Σελ. 1 από 5 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 65
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    ISP
    .
    Σήμερα υπεβλήθη έντυπα και ηλεκτρονικά η συμμετοχή μας στην δημόσια διαβούλευση που διεξάγει η ΕΕΤΤ αναφορικά με τροποποιήσεις στο RUO με αρ. πρωτοκόλλου 5443 (28/1/08)

Το πλαίσιο της συζήτησης είναι πολύ στενό (μόνο για τις προτεινόμενες αλλαγές), αλλά κάποια πράγματα, σχετικά με την λειτουργία του ΟΤΕ, ως διαχειριστή του last mile / υπόχρεο, ειπώθηκαν εξώ απ' τα δόντια.

Επίσης τονίστηκε η αντίθεση στην προτεινόμενη αύξηση χρονοδιαγραμμάτων παράδοσης και αντιπροτάθηκαν μειώσεις.
    .
    .
    edit: Στις 4 Φεβρουαριού παραδόθηκε στην ΕΕΤΤ συμπληρωματικό / διορθωτικό του κείμενου.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails ADSLGR - symmetoxh se diaboulefsh ruo.pdf  

ADSLGR - RUO 2008 symplhrwmatiko.pdf  

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MNP-10 : 04-02-08 στις 13:15.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    4500/250
    ISP
    HOL
    DSLAM
    Wind - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
    SNR / Attn
    9(dB) / 10(dB)
    Path Level
    Fastpath
    μπραβο πειτε τα ρε παιδια, ελπιζω να ακουστει ή να το παμε στο Makis καλυτερα

Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
    Router
    WAG200G
    SNR / Attn
    31(dB) / 32(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από MNP-10 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επίσης τονίστηκε η αντίθεση στην προτεινόμενη αύξηση χρονοδιαγραμμάτων παράδοσης και αντιπροτάθηκαν μειώσεις.
    .
    .
    Άντε να δούμε άμα θα γίνει τίποτα... Τουλάχιστον έχουμε φωνή και κανείς δεν μπορεί να πει ότι οι χρήστες δεν διεκδικούν... (όχι κάτι παραπάνω αλλά απλά αυτά που υποχρεούνται να τους προσφέρουν οι διάφοροι Τ.Π. και ο Ο.Τ.Ε)

http://ptomata.blogspot.com μία προσπάθεια στον χώρο των blog

Downloads
    4
    Uploads
    0
    ISP
    .
    Και λιγο παρασκηνιο: Οσο ο Gates ήταν στην Αθήνα, η υποβολή του εγγράφου σε έντυπη και ηλεκτρονικά επεξεργάσιμη μορφή*, έγινε σε ISO Approved format (.ΟDT του Open Office) ως έμπρακτη αντίσταση στα κλειστά μονοπώλια. Μάλιστα τους έγραψα και οδηγίες, σε μορφή Directories εντός του CD, προκειμένου να βρούν και να κατεβάσουν το Open Office. (επισυνάπτεται photo)

* Κατ' απαίτηση των κανόνων της διαβούλευσης.

Attached Thumbnails Attached Thumbnails ODT.png  

Το avatar του μέλους hemlock
    Το μέλος hemlock δεν είναι συνδεδεμένο Τι εννοείς δεν ξέρεις πως το deadline ειναι ΑΥΡΙΟ?
    Περιοχή
    ΑΧΑΡΝΑΙ -ΑΤΤΙΚΗΣ(ΜΕΝΙΔΙ)
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/512
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΑΧΑΡΝΩΝ
    Και λιγο παρασκηνιο: Οσο ο Gates ήταν στην Αθήνα, η υποβολή του εγγράφου σε έντυπη και ηλεκτρονικά επεξεργάσιμη μορφή*, έγινε σε ISO Approved format (.ΟDT του Open Office) ως έμπρακτη αντίσταση στα κλειστά μονοπώλια. Μάλιστα τους έγραψα και οδηγίες, σε μορφή Directories εντός του CD, προκειμένου να βρούν και να κατεβάσουν το Open Office. (επισυνάπτεται photo)

* Κατ' απαίτηση των κανόνων της διαβούλευσης.

Το cd που "εκαψες" δεν ειναι Evilhawk approved...
    Τους το εστειλες με greeklish...
    ΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
    ΑΥΤΟ ΘΈΛΕΤΕ, ΤΟΝ ΣΤΆΛΙΝ? ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ, ΖΩΉ ΜΑΓΙΚΉ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΥΝ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΈΤΣΙ, ΜΟΝΌ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘ ΛΈΤΕ. ΞΥΔΑΚΙ ΜΑΔΟΥΡΙΑ.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    ISP
    .
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από hemlock Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το cd που "εκαψες" δεν ειναι Evilhawk approved...
    Τους το εστειλες με greeklish...
    Θεος..

Spoiler:

Επρεπε να γινει, γιατι εχω δει κατι περιεργα incompatibilities σε μερικα pc... αλλα τα αγγλικα ειμαι 100% σιγουρος οτι θα τα δουν, με οποιοδηποτε encoding setting, os, win ver κτλ.

Αν ειχαν linux δε θα χρειαζομουν τα joliet extensions και τα greeklish.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Net One Full
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    Net One
    DSLAM
    Net One - ΧΑΙΔΑΡΙ
    SNR / Attn
    9(dB) / 29(dB)
    Μπραβο παιδια φοβερη περιγραφη τις κατστασης που υπαρχει αυτην την στιγμη.Θεωρω ομως ανικανη την ΕΕΤΤ να προστατευσει τον καταναλωτη και τον ανταγωνισμο.Μηπως μια επιστολη προς την Ευρωπαικη ενωση να κινητοποιουσε λιγο τους υπευθυνους?

Downloads
    4
    Uploads
    0
    ISP
    .
    Και αυτο παιζει Βεβαια η Κομισιόν δεν ειναι θεσμικα υπερανω των εθνικων φορεων κτλ (υπο μια αποψη μας εχουν κανει να παρακαλαμε "μακαρι να ηταν - μπας και γινουμε ευρωπαιοι") αλλα λιγη πιεση ποτε δεν εβλαψε κανεναν - ειδικα σε θεματα ανταγωνισμου κτλ.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Net One Full
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    Net One
    DSLAM
    Net One - ΧΑΙΔΑΡΙ
    SNR / Attn
    9(dB) / 29(dB)
    Και αυτο παιζει Βεβαια η Κομισιόν δεν ειναι θεσμικα υπερανω των εθνικων φορεων κτλ (υπο μια αποψη μας εχουν κανει να παρακαλαμε "μακαρι να ηταν - μπας και γινουμε ευρωπαιοι") αλλα λιγη πιεση ποτε δεν εβλαψε κανεναν - ειδικα σε θεματα ανταγωνισμου κτλ.
    Απλως πιστευω οτι ο οτε εχει καβαλησει το καλαμι τελειως.Λογο τις μεγαλης φυγης και στο φοβο μειωσεις τον εσοδων του εχει περιορισει κατα πολυ τις μεταφορες προς του παροχους.Και αυτο δεν τον κανει μονος του αλλα με την καλυψη κυβερνησης(λογο πωλησεις) και ΕΕΤΤ (λογο συνενοησης με την κυβερνηση)
    Την ξεφτιλα την γλιτωσαν απο τελευταιοι στην ευρωπη με ολες τις τελευταιες συνδεσεις αλλα ποιοτικα δεν αξιζουμε ουτε την τελευταια θεση.Ολα εγιναν για να δημιουργηθουν η εντυπωσεις και μεχρι εκει μετα μαχαιρι,ολα εγιναν για να μην ειμαστε τελευταιοι σε συνδεσεις στην ευρωπη.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος special : 29-01-08 στις 12:53.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    ISP
    .
    Στην Ελλαδα βασιζονται στο οτι οι εναλλακτικοι παροχοι πληρωσαν / επιδοτησαν την ευρυζωνικοτητα. Αλλιως, αν δεν ειχε ερθει το τεταρτο τετραμηνο του 2005, ακομα θα ειμασταν με 35-40Ε / μηνα στο ADSL... και το threshold διεισδυσης ειναι <25.

Με μεταπωλημενες ΑΡΥΣ 19Ε μπαινανε μεσα οι εναλλακτικοι >10Ε ανα συνδεση* (!)... και μετα εβγαινε ΕΕΤΤ, κρατος, υπουργοι κτλ και λεγανε "ααα η διεισδυση ετσι, η διεισδυση γιουβετσι - βελτιωθηκε" κτλ... Και εγινε με μεταπωληση ΑΡΥΣ σε ορους ζημιας.. απιστευτα πραγματα - μονο στην ελλαδα μπορει να συμβουν. Ουτε ο ΟΤΕ δεν ειχε υπολογισει τετοιο "σεναριο" - και γι'αυτο φυσικα δεν ειχε πορτες.. και μετα κατηγορουσε τους εναλλακτικους επειδη ο ιδιος δεν ειχε πορτες

Η κατασταση παντως σημερα δεν ειναι τοσο μαυρη (απο αποψη τι παιρνουμε ως υπηρεσια - οταν τελικα την παρουμε).. ο cut-throat ανταγωνισμος μας εχει ωφελησει απιστευτα ως προς αυτο.. σκεψου οτι σε πολλες χωρες (~2 στις 3 - στα αναπτυγμενα κρατη) εχουν caps χρησης. Ομως για συνδεσεις, ενεργοποιησεις, βλαβες, τηλ. υπηρεσια παροχων κτλ κτλ - χαλια μαυρα. Απο βιωσιμοτητα του τωρινου μοντελου, παλι χαλια μαυρα. Απο θεσμικο πλαισιο και κανονιστικη επιβολη ή για θεματα σωστης λειτουργιας ανταγωνισμου.. μια απ'τα ιδια.

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Εξαιρετική η προσπάθεια των μελών που ασχολήθηκαν.

Δεν κατάλαβα γιατί δε βγήκε και στην πρώτη σελίδα του site. Τόση δουλειά γιατί να κρύβεται;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lewton : 01-02-08 στις 09:06.

Downloads
    10
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    Vivodi
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
    GoGo Adslgr....
    Αντε μπας κια δουμε κανα σοβαρο φορεα(adslgr) να αχολειται με το θεμα,,,

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    On Telecoms
    Γεια χαρά

Σήμερα διάβασα ένα μήνυμα που έλεγε ότι έχει ανέβει ένα κείμενο για τη διαβούλευση της ΕΕΤΤ και σε αυτό έχουν μπει:

«rabbed κομμάτια από posts σας, ώστε να καταδείξω στην ΕΕΤΤ το πρόβλημα του πολέμου μεταξύ "εναλλακτικών-ΟΤΕ" αναφορικα με το

α) πως την πληρώνει ο χρήστης..
    β) οτι ο ΟΤΕ πολλες φορες δρα εσκεμμενα.

..σκεφτηκα οτι θα σας ενδιεφερε να σας ενημερωσω»

Ομολογώ ότι ξαφνιάστηκα για τους εξής λόγους:

1) Το κεἰμενο το έγραψα για να καταθέσω τη γνώμη μου και να βοηθήσω ενδεχομένως κάποια άλλα μέλη της κοινότητας. Δεν το δημοσίευσα για να πάει με τη λογική του copy-paste κάπου αλλού.

2) Προφανώς, για να χρησιμοποιηθεί κάπου αλλού και δεν παρέμεινε απλώς στα προγενέστερα δημοσιεύματα του φόρουμ είχε κάποιο ουσιαστικό ενδιαφέρον. Αναρωτιέμαι, λοιπόν, για ποιο λόγο δεν μου ζήτησε κανείς τη σύμφωνη γνώμη μου να χρησιμοποιηθεί με κάποιον άλλον τρόπο, και μάλιστα σε ένα έγγραφο που έχει αναρτηθεί, εδώ, στο φόρουμ και έχει αποσταλεί επωνύμως και εντύπως, με το λογότυπο του adsl.com και τίτλο
    Συμμετοχή της κοινότητας ευρυζωνικών χρηστών του ADSLgr.com
    στην: «Δημόσια Διαβούλευση αναφορικά με την τροποποίηση διατάξεων της
    Προσφοράς Αναφοράς του ΟΤΕ για την Αδεσμοποίητη Πρόσβαση στον Τοπικό
    Βρόχο και τις Συναφείς Ευκολίες»

3) Σημαντικότερο στοιχείο από τα παραπάνω θεωρώ την παρερμηνεία που έγινε στο δημοσίευμά μου. Συγκεκριμένα, ο αρθρογράφος καταλήγει:
    «Στο τέλος ο χρήστης βρήκε λύση με το παραδοσιακό “ΜΕΣΟΝ” - εν μέσω ενός συστήματος αρχών και κανόνων το οποίο, ως έχει, είναι αναπατολεσματικό για την προστασία του καταναλωτή.»

Πιο πάνω από το συμπέρασμα αναφέρεται:
    «υπάρχουν δημοσιευμένες περιπτώσεις με χρήστες που έβαλαν “μέσον” στον τοπικό ΟΤΕ, προκειμένου να παραδωθεί βρόχος ή να επιλυθεί βλάβη – την οποία ήδη είχαν ζητήσει οι εναλλακτικοί πάροχοι αλλά ο ΟΤΕ αδρανούσε.»

Το συμπέρασμα του συγγραφέα του παραπάνω κειμένου δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, είναι αναληθές, και σε κανένα σημείο του κειμένου μου δεν έκανα λόγο για "ΜΕΣΟΝ" αλλά ανέφερα «μία προσωπική παρέμβαση στον OTE στο Mαρούσι, έλυσε το πρόβλημα»

Πώς η προσωπική παρέμβαση, η οποία ήταν μια αγανακτισμένη ζωντανή παρουσία στον ΟΤΕ, αφού είχαν προηγηθεί γραπτές επώνυμες καταγγελίες και διαμαρτυρίες τόσο στον ΟΤΕ, όσο και στην Οn, και εδώ μεταφράζεται σε "ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕΣΟ" θεωρώ ότι είναι προσβλητικό για την προσωπικότητά μου και την ενεργή στάση μου σε όλο το ζήτημα εντός και εκτός φόρουμ.

Εξ άλλου, ποτέ δεν πρότεινα και δεν υπερασπίστηκα τη μαγική λύση της άνωθεν παρέμβασης. Αντίθετα, διαρκώς τόνιζα, εδώ, στο φόρουμ τη διεκδίκηση του δικαιώματος που έχει ο καθένας μας να απολαμβάνει τις υπηρεσίες ως καταναλωτής, και παρακολουθούσα με ενδιαφέρον πρωτοβουλίες που είχαν πάρει μέλη, όπως ο Erateinos, ώστε οι εταιρείες να είναι συνεπείς στις δεσμεύσεις τους.

Εάν το κείμενο που εστάλη αντιπροσωπεύει την επίσημη θέση της κοινότητας δεν θέλω να το αξιολογήσω τώρα όσον αφορά το περιεχόμενο, απλά αναρωτιέμαι εάν ήταν κάποια πρωτοβουλία μέλους κοινότητας που κάποιος ενέκρινε να βγει επίσημα προς τα έξω ή κάτι άλλο, που συνέβαλαν περισσότερα μέλη και από τα οποία ζητήθηκε η συμβολή τους. Πάντως, από εμένα, δεν ζητήθηκε ποτέ η γνώμη μου για κάτι σχετικό.

Όλα τα παραπάνω τα έγραψα για λόγους δεοντολογίας. Την κίνηση να κατατεθεί ένα έγγραφο προς κάποια αρχή τη βρίσκω σωστή. Λάθος είναι η διαδικασία της ελλιπούς ενημέρωσης για χρήση υλικού του συντάκτη που φέρει την υπογραφή του και κυρίως για την παρερμηνεία των πληροφοριών αυτού του υλικού.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Το παραπάνω κείμενο αυτό θα κοινοποιηθεί 1) στον αποστολέα και μάλλον συντάκτη του σχετικού για τη διαβούλευση κειμένου 2) στο σχετικό θέμα «ΔΑΒΙΔ & ΓΟΛΙΑΘ» του φόρουμ που άνοιξα και πρωτοδημοσιεύθηκε το κείμενό μου 3) στο θέμα «Συμμετοχή adslgr.com για τη διαβούλευση τροποποποιήσεων στο RUO» που αναρτήθηκε το σχετικό pdf και 4) επειδή φέρει το λογότυπο του www.adsl.com στη σχετική διεύθυνση.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    ISP
    .
    1) Το κεἰμενο το έγραψα για να καταθέσω τη γνώμη μου και να βοηθήσω ενδεχομένως κάποια άλλα μέλη της κοινότητας. Δεν το δημοσίευσα για να πάει με τη λογική του copy-paste κάπου αλλού.
    Και εγω σε αυτο ακριβως το πνευμα κινηθηκα - της βοηθειας στην κοινοτητα (μεσω θεσμικων φορεων). Για το copy-paste το εξηγω παρακατω.

Το συμπέρασμα του συγγραφέα του παραπάνω κειμένου δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, είναι αναληθές, και σε κανένα σημείο του κειμένου μου δεν έκανα λόγο για "ΜΕΣΟΝ" αλλά ανέφερα «μία προσωπική παρέμβαση στον OTE στο Mαρούσι, έλυσε το πρόβλημα»

Πώς η προσωπική παρέμβαση, η οποία ήταν μια αγανακτισμένη ζωντανή παρουσία στον ΟΤΕ, αφού είχαν προηγηθεί γραπτές επώνυμες καταγγελίες και διαμαρτυρίες τόσο στον ΟΤΕ, όσο και στην Οn, και εδώ μεταφράζεται σε "ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕΣΟ" θεωρώ ότι είναι προσβλητικό για την προσωπικότητά μου και την ενεργή στάση μου σε όλο το ζήτημα εντός και εκτός φόρουμ.
    Σε αυτο εχεις απολυτο δικιο - ειναι σφαλμα μου οτι εκανα αυτο το "leap". Σε καμμια περιπτωση δεν υπηρχε προθεση να μειωθεις προσωπικα. το copy / paste παντως ειναι αυτουσιο, ωστε να μην αλλοιωθει ουτε λεξη. Το συμπερασμα, ειναι προφανως δικο μου.

Εξ άλλου, ποτέ δεν πρότεινα και δεν υπερασπίστηκα τη μαγική λύση της άνωθεν παρέμβασης. Αντίθετα, διαρκώς τόνιζα, εδώ, στο φόρουμ τη διεκδίκηση του δικαιώματος που έχει ο καθένας μας να απολαμβάνει τις υπηρεσίες ως καταναλωτής, και παρακολουθούσα με ενδιαφέρον πρωτοβουλίες που είχαν πάρει μέλη, όπως ο Erateinos, ώστε οι εταιρείες να είναι συνεπείς στις δεσμεύσεις τους.
    Αυτο ακριβως το πνευμα προσπαθησα να περασω.. οτι δλδ δεν πρεπει να ψαχνουμε εμεις τη μαγικη λυση - αλλα να δουλευει η αγορα.

Εάν το κείμενο που εστάλη αντιπροσωπεύει την επίσημη θέση της κοινότητας δεν θέλω να το αξιολογήσω τώρα όσον αφορά το περιεχόμενο, απλά αναρωτιέμαι εάν ήταν κάποια πρωτοβουλία μέλους κοινότητας που κάποιος ενέκρινε να βγει επίσημα προς τα έξω ή κάτι άλλο, που συνέβαλαν περισσότερα μέλη και από τα οποία ζητήθηκε η συμβολή τους. Πάντως, από εμένα, δεν ζητήθηκε ποτέ η γνώμη μου για κάτι σχετικό.
    Απ'τη στιγμη που κατι ειναι δημοσια αναρτημενο με χιλιαδες αναγνωσεις, πιστεψα (και εξακολουθω να πιστευω) οτι δεν τιθεται θεμα.

Όλα τα παραπάνω τα έγραψα για λόγους δεοντολογίας. Την κίνηση να κατατεθεί ένα έγγραφο προς κάποια αρχή τη βρίσκω σωστή. Λάθος είναι η διαδικασία της ελλιπούς ενημέρωσης για χρήση υλικού του συντάκτη που φέρει την υπογραφή του και κυρίως για την παρερμηνεία των πληροφοριών αυτού του υλικού.
    Εχεις δικιο. Δεν γνωριζα σε τι βαθμο ειναι η προσωπικη παρεμβαση ωστε να τη χαρακτηρισω ως μεσον - και θα επρεπε να σε ρωτησω.

----

edit: Τη Δευτερα θα υποβαλλω διευκρινιστικο / διορθωτικο στην ΕΕΤΤ σχετικα με το σχολιο το οποιο ειναι ακυρο "συμπερασμα". Δεν υπαρχει λογος να αποδυναμωνεται η ουσια με τετοιες αστοχιες. Ο Nassau ως προσωπικη παρεμβαση εννοουσε αυτο που γραφει παραπανω (προσωπικη παρουσια + αγανακτηση) και επιστολες / καταγγελιες. Απολογηθηκα και προσωπικα στο Nassau σχετικα με το λαθος μου - γιατι, προφανως, τον θιγει - αφου δεν επιδιωξε τιποτα περισσοτερο ή τιποτα λιγοτερο, απ'το να παρει τη γραμμη του μεσω της νομιμης και τυπικης οδου.

edit2: Υποβληθηκε και επισυναφθηκε στο πρωτο ποστ.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MNP-10 : 04-02-08 στις 13:16.

Το avatar του μέλους 21century
    21century Guest
    Καλό θα ήταν το αρχείο να ανέβει και σε κάποιον σέρβερ για να διακινηθέι ο σύνδεσμος με το άρχείο και να αποτυπωθεί ως είδηση σε αρκετές ιστοσελίδες που ενδιαφέρονται για την γνωμη των χρηστών. Η συντονισμένη αυτή ενέργεια μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά και θα μπορουσε η Πολιτεία να λαμβάνει την γνώμη των χρηστών με βάση τέτοια μνημόνια αναφοράς. Στο εξωτερικό τουλάχιστον οι αντίστοιχες ενώσεις πολιτών κια καταναλωτών διαμορφώνουν απόψεις..

Σελ. 1 από 5 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-04-08, 16:55
  2. Μηνύματα: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-03-08, 12:46
  3. Συμμετοχή adslgr.com σε Forum προώθησης της Ευρυζωνικότητας (ΕΕΤΤ)
    Από MNP-10 στο φόρουμ Γεγονότα και Απόψεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-02-08, 00:57
  4. Μηνύματα: 16
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-01-08, 12:15
  5. Μηνύματα: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-02-05, 10:26

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα