Κάθε φορά που χτυπάει το Siemens Gigaset αποσυνδέεται το Linksys WAG54G Wireless από την HOL.
To πρόβλημα βέβαια είναι γνωστό.
Η ερώτησή μου είναι εάν γνωρίζει κάποιος κάποιο άλλο ασύρματο τηλέφωνο στην Ελλάδα που να λειτουργεί σε άλλη συχνότητα από 2.4 Ghz.
Ευχαριστώ για οπιαδήποτε βοήθεια.
Εμφάνιση 1-7 από 7
-
19-03-05, 09:47 Αποσύνδεση του DSL από ασύρματο τηλέφωνο #1
-
19-03-05, 10:23 Να μεταφέρεις την βάση σε άλλο δωμάτιο. #2
Τι βάση από το τηλέφωνο την έχεις κοντά στο modem;
Αν την έχεις κοντά (ας πούμε πάνω στο γραφείο που έχεις και το modem) προσπάθησε να μεταφέρεις τη βάση από το τηλέφωνο σε άλλο δωμάτιο.
-
19-03-05, 11:59 #3
και εγω εχω παρομοιο προβλημα με το WRT54G router μου, αλλα συνηθως με το ασυρματο οχι με το σταθμο βασης... δεν εχω δοκιμασω να αλλαξω καναλι στο ασυρματο δικτυο ακομα... ισως βοηθησει.,.. σε καθε περιπτωση θελει πειραματισμο
-
19-03-05, 12:15 #4
DECΤ που να παίζει σε άλλη μπάντα λίγο δύσκολο να βρεις...
Δοκίμασε να μεταφέρεις την βάση όπως λέει και ο Re-Ti-Re. Βοηθά καμιά φορά.
-
19-03-05, 21:43 #5
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλά κάτι που δεν καταλαβαίνω με το παραπάνω πρόβλημα είναι το εξής:
Το modem είναι ενσύρματα συνδεδεμένο με την τηλεφωνική μπρίζα και ασύρματα με το PC, όταν το modem είναι ανοιχτό και το PC κλειστό υπάρχει DSL σύνδεση με το παροχέα. Θα ήταν εύλογο η ενεργοποίηση του ασύρματου τηλεφώνου να προκαλεί αποσύνδεση Pc- modem και όχι modem-παροχέα.
Υπάρχει κάτι που στέλνει το Pc για να διατηρείται η σύνδεση;
-
19-03-05, 22:35 #6
Το πρόβλημα αυτό έχει αναφερθεί ξανά στο forum.
Όσοι έχουν αναφέρει το πρόβλημα αυτό, ένας από αυτούς είμαι και εγώ, δεν είναι απαραίτητο το modem να επικοινωνεί ασύρματα με το PC.
Έχω το speedtouch 510 modem και Panasonic KX-A144EXS τηλέφωνο.
Όταν είχα την βάση του τηλεφώνου απάνω στο γραφείο μου υπήρχε πρόβλημα.
-
05-04-05, 13:20 #7
εφ οσον αφορα τις παρεμβολες,εγω την εχω πανω στο γραφειο τη βαση του πανασονικ και το μοντεμ ειναι 1 μετρο πιο κατω και προμπλεμ μηδεν...τωρα εφ οσον αφορα τις συνδεσεις με τις τηλεφωνικες μπριζες..εδω ειναι αλλο θεμα..αναλογα με το πως τα εχεις συνδεσει...
-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
Παρόμοια Θέματα
-
Χωρίς τηλέφωνο και dsl από τις 24/10 - with a twist
Από Spear_ στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 30-10-07, 01:54 -
πως να χρησιμοποιήσω το fritz μαζι με ασυρματο dsl-router για τηλεφωνο
Από teof95 στο φόρουμ AVM ADSL modems και routersΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 25-08-07, 20:47 -
Ακουω την φωνη μου μεσα απο το ασυρματο τηλεφωνο.Γιατι?
Από Fotis_Greece στο φόρουμ Σταθερή & Κινητή ΤηλεφωνίαΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 04-02-07, 22:11 -
Πρόβλημα επανασύνδεσης του Internet μετά από αποσύνδεση
Από metsam στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routersΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 29-08-05, 23:25
Bookmarks