Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 28
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Tellas Full
    Ταχύτητα
    4096/512
    ISP
    Tellas
    DSLAM
    Tellas - ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
    Router
    Speedstream 4200
    Arrow
    Τόσες μέρες από την αναβάθμιση είχα συνεχή disconnects και σήμερα επιτέλους κατάφερα να μιλήσω με τεχνικό ο οποίος με έβαλε στα 4mbps ξανά!!! Είπε οτι η γραμμή μου έχει πρόβλημα και μέχρι εκεί άντεχε! Κάτι δεν πάει καλά...

Δε μένω σε καμια στάνη ρε παιδιά!! Στη Φραγκοκλησιάς στο Μαρούσι μένω!! Έλεος!
    Δηλαδή εάν είχα conn-x του ΟΤΕ δε θα μπορούσαν να μου κάνουν σύνδεση στα 8mbps??
    Τώρα η γραμμή μου είναι ξανά 4096/511 και θα πληρώνω το ίδιο πάγιο με τους άλλους???

Σε ποιά @#%$ αναβάθμιση τόσο καιρό αναφέρεται η Tellas??

Δε μπορεί να τα ρίχνουν όλα στη γραμμή! Εδώ πρίν 2-3 μέρες όταν συγχρόνιζα στα 8-9 κατέβαζε το πολύ 100-120kb/s.
    Ποιά είναι η γνώμη σας? Τί πρέπει να κάνω??
    Μήπως να ρίξω μαύρη πέτρα και να φύγω?
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος phead : 14-11-07 στις 19:37.

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4999
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ
    Router
    HA35
    Path Level
    Fastpath
    attenution και snr πόσο εχεις?

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    5883/815
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ
    Router
    Speedtouch 585v6
    SNR / Attn
    9(dB) / 44(dB)
    Έπρεπε να δοκιμάσεις με άλλο router κατά τη γνώμη μου. Το speedstream με χαμηλό SNR τρώει disconnects, το speedtouch πχ όχι.

Περιοχή
    athina
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    13975 / 985
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ
    Router
    SAGEM 2404
    SNR / Attn
    9.2(dB) / 21(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Davout Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έπρεπε να δοκιμάσεις με άλλο router κατά τη γνώμη μου. Το speedstream με χαμηλό SNR τρώει disconnects, το speedtouch πχ όχι.
    Το speedstream, κατα την γνωμη μου παντα, ειναι καλο μονο για press papier. Για τιποτ' αλλο.

Οταν το ειχα δοκιμασει, εκανε κανενα 5λεπτο να συγχρονισει μετα απο reset οταν το linksys συγχρονιζε κατευθειαν. Τωρα εχω 2 που πιανουν σκονη στην αποθηκη.
    Δικηγοροι, ζωγραφοι, δημοσιογραφοι, πολιτικοι. Οι μονοι ανθρωποι στον κοσμο που μπορουν να κανουν το μαυρο.....ασπρο

"Look in the doubt we've wallowed
    Look at the leaders we've followed
    Look at the lies we've swallowed
    And I don't want to hear no more"

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    5883/815
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ
    Router
    Speedtouch 585v6
    SNR / Attn
    9(dB) / 44(dB)
    Κοίταξε, όσο ήμουν στα 4 Mbps με SNR από 10 εως 20, το speedstream ήταν αξιοπρεπέστατο. Μετά ήρθε το ασύρματο speedtouch, οπότε το έβαλα στο κουτάκι του και μέχρι χτες δεν είχα δοκιμάσει τι γίνεται στα 12 Mbps με αυτό (οπού SNR=4-8). Το 'βαλα πάνω για δοκιμή και, όπως και σε πολλούς άλλους (vaggo, phead), παρουσίαζε συνεχείς αποσυνδέσεις και έχεις 2 λύσεις κατά τη γνώμη μου: 1) να κάνεις υπομονή μέχρι να σταθεροποιηθούν οι γραμμές (πχ στον vaggo έφτιαξε), 2) να πάρεις άλλο router, όπως το speedtouch που είναι πιο σταθερό. Αξίζει να δώσεις 37Ε (μέσω Tellas) ή 70Ε (από Oteshop) για 4 ethernet, wireless και σταθερότητα. Φυσικά κανείς δε σου εγγυάται 100% αποτελέσματα, μη σας πάρω και στο λαιμό μου.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Davout : 14-11-07 στις 22:24.

Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    6600/1022
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    pirelli
    SNR / Attn
    10.5(dB) / 40.2(dB)
    Επειδή έχω πρόβλημα με την γραμμή νομίζω ότι ο κάθε χρήστης δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει δοκιμές.Ούτε να αναζητά ρούτερ.Δεν είναι και τόσο εύκολο. Ούτε λύσεις πρόχειρες.Φταίει ο χαλκός του ΟΤΕ ρίξε του το συγχρονισμό.Οι τεχνικοί της Τελλάς για κάποιο λόγο υπάρχουν.
    Και δεν θα γκρεμίσω το σπίτι για να περάσω καλώδια χωρίς να έχει γίνει καμιά μέτρηση.
    Ούτε οι εξυπνάδες του 1212,δεν έχεις το siemens δεν μπορούμε να προχωρήσουμε.....
    Σιγά το ρούτερ που θα με αναγκάσουν να χρησιμοποιώ.....

Περιοχή
    Keratsini
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    12831/1021
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Tellas - ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
    Router
    Siemens SL2-141
    SNR / Attn
    1-6(dB) / 36.5(dB)
    Βρε παιδια μας αρεσει δεν μας αρεσει ,αν ο χαλκος απο το κεντρο του οτε μεχρι το σπιτι μας δεν ειναι καλος ΚΑΝΕΝΑΣ παροχος δεν μπορει να κανει τιποτα..
    Τυπικα πρεπει να στειλει αιτημα στον οτε ( που στην καλυτερη περιπτωση θα φτασει στο οτε σε μια εβδομαδα) ο οτε να ελεξει την γραμμη και εαν ΕΚΕΙΝΟΣ θεωρησει οτι η γραμμη εχει προβλημα τοτε θα ψαξει να δει αν μπορει να σου αλλαξει ζευγαρι απο το σπιτι μεχρι τον κατανεμητη.
    Εαν ομως ο οτε θεωρησει οτι η γραμμη ειναι ενταξει γυρναει την αιτηση πισω.
    Τωρα ποτε θεωρει ο οτε οτι η γραμμη εχει προβλημα?
    Οταν οι απωλειες της ειναι περιπου πανω απο 20-30%.
    Δεν ειναι τυχαιο οτι ο οτε δινει μεχρι 8μβ. Ξερει οτι οι περισσοτερες γραμμες μεχρι εκει φτανουν.
    Και αντιστοιχα εχει ενημερωσει και ολους τους παροχους οτι εγω μεχρι 8 μπορω να δωσω.
    Και γιαυτο αν δει οτι μια γραμμη αντεχει μεχρι τα 8 γυρναει την αιτηση πισω.
    Μην ξεχνατε οτι υπαρχει και ο ανταγωνισμος....... Θεμιτος η αθεμιτος....
    Μονο εαν καποια στιγμη οι παροχοι αποφασισουν να δωσουν το λεγομενο last mile θα μπορουμε να πουμε οτι απογκιστρωθηκαμε τελειως απο τον οτε..
    Πραγμα βεβαια πολυ δυσκολο , ακομα και στο εξωτερικο τωρα αρχιζουν να κανουν δειλα βηματα πανω σε αυτο..

Τελος για να καταλαβεται τι ακριβως συμβαινει ( θελω να πιστευω οχι σε ολα τα κεντρα)
    Καποια στιγμη σε ενα κεντρο του οτε εμφανιστηκε ενας τεχνικος απο αλλο παροχο, και παρακαλεσε με ευγενεστατο τροπο να ελεξουν μια γραμμη, γιατι ο πελατης τους ειχε παρα πολυ καιρο προβλημα και δεν μπορουσαν εκεινοι να βρουν τι φταει...
    Μονο που δεν τον πεταξαν εξω με τις κλωτσιες, με την δικαιολογια οτι δεν εχει καμια δουλεια να βρισκετε εκει, και ο,τι θελει να τους το στειλει υπηρεσιακος.....

Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    6600/1022
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    pirelli
    SNR / Attn
    10.5(dB) / 40.2(dB)
    Giwrgosp1 πολύ σωστά αυτά που αναφέρεις.
    Μπορείς όμως να μας πεις σε μια προβληματική γραμμή πόσο χρόνο μπορεί να χρειαστεί ένας τεχνικός?Νόμιζα λανθασμένα ότι είναι μια απλή διαδικασία κάποιων λεπτών.....
    Για αυτό όλοι οι πάροχοι αποφεύγουν να σου στείλουν τεχνικό στο σπίτι.Εύκολη δικαιολογία ο χαλκός και η καλωδίωση του σπιτιού.......
    Να μην αναφέρω ότι στο 1212 δεν γνωρίζουν ότι έχουν τεχνικούς που κάνουν αυτή την δουλειά.Ασχολίαστο.....

Και για να μην φανώ υπερβολικός, δεν ζητάω τα πολλά mbps αλλά πιάνω τα μισά από αυτά που αντέχει η γραμμή και θα πρέπει να με ρίξουν στα 4?

Περιοχή
    Keratsini
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    12831/1021
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Tellas - ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
    Router
    Siemens SL2-141
    SNR / Attn
    1-6(dB) / 36.5(dB)
    Φιλε rcs δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβα 100% τι ακριβως ρωτας.
    Η ουσια ειναι οτι αν ο παροχος διαπιστωσει βλαβη σε μια γραμμη, δεν μπορει να την φιαξει ο ιδιος.
    Θα στηλει αιτηση αιτηση στον οτε. Που σημαινει τουλαχιστον μια εβδομαδα για να φτασει .
    Βαλε οτι και ο παροχος θα κσνει 2-3 μερες μεχρι να την στειλει. Αρα εχουμε το λιγοτερο 1,5 με 2 εβδομαδες.

Ο τεχνικος που θα σου στελει ο παρχος σπιτι σου ( αν σου στειλει ) δεν μπορει στην ουσια να κανει κατι.
    Γιατι αν το προβλημα ειναι μεσα στο σπιτι μεχρι το boxaki ( ενα μικρομεταλικο κουτακι καπου ψιλα , στην γειτονια σου) ειναι δουλεια ηλεκρολογου.
    Αν ειναι απο το boxaki και μεχρι τον κατανεμητη οπως ειπαμε ειναι δουλεια του οτε..

Φιλε μου οπως καταλαβαινεις δυστυχως ειμαστε ακομα μπλεγμενοι με τον οτε ολοι μας. ( παροχοι και καταναλωτες)....

Για μενα το μονο που μπορεις να κανεις, αν εχεις ορεξη, ειναι να << τρεξεις>> την τελλας για να σου δωσει τουλαχιστον τα 8μβ που ακομα και ο οτε τα δινει....

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Tellas Full
    Ταχύτητα
    8999/999
    ISP
    Tellas
    DSLAM
    Tellas - ΧΟΛΑΡΓΟΣ
    Router
    Speedtouch 585i
    SNR / Attn
    9(dB) / 25(dB)
    Βρε παιδιά για ποιούς τεχνικούς μιλάτε; Εμένα ήρθε σπίτι από την Tellas (δεν ξέρω αν το ίδιο συμβαίνει και με άλλες εταιρίες) με "άδεια" χέρια, απλά μπήκε στο router μου είδε εκείνη την στιγμή οτι όλα είναι ok (η γκαντεμιά σαν τα συνεργεία, πας το συτοκίνητο γιατί κάνει ένα θόρυβο και μόλις φτάνεις δεν κάνει τίποτα!!) και αυτό ήτανε!!!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Tellas Full
    Ταχύτητα
    8500/1021
    ISP
    Tellas
    DSLAM
    Tellas - ΧΟΛΑΡΓΟΣ
    Router
    Zyxel Prestige 660HW-D1
    κι εγω στα 4 εδω και 3 μερες με το up ευτυχως 1, Απο τη μέρα της αναβάθμισης βρηκα το μπελα μου. Αποσυγχρονισμοί, αποσυνδέσεις, τηλέφωνα. Εν τω μεταξύ οι αποσυγχρονισμοί γίνονται μονο απογευμα. Κοινως σκατα τα κανανε. Εγω ετοιμασα ενα κειμενακι για ΕΕΤΤ. Να μείνω 4/1 δεν εχω προβλημα αλλά να μου το κανουν 30,00.
    νίψον ανομήματα μή μοναν όψιν

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    5883/815
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ
    Router
    Speedtouch 585v6
    SNR / Attn
    9(dB) / 44(dB)
    Σιγά μη στο δώσουν και τζάμπα. Υποχρέωση έχουν να σε πάνε στα 12 ή να σου μειώσουν την τιμή; Άμα δεν είσαι ευχαριστημένος φύγε με δική τους υπαιτιότητα (αν η γραμμή έχει προβλήματα) και διάλεξε άλλο πάροχο.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Davout : 16-11-07 στις 01:45.

Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    6600/1022
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    pirelli
    SNR / Attn
    10.5(dB) / 40.2(dB)
    Dircostas υπάρχουν τεχνικοί και με σωστό εξοπλισμό.
    Από προσωπική εμπειρία που είχα σήμερα με άλλο πάροχο ο τεχνικός έφαγε 2,5 ώρες.Και ήταν πάνω κάτω με ένα κινητό στο χέρι.Οπότε θέλει μεγάλη πίεση για να έρθουν.
    Για το dsl δύσκολο να έρθουν.Για την τηλεφωνία ναι.
    Όσο αυτό που λες για τα αυτοκίνητα δεν ισχύει στην περίπτωση του dsl αφού είναι καταγεγραμμένες οι αποσυνδέσεις στο σύστημα της τελλάς.

Περιοχή
    Αthens
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    Router
    Linksys X1000
    SNR / Attn
    3(dB) / 21(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dircostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βρε παιδιά για ποιούς τεχνικούς μιλάτε; Εμένα ήρθε σπίτι από την Tellas (δεν ξέρω αν το ίδιο συμβαίνει και με άλλες εταιρίες) με "άδεια" χέρια, απλά μπήκε στο router μου είδε εκείνη την στιγμή οτι όλα είναι ok (η γκαντεμιά σαν τα συνεργεία, πας το συτοκίνητο γιατί κάνει ένα θόρυβο και μόλις φτάνεις δεν κάνει τίποτα!!) και αυτό ήτανε!!!
    Παλι καλα να λες!!! Εμενα ειχε ερθει σπιτι, ελειπα εγω - του ανοιξε η μανα μου, και χωρις να ρωτησει κανεναν εβγαλε την μπαταρια της μομπο, γιατι ειχα παςς στο μπιος!!!
    Και γυρισα σπιτι, και τον βρηκα αραχτο στο πσ μου να σκαλιζει!!!!!! γκρρρ το θυμήθηκα και νευριασα..

Το avatar του μέλους MikeDrGK
    MikeDrGK Guest
    Κατ' αρχάς πρέπει να εντοπίσεις αν το πρόβλημα είναι δικό σου (από εκεί που τερματίζει ο ΟΤΕ μέχρι το modem σου) ή του ΟΤΕ.

Για να το κάνεις αυτό πρέπει να φωνάξεις ένα ηλεκτρολόγο (που να ξέρει να το κάνει) για να μετρήσει το δίκτυο του σπιτιού σου.

Αν το πρόβλημα είναι δικό σου, πρέπει να το λύσεις μόνος σου (καινούργια καλωδίωση ίσως?).

Αν πάλι το πρόβλημα είναι του ΟΤΕ, πίστεψέ με μπορεί να φας πολύ χρόνο (ίσως και μήνες) χωρίς αποτέλεσμα.

Ο μόνος σίγουρος τρόπος για απαλλαγείς από το πρόβλημα είναι να ζητήσεις νέα ISDN γραμμή από τον ΟΤΕ και μετά να την μεταφέρεις στον πάροχό σου, καταργώντας την παλιά.

Και υπογραμμίζω το ISDN, γιατί μόνο τότε θα είσαι εξασφαλισμένος για τα καλά χαρακτηριστικά της.

.

Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Ερωτική απογοήτευση!!!
    Από ...ARXODAS... στο φόρουμ Εκτός θέματος
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-04-10, 19:35
  2. Μηνύματα: 43
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-03-08, 14:15
  3. Μηνύματα: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-10-07, 17:50
  4. Απογοήτευση.... :(
    Από teslafun στο φόρουμ ADSLgr.com Folding@Home team # 36673