Θέλω να επιστήσω την προσοχή όσων φίλων του forum έχουν ή είχαν forthnet
προκειμένου να αποφύγουν δυσάρεστες εκπλήξεις στο μέλλον.
Συγκεκριμένα οι "κύριοι" αυτοί αφού είχαν εισπράξει την αμοιβή τους για εξάμηνη ανανέωση
παροχήs internet ADSL 768 έρχονται μετά απόείκοσι (20) ολόκληρους μήνες και μου ζητούν,
μέσω δικηγορικού γραφείου παρακαλώ, να τούς ξαναπληρώσω 119.12 ευρώ.
Και το περίεργο στη υπόθεση που με βάνει σε σκέψεις για σκόπιμη ενέργεια είναι ότι ουδεμία ειδοποίηση είχα για το υποτιθέμενο αυτό χρέος είτε με έγγραφο είτε τηλεφωνικά αλλά ούτε
και είχαν διακόψει την σύνδεση καθόλο το εξάμηνο.
Και όχι μόνο αυτό αλλά αρνούνται να επικοινωνήσουν μαζί σου και απαιτούν απο απο εσένα
επικονωνείς μαζί τους πειμένοντας στο ακουστικό σου σαν ....... επί 20 η 30 λεπτά.
Επειδή με την συμπεριφορά τους με κάνουν να υποπτεύομαι ότι δεν πρόκειται περί
λάθους, γεγονός που συμβαίνει καμμιά φορά και είναι συγχωρητέο εφόσον επιδείξουν βέβαια
περισσότερο επαγγελματική συμπεριφορά, θάθελα εάν κι άλλοι φίλοι αντιμετώπισαν παρόμοια
περιστατικά να το γράψουν στο forum.
ΠΑΝΤΩΣ καλού κακού ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Δεν ξέρετε, μπορεί να σας χρειαστούν
οταν η forthnet μετά αό δύο τρία χρόνια ξεχάσει ότιν την πληρώσατε.
Εμφάνιση 1-15 από 24
-
05-03-08, 17:03 Έχετε FORTHNET; Μην πετάτε τις αποδείξεις!!!! #1
-
05-03-08, 17:28 Απάντηση: Έχετε FORTHNET; Μην πετάτε τις αποδείξεις!!!! #2
Σε όλες τις υπηρεσίες που πληρώνουμε είναι καλό να κρατάμε τις αποδείξεις.
Είχες πληρώσει μέσω τράπεζας ή πιστωτικής ή μετρητά;
-
05-03-08, 18:07 Απάντηση: Έχετε FORTHNET; Μην πετάτε τις αποδείξεις!!!! #3
Mα αυτο ειναι αξιωμα, δεν ειναι ?
Ποτε δεν πεταμε μια αποδειξη ειδικα μιας "ενεργης" υπηρεσιας.
-
05-03-08, 18:12 Απάντηση: Έχετε FORTHNET; Μην πετάτε τις αποδείξεις!!!! #4
εχω ακουσει περιπτωση απο hol αλλα και απο forthnet...
για τετοιες περιπτωσεις κραταμε τις αποδειξεις...
-
05-03-08, 18:58 Απάντηση: Έχετε FORTHNET; Μην πετάτε τις αποδείξεις!!!! #5
Οταν πληρώνεις με κάρτα φαίνεται στο λογαριασμό. Εγώ κρατάω τα αρχεία των λογαριασμών που κατεβάζω από το e-banking. Εκει φαίνεται
-
05-03-08, 19:08 Απάντηση: Έχετε FORTHNET; Μην πετάτε τις αποδείξεις!!!! #6
ο ΦΙλος εννοει για εφαπαξ ποσο?Γιατι αν πληρωνεις καθε μηνα,προφανως δεν ειναι αναγκη να κρατας ολους τους λογαριασμους (εγω βεβαια εχω λογιαριασμους 5 ετων για κινητα σταθερα κλπ κλπ αποθηκευμενα),αλλα κ μονο απο τον τελευταιο φαινεται το οποιο χρεος υπαρχει..Δε γινεται μετα απο 10 μηνες που σουρχεται πχ 25 ευρω,να σου πουν οτι κυριε εχετε 3 μηνες απληρωτους τοτε,που ειναι αλλα 75..προφανως θα μιλαει ο φιλος για καποιο πακετο των 125 ευρω?αλλιως ειναι πολυ περιεργο το ολο θεμα κ υποπτο..
Σε καθε λογαριασμο αναφερονται προηγουμενες οφειλες..αν λοιπον παντα ειναι 0,δε μπορει να γινουν ξαφνικα 120..pc1
case:coolermaster Silencio 550RC,psu: thermaltake 650watt, cpu: intel i7 2600k, m/b: Gigabyte Z68XP-UD4, Ram: 16GB-> Corsair XMS3 4x4GB DDR3-1600, vga: saphire ATI 6850 @2GB ram, SSD: Samsung 850pro 512GB, Hdd: 1TB WD
pc2:
case: Coolermaster n300,psu: Seasonic 620w bronze,cpu:i3 4160 3.6ghz,mb: Gigabyte GA-Z97-D3H,ram 1x8gb,vga: asus 9600GT 512mb Nvidia.Ssd: Samsung 840pro 256GB,160GB WD
-
05-03-08, 20:04 Απάντηση: Έχετε FORTHNET; Μην πετάτε τις αποδείξεις!!!! #7
Μωρε κι αυτο γινεται. καλο ειναι να τις κραταμε ολες.
Αληθεια στα ποσα χρονια μπορει μια εταιρια να σου ζητησει παλιες οφειλες; Ρωταω για να πεταξω κατι λογαρισμους 10 ετιας που εχω.
-
05-03-08, 20:20 Απάντηση: Έχετε FORTHNET; Μην πετάτε τις αποδείξεις!!!! #8
Bασικα κατι 10ετεις δικοι μου λογαριασμοι με βοηθησαν να αποδειξω στην ΔΕΗ την στανταρ καταναλωση ρευματος σε μια φαση που μου ζητησαν ...... κερατιατικα λογω διαρροης του ρευματος στους ...... τοιχους.
Οσο για τον φιλο που ανοιξε το θεμα, λογικα με την αποδειξη αγορας του προπληρωμενου χρονου απο καταστημα αποδεικνυει το λογιστικο , ευχομαι, λαθος.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 29gk : 05-03-08 στις 20:20.
-
05-03-08, 22:02 Απάντηση: Έχετε FORTHNET; Μην πετάτε τις αποδείξεις!!!! #9
έχει ξανασυμβεί αυτό το κόλπο με τα δικηγορικά γραφεία που ζητούν λεφτά για λογαριασμό της forthnet.
Τότε ζητούσε συγνώμη η forthnet τώρα τι?
-
06-03-08, 12:26 Απάντηση: Έχετε FORTHNET; Μην πετάτε τις αποδείξεις!!!! #10
-
06-03-08, 12:40 Απάντηση: Έχετε FORTHNET; Μην πετάτε τις αποδείξεις!!!! #11
Όταν πήγα στα γραφεία να κάνω διακοπή της forthnet και να πληρώσω το προπληρωμένο πακέτο που είχα μου είπαν ότι έχω ένα υπόλοιπο τις τάξεως των 170E από την 6μηνη ανανέωση τον Ιούνιο του 2006!!!!!. Λέω έχω πληρώσει μέσω τράπεζας. Μου λέει μήπως έχετε κρατήσει την απόδειξη?? Τι να πώ! Απορώ πως ενώ έχει εισπράξει χρήματα δεν έχει κάνει τον κόπο καν να δεί από ποιον είναι. Στην κατάθεσή μου είχα γράψει username. Μου είπαν να τους πάω την απόδειξη. Αυτά ένα μήνα πρίν. Ακόμα δεν την πήγα. Να σημειώσω ότι απόδειξη για τα λεφτά που είχα πληρώσει ουδέποτε μου είχε έρθει, και από ότι φαίνεται ποτέ δεν την έκοψαν, γιατί φαινόταν στο λογιστήριό τους ότι δεν είχα πληρώσει!!!! Πρέπει επιτέλους ένας εισαγγελέας να βάλει τέλος σε αυτό το μπο****λο που λέγεται forthnet. Γι' αυτό και έφυγα και πήγα στον ΟΤΕ και βρήκα την υγειά μου.
Καλά τώρα που θα πάω στο forthnet shop την απόδειξη θα τα ακούσουν!!!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος odys2008 : 06-03-08 στις 12:42.
-
06-03-08, 13:19 Απάντηση: Έχετε FORTHNET; Μην πετάτε τις αποδείξεις!!!! #12
Η στάση της Forthnet σε τέτοια θέματα είναι απαράδεκτη. Παλαιότερα δεν μπορούσαν να μου κόψούν πιστωτικό επειδή δε το υπόστηριζε το σύστημα τους...ανήκουστα πράγματα..δε ξέρω αν έχει αλλάξει αυτό τώρα.
-
06-03-08, 13:42 Απάντηση: Έχετε FORTHNET; Μην πετάτε τις αποδείξεις!!!! #13
Έχει αλλάξει... αλλά μην νομίζεις ότι εύκολα αναγνωρίζουν το λάθος τους για να σου κόψουν πιστωτικό!
Για παράδειγμα (πρόσφατο), εμένα μου είχαν χρεώσει 1 μήνα 2 φορές και αυτό γιατί είχα αλλάξει από 768 σε 1024 και αντί να κάνουν τον αντί-ισολογισμό, θεώρησαν σωστό να με χρεώσουν 2 φορές το πάγιο :P
5 μέρες παιδευόμουν για αυτό
-
07-03-08, 11:43 Απάντηση: Έχετε FORTHNET; Μην πετάτε τις αποδείξεις!!!! #14
Εϊχα κι εγω μια σχετική εμπειρία... Λίγο πριν μπω φαντάρος, είχα κάνει μια αναβάθμιση στη σύνδεσή μου με την forthnet και αφού μέχρι τότε πλήρωνα με πιστωτική, υπέθεσα οτι θα συνεχίστει το ίδιο. Κάνω την θητεία μου, δεν ασχολούμαι καθόλου με λογαριασμούς forthnet, μια χαρά πάει και το internet όλο αυτό τον χρόνο, μέχρι που έρχεται η 300άρα... Άντε λέω, δίκιο έχουν τα παιδιά, ούτε cent δεν έχουν πάρει, τους πληρώνω όλο το ποσό. Στον επόμενο λογαριασμό, δέιχνει οτι έχω πληρώσει τα 250.
Τηλέφωνα, fax, email όλα στο βρόντο. Και στους επόμενους λογαριασμούς το 50άρικο το ζητούσαν. Μέχρι που τελικά, άνοιξε κατάστημα forthnet στην περιοχή μου (!!!) και βρήκα το δίκιο μου. Όχι και τόσο τραγικό το ποσό, αλλά δεν κατάλαβα γιατί να τους το χαρίσω, ειδικά από τη στιγμή που δεν κάνουν καν τον κόπο να απαντήσουν σε πολλαπλά email και fax. Έλεος πια αυτό το λογιστήριο!!! Τελικά, τόσους μήνες μετά, το +50 ακόμα έρχεται.... και απλά δεν το πληρώνω, όπως με πήρε μια ευγενέστατη κατά τ'άλλα κυρία και με προέτρεψε να κάνω μέχρι λέει να το σβήσουν... Ουφ!!!
-
07-03-08, 12:46 Απάντηση: Έχετε FORTHNET; Μην πετάτε τις αποδείξεις!!!! #15
Δεν απαντάνε σε mail και fax συνήθως.
Θέλουν από κοντά για να έχουν και προσωπική επαφή με τον πελάτη τους
Το λογιστήριο είναι μπάχαλο; Λίγα λες.
Παρόμοια Θέματα
-
Ερευνητής: Μην εμπιστεύεστε τις toolbars για Firefox
Από BlindG στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 40Τελευταίο Μήνυμα: 12-06-07, 20:56 -
Μπορώ να έχω το καλύτερο adsl πακέτο τις αγοράς και να μην πληρώνω τίποτα?
Από axinosgr στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 03-02-06, 21:19
Bookmarks