Εμφάνιση 1-15 από 15
    Περιοχή
    Λουξεμβούργο
    Downloads
    6
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500Μ Download/260M Uploa
    ISP
    Διάφοροι. Ολο
    Router
    Fritzbox!7490
    Πολλοί ειναι που παραπονιούνται για παρόχους κλπ, κλπ. Αλλες φορές μπορεί να έχουν δίκιο, άλλες όχι. Και δυσκολα μπορείς να ξέρεις. Ομως ένα πράγμα που σίγουρα είναι απόλυτη ευθύνη της κάθε εταιρίας είναι πως αντιμετωπίζει τους πελάτες της.

Το story. Κάναμε αίτηση, ως εταιρία, απο τον Οκτώβριο για μια σύνδεση HOL. Εχουμε γραμμές, ξέρουμε ότι αργούν να συνδέσουν, οπότε δεν πτοηθήκαμε ιδιαίτερα απο την καθυστέρηση τους. Εν τέλει, πριν λίγες ημέρες εδέησαν και κάνανε την σύνδεση. Η οποία απο 6/1 μας έδωσε στον συγχρονισμό μόνο 3.5 και στο upload γύρω στα 500kbps. Και είχαμε ζητήσει στατική, που δεν μας δώσανε. Σε επικοινωνία με τους τεχνικούς τους, η αντιμετώπιση ήταν απαράδεκτη. Τους έχουμε ενημερώσει για το πρόβλημα, και η απάντηση αυτό είναι και εαν δεν σας αρέσει να πάτε σε άλλο πάροχο. Υπόψιν ότι είμαστε αρκετά κοντά σε DSLAM γιατί σε άλλη γραμμή με άλλον πάροχο πιάνουμε τα 4Mbps απροβλημάτιστα. Μπορεί να έχει πρόβλημα η γραμμή ίσως. Ομως η στάση του τεχνικού τμήματος δεν ήταν θετική στο να εξετάσει εαν η γραμμή έχει πρόβλημα, θεωρεί αυτομάτως ότι είμαστε ΟΚ, και φυσικά το θεικό, αν δεν σας αρέσει πάτε σ άλλον πάροχο!!!

Περιοχή
    Athina
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    16800 / 793
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - Δ. ΜΕΓΑΡΟΥ
    Router
    Cisco 876W
    Γενικά κάποιοι εκεί μέσα έχουν ένα τέτοιο "στιλάκι"... και εσείς γιατί δεν τους την κάνετε την χάρη?

Δεν ξέρω αν είναι ενδεικτικό αλλα έχουν δημιουργήσει "υπηρεσία αποσυνδέσεων" (ίσως η μονη που λειτουργεί αποτελεσματικά τον τελευταίο καιρό στην HOL - σε αποσυνδέει άμεσα σε 1-2 μέρες από την παραλαβή του FAX)

Περιοχή
    Στο κέλυφος
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    12220/830
    ISP
    HOL
    Router
    ΖΤΕ ZXHN H108N
    SNR / Attn
    6,1(dB) / 27,3(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Nαι,οι ανθρωποι της ΗΟL κουραστηκαν να εξυπηρετουν & να προσφερουν τις υπηρεσιες τους.Δεν θελουν αλλους πελατες,δεν μπορουν να κρατησουν ουτε και αυτους που εχουνε.
    Αρα εμεις τι κανουμε?
    Προσπερναμε.

Περιοχή
    Λουξεμβούργο
    Downloads
    6
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500Μ Download/260M Uploa
    ISP
    Διάφοροι. Ολο
    Router
    Fritzbox!7490
    Ναι σιγά μην χαλάσω την ζαχαρένια μου.... Απλά μου κάνει εντύπωση. Ούτε ΟΤΕ νάτανε...

Περιοχή
    Athina
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    16800 / 793
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - Δ. ΜΕΓΑΡΟΥ
    Router
    Cisco 876W
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από anon Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι σιγά μην χαλάσω την ζαχαρένια μου.... Απλά μου κάνει εντύπωση. Ούτε ΟΤΕ νάτανε...

...Ο οποιος OTE (στο "ιδιωτικό" του κομμάτι τουλάχιστον... otenet, oteshop, cosmote) δεν έχει πλέον ΚΑΜΙΑ σχέση με τον παλιό... στην σύντομη προς το παρόν επαφή μου μαζί του δείχνει προφίλ "παλιάς καλής hol" (όσοι παλιοί καταλαβαίνουν τι εννοώ)

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    12608/883
    ISP
    Vodafone
    Router
    ZXHN H208N
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tolisp Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...Ο οποιος OTE (στο "ιδιωτικό" του κομμάτι τουλάχιστον... otenet, oteshop, cosmote) δεν έχει πλέον ΚΑΜΙΑ σχέση με τον παλιό...
    μην κοιτας το περιτυλιγμα..

Περιοχή
    Athina
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    16800 / 793
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - Δ. ΜΕΓΑΡΟΥ
    Router
    Cisco 876W
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από guzel Εμφάνιση μηνυμάτων
    μην κοιτας το περιτυλιγμα..

Περιτύλιγμα??? Τι εννοείς? Για ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΈΣ μιλάω... Θέλεις παραδείγματα?

COSMOTE - Μου έδωσαν σωστές οδηγίες για τα settings στο iPhone ώστε να έχω internet... (παρόλο που φυσικά επίσημα δεν το υποστηρίζουν) μάλιστα επειδή αρχικά η τεχνική υποστήριξη δεν γνώριζε την συσκευή (λογικό) άφησα το τηλέφωνο μου να με καλέσει κάποιος τεχνικός και με κάλεσε το επόμενο πρωινό

OTENET - Ερώτηση για την αρχική μου σύνδεση με router Cisco (που δεν είναι μέσα σε αυτά που δίνει η εταιρία) όπου πήρα άμεση απάντηση χωρίς ΚΑΜΙΑ αναμονή Σάββατο απόγευμα...

OTEshop - Εξυπηρέτηση και ευγένεια όχι επιφανειακή, αφού και συμβουλές μου έδωσαν πως να χειριστώ το θέμα της HOL αλλα και τηλεφωνούσε καθημερινά ο πωλητής μου στους τεχνικούς να δει τι γίνεται με κάποιο πρόβλημα που είχα. A και επειδή οι κωδικοί μου βγήκαν Σάββατο μεσημέρι που δεν δούλευε ο πωλητής μου άφησε οδηγία σε έναν άλλο υπάλληλο να με πάρει στο κινητό για να με ενημερώσει - αν ήταν δημοσιοϋπαλληλικής νοοτροπίας θα με έγραφε @@ και θα μου τους έδινε Δευτερα που δουλεύει...

Αν αυτά σου φαίνονται περιτύλιγμα τότε αναρωτιέμαι ποια είναι η ουσία του πραγματικού after sales service...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tolisp : 01-02-08 στις 19:58.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    12608/883
    ISP
    Vodafone
    Router
    ZXHN H208N
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tolisp Εμφάνιση μηνυμάτων
    Περιτύλιγμα??? Τι εννοείς? Για ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΈΣ μιλάω... Θέλεις παραδείγματα?

COSMOTE - Μου έδωσαν σωστές οδηγίες για τα settings στο iPhone ώστε να έχω internet... (παρόλο που φυσικά επίσημα δεν το υποστηρίζουν) μάλιστα επειδή αρχικά η τεχνική υποστήριξη δεν γνώριζε την συσκευή (λογικό) άφησα το τηλέφωνο μου να με καλέσει κάποιος τεχνικός και με κάλεσε το επόμενο πρωινό

OTENET - Ερώτηση για την αρχική μου σύνδεση με router Cisco (που δεν είναι μέσα σε αυτά που δίνει η εταιρία) όπου πήρα άμεση απάντηση χωρίς ΚΑΜΙΑ αναμονή Σάββατο απόγευμα...

OTEshop - Εξυπηρέτηση και ευγένεια όχι επιφανειακή, αφού και συμβουλές μου έδωσαν πως να χειριστώ το θέμα της HOL αλλα και τηλεφωνούσε καθημερινά ο πωλητής μου στους τεχνικούς να δει τι γίνεται με κάποιο πρόβλημα που είχα. A και επειδή οι κωδικοί μου βγήκαν Σάββατο μεσημέρι που δεν δούλευε ο πωλητής μου άφησε οδηγία σε έναν άλλο υπάλληλο να με πάρει στο κινητό για να με ενημερώσει - αν ήταν δημοσιοϋπαλληλικής νοοτροπίας θα με έγραφε @@ και θα μου τους έδινε Δευτερα που δουλεύει...

Αν αυτά σου φαίνονται περιτύλιγμα τότε αναρωτιέμαι ποια είναι η ουσία του πραγματικού after sales service...

σιγουρα υπαρχουν κ εξαιρεσεις. ολοι γνωριζουμε την χαλια εξυπηρετηση που εχει ο οτε τοσα χρονια ..για υπηρεσιες ουτε λογος. οι χειροτερες και οι πιο ακριβες

Περιοχή
    Athina
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    16800 / 793
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - Δ. ΜΕΓΑΡΟΥ
    Router
    Cisco 876W
    σιγουρα υπαρχουν κ εξαιρεσεις. ολοι γνωριζουμε την χαλια εξυπηρετηση που εχει ο οτε τοσα χρονια ..για υπηρεσιες ουτε λογος. οι χειροτερες και οι πιο ακριβες

Κερνάω καφέ οποτε θέλεις να δεις τις "άθλιες" υπηρεσίες που έχω στον οτε...

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    12608/883
    ISP
    Vodafone
    Router
    ZXHN H208N
    tolisp δεν χρειαζεται... δυο φιλοι μου με 24 αρες μετα τις 2 το μεσιμερι και μεχρι αργα το βραδυ οι ταχυτητες δεν ξεπαιρνουν τα 70kb/s ...πανε να πιεις με δ αυτους το καφεδακι να κανετε παρειτσα ολοι οι πικραμενοι μαζι

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    50000/5000
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΑΛΜΥΡΟΣ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από anon Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολλοί ειναι που παραπονιούνται για παρόχους κλπ, κλπ. Αλλες φορές μπορεί να έχουν δίκιο, άλλες όχι. Και δυσκολα μπορείς να ξέρεις. Ομως ένα πράγμα που σίγουρα είναι απόλυτη ευθύνη της κάθε εταιρίας είναι πως αντιμετωπίζει τους πελάτες της.

Το story. Κάναμε αίτηση, ως εταιρία, απο τον Οκτώβριο για μια σύνδεση HOL. Εχουμε γραμμές, ξέρουμε ότι αργούν να συνδέσουν, οπότε δεν πτοηθήκαμε ιδιαίτερα απο την καθυστέρηση τους. Εν τέλει, πριν λίγες ημέρες εδέησαν και κάνανε την σύνδεση. Η οποία απο 6/1 μας έδωσε στον συγχρονισμό μόνο 3.5 και στο upload γύρω στα 500kbps. Και είχαμε ζητήσει στατική, που δεν μας δώσανε. Σε επικοινωνία με τους τεχνικούς τους, η αντιμετώπιση ήταν απαράδεκτη. Τους έχουμε ενημερώσει για το πρόβλημα, και η απάντηση αυτό είναι και εαν δεν σας αρέσει να πάτε σε άλλο πάροχο. Υπόψιν ότι είμαστε αρκετά κοντά σε DSLAM γιατί σε άλλη γραμμή με άλλον πάροχο πιάνουμε τα 4Mbps απροβλημάτιστα. Μπορεί να έχει πρόβλημα η γραμμή ίσως. Ομως η στάση του τεχνικού τμήματος δεν ήταν θετική στο να εξετάσει εαν η γραμμή έχει πρόβλημα, θεωρεί αυτομάτως ότι είμαστε ΟΚ, και φυσικά το θεικό, αν δεν σας αρέσει πάτε σ άλλον πάροχο!!!
    Για Static δεν χρησιμοποιεις ADSL βαζεις LL και για να εισαι καλυμμενος. Σε καθε περιπτωση η συμπεριφορα δεν δικαιολογειται...

Για καντε μια εγγραφη αναφορα στη HOL να δουμε τι θα σας απαντησουν?

Περιοχή
    Λουξεμβούργο
    Downloads
    6
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500Μ Download/260M Uploa
    ISP
    Διάφοροι. Ολο
    Router
    Fritzbox!7490
    Μιλάω για ADSL στο ιδιόκτητο δίκτυο της HOL με στατική IP. Οσοι γνωρίζουν καταλαβαίνουν τι ήθελα να κάνω

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    28
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300000/30000
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Speedport Plus 2
    tolisp δεν χρειαζεται... δυο φιλοι μου με 24 αρες μετα τις 2 το μεσιμερι και μεχρι αργα το βραδυ οι ταχυτητες δεν ξεπαιρνουν τα 70kb/s ...πανε να πιεις με δ αυτους το καφεδακι να κανετε παρειτσα ολοι οι πικραμενοι μαζι
    με 2500kb/s περίπου ανεξαρτήτως ώρας , πρέπει να αισθάνομαι τυχερός

Περιοχή
    Athina
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    16800 / 793
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - Δ. ΜΕΓΑΡΟΥ
    Router
    Cisco 876W
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Tem Εμφάνιση μηνυμάτων
    με 2500kb/s περίπου ανεξαρτήτως ώρας , πρέπει να αισθάνομαι τυχερός
    Μπα όχι απλά ο guzel έχει γενικά ατυχους φίλους στον οτε που τους χρησιμοποιεί συχνά πυκνά ως παράδειγμα

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    12608/883
    ISP
    Vodafone
    Router
    ZXHN H208N
    tolisp δεν εχω λογο να πω ψεματα. αν θελεις σου ανεβαζω και screen ..διαφορετικα κανε μια βολτα στο subforum του οτε

Παρόμοια Θέματα

1. netfaster με αλλο παροχο
    Από adok13 στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-05-08, 14:38
  2. Συνδεση με αλλο πάροχο
    Από insane_obsession στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-11-07, 18:57
  3. ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΟΧΟ...
    Από yanniscom στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-05-07, 11:43
  4. μεταπηδηση απο αλλο παροχο
    Από villasg στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-05-07, 18:17
  5. Διάστημα μετάβασης σε άλλο πάροχο
    Από trappist στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL