Αγόρασα μία LG 20' wide, μοντέλο L204WS και εξ' αρχής ήταν καμένο ένα pixel ακριβώς στο κέντρο της οθόνης! Μετά από επικοινωνία μου με το CC της LG, μου ανέφεραν πως δεν υφίσταται αντικατάσταση, γιατί η εγγύηση για 0 καμένα pixel ισχύει μέχρι 19' !!!
Καλώ και στο Πλαίσιο, όπου με παραπέμπουν στο service της LG, όπου το μόνο που μαθαίνω είναι πως δεν γίνεται αντικατάσταση γιατί πρέπει να είναι καμένα πάνω από 6 pixels βάση της Ε.Ε.
Μου προτείνεται καμία άλλη εναλλακτική;; Σκέφτομαι πως δικαιούμαι αντικατάσταση γιατί η οθόνη ήταν εξ' αρχής καμένη και δεν συνέβη εκ των υστέρων, οπότε μιλάμε για κατασκευαστική αστοχία ίσως;;
Εμφάνιση 1-15 από 98
-
21-12-07, 00:05 ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ LG!! #1
-
21-12-07, 00:41 Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ LG!! #2
Είναι γνωστό ότι στις 20+ ίντσες η Ελ-Τζι δεν κάνει αντικατάσταση για 1 καμένο πίξελ.
Κατά 99.99999999% τα καμένα πίξελ θα εμφανιστούν τη πρώτη φορά που θα ανάψει η οθόνη.
-
21-12-07, 00:42 Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ LG!! #3
- Περιοχή
- Αθήνα - Κ. Πατήσια
- Downloads
- 33
- Uploads
- 2
- Άρθρα
- 4
- Ταχύτητα
- 20480/1023
- ISP
- Conn-x OTE
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΔΑΓΚΛΗΣ
- Router
- thomson speedtouch 585 v6
Μισό λεπτό. Δεν έχει δικαίωμα ο αγοραστής να επιστρέψει το προϊόν εντός κάποιων ημερών από την αγορά, λόγω ΜΗ ικανοποίησης??
-
21-12-07, 00:45 Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ LG!! #4
Το εχει.
Στην αρχικη του συσκευασία. Ειδικα αν ειναι αγορασμένο απο το Πλαίσιο, δεν υπάρχει απολύτος κανένα πρόβλημα.
-
21-12-07, 00:50 Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ LG!! #5
Έχω στείλει και στο ΙΝΚΑ mail για το συγκεκριμένο θέμα και περιμένω. Πάντως στο site είτε του e-shop είτε του πλαισίου (όπου και την αγόρασα) δεν αναφέρουν κάτι για 0 καμμένα pixel, παρά μόνο για 3 χρόνια εγγύηση.
Διάβασα ακόμα και το booklet της εγγύησης και παρατήρησα πως επίσης δεν αναφέρει τίποτα για 0 καμμένα pixels, κοίταξα και στο site της LG, αλλά και πάλι τίποτα.
Απο το πλαίσιο με στέλνουν στην LG όπου και μου λέει πως 6 pixel στο εκατομμύριο δικαιολογείτε σαν πρόβλημα, πιο κάτω θεωρείται ΟΚ. Την οθόνη την έχω μία εβδομάδα και ήταν εξ' αρχής έτσι.
Καμία ιδέα;;
........Auto merged post: stergios_ath added 0 Minutes and 37 Seconds later........
Είσαι σίγουρος γι' αυτό;;Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stergios_ath : 21-12-07 στις 00:50. Αιτία: auto merged post
-
21-12-07, 00:50 Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ LG!! #6
Μας πουλανε προβληματικα προϊοντα και δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα.Γιατι αραγε δεν αλλαζουν τις οθονες με τα καμμενα pixel πανω απο 20";Γιατι αγοραζουμε οθονη απο 20" και πανω δεν μας λενε οτι πρεπει να εχει 6 και 7 καμμενα pixel ωστε να γινει αντικασταση;Αναφερονται στην εγγυηση η οποια στην ουσια ειναι εντελως αχρηστη αφου δεν νομιζω να βγαλει μεσα σε 3 χρονια 6 και 7 "νεκρα" Pixel
-
21-12-07, 00:53 Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ LG!! #7
-
21-12-07, 00:56 Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ LG!! #8
Δεν υπάρχει γιατι αυτο τους συμφερει αυτο κάνουν!
Αλλωστε πως θα διωξουν μια ελλατωματικη παρτιδα??
Δυστυχως αυτο με την επιστοφη δεν παιζει!
Στο πλαισιο θα σου πουνε πως επρεπε να μην είχε ανοιχτει η συσκευασια!!......
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ.....
-
21-12-07, 01:26 Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ LG!! #9
-
21-12-07, 01:29 Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ LG!! #10
Πολυ απλα, αν η οθόνη πάνω απο 20" είχε 0 pixel εγγύηση , θα ειχε 30% παραπάνω.
Γιατι θέλετε να αγοράσετε ενα προιόν, όπως το γουστάρετε εσείς και δεν συμμορφώνεστε με αυτό που πουλάει κάθε εταιρία?
Δεν το ήξερες πριν? Ας μην την επαιρνες! Προφανώς, λόγο τεχνολογίας, ενα panel >20" έχει παρα πολλές πιθανότητες να έχει καμένα pixels.
-
21-12-07, 01:37 Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ LG!! #11
- Περιοχή
- Αθήνα - Κ. Πατήσια
- Downloads
- 33
- Uploads
- 2
- Άρθρα
- 4
- Ταχύτητα
- 20480/1023
- ISP
- Conn-x OTE
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΔΑΓΚΛΗΣ
- Router
Tην παίρνεις την πας πίσω και λες : Παλικάρια την πήρα την δοκίμασα, αλλά δεν ταιριάζει με το σαλόνι μου ή με τα ...Αεράκης της συζύγου μου-συντρόφου μου whatever. Πάρτε την και δώστε μου πιστωτικό, μια Samsung, μια Philips, μια οικιακή βοηθό ό.τι άλλο πουλάει το κατάστημα τέλος πάντων. Δεν χρειάζεται να δικαιολογήσεις τίποτα. Αρκεί να είναι μέσα σε σχετικά σύντομο διάστημα. Δεν υπάρχει έχει ανοιχτεί η συσκευασία, αν δεν το ανοίξεις δεν μπορείς να το δοκιμάσεις.
-
21-12-07, 01:44 Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ LG!! #12
Ξέρεις τι παίζει ότι την παρήγγειλα μέσω internet και δεν είχα την δυνατότητα να την δοκιμάσω μπροστά τους, διαφορετικά δεν θα τρέχαμε τώρα!
........Auto merged post: stergios_ath added 3 Minutes and 52 Seconds later........
Μα αυτό είναι το θέμα πως δεν το ήξερα εκ των προτέρων, αλλά το ποιο σημαντικό είναι πως δεν αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ το θέμα των καμένων pixel. Ούτε καν στην εγγύηση τους, οπότε πως να το ξέρω; Κοίταξα και στο site αλλά τίποτα και εκεί!
Άμα μπορέσει κάποιος και μου βρει αυτό που ισχυρίζονται, πίστεψε με ούτε καν θα το συζητούσα!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stergios_ath : 21-12-07 στις 01:45. Αιτία: auto merged post
-
21-12-07, 01:49 Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ LG!! #13
- Περιοχή
- Αθήνα - Κ. Πατήσια
- Downloads
- 33
- Uploads
- 2
- Άρθρα
- 4
- Ταχύτητα
- 20480/1023
- ISP
- Conn-x OTE
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΔΑΓΚΛΗΣ
- Router
Δεν χρειάζεται να την δοκιμάσεις μπροστά τους. Χθες επέστρεψα στο πλαίσιο κουτί HTPC (αρκετά ακριβό) με πάνελ LCD, ακριβώς γιατί ήταν χαλασμένο. (Αγορά Τρίτη επιστροφή Τετάρτη). Ανοιγμένο ,αλλά ΜΕ την συσκευασία του. (Αν δεν έβαζα το Μ/Β, πώς θα καταλάβαινα πως είναι χαλασμένο?)
Πάρτε το κύριοι, πιστωτικό, γειά σας ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.
-
21-12-07, 01:57 Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ LG!! #14
-
21-12-07, 01:59 Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ LG!! #15
εγω θα ελεγα με καποιο τροπο να καψεις την οθονη. π.χ.
1. ριξε λιγο νερο μεσα
2. στειλε στην οθονη >220volt ωστε να καει. (παρακαλεσε τη ΔΕΗ η καντο μονο σου)
με το να την στειλεις πισω καμμενη δε μπορει να σου πει κανεις τιποτα, και ετσι θα στην αλλαξουν υποχρεωτικα και το ποιο πιθανο να σου έρθει οθονη χωρις καμμενα Pixel
εχω αδικο???
Παρόμοια Θέματα
-
COSMODATA. Προσοχη!!!Τα Τροφοδοτικα δεν εχουν εγγυηση!!!ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!
Από mkpk στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 128Τελευταίο Μήνυμα: 06-05-07, 01:05 -
Προσοχή στην αναβάθμιση του baselayout !
Από @home στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 11-08-05, 12:58 -
Προσοχή στην πολικότητα
Από Panathnaikos στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 02-06-04, 10:37 -
Προσοχή στήν Tellas!!!!
Από giorgos_g στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 30-04-04, 00:16
Bookmarks