Εμφάνιση 1-8 από 8
    Περιοχή
    Athina
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    16800 / 793
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - Δ. ΜΕΓΑΡΟΥ
    Router
    Cisco 876W
    Μετά την επιστροφή μου στον ΟΤΕ έστειλα το FAX της διακοπής στην HOL κάνοντας συγχρόνως και διακοπή της προεπιλογής φορέα που είχα (δεν θέλω πλέον να έχω ΚΑΜΙΑ σχέση μαζί τους)

Πριν λίγο με ενημέρωσαν σε... απειλητικό τόνο ότι για 10 μέρες μέχρι να επιστρέψει η προεπιλογή στον ΟΤΕ μου βάζουν ΦΡΑΓΉ στις εξερχόμενες κλήσεις...
    Για να πάρω τηλέφωνο πρέπει να χρησιμοποιώ το πρόθεμα του ΟΤΕ 1777... και μέχρι εδώ όλα καλά θα πει κανεις... ταλαιπωρία με το 1777 για 10 μέρες...

Και ο συναγερμός πως θα συνδεθεί στο κέντρο που δεν δέχεται 1777?

Φυσικά όταν τους το είπα σημειώνοντας ότι ΌΛΑ είναι έτσι και αλλιώς συνδεδεμένα με την πιστωτική μου κάρτα που σημαίνει ότι τα λεφτά τους δεν τα χάνουν... η απάντηση ήταν ότι πλέον δεν θα χρεώνουν τίποτα παραπάνω στην κάρτα μου εκτος τον Ιανουάριο που όντως χρωστάω και ίσως τα 55e της αποσύνδεσης... (θα το δει το λογιστήριο και θα με ενημερώσει)

Eπιλεκτικά δηλαδή ότι τους συμφέρει.
    ΑΠΛA ΑΠΑΡAΔΕKΤΟΙ ΜΑΚΡΙA ΑΠΌ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΊΑ

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Wind Full
    Ταχύτητα
    14311/1.021
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Tellas - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Router
    TP-Link TD-W8960N
    SNR / Attn
    6(dB) / 27(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tolisp Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μετά την επιστροφή μου στον ΟΤΕ έστειλα το FAX της διακοπής στην HOL κάνοντας συγχρόνως και διακοπή της προεπιλογής φορέα που είχα (δεν θέλω πλέον να έχω ΚΑΜΙΑ σχέση μαζί τους)

Πριν λίγο με ενημέρωσαν σε... απειλητικό τόνο ότι για 10 μέρες μέχρι να επιστρέψει η προεπιλογή στον ΟΤΕ μου βάζουν ΦΡΑΓΉ στις εξερχόμενες κλήσεις...
    Για να πάρω τηλέφωνο πρέπει να χρησιμοποιώ το πρόθεμα του ΟΤΕ 1777... και μέχρι εδώ όλα καλά θα πει κανεις... ταλαιπωρία με το 1777 για 10 μέρες...

Και ο συναγερμός πως θα συνδεθεί στο κέντρο που δεν δέχεται 1777?

Φυσικά όταν τους το είπα σημειώνοντας ότι ΌΛΑ είναι έτσι και αλλιώς συνδεδεμένα με την πιστωτική μου κάρτα που σημαίνει ότι τα λεφτά τους δεν τα χάνουν... η απάντηση ήταν ότι πλέον δεν θα χρεώνουν τίποτα παραπάνω στην κάρτα μου εκτος τον Ιανουάριο που όντως χρωστάω και ίσως τα 55e της αποσύνδεσης... (θα το δει το λογιστήριο και θα με ενημερώσει)

Eπιλεκτικά δηλαδή ότι τους συμφέρει.
    Επρεπε να μου στείλεις ενα ΠΜ πριν παρεις τηλέφωνο να σου λεγα τι να κανεις να γλυτώσεις την ταλαιπωρία . Προφανως αυτος που ανέλαβε την διακοπή σου , ήθελε να σε κοψει τελειως . Και εφοσον σου έκοβε και την προεπιλογη και την επιλογη μενεις ξεκρέμαστος και βγάζεις κλήσεις μονο με το 1777 που είναι το πρόθεμα του ΟΤΕ . Θα μπορούσες να ζητήσεις να σου κόψει την προεπιλογη αλλα να σου αφήσει την επιλογη , ετσι ωστε να μην μείνεις ξεκρέμαστος ουτε για 1 λεπτο .

Περιοχή
    Athina
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    16800 / 793
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - Δ. ΜΕΓΑΡΟΥ
    Router
    Cisco 876W
    Σε ευχαριστώ φιλε Στέφανε για την καλή πρόθεση - το post το έκανα για να μάθουν και οι άλλοι πως συμπεριφέρεται η συγκεκριμένη εταιρία σε πελάτη 10 ετών...

Την πιστωτική ΞΈΡΟΥΝ να την χρεώνουν για όσα χρωστάω... τις extra κλήσεις φοβήθηκαν μην χάσουν?

Όπως μου είχε πει και μια άλλη κυρια από την εξυπηρέτηση πελατών που μίλησα τον Δεκέμβριο αφού μου ζήτησε συγγνώμη για την εικόνα της εταiρίας τον τελευταίο καιρό, "αν πάρουμε και από εσάς λεφτά για την διακοπή τότε θα είμαστε για κλωτσιές..."
    Δεν μπορώ παρα να συμφωνήσω... αν και μου είναι αδιάφορο αν θα πληρώσω η όχι τα 55e

Υπάρχουν και φιλικοί τρόποι να πάρεις διαζύγιο...
    Μετά την συμπεριφορά ΚΑΙ στην διακοπή η HOL έχει διαγραφει οριστικά από το shortlist μου ακόμα και αν αποφασίσω να δοκιμάσω στο (απώτερο) μέλλον εναλλακτικό πάροχο

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    28
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300000/30000
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Speedport Plus 2
    στη δική μου περίπτωση η μετάβαση από sharedLLU HOL στον ΟΤΕ έγινε χωρίς προβλήματα. Απλά με τη αίτηση στον ΟΤΕ χωρίς να έχω ενημερώσει προηγουμένως την ΗΟL. Oταν πλέον έγινε η σύνδεση μέσω ΟΤΕ τους πήρα τηλέφωνο και ζήτησα διακοπή. Tην ίδια μέρα διακόπηκε και η προεπιλογή.

Περιοχή
    Athina
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    16800 / 793
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - Δ. ΜΕΓΑΡΟΥ
    Router
    Cisco 876W
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Tem Εμφάνιση μηνυμάτων
    στη δική μου περίπτωση η μετάβαση από sharedLLU HOL στον ΟΤΕ έγινε χωρίς προβλήματα. Απλά με τη αίτηση στον ΟΤΕ χωρίς να έχω ενημερώσει προηγουμένως την ΗΟL. Oταν πλέον έγινε η σύνδεση μέσω ΟΤΕ τους πήρα τηλέφωνο και ζήτησα διακοπή. Tην ίδια μέρα διακόπηκε και η προεπιλογή.

Πολύ περίεργο... τώρα πλέον ο ΟΤΕ με ενημέρωσε (και μάλιστα τόσο ο πωλητής μου στο OTEshop όσο και το 134) ότι για αποδέσμευση της προεπιλογής θέλει 10-12 μέρες....
    Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά την ιδιότυπη αυτή "ομηρία" που μου κάνει και για παράνομη

Πάντως σε άλλες περιπτώσεις αλλαγής προεπιλογής ξέρω ότι γίνεται αυθημερόν... η αδερφή μου αλλάζει προεπιλογή κάθε μηνα σχεδόν και ΠΟΤΕ δεν άκουσα κάτι τέτοιο.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tolisp : 31-01-08 στις 17:35.

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    10869/929
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    USRob. 9107
    SNR / Attn
    9(dB) / 33(dB)

................................

Τα ιδία ακριβώς έπαθα και εγώ όταν βαρέθηκα να περιμένω το ADSL της HOL οπότε και ακύρωσα την αίτηση μου !

Το απαράδεκτο της υπόθεσης είναι πως ενώ έπαιρνα τηλέφωνο και ρωταγα γιατί δεν μπορώ να κάνω εξερχόμενες κλήσεις, κανείς δεν μου εξηγούσε πως φταίει η προεπιλογή και φυσικά κανείς δεν μου έλεγε πως μπορώ απλώς να βάζω το πρόθεμα 1777 για να τηλεφωνώ.

Έκανα αίτηση στον OTE (τηλεφωνικά) για επιστροφή προεπιλογής φορέα και μετά από μια εβδομάδα περίπου λύθηκε το πρόβλημα.

(ακόμα πληρώνω τη χαζομάρα μου να κάνω αίτηση για double play στη HOL, καθώς δεν με αποδεσμεύουν με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συνδεθώ με άλλο παροχο. Πραγματικά απαράδεκτη πολιτική, η οποία εκτός από το γεγονός πως διώχνει τους πελάτες για ΠΑΝΤΑ, μας αναγκάζει να αποτρέπουμε και κάθε φίλο και γνωστό από οποιαδήποτε συναλλαγή με τη HOL)

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ HOL Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
    Router
    fritzbox 7140
    SNR / Attn
    11(dB) / 20(dB)
    Δεν μπορω να καταλαβω βρε παιδι μου σε εμενα γιατι δεν συμβαινει ποτε τιποτα αναλογο ??

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    28
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300000/30000
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Speedport Plus 2
    Πολύ περίεργο... τώρα πλέον ο ΟΤΕ με ενημέρωσε (και μάλιστα τόσο ο πωλητής μου στο OTEshop όσο και το 134) ότι για αποδέσμευση της προεπιλογής θέλει 10-12 μέρες....
    Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά την ιδιότυπη αυτή "ομηρία" που μου κάνει και για παράνομη

Πάντως σε άλλες περιπτώσεις αλλαγής προεπιλογής ξέρω ότι γίνεται αυθημερόν... η αδερφή μου αλλάζει προεπιλογή κάθε μηνα σχεδόν και ΠΟΤΕ δεν άκουσα κάτι τέτοιο.
    στη δική μου περίπτωση έγινε διακοπή της προεπιλογής λίγη ώρα μετά την αίτηση δισκοπής και μάλιστα χωρίς να το ζητήσω ακύρωση της προεπιλγής.

Παρόμοια Θέματα

1. Οταν φευγεις απο HOL
    Από kenntos στο φόρουμ Vodafone ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-06-08, 13:25
  2. Φραγή internet απο XP-επιτρεπτή απο vmware player
    Από VaCharal στο φόρουμ Windows
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-02-08, 21:39
  3. HOL 2Play Εξερχομενες Κλησεις Γιοκ!!
    Από npierr στο φόρουμ Vodafone ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-12-07, 15:35
  4. Μηνύματα: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-04-07, 09:07