Σελ. 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 31
    Περιοχή
    Αθηνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    ...../.....
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΧΟΛΑΡΓΟΣ
    Router
    CISCO 877W
    SNR / Attn
    6.0(dB) / 23(dB)
    Καλησπερα. Επειδη εχω ξεπερασει πλεον τα ορια υστεριας θα η8ελα αν ειναι δυνατον να μου δωσετε τα φωτα σας. Τα στοιχεια που βλεπω στο ρουτερ ειναι αυτα:

ADSL Line Status

Current ADSL line status is displayed as the below.

Line Mode ADSL2+ Line State Show Time Line Power State L0 Line Up Time 00:10:50:09 Line Coding Trellis On Line Up Count 2 Statistics Downstream Upstream Line Rate 8535 Kbps 509 Kbps Attainable Line Rate 12240 Kbps 1051 Kbps Noise Margin 19.0 dB 22.6 dB Line Attenuation 24.5 dB 10.6 dB Output Power 12.3 dBm 19.1 dBm MSGC (number of bytes in overhead channel message) 64 13 B (number of bytes in Mux Data Frame) 244 7 M (number of Mux Data Frames in FEC Data Frame) 1 16 T (Mux Data Frames over sync bytes) 1 7 R (number of check bytes in FEC Data Frame) 10 16 S (ratio of FEC over PMD Data Frame length) 0.9148 7.8904 L (number of bits in PMD Data Frame) 2230 146 D (interleave depth) 64 8 Delay 14 15 Super Frames 2436675 2438074 Super Frame Errors 128 834 RS Words 170567278 2558778 RS Correctable Errors 12308 8367 RS Uncorrectable Errors 3496 0 HEC Errors 120 5486 OCD Errors 1 0 LCD Errors 0 0 Total Cells 785241686 364585838 Data Cells 366065913 318927233 Bit Errors 0 103980 Total ES 173 1 Total SES 10 0 Total UAS 69 0

ειναι αυτα που βλεπω τωρα.

Οταν με ενεργοποιησαν και για 1.5 μηνα κλειδωνα στα 15 Mbits με τα ιδια attenuations που εχω και τωρα για downstream και upstream. αλλα διαφορετικα noise margin.συγκεκριμενα, επεφτα και κατω απο 6.0 db στο downsteam (εως και 4,5 εχω δει), χωρις να αποσυγχρονιζει το ρουτερ. Το noise margin του upstream ηταν στα8ερα απο 28.1 εως 29.5.

Μια ωραια πρωια ολα αλλαξαν ξαφνικα και αρχισαν συνεχομενα disconnects του ρουτερ και ολες οι τιμες να ανεβοκατεβαινουν σαν να εχουν αφηνιασει.
    Καποια στιγμη διορθωθηκε για λιγες μερες και μετα παλι τα ιδια και πλεον κλειδωνα σε χαμηλοτερη ταχυτητα , με λιγοτερουσ αποσυγχρονισμους μεν αλλα με νεα προβληματα.Κα8ε 5-10 λεπτα εκλειναν oi messengers ( msn yahoo κλπ) στο irc εκανα συνεχως ping timeouts η αν δεν με πεταγε laggara τοσο πολυ που εβλεπα με καθυστερηση 3-4 λεπτων αυτα που γραφονταν ολα μαζεμενα!!, και επισης κολλαγαν οι σελιδες στον firefox.Εκεινο ομως που με προβληματιζε πιο πολυ ηταν το emule οπου εβλεπα στα στατιστικα του εκει που το upload ηταν ευθεια γραμμη ,ξαφνικα μηδενιζε και αμεσα επανερχοταν και παρεσυρε φυσικα και το download ειτε σε μηδενισμο ειτε σε πολυ χαμηλα επιπεδα...και βεβαιως ενω το up επανερχοταν αμεσα το down εκανε εως και τεταρτο και μολις συνερχοταν ξανα βουτια και επανοδος στο up και φτου και απο την αρχη.
    Μετα απο ενα μαρα8ωνιο, με καυγαδες , επικοινωνιες με την ΤΥ οπου αυτοι δεν εβρισκαν προβλημα, με αλλαγες φιλτρων με δοκιμες με αλλα ρουτερ κλπ, ηρθε τεχνικος εδω να ελεγξει την καλωδιωση του σπιτιου και τον κατανεμητη.
    Τα βρηκε ολα ενταξει και απεφαν8η οτι φτααιει το δικτυο τους και να μην ανησυχω,,θα το διορθωσουν σε μιση ωρα
    Αποτελεσμα μετα την " διορ8ωση" τους

Κλειδωσα 2 Mbits πιο κατω ακομα στα 8.5 δλδ με ιδιο attenuation και noise margin και τα προβληματα τα ιδια!
    Σε 2 μερες παιρνω παλι τηλεφωνο και τους ενημερωνω και επισης ρωτω γιατι κλειδωνω στα 8 Mbits τωρα ενω κλειδωνα στα 15.Η απαντηση ηταν οτι η γραμμη μου δεν σηκωνει πανω απο 10 και δεν ξερουν γιατι κλειδωνα τοσο καιρο 50% πιο ψηλα!
    3 βδομαδες μετα τον τεχνικο που ηρθε εγω πλεον δεν εχω ιντερνετ.
    Και εννοω δεν εχω!!! Γιατι σε καθε τηλεφωνημα μου οι κυριοι το μονο που εκαναν ηταν να ανεβαζουν το noise margin του down που ομως αντι να βοηθησει χειροτερεψε την κατασταση.η συνδεση πεφτει ανα 2 λεπτα το πολυ..καμια εφαρμογη που τρεχει στο ιντερνετ δεν μπορει να δουλεψει (χωρις το ρουτερ να αποσυγχρονιζει παρα σπανια).
    Στο προτελευταιο τηλεφωνημα ενας τυπος αρκετα εριστικος με ρωτησε αν εχω κανει telnet.Ειπα οχι κανεις δε μου εδωσε τετοια οδηγια.Καναμε ενα μαζι και Guess!!
    FAILED (start/run/cmd:telnet www,forthnet.gr 80)
    Τοτε αναφωνησε και λεει "Μα εχετε δικιο τοτε!!! αφου δεν κανει ουτε telnet υπαρχει προβλημα στα καλωδια στο κεντρο!!θα ενημερωσω για βλαβη).
    Περασαν 3 μερες καμια βελτιωση, μαλλον επιδεινωση βλεπω.. οποτε ξαναπαιρνω τηλεφωνο.
    Ο καινουργιος υπαλληλος ειναι φιλικος και συνεργασιμος και μολις τα ακουει ολα αυτα λεει..δωστε μου ενα λεπτο να τους παρω τηλεφωνο στο κεντρο.
    Επανερχεται σε λιγο φανερα νευριασμενος και μου λεει "δεν εβγαλα ακρη μαζι τους.τα βλεπει ολα μια χαρα ο συναδελφος και εχουν δηλωσει οτι θα ερ8ει καποιος τεχνικος σε εσας".
    Μα λεω εχουν ερ8ει, τι θα κανουν παλι εδω?? και αφου ειδατε οτι ειναι 8εμα καλωδιων στο κεντρο ,τωρα γιατι ο κυριος λεει οτι εκει ειναι ολα καλα?
    Η απαντηση του ανθρωπου ηταν.." τι να πω σας ευχομαι καλα ξεμπλεγματα, προσπαθησα να βοηθησω αλλα..."

Εγω παντως εχω εντοπισει οτι το προβλημα εχει να κανει με το noise margin του upstream. Ολα αρχισαν απο τοτε που επεσε κατω απο το 28 . και τωρα που εχει καπως ανεβει παιζει απο 16 εως 25 και οσο μειωνει τοσο πολλαπλασιαζονται τα φαινομενα που περιεγραψα.Τους το λεω συνεχεια και οι απαντησεις που παιρνω ειναι - δεν εχει να κανει- δε θα μας μαθετε εσεις την δουλεια μας- δεν μπορουμε να πειραξουμε το noise margin tou up μονο του down πειραζουμε κλπκλπ.

Πριν παρω καμια "καραμπινα" και τους παρω στο κατοπι μηπως μπορει καποιος η καποιοι να εξηγησουν τι μπορει να συμβαινει?

Βοηθειααααα Χριστιανοιιιιιιιιι
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aBrakataBRA : 20-11-07 στις 02:16.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    8192/512
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Router
    fritz box
    SNR / Attn
    11(dB) / 24(dB)
    [QUOTE=aBrakataBRA;1580969]Καλησπερα. Επειδη εχω ξεπερασει πλεον τα ορια υστεριας θα η8ελα αν ειναι δυνατον να μου δωσετε τα φωτα σας.

Ασε φιλαρακι δεν διανοεισαι ποσο σε κατανοω. Μενω στο χαλανδρι και εχω το ιδιο προβλημα με forthnet 2 play συνεχεια αποσυνδεσεις και εχω το εξης παραξενο εγω εκτος απο τις συνηθεις αποσυνδεσεις οταν σηκωσω την συσκευη η οταν με καλεσει καποιος πευτει τελειως το ιντερνετ και η dsl γραμμη εδο και 3μιση μηνες μιλαω με τουσ τεχνικους εχουν ερθει δυο φορες να ελεγξουν την γραμμη και δεν μπορω να βγαλω ακρη δεν αντεχοντε αλλο τι τους πληρωνουμε δεν καταλαβαινω με τις απιστευτα αιδιαστικες υπηρεσιες που προσφερουν.
    Case: Thermaltake Kandalf
    CPU: INTEL CORE 2 QUAD CORE Q6600
    RAM: 4xKingston KHx6400d2/1G hyperx 1gb pc6400 8
    GC: ASUS EN 8800 ultra/htdp 768 mb pci-e
    mobo:ASUS P5KC
    PSU: Enermax 850W
    HD: 2 x WD 5000AAKS 500gb sata 2
    Screan: SAMSUNG SYNCMASTER 226BW

Περιοχή
    Αθηνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    ...../.....
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΧΟΛΑΡΓΟΣ
    Router
    CISCO 877W
    SNR / Attn
    6.0(dB) / 23(dB)
    Εγω ΔΕΝ εχω αποσυνδεσεις!!!!!!!
    το router αποσυγχρονιζει σπανια!!!
    Εχω ομως φτασει στο σημειο να λεω μακαρι να ειχα ..μακαρι αλλα να δουλευε το ιντερνετ αναμεσα στους αποσυγχρονισμους.

Μπορεις εσυ δλδ η ο οποιοσδηποτε να το αντεξεις αυτο?
    -Πας να κατεβασεις κατι και εκει που αρχιζει να κατεβαζει τσακ κοβεται, μηδενιζει και ξαναρχιζει παλι
    -Μιλας με καποιον στο Msn η skype κλπ και ξαφνικα σου πεταγεται ενα " δεν μπορειτε να στειλετε μηνυματα γιατι δεν ειστε συνδεδμενος" και αυτο καθε 5 λεπτα να γινεται.
    θελεις να σερφαρεις και τα παντα ειναι κολλημενα με dial up πιο γρηγορα γυριζουν οι σελιδες.
    - Μπαινεις iRC εκει να δεις γελιο.Αν δε σε πεταει καθε 2-3 λεπτα βλεπεις αυτα που γραφονται μετα απο κανα δεκαλεπτο ολα μαζι κονσερβα..και σε βριζουν και ολας γιατι κατι σε ρωτουν και επειδη δεν απαντας (αφου δεν βλεπεις την ερωτηση εγκαιρα λογω χαοτικου lag) θεωρουν οτι αγνοεις τον κοσμο!

δεν εχω πια λογια για δαυτους.Θα καταγγειλω την συμβαση και δεν θα ξαναγυρισω ποτε σε αυτην την εταιρια.Τοσα χρονια πελατης τους...οσο 8υμαμαι τον ιντερνετικο εαυτο μου παντα με forthnet ημουν...και να φερονται ετσι.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Downloads
    96
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    307200/30720
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    Speedport Smart
    [QUOTE=valessakis;1581152]
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από aBrakataBRA Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα. Επειδη εχω ξεπερασει πλεον τα ορια υστεριας θα η8ελα αν ειναι δυνατον να μου δωσετε τα φωτα σας.

Ασε φιλαρακι δεν διανοεισαι ποσο σε κατανοω. Μενω στο χαλανδρι και εχω το ιδιο προβλημα με forthnet 2 play συνεχεια αποσυνδεσεις και εχω το εξης παραξενο εγω εκτος απο τις συνηθεις αποσυνδεσεις οταν σηκωσω την συσκευη η οταν με καλεσει καποιος πευτει τελειως το ιντερνετ και η dsl γραμμη εδο και 3μιση μηνες μιλαω με τουσ τεχνικους εχουν ερθει δυο φορες να ελεγξουν την γραμμη και δεν μπορω να βγαλω ακρη δεν αντεχοντε αλλο τι τους πληρωνουμε δεν καταλαβαινω με τις απιστευτα αιδιαστικες υπηρεσιες που προσφερουν.
    Να υποθέσω ότι έχεις βάλει φιλτράκια σε όλες τις τηλεφωνικές συσκευές σου...;

Περιοχή
    Καλλιθέα
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    InaLAN & Nova
    Router
    TP-LINK Omada
    Line Up Time 00:10:50:09

τι disconnects έχεις? εδώ βλέπω ότι η γραμμή σου είναι Up 11 ώρες
    με αυτό το snr λογικά συγχρονίζεις χαμηλά κ λογικά πρέπει να έχεις πιο σταθερή γραμμή !!!!

Περιοχή
    Αθηνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    ...../.....
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΧΟΛΑΡΓΟΣ
    Router
    CISCO 877W
    SNR / Attn
    6.0(dB) / 23(dB)
    Μα δεν αποσυγχρινιζει το ρουτερ!!! και τωρα που γραφω ακομα ΟΝ ειναι.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ οτι εγραψα πιο πανω

Εχω ομως φτασει στο σημειο να λεω μακαρι να ειχα ..μακαρι αλλα να δουλευε το ιντερνετ αναμεσα στους αποσυγχρονισμους.

-Πας να κατεβασεις κατι και εκει που αρχιζει να κατεβαζει τσακ κοβεται, μηδενιζει και ξαναρχιζει παλι
    -Μιλας με καποιον στο Msn η skype κλπ και ξαφνικα σου πεταγεται ενα " δεν μπορειτε να στειλετε μηνυματα γιατι δεν ειστε συνδεδμενος" και αυτο καθε 5 λεπτα να γινεται.
    θελεις να σερφαρεις και τα παντα ειναι κολλημενα με dial up πιο γρηγορα γυριζουν οι σελιδες.
    - Μπαινεις iRC εκει να δεις γελιο.Αν δε σε πεταει καθε 2-3 λεπτα βλεπεις αυτα που γραφονται μετα απο κανα δεκαλεπτο ολα μαζι κονσερβα..και σε βριζουν και ολας γιατι κατι σε ρωτουν και επειδη δεν απαντας (αφου δεν βλεπεις την ερωτηση εγκαιρα λογω χαοτικου lag) θεωρουν οτι αγνοεις τον κοσμο!

και ναι εχω φιλτρα και τα εχω αλλαξει με καινουργια 3 φορες. πλεον δεν 3ερω τι να τα κανω τοσα που εχω αγορασει..ουτε εταιρια με 50 τηλεφωνικες γραμμες να ημουν.

Περιοχή
    Καλλιθέα
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    InaLAN & Nova
    Router
    TP-LINK Omada
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από aBrakataBRA Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μα δεν αποσυγχρινιζει το ρουτερ!!! και τωρα που γραφω ακομα ΟΝ ειναι.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ οτι εγραψα πιο πανω

και ναι εχω φιλτρα και τα εχω αλλαξει με καινουργια 3 φορες. πλεον δεν 3ερω τι να τα κανω τοσα που εχω αγορασει..ουτε εταιρια με 50 τηλεφωνικες γραμμες να ημουν.
    βασικά μπορεί να είναι θέμα λειτουργικού (δοκίμασε κ άλλο pc)
    ή θέμα router να κολλάει !!!
    κάνε Update tous drivers της κάρτας δικτύου !!!

Το avatar του μέλους karavagos
    karavagos Guest
    Από 3 command prompts
    Κώδικας:
    ping -t 192.168.1.1 (router)
    ping -t bras (θα το βρεις είτε με tracert προς κάποια διεύθυνση -2o hop-, είτε μέσω του router)
    ping -t 193.92.150.50 (www.forthnet.gr)
    Τα αφήνεις να τρέχουν συνέχεια μέχρι να εμφανιστεί το πρόβλημα, οπότε και βλέπεις ποιο κάνει timeout.

ΥΓ: Υποθέτω ότι έχεις ελέγξει το δίκτυό σου για περίεργα μαμούνια και ότι περιορίζεις το upload σε περίπτωση που χρησιμοποιείς ταυτόχρονα και κάποιο p2p πρόγραμμα.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karavagos : 20-11-07 στις 14:13.

Περιοχή
    Γκύζη, Αθήνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    16445 / 1021
    ISP
    On Telecoms
    DSLAM
    On Telecoms - ΑΘΗΝΑ
    Router
    speedtouch 536
    SNR / Attn
    5.9(dB) / 24(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από karavagos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Από 3 command prompts
    Κώδικας:
    ping -t 192.168.1.1 (router)
    ping -t bras (θα το βρεις είτε με tracert προς κάποια διεύθυνση -2o hop-, είτε μέσω του router)
    ping -t 193.92.150.50 (www.forthnet.gr)
    Τα αφήνεις να τρέχουν συνέχεια μέχρι να εμφανιστεί το πρόβλημα, οπότε και βλέπεις ποιο κάνει timeout.

ΥΓ: Υποθέτω ότι έχεις ελέγξει το δίκτυό σου για περίεργα μαμούνια και ότι περιορίζεις το upload σε περίπτωση που χρησιμοποιείς ταυτόχρονα και κάποιο p2p πρόγραμμα.
    +1 . Να σαι καλά.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη σε λέω...
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    11000/945
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΑΡΝΑΣ
    Router
    Sagem F@st 2404
    SNR / Attn
    6(dB) / 29(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Εκεινο ομως που με προβληματιζε πιο πολυ ηταν το emule οπου εβλεπα στα στατιστικα του εκει που το upload ηταν ευθεια γραμμη ,ξαφνικα μηδενιζε και αμεσα επανερχοταν και παρεσυρε φυσικα και το download ειτε σε μηδενισμο ειτε σε πολυ χαμηλα επιπεδα...και βεβαιως ενω το up επανερχοταν αμεσα το down εκανε εως και τεταρτο και μολις συνερχοταν ξανα βουτια και επανοδος στο up και φτου και απο την αρχη.
    Το έχουν αναφέρει και άλλοι αυτό το πρόβλημα και το έχω και εγώ όχι πάρα πολύ συχνά αλλά τακτικά. Κάποιες φορές οδηγεί σε αποσύνδεση ενώ τις περισσότερες επανέρχεται μετά από κάποια λεπτά. Εμείς με το παχύ λ τα φορτώνουμε όλα στο bottleneck της ζεύξης ath-thess αλλά μήπως φταίει κάτι άλλο;;;

Όλοι το τεστ του karavagou ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!!
    ...stupidity is infinite...

Περιοχή
    Αθηνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    ...../.....
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΧΟΛΑΡΓΟΣ
    Router
    CISCO 877W
    SNR / Attn
    6.0(dB) / 23(dB)
    slaughter ναι τα εχω ελεγξει και τα 3 pc του δικτυου για μαμουνια.Εχω επισης βαλει 4ο pc ασχετο του αδελφου μου, Εχω βαλει το ρουτερ σε ολες τις πριζες του σπιτιου (ειναι 6) χωρις και με τηλεφωνικες συσκευες (πανταυ με φιλτρο αυτες και δοκιμασμενες και με διαφορες μαρκες φιλτρων ..μεχρι και αυτα που δινει ο οτε).Εχω δοκιμασει με διαφορετικα ρουτερ ..με ενα σκετο pc η με συνδυασμους.Παντα τα ιδια συμβαινουν.
    Οσο για τα p2p μονο emule χρησιμοποιω εχω τις μεγιστες συνδεσεις στο 250 ανα πηγη για να μην μπουκωνει η γραμμη κα φροντιζω να μην ξεπερνω σε συνολο 3000-3500 πηγες εκτος του οτι εχω τρεξει και το patch για το event 4226.
    το δε upload limit του το εχω στο 35 απο το 64 kb/s που εχω θεωρητικα.

karavagos ευχαριστω πολυ για την συμβουλη θα πρασπα8ησω να τα κανω..αν και δε καταλαβα το δευτερο --->
    ping -t bras (θα το βρεις είτε με tracert προς κάποια διεύθυνση -2o hop-

Το avatar του μέλους karavagos
    karavagos Guest
    512 Kbps - 13% atm overhead = 445 Kbps = 54 KB/s.

Αν το upload limit στο emule λαμβάνει υπόψιν του μόνο τα δεδομένα που στέλνεις σαν upload (συνήθως αυτό γίνεται) και όχι τα δεδομένα του upload μαζί με τα δεδομένα που στέλνεις για να επιβεβαιώσεις τα δεδομένα του download, θα πρέπει να το κατεβάσεις κι'άλλο, ιδίως αν κατεβάζεις από πολλές πηγές.
    Βάλε και ένα monitor πρόγραμμα για να παρακολουθείς download/upload. Αν φτάνεις κοντά στα 400 Kbps upload, ενδέχεται να έχεις πρόβλημα.

Επίσης μια πολύ καλή λύση είναι να δώσεις high priority σε dns/http/icmp πακέτα στο router σου και low σε torrent/emule.

Το patch (προσωπικά) το θεωρώ μεγάλη βλακεία. Τους λόγους τους έχω εξηγήσει σε αλλο θέμα.

Σχετικά με το τελευταίο, δίνεις "tracert www.forthnet.gr" και βλέπεις το 2ο hop (μετά τον router σου είναι ο bras). Αυτό κάνεις ping.

ΥΓ: Οποιοδήποτε συμπέρασμα για την γραμμή και την σύνδεση το βγάζουμε ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ P2P (ιδίως αν δεν γνωρίζουμε πως να το ελέγξουμε/περιορίσουμε στα σίγουρα). ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΝΟΜΟΣ!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karavagos : 20-11-07 στις 16:05.

Περιοχή
    Αθηνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    ...../.....
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΧΟΛΑΡΓΟΣ
    Router
    CISCO 877W
    SNR / Attn
    6.0(dB) / 23(dB)
    Ουπς ξεχασα να γραψω οτι το εχω παρακολουθησει και με το emule κλειστο μονο με firefox και mirc ανοιχτα και περιστασιακα και τον msn messenger για 2 ημερες.Καμια βελτιωση δεν ειχα. Ακριβως το ιδιο σεναριο επαιζε

Περιοχή
    Αθηνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    ...../.....
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΧΟΛΑΡΓΟΣ
    Router
    CISCO 877W
    SNR / Attn
    6.0(dB) / 23(dB)
    Αυτα εδω εννοω...οριστε το νεο profile χωρις να αποσυγχρονιισει το ρουτερ καντε μια συγκριση με τα στατιστικα που εδωσασ στο 1ο μηνυμα

ADSL Line Status

Current ADSL line status is displayed as the below.

Line Mode ADSL2+ Line State Show Time Line Power State L0 Line Up Time 01:05:49:51 Line Coding Trellis On Line Up Count 2 Statistics Downstream Upstream
    Line Rate 8535 Kbps 509 Kbps
    Attainable Line Rate 7292 Kbps 811 Kbps
    Noise Margin 8.7 dB 16.3 dB
    Line Attenuation 24.5 dB 10.6 dB
    Output Power 12.3 dBm 19.2 dBm

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aBrakataBRA : 20-11-07 στις 20:05.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    112640/11264
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΡΗΣ
    Router
    ZTE H268Q
    SNR / Attn
    14(dB) / 4,4(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Εγώ έχω average 33ms για τον bras. Εντάξει δεν είναι;
    There are 10 kinds of people. Those who understand binary and those who don't.

Σελ. 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Forthnet 2play - χωρίς internet από 2/9 !!!!
    Από deliol στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-09-07, 23:37
  2. Χωρις Internet απο την Κυριακη
    Από StamatisK στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-04-07, 13:36
  3. Μηνύματα: 38
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-12-06, 22:48
  4. Σύνοδος του ΟΗΕ για το Internet, χωρίς Internet
    Από Reef στο φόρουμ Ειδήσεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-11-06, 21:28
  5. H Forthnet εξαγοράζει την Internet Hellas
    Από shakm στο φόρουμ Ειδήσεις