Είμαι συνδρομητής Forthnet 2play και ως τις 14/11/2007 ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες της εν λόγω εταιρίας. Μαλιστα υποστήριζα ανοικτά την υπεροχή της, μια και χρησιμοποιούσα τις υπηρεσίες της αρκετά χρόνια πριν, με DSL over ISDN (στο δίκτυο του ΟΤΕ).
Ενώ το πακέτο 2play μου έπαιζε σχετικά όμορφα και καλά "κλειδώνοντας" στα 23000κάτι (ειμαι πολύ κοντά στο DSLAM) και με ελάχιστα προβληματάκια στο voice (2-3 νεκρώματα τηλεφώνου για 1-2 ώρες και ένα μεγάλο το οποίο δόθηκε βλάβη και διορθώθηκε), στις 14/11/2007 συνέβη το μοιραίο:
VOICE νεκρό (ούτε feedback. σαν να μην έχει ρεύμα).
DΑTA με κλείδωμα στα 15000κάτι και παροδικές αποσυνδέσεις
"Καλά", θα μου πείτε, "ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος".
Από ...δημοσιογραφικής απόψεως, η περίπτωσή μου έχει ενδιαφέρον! Με την σύζυγο να βρίσκεται στον 8ο μήνα κυοφορίας, η κατάσταση ήταν κακή: Δεν είναι ο,τι καλύτερο για μια έγκυο γυναίκα να μιλαει στα κινητά με το γιατρό και την οικογένειά της, μην συνυπολογίζοντας βέβαια και το κόστος των συνδιαλέξεων.
Για να μην σας τα πολυλογώ, σήμερα ισχύει η εξής κατάσταση:
Και εδώ είναι το "κερασάκι":
- ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ στις 20/12 και επιστρέψαμε σπίτι με το νεογέννητό μας ΧΩΡΙΣ σταθερό τηλέφωνο! Φανταστείτε μια γυναίκα με ένα βρέφος στην αγκαλιά, ο σύζυγος να λείπει για δουλειά, και να πρέπει να απαντήσει ή να καλέσει ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ κάποιο μέλος της οικογενείας ή το γιατρό. Αν το κάνει; Φυσικά και όχι, αλλά όσο έχει το παιδί στην αγκαλιά πρακτικά ΔΕΝ ΕΧΕΙ τηλέφωνο.
- Παρεξηγήσεις επαγγελματικές και προσωπικές (το τηλέφωνό μας φαίνεται οτι καλεί κανονικά, φυσικά όμως δεν χτυπάει στο σπίτι μας!)
- Υπέρογκα (φυσικά) ποσά χρεωσεων στους λογαριασμους κινητής τηλεφωνίας (τους δικούς μας, αλλά και των κοντινών μας ανθρώπων) συνεπικουρούμενα από τις ατελείωτες κλήσεις με μεγάλα χρονικά διαστήματα αναμονής στην υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης της Forthnet από το κινητό μου τηλέφωνο.
Η Forthnet ισχυρίζεται (και μου έχει υποβάλλει και γραπτά) οτι έχουν δοθεί ΠΕΝΤΕ βλάβες στον ΟΤΕ λόγω του οτι έχει βρεθεί βραχυκυκλωμένο το ζεύγος καλωδίων για τη μετάδοση φωνής, κάτι που ακόμα και αν βρισκόμαστε στο ιδιόκτητο δίκτυό της είναι ευθύνη του ΟΤΕ να διορθωθεί.
Καλά μια βλάβη, καλά δύο βλάβες. ΠΕΝΤΕ; Ο ΟΤΕ, λοιπόν, κατά τη Forthnet, έλαβε τις πέντε αυτές βλάβες και τις ΕΚΛΕΙΣΕ, χωρίς όμως το πρόβλημα να διορθωθεί. Μέχρι και αυτή τη στιγμή η Forthnet δεν μου έχει δώσει την αιτιολογία άρσης των βλαβών, παρ'όλο που το έχω αιτηθεί.
Τι να σημαίνει αυτό; Μπορεί κανείς να υποθέσει δύο σενάρια:
1. Η Forthnet δεν κάνει καλά τη δουλειά της.
2. Ο ΟΤΕ δεν κάνει καλά τη δουλειά του, προκαλώντας - επαγωγικά - ζημία στους πελάτες της Forthnet.Ελπίζω, ως καταναλωτής, χωρίς να υπάρχει πρόθεση.
Για το πρώτο ενδεχόμενο, απέστειλα καταγγελία σε ΙΝΚΑ, ΕΕΤΤ και ΕΚΠΟΙΖΩ στις 17/12/2007 και από τότε ουδέν νεοτερον.
Για το δεύτερο ενδεχόμενο, και για το συμπερασμα στο οποίο καταλήγω πιό πάνω, ευθύνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Η FORTHNET, οι υπάλληλοι της οποίας με περισσή άνεση σε κάθε συνδιάλεξή μας μου αναφέρουν τον ΟΤΕ (του οποίου δεν είμαι πελάτης), με τρόπο ο οποίος υπονοεί οτι η ευθύνη για το πρόβλημα μου βρισκεται αποκλειστικά στον ΟΤΕ και επιβεβαιώνεται από τις ενέργειες της εταιρίας (πέντε υποβολές βλαβών).
Ετσι λοιπόν η Forthnet με κρατά σήμερα εγκλωβισμένο στην εξής κατάσταση:
- Είτε μένω πελάτης της και προσεύχομαι να κινητοποιηθεί κάποια άλλη διαδικασία και να μην φτάσουμε στο σημείο να συζητάμε μετά από 5 μήνες οτι έχουν δοθεί στον ΟΤΕ 15 βλάβες
- Είτε καταγγέλω τη σύμβαση και επιλέγω άλλο πάροχο. Ομως, σε αυτή την περίπτωση, η Forthnet, με τις ενέργειές της, με ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ έμμεσα στο να ξαναγίνω πελάτης του ΟΤΕ, μια και, έχοντάς μου δηλωσει οτι η βλάβη αποτελεί ευθύνη του ΟΤΕ, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος οτι άλλος εναλλακτικός πάροχος θα διορθώσει το πρόβλημα.
Το μονο λοιπόν που μπορώ να κάνω στην παρούσα κατάσταση είναι να αποδεχτώ οτι:
Το τμήμα πωλήσεων της Forthnet γενναιόδωρα προσφέρθηκε να με απαλλάξει από τα τέλη των δύο τελευταίων μηνών. Ομως, δεδομένων των επιπτώσεων που προανέφερα, αυτό δεν μου αρκεί, και φυσικά δεν μου λύνει και το πρόβλημα! Είμαι έτοιμος για αποστολή δεύτερης καταγγελίας και στη συνέχεια εξωδίκου, πριν όμως πράξω αυτά σκοπεύω να δημοσιοποιήσω την περίπτωσή μου όπου και όπως μπορώ, μια και το θεωρώ υποτιμητικό τόσο για τη δική μου νοημοσύνη όσο και για το status που κατέχει η εν λόγω εταιρία να ρίχνεται έμμεσα το φταίξιμο σε τρίτους για ένα πρόβλημα που κάνει σχεδον δυο μήνες να επιλυθει.
- Η Forthnet ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΥΝΑΜΗ να επιλύσει το όποιο τεχνικό πρόβλημα προκύπτει όταν αυτό αποτελεί ευθύνη του ΟΤΕ, εγκλωβίζοντας μάλιστα τον πελάτη της ο οποίος δεν έχει τη δυνατότητα να απευθυνθει απευθείας στον ΟΤΕ παρά μόνο αν ξαναγίνει πελάτης του.
- Επαγωγικά, ίσως θα πρέπει να υποθέσω οτι και οι άλλοι πάροχοι έχουν την ίδια αδυναμία.
- Να εγκαταλείψω την επιλογή εναλλακτικού παρόχου για τους παραπάνω λόγους καθώς και για τον επιπρόσθετο λόγο οτι ο μονος τρόπος για να επιταχύνω την επίλυση του πρόβλήματός μου είναι να γίνω πελάτης του ΟΤΕ και πάλι ωστε να μπορώ να δηλώσω απευθείας τη βλάβη εκεί.
Να παρακαλέσω λοιπόν αν κάποιος φίλος έχει έτοιμη λίστα από emails σταθμών (τηλεοπτικών/ραδιοφωνικών), περιοδικών, εφημερίδων, δημοσιογράφων και άλλων μέσων, διαδικτυακών και μη, στα οποία θα μπορούσα να δημοσιεύσω την περίπτώσή μου, να με βοηθήσει με προσωπικό μήνυμα.
Εμφάνιση 1-15 από 66
-
13-01-08, 17:31 Από έγκυοι...γεννήσαμε, αλλά voice ακόμα δεν! (Κοντεύουν 2 μήνες) #1
-
13-01-08, 20:14 Απάντηση: Από έγκυοι...γεννήσαμε, αλλά voice ακόμα δεν! (Κοντεύουν 2 μήνες) #2
"ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ στις 20/12 και επιστρέψαμε σπίτι με το νεογέννητό μας ΧΩΡΙΣ σταθερό τηλέφωνο! "
Να σου ζήση και να το καμαρώνεις να μεγαλώνει και να γεμίζει τη ζωή σας.
"Η Forthnet ισχυρίζεται (και μου έχει υποβάλλει και γραπτά) οτι έχουν δοθεί ΠΕΝΤΕ βλάβες στον ΟΤΕ λόγω του οτι έχει βρεθεί βραχυκυκλωμένο το ζεύγος καλωδίων για τη μετάδοση φωνής, κάτι που ακόμα και αν βρισκόμαστε στο ιδιόκτητο δίκτυό της είναι ευθύνη του ΟΤΕ να διορθωθεί"
Αυτό το βραχυκυκλωμένο παίρνει πολύ νερό γιατί για κάθε πρόβλημα λένε οτι υπάρχει βραχυκύκλωμα.Αν όντως υπήρχε βραχυκύκλωμα θα έπρεπε η τηλ. σύνδεση σου όταν την καλείς να βγάζει κάποιο μήνυμα προβλήματος στον καλούντα,εκτός και αν η Φορθνετ δουλεύει διαφορετικά.
"Καλά μια βλάβη, καλά δύο βλάβες. ΠΕΝΤΕ; Ο ΟΤΕ, λοιπόν, κατά τη Forthnet, έλαβε τις πέντε αυτές βλάβες και τις ΕΚΛΕΙΣΕ, χωρίς όμως το πρόβλημα να διορθωθεί. Μέχρι και αυτή τη στιγμή η Forthnet δεν μου έχει δώσει την αιτιολογία άρσης των βλαβών, παρ'όλο που το έχω αιτηθεί."
Οταν δίνεται μία βλάβη στον ΟΤΕ καταγράφεται με ώρα και ημερομηνία.
Οταν δίνεται μία βλάβη άρση από τον ΟΤΕ πάλι καταγράφεται ώρα και ημερομηνία και ποιός τεχνικός επιλήφθηκε της βλάβης,καθώς και το τί διαπιστώθηκε κατά τον έλεγχο της βλάβης.
Αν η Φορθνετ ήθελε πραγματικά να σε εξυπηρετήσει μπορούσε τα στοιχεία της άρσης να τα πάρει εύκιλα,εκτός και δεν τη συμφέρει.
Πάντως στη θέση σου θα πήγαινα στον προιστάμενο του ΟΤΕ της περιοχής σου και θα του εξηγούσα το πρόβλημα ώστε τουλάχιστον να ξέρεις σε ποιά κατεύθυνση να κινηθείς,μπορεί το πρόβλημα να είναι μέσα στο σπίτι σου και να μη στο λέει κανένας.
"Να παρακαλέσω λοιπόν αν κάποιος φίλος έχει έτοιμη λίστα από emails σταθμών (τηλεοπτικών/ραδιοφωνικών), περιοδικών, εφημερίδων, δημοσιογράφων και άλλων μέσων, διαδικτυακών και μη, στα οποία θα μπορούσα να δημοσιεύσω την περίπτώσή μου, να με βοηθήσει με προσωπικό μήνυμα. "
Θα ήταν η τελευταία μου κίνηση ,αλλά μετά από τον προιστάμενο του ΟΤΕ ώστε να έχεις το δυνατόν περισσότερα στοιχεία και που ξέρεις μπορεί και τηλ. αν τελικά αυτό είναι το ζητούμενο.
-
13-01-08, 20:30 Απάντηση: Από έγκυοι...γεννήσαμε, αλλά voice ακόμα δεν! (Κοντεύουν 2 μήνες) #3
Εγώ θα έλεγα για την ώρα τουλάχιστον κάνε αίτηση στον ΟΤΕ για μια δεύτερη γραμμη έτσι για να έχεις τουλάχιστον τηλέφωνο, θα σου βγεί ποιο φθηνά απο τα κινητά κλπ
-
13-01-08, 20:41 Απάντηση: Από έγκυοι...γεννήσαμε, αλλά voice ακόμα δεν! (Κοντεύουν 2 μήνες) #4
@sdikr: Αυτό που λές είναι σωστό και το έχω υπόψη μου.
@xmperop1: Με πήραν τηλέφωνο από το support της Forthnet και μου είπαν οτι "δεν έχουν το δικαίωμα να μου δώσουν περισσότερα στοιχεία για τις βλάβες πλην των ημ/νιών". Ζήτησα ΓΡΑΠΤΩΣ να μου αποστείλουν και αυτοί ΓΡΑΠΤΩΣ το οτι δεν έχουν το δικαίωμα να μου δώσουν περισσότερα στοιχεία. Ακόμα περιμένω
Επίσης να σας πω οτι έστειλα άνθρωπο στα τοπικά γραφεια του ΟΤΕ. Η υπάλληλος με την οποία συνομίλησε, πέρα από τα τυπικα (δεν είστε πελάτης μας κλπ κλπ) ισχυρίστηκε οτι δεν υπάρχει καμία δηλωθείσα βλάβη για αυτόν τον αριθμό!
Στους τεχνικούς της Forthnet που το ανέφερα σε τηλεφωνική μας συνδιάλεξη άκουσα το εξής εκπληκτικό: "Είναι το σύστημά τους". Δηλαδή, ποιό σύστημα; Να μην ενημερώνουν; Η το σύστημά τους δεν δίνει στοιχεία;Ερμηνεύστε το όπως θέλετε. Πάντως έχω στα χέρια μου το email με τις ημ/νίες των δηλωθέντων βλαβών και η επόμενη επίσκεψη μου στον ΟΤΕ θα είναι με αυτό το χαρτί. Αν και τότε ο ΟΤΕ δεν έχει λαβει καμία βλάβη, τότε...βράστα Χαράλαμπε!
Ζούμε σε μια χώρα οπου δεν λαμβάνουμε ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ από τις ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ (και αυτό ειναι το κρίμα) εταιρίες...μεγάλο κρίμα. Ειναι δυνατόν να επαναλαμβάνουν επί δίμηνο μια γραφειοκρατική διαδικασία που δεν οδηγεί πουθενά αντί να πάρουν πρωτοβουλία και να ζητήσουν από τον ΟΤΕ το λόγο που κλείνει τις βλάβες, ωστε να λυθεί το πρόβλημα;
Για το αν το πρόβλημα είναι στο σπίτι μου ή οχι: Οι τεχνικοί μου είπαν οτι η βλάβη βρίσκεται περίπου στα 800μ απο το αστικό κέντρο. Τεχνικός της Forthnet που ήρθε σπίτι μου και μέτρησε βρήκε οτι από το χώρο μου η βλάβη ήταν κάπου στα 400 πόδια αν θυμάμαι καλά. Ητοι, προφανώς σε κάποιο κουτί. Σε τέτοιο μήκος δεν φαντάζομαι να υπάρχει και δεύτερο. Μα θαμμένο είναι αυτό το κουτί και δεν το βρίσκει κανένας να το φτιάξει το ρημάδι;
-
13-01-08, 21:11 Απάντηση: Από έγκυοι...γεννήσαμε, αλλά voice ακόμα δεν! (Κοντεύουν 2 μήνες) #5
-
13-01-08, 21:19 Απάντηση: Από έγκυοι...γεννήσαμε, αλλά voice ακόμα δεν! (Κοντεύουν 2 μήνες) #6
-
13-01-08, 21:57 Απάντηση: Από έγκυοι...γεννήσαμε, αλλά voice ακόμα δεν! (Κοντεύουν 2 μήνες) #7
Δεν λέτε πάλι καλά που είμαι τυχερός και "ξέμεινε" το internet;
-
13-01-08, 21:59 Απάντηση: Από έγκυοι...γεννήσαμε, αλλά voice ακόμα δεν! (Κοντεύουν 2 μήνες) #8
Ζαχαρία, βρήκες θέμα! Περιμένουμε λοιπόν τον κύριο ΔΤΦ και τα περι τηλεπικοινωνιών
Τώρα σοβαρά μιλώντας η μόνη λύση που έχεις είναι αυτό που πρότεινε ο sdikr. Μην εμπιστεύεσε την ταχύτητα ανταπόκρισης των εναλλακτικών, σε θέματα υποστήριξης είναι πολύ πίσω. Και με τόσους να μπαίνουν συνέχεια, απλά η υποστήριξη γίνεται όλο και χειρότερη. Ακόμα και τις νέες συνδέσεις τις αναβάλουν συνεχώς (στο Καλοχώρι, με τις αναβολές έχουμε φτάσει απο το καλοκαίρι να έχουμε πάει Μάρτιο και βλέπουμε). Αυτό σημαίνει ένα πράγμα. Δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες, και μάλλον δεν γίνονται ικανοποιητικός αριθμός νέων προσλήψεων, γιατι κοστίζει...
οσο για το κινητό, είχα δεί στο παραπέντε το σήριαλ, στο κινητό αντί για ακουστικό - μικρόφωνο handsfree, κανονικό ακουστικό τηλεφώνου!!! Δεν ξέρω που υπάρχει ετούτο, το να πάρεις ένα FCT κοστίζει, αλλά είναι μια λύση. Ετσι η συσκευή (κινητό) θαναι αρκετά μακριά.
Αφού έχεις ιντερνετ, εναλλακτικά βάζεις ένα ΑΤΑ, για σύνδεση είτε πχ με i-call ή κάποιον άλλο πάροχο τηλεφωνίας VoIP, και έχεις σταθερή τηλεφωνία, και σε καλή τιμή (κόστος)...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος anon : 13-01-08 στις 22:00.
QoS: Τι είναι τούτο το πράγμα; Ευρυζωνικά: Μύθοι και πραγματικότητα Οδηγίες Εγκατάστασης Oracle 10G σε Linux (RHEL4)Περι αλόγιστης χρήσης Ιντερνετ
Ikariam.gr anon@AnonCity Guzoos@76:12
-
13-01-08, 23:56 Απάντηση: Από έγκυοι...γεννήσαμε, αλλά voice ακόμα δεν! (Κοντεύουν 2 μήνες) #9
Ολα τα εναλλακτικά που λες anon ειναι σωστά και θεμιτά.
ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, που είναι οτι πλήρωσα για voice+data και έχω (ξαφνικά) μονο data, που είναι; Το οτι η Forthnet θα έπρεπε ως οργανισμός να ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ που επιτρέπει στους υπαλλήλους της να αναφέρουν σε πελάτη τους το γνωστό "φταίει ο ΟΤΕ" χωρίς να κάνουν καμία περαιτερω ενέργεια διόρθωσης, που είναι; Το οτι η μη εξυπηρέτηση από τους εναλλακτικούς ISPs έχει γίνει κατι σαν το παράνομο παρκάρισμα στην Αθήνα (τόσοι πολλοί που είναι, που να δώσεις σε όλους κλήση) και ως εκ τούτου κανείς δεν επεμβαίνει άμεσα (δεν έχω νέα από την καταγγελία μου ούτε καν ξέρω αν έχει πρωτοκολληθεί και έχει περάσει ένας μήνας) ΓΙΑΤΙ με κάνει να βγαίνω από τα ρούχα μου;
Μήπως πρέπει να σοβαρευτούμε ως κοινωνία; Αλλιώς αύριο - μεθαύριο θα παθαίνουμε π.χ. δηλητηρίαση από συσκευασμένες τροφές και κανείς δεν θα κουνάει το δαχτυλάκι του ακόμα και αν πεθάνουμε, γιατί θα είναι "τόσοι πολλοί" που δεν θα προλαβαίνουμε...
-
14-01-08, 00:10 Απάντηση: Από έγκυοι...γεννήσαμε, αλλά voice ακόμα δεν! (Κοντεύουν 2 μήνες) #10
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wintech2003 : 14-01-08 στις 00:10.
<? while (!$success) { $try++; } ?>
-
14-01-08, 01:24 Απάντηση: Από έγκυοι...γεννήσαμε, αλλά voice ακόμα δεν! (Κοντεύουν 2 μήνες) #11
-
14-01-08, 01:43 Απάντηση: Από έγκυοι...γεννήσαμε, αλλά voice ακόμα δεν! (Κοντεύουν 2 μήνες) #12
Πριν ξεκινήσεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ λύσε το πρόβλημα του τηλεφώνου.
Σε καταστάσεις κρίσης ΠΡΩΤΑ λύνουμε το πρόβλημα και μετά κατηγορούμε τους υπαίτιους και αναζητάμε ευθύνες.
Η σύζυγος αυτή τη στιγμή είναι πελαγωμένη (εμένα θυμάμαι με ρωτούσε π.χ. πως την κάνουμε μπάνιο, λες και εγώ ήξερα).
Οπότε πάρε ένα ΑΤΑ, πέρασε ρυθμίσεις i-call, πάρε και το VoIP in να σε παίρνουν τηλ. και αφού τα αποκαταστήσεις, γράψε επιστολές-διαμαρτυρίες κλπ κλπ.
Αυτή τη στιγμή το φταίξιμο είναι δικό σου, που άφησες λεχώνα γυναίκα έτσι.
Συγνώμη για το έντονο ύφος μου (ίσως λίγο εχθρικό, ενσυνείδητα όμως) αλλά θυμάμαι τον εαυτό μου 2 χρόνια πριν, και ήμασταν και μακρυά από γονείς και είχαμε ΜΟΝΟ ο ένας τον άλλον και ένα τηλέφωνο.
ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!
-
14-01-08, 03:43 Απάντηση: Από έγκυοι...γεννήσαμε, αλλά voice ακόμα δεν! (Κοντεύουν 2 μήνες) #13
Mας βλεπω να γυρναμε ομαδικα στον οτε και οι ενναλακτικοι ουτε αιτησεις για ιντερνετ δεν προκυτε να ξαναδουν!!!!!
Δεν λεω ολοι προσπαθουμε να πληρωνουμε λιγοτερα και να δινουμε δουλεια σε νεους ανθρωπους , αλλα ας κανουν κατι και αυτοι οι νεοι ανθρωποι !!!!!!
Φαντασου να μην εχεις μπαταρια στο κινητο και να σου κοπει και το σταθερο, εκει θα την ξεγενουσε ο ανθρωπος !!!!!!
Τελος παντων ,να σου ζησει!!!!!!!!!
-
14-01-08, 03:55 Απάντηση: Από έγκυοι...γεννήσαμε, αλλά voice ακόμα δεν! (Κοντεύουν 2 μήνες) #14
Ρε παιδια συγνωμη για το υφος μου αλλα οποιος φυγει απο το μαντρι τον τρωει ο λυκος.θεωρω βλακεια να φυγω απο τον οτε με τις ωραιες ηλιθιες μαρκετιστικες παγιδουλες απο τους ενναλακτικους αμα καταντανε να σου λενε ναι ειστε στο δικτυο μας αλλα τις βλαβες τις διορθωνει ο οτε τρεχα γυρευε τι περιμενεται πειτε μου τι???
ειναι σαν να παρω ψυγειο απο το χ καταστημα και να το παω στο ψ για επιδιορθωση η αλλαγη.
Στην ελλαδα ζουμε καθηστε στον οτε τουλαχιστον οσον αφορα το τηλ που εχουμε μεν τα παγια και κατι πιο ψηλα απο τιμες αλλα εχουμε και σιγουρια στο δικτυο και στο τηλ μας.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Master_Maker : 14-01-08 στις 03:55.
-
14-01-08, 09:42 Απάντηση: Από έγκυοι...γεννήσαμε, αλλά voice ακόμα δεν! (Κοντεύουν 2 μήνες) #15
Παρόμοια Θέματα
-
Απο 1024 σε 2048 αλλα δεν...
Από vaso7 στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 09-07-08, 18:15 -
DC++ με 3com router. Δεν κατεβάζει ακόμα και μετά από port forwarding...
Από diamond_gr στο φόρουμ DC++Μηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 29-04-08, 14:29 -
Μετά από 7 μήνες δεν έχει διακοπεί η γραμμή ADSL!!
Από Metal Heart στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 15-01-07, 11:13 -
Ενεργοποιήθηκε η γραμμή μου σε 1024 από 384 αλλά ακόμα είμαι συνδεμένος στα 384
Από ThodorisAlpha στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 14-09-06, 00:19 -
Παραγγελία από Play.com δεν έχει έρθει ακόμα
Από wolfy στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 11-03-05, 12:39
Bookmarks