Πολλοί ειναι που παραπονιούνται για παρόχους κλπ, κλπ. Αλλες φορές μπορεί να έχουν δίκιο, άλλες όχι. Και δυσκολα μπορείς να ξέρεις. Ομως ένα πράγμα που σίγουρα είναι απόλυτη ευθύνη της κάθε εταιρίας είναι πως αντιμετωπίζει τους πελάτες της.
Το story. Κάναμε αίτηση, ως εταιρία, απο τον Οκτώβριο για μια σύνδεση HOL. Εχουμε γραμμές, ξέρουμε ότι αργούν να συνδέσουν, οπότε δεν πτοηθήκαμε ιδιαίτερα απο την καθυστέρηση τους. Εν τέλει, πριν λίγες ημέρες εδέησαν και κάνανε την σύνδεση. Η οποία απο 6/1 μας έδωσε στον συγχρονισμό μόνο 3.5 και στο upload γύρω στα 500kbps. Και είχαμε ζητήσει στατική, που δεν μας δώσανε. Σε επικοινωνία με τους τεχνικούς τους, η αντιμετώπιση ήταν απαράδεκτη. Τους έχουμε ενημερώσει για το πρόβλημα, και η απάντηση αυτό είναι και εαν δεν σας αρέσει να πάτε σε άλλο πάροχο. Υπόψιν ότι είμαστε αρκετά κοντά σε DSLAM γιατί σε άλλη γραμμή με άλλον πάροχο πιάνουμε τα 4Mbps απροβλημάτιστα. Μπορεί να έχει πρόβλημα η γραμμή ίσως. Ομως η στάση του τεχνικού τμήματος δεν ήταν θετική στο να εξετάσει εαν η γραμμή έχει πρόβλημα, θεωρεί αυτομάτως ότι είμαστε ΟΚ, και φυσικά το θεικό, αν δεν σας αρέσει πάτε σ άλλον πάροχο!!!
Εμφάνιση 1-15 από 15
-
01-02-08, 14:24 Να πάτε σε άλλο πάροχο .... #1
QoS: Τι είναι τούτο το πράγμα; Ευρυζωνικά: Μύθοι και πραγματικότητα Οδηγίες Εγκατάστασης Oracle 10G σε Linux (RHEL4)Περι αλόγιστης χρήσης Ιντερνετ
Ikariam.gr anon@AnonCity Guzoos@76:12
-
01-02-08, 15:23 Απάντηση: Να πάτε σε άλλο πάροχο .... #2
Γενικά κάποιοι εκεί μέσα έχουν ένα τέτοιο "στιλάκι"... και εσείς γιατί δεν τους την κάνετε την χάρη?
Δεν ξέρω αν είναι ενδεικτικό αλλα έχουν δημιουργήσει "υπηρεσία αποσυνδέσεων" (ίσως η μονη που λειτουργεί αποτελεσματικά τον τελευταίο καιρό στην HOL- σε αποσυνδέει άμεσα σε 1-2 μέρες από την παραλαβή του FAX)
-
01-02-08, 16:05 Απάντηση: Να πάτε σε άλλο πάροχο .... #3
Nαι,οι ανθρωποι της ΗΟL κουραστηκαν να εξυπηρετουν & να προσφερουν τις υπηρεσιες τους.Δεν θελουν αλλους πελατες,δεν μπορουν να κρατησουν ουτε και αυτους που εχουνε.
Αρα εμεις τι κανουμε?
Προσπερναμε.
-
01-02-08, 16:55 Απάντηση: Να πάτε σε άλλο πάροχο .... #4
Ναι σιγά μην χαλάσω την ζαχαρένια μου.... Απλά μου κάνει εντύπωση. Ούτε ΟΤΕ νάτανε...
QoS: Τι είναι τούτο το πράγμα; Ευρυζωνικά: Μύθοι και πραγματικότητα Οδηγίες Εγκατάστασης Oracle 10G σε Linux (RHEL4)Περι αλόγιστης χρήσης Ιντερνετ
-
01-02-08, 17:09 Απάντηση: Να πάτε σε άλλο πάροχο .... #5
-
01-02-08, 19:01 Απάντηση: Να πάτε σε άλλο πάροχο .... #6
-
01-02-08, 19:45 Απάντηση: Να πάτε σε άλλο πάροχο .... #7
Περιτύλιγμα??? Τι εννοείς? Για ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΈΣ μιλάω... Θέλεις παραδείγματα?
COSMOTE - Μου έδωσαν σωστές οδηγίες για τα settings στο iPhone ώστε να έχω internet... (παρόλο που φυσικά επίσημα δεν το υποστηρίζουν) μάλιστα επειδή αρχικά η τεχνική υποστήριξη δεν γνώριζε την συσκευή (λογικό) άφησα το τηλέφωνο μου να με καλέσει κάποιος τεχνικός και με κάλεσε το επόμενο πρωινό
OTENET - Ερώτηση για την αρχική μου σύνδεση με router Cisco (που δεν είναι μέσα σε αυτά που δίνει η εταιρία) όπου πήρα άμεση απάντηση χωρίς ΚΑΜΙΑ αναμονή Σάββατο απόγευμα...
OTEshop - Εξυπηρέτηση και ευγένεια όχι επιφανειακή, αφού και συμβουλές μου έδωσαν πως να χειριστώ το θέμα της HOL αλλα και τηλεφωνούσε καθημερινά ο πωλητής μου στους τεχνικούς να δει τι γίνεται με κάποιο πρόβλημα που είχα. A και επειδή οι κωδικοί μου βγήκαν Σάββατο μεσημέρι που δεν δούλευε ο πωλητής μου άφησε οδηγία σε έναν άλλο υπάλληλο να με πάρει στο κινητό για να με ενημερώσει - αν ήταν δημοσιοϋπαλληλικής νοοτροπίας θα με έγραφε @@ και θα μου τους έδινε Δευτερα που δουλεύει...
Αν αυτά σου φαίνονται περιτύλιγμα τότε αναρωτιέμαι ποια είναι η ουσία του πραγματικού after sales service...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tolisp : 01-02-08 στις 19:58.
-
01-02-08, 20:10 Απάντηση: Να πάτε σε άλλο πάροχο .... #8
-
01-02-08, 20:17 Απάντηση: Να πάτε σε άλλο πάροχο .... #9
-
01-02-08, 20:20 Απάντηση: Να πάτε σε άλλο πάροχο .... #10
tolisp δεν χρειαζεται... δυο φιλοι μου με 24 αρες μετα τις 2 το μεσιμερι και μεχρι αργα το βραδυ οι ταχυτητες δεν ξεπαιρνουν τα 70kb/s ...πανε να πιεις με δ αυτους το καφεδακι να κανετε παρειτσα
ολοι οι πικραμενοι μαζι
-
01-02-08, 21:08 Απάντηση: Να πάτε σε άλλο πάροχο .... #11
-
01-02-08, 22:22 Απάντηση: Να πάτε σε άλλο πάροχο .... #12
Μιλάω για ADSL στο ιδιόκτητο δίκτυο της HOL με στατική IP. Οσοι γνωρίζουν καταλαβαίνουν τι ήθελα να κάνω
-
02-02-08, 04:17 Απάντηση: Να πάτε σε άλλο πάροχο .... #13
-
02-02-08, 06:34 Απάντηση: Να πάτε σε άλλο πάροχο .... #14
-
02-02-08, 10:49 Απάντηση: Να πάτε σε άλλο πάροχο .... #15
tolisp δεν εχω λογο να πω ψεματα. αν θελεις σου ανεβαζω και screen ..διαφορετικα κανε μια βολτα στο subforum του οτε
Παρόμοια Θέματα
-
netfaster με αλλο παροχο
Από adok13 στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 23-05-08, 14:38 -
Συνδεση με αλλο πάροχο
Από insane_obsession στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 07-11-07, 18:57 -
ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΟΧΟ...
Από yanniscom στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 30-05-07, 11:43 -
μεταπηδηση απο αλλο παροχο
Από villasg στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 19-05-07, 18:17 -
Διάστημα μετάβασης σε άλλο πάροχο
Από trappist στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 27-03-07, 00:05
Bookmarks