: 24ωρη τεχνική υποστήριξη της HOL =ΨΕΜΑ #7
μα ειναι απιστευτο να ταλαιπωρειται ετσι ο συνδρομητης-πελατης. που ζουμε? ας παρεμβει επιτελους καποιος.ΞΥΠΝΑ ΕΕΤΤ επιτελους..
στην ελλαδα με ενα προστιμο δεν βαζουν μυαλο ..ας αρχισουν να παιρνουν αδειες!!!
τι να πω.. αν ειναι αληθεια ολα αυτα οτι δεν εχουν καποιοι τηλεφωνο εδω και μηνες ειναι απαραδεκτο! εγω θα τους εκανα μηνυση παντως
-
04-11-07, 11:07 Απάντηση: 24ωρη τεχνική υποστήριξη της HOL =ΨΕΜΑ #8
Εγώ μπορώ να επιβεβαιώσω ότι σε ανύποπτο χρόνο και όχι την τελευταία εβδομάδα που έτσι και αλλιώς έχει διαλυθεί η HOL, τρεις φορές που χρειάστηκε να πάρω τηλέφωνο μέσα στον τελευταίο χρόνο για τεχνική υποστήριξη (είχε νεκρώσει τελείως η γραμμή μου), περίμενα στην αναμονή πάνω από 50 λεπτά τις δύο φορές και την τρίτη στα 35 περίπου λεπτά το έκλεισα γιατί έπρεπε να κάνω κάποια άλλη δουλειά και δεν μπορούσα να περιμένω.
Επίσης και εμένα μπου έλεγαν χαζομάρες, του στυλ κάνε reset στο modem και βάλε το τελευταίο firmware του Fritzbox και όλα θα λυθούν, ενώ μέχρι την προηγούμενη το βράδυ όλα λειτουργούσαν καλά και δεν είχα πειράξει απολύτως τίποτα. Μετά από 1 ώρα παίδεμα στο τηλέφωνο με τις βλακείες τους, το δήλωναν σαν βλάβη, και ω του θαύματος την άλλη μέρα όλα λειτουργούσαν καλά.
Το παν είναι να μην χρειαστείς την τεχνική υποστήριξή τους. Αλλιώς κλάψτα...
-
04-11-07, 11:56 Απάντηση: 24ωρη τεχνική υποστήριξη της HOL =ΨΕΜΑ #9
Όσες φορές χρειάστηκε να επικοινωνήσω με την Τ/Υ της HOL οι χρόνοι δεν ήταν μεγάλοι.Αποκορύφωμα χθεσινό τηλέφωνο με αναμονή 1 λεπτό και 44 ``!!!!.Βέβαια παίζει ρόλο και η ώρα που καλείς αλλά γενικά πιστεύω ότι έχει τους καλύτερους χρόνους αναμονής από όλους.Το λέω αυτό από προσωπική εμπειρία μιας και πουλάω και HOL / FORTHNET / VIVODI και έχει χρειαστεί πολλές φορές να επικοινωνήσω με όλους.Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι ενώ η Forthnet έχει ειδικό νούμερο υποστήριξης μεταπωλητών , αυτό δεν το έχουν οι άλλες εταιρίες.
-
04-11-07, 12:07 Απάντηση: 24ωρη τεχνική υποστήριξη της HOL =ΨΕΜΑ #10
Θα επιβεβαιώσω και εγώ τα ποιο πάνω, όσες φορές χρειάστηκε να κάνω χρήση της τεχνικής υπηρεσίας η αναμονή ήταν πολύ μεγάλη.
Αυτό που κάνω τον τελευταίο καιρό είναι να στέλνω e-mail σε καθημερινή βάση μέχρι να απαντήσουν η να με πάρουν τηλέφωνο τα οποία κοινοποιώ και σε φίλους που είναι και αυτοί συνδρομητές αυτής της απίθανης εταιρίας !!!
-
04-11-07, 14:10 Απάντηση: 24ωρη τεχνική υποστήριξη της HOL =ΨΕΜΑ #11
Πολύ θα ήθελα να μάθω ποιά είναι η σωστή ώρα για να παίρνω τηλέφωνο στην ΤΥ, φαντάζομαι θα ενδιαφέρει και άλλους αυτό, μάλιστα προσωπικά συμβιβάζομαι με οποιοδήποτε χρόνο κάτω του 5λεπτου, θα αφήσω τους πολύ χαμηλούς χρόνους αναμονής για τους υπόλοιπους που τους χρειάζονται περισσότερο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aa144 : 04-11-07 στις 14:11.
Ότι δεν υπάρχει, δεν χαλάει.
-
04-11-07, 15:05 Απάντηση: 24ωρη τεχνική υποστήριξη της HOL =ΨΕΜΑ #12
-
11-11-07, 01:20 Απάντηση: 24ωρη τεχνική υποστήριξη της HOL =ΨΕΜΑ #13
Το ότι δεν έχω ξαναγράψει μήνυμα δεν σημαίνει ότι δεν είμαι αξιόπιστο άτομο , απλά δεν συνηθίζω να μπαίνω σε ιστοσελίδες και να γράφω διάφορα σε καθημερινή βάση γιατί δεν έχω το χρόνο
Το περισσότερο χρόνο της ημέρας τον καταναλώνω για τις σπουδές μου στο ΤΕΙ (παρακολούθηση και διάβασμα) και για τη δουλειά μου
Το ίντερνετ είναι ένα εργαλείο που το χρησιμοποιώ για τις σπουδές μου και ο μόνος λόγος που μπήκα ήταν γιατί ενας φίλος με πρότρυνε να κάνω γνωστό το πρόβλημα και σε άλλους ώστε να ξέρουν τι τους περιμένει αν χρειαστούν τεχνική υποστήριξη
Το δωμάτιο υπάρχει και είναι στην καινουρια διευθυνση της HOL στο ισόγειο μπαίνοντας δεξιά
σου φοράνε και καρτελάκι και σε ρωτάνε ονοματεπώνυμο και αριθμό ταυτότητος
Όσο για τους χρόνους αναμονής στο τηλέφωνο με εξαίρεση μία φορα όλες τις άλλες έχω κάτσει πάνω απο 30 λεπτά σε αναμονή και το αποκορύφωμα ήταν η μία ωρα και το έκλεισα γιατί δεν άντεξα (τηλεφωνω απο 9 το πρωι μεχρι 11 το βραδυ όποτε βρω κενό)
........Auto merged post: angiekou73 added 12 Minutes and 38 Seconds later........
Έκανα γνωστό το πρόβλημα
ελπίζω να μην χρειαστείτε ΠΟΤΕ την τεχνική υποστήριξη της HOL
Δεν πρόκειται να ξαναμπώ στη συζήτηση, όπως είπα δεν έχω το χρόνο και από την άλλη αποφάσισα να κινηθώ νομικα για να διεκδικίσω πίσω τα χρήματα που προπλήρωσα για το φοιτητικό πακέτο
Υ.Γ:Αν θες να καταραστείς καποιον και έχει double play HOL πες του "σου εύχομαι να σου χαλάσει το τηλέφωνο!!!!!!!!!"Τελευταία επεξεργασία από το μέλος angiekou73 : 11-11-07 στις 01:20. Αιτία: auto merged post
-
11-11-07, 10:41 Απάντηση: 24ωρη τεχνική υποστήριξη της HOL =ΨΕΜΑ #14
Παιδιά δεν υπάρχει καλύτερη ώρα μια και στις 3 το βράδυ δουλεύουν λιγότεροι υπαλληλοι οποτε μεγαλύτερη αναμονή. Εγώ παλι που παίρνω τηλ στις 9:10 το πρωί συνήθως περιμένω γύρω στο τέταρτο.
Για τους dealer υπάρχει προτερεότητα στο CC μια και δηλώνουν τηλέφωνα. Οσες φορές εχω πάρει απο το τηλέφωνο του dealer απαντάνε μέσα στο πεντάλεπτο ότι ώρα και αν είναι!!!
Λόγω της δουλείας μου έχω εγκαταστήσει και υποστηρίξει τα πάντα απο τηλέφωνικές εταιρείες. Αν θέλετε παντα τηλέφωνο και adsl πάρτε ΟΤΕ. Δέν είναι τυχαία η διαφορά τιμής ανάμεσα στον ΟΤΕ και στους υπόλοιπους, ότι πληρώνεις παίρνεις. Πάρτε το απόφαση. Όλες οι εταιρείες, πλην ΟΤΕ!, ίδιες είναι... Απλά το παίρνεις απόφαση οτι αμα παρουσιαστεί πρόβλημα κάηκες.
-
12-11-07, 00:58 Απάντηση: 24ωρη τεχνική υποστήριξη της HOL =ΨΕΜΑ #15
Υπαρχει χωρος για τα παραπονα και σου βρισκουν και λυση αμεσα.
Ωστοσο δεν υπαρχουν πολλοι που περιμενουν αλλα 1-2 που ειναι εξαγριωμενοι και τους ακουει ολη η εταιρια.
Οσο για τον ΟΤΕ μεχρι στιγμης εχει τον πρωτο και τελευταιο λογο επειδη αυτος αυτος αποφασιζει αν θα κανει δεκτη την αιτηση αλλα και επειδη απο το dslam μεχρι το σπιτι μας αυτος το ενεργοποιει.
Λογικο ειναι λοιπον να φροντιζει πρωτα τους πελατες του και μετα τους υπολοιπους.
Παρόμοια Θέματα
-
Πρόβλημα με τη τεχνική υποστήριξη HOL.
Από nkarytia στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 27-06-08, 14:56 -
Τι γίνεται με την τεχνική υποστήριξη της Vivodi μετά τα μεσάνυχτα;
Από CakeNet στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 38Τελευταίο Μήνυμα: 03-04-08, 02:07 -
Τι γίνεται με την Τεχνική Υποστήριξη της hol;
Από nikoslykos στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 24Τελευταίο Μήνυμα: 04-11-07, 10:34 -
Αναμονή στην τεχνική υποστήριξη της ForthNet
Από halis3 στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 115Τελευταίο Μήνυμα: 06-08-07, 22:46 -
Προσθήκη usr 9105-6 στην τεχνική υποστήριξη της Forthnet
Από dvm στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 25-11-04, 13:40
Bookmarks