Εκεί που νόμιζα ότι είχα ξεμπλέξει με αυτή την εταιρία, νάτη πάλι μπροστά μου!
Το ιστορικό έχει ως εξής..
Από πέρυσι είχα double play μέσω ΟΤΕ περιμένοντας μάταια να με βάλει κάποια στιγμή στο ιδιόκτητο. Οι μήνες όμως περνούσαν και μη μπορώντας άλλο τη κοροϊδία αποφάσισα να κάνω αίτηση διακοπής. Αυτό έγινε το Νοέμβριο του 2007.
Αφού μετα κόπων και βασάνων κατάφεραν να βρουν την αίτηση μου, είπαν ότι σε 20 μέρες θα διακοπώ. Αμ δε...
Οι μήνες περνούσαν, όπως όταν περίμενα την μεταφορά μου, μόνο που τώρα περίμενα τη διακοπή μου.
Κόντευε να τελειώσει κι ο Ιανουάριος του 2008 και ακόμα τίποτα, οι λογαριασμοί όμως ερχόντουσαν κανονικά. Όταν τους έπαιρνα τηλέφωνο και τους έλεγα ότι εκβιαστικά ζητάτε να πληρώνω τους λογαριασμούς αφού με κρατάτε όμηρο, εκείνοι λέγανε να μη τους πληρώνω καθώς ήταν δική τους υπαιτιότητα. Αυτό και έκανα.
Στο ενδιάμεσο είχα κάνει και αίτηση στη Τελλάς όπου και ενεργοποιούμαι στις 25 Φεβρουαρίου. Το αστείο εδώ είναι ότι ήρθε κι άλλος λογαριασμός forthnet που ζητούσε τα παγια μέχρι 6 Μαρτίου. Σε επικοινωνία είπαν πάλι να μη πληρωθεί οπότε λέω επιτέλους ΞΕΜΠΛΕΞΑ!
Προχθές όμως γυρνώντας σπίτι, μου λέει η μάνα μου ότι η forthnet μας έστειλε εξώδικο ζητώντας να πληρώσουμε 104,5€, από 10 Ιανουαρίου μέχρι 6 Μαρτίου.
Φυσικά μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και άρχισα αμέσως τα τηλέφωνα. Απ'το νομικό τμήμα μου είπαν ότι δε δέχονται τηλεφωνικά αιτήματα και ότι πρέπει να στείλω mail. Στέλνω λοιπόν το ιστορικό και σήμερα δέχομαι τηλεφώνημα ότι τα πάγια πιστώθηκαν και ότι απλά πρέπει να πληρώσω τα 11€ των κλήσεων προς κινητά.
Η οργή μου είναι τεράστια, όχι μόνο για το εξώδικο αλλά και για όλη τη ταλαιπωρία που είχα υποστεί για μήνες. Και έρχεται τώρα να μου ζητήσει και τα ρέστα. Που το εξώδικο έπρεπε να το είχα στείλει εγώ σε αυτούς!
Θα μου πείτε τέλος καλό όλα καλά, αλλά δεν είναι αυτό. Η μάνα μου κόντεψε να πάθει έμφραγμα όταν διάβασε για Τειρεσίες και τα σχετικά. Ο δε μπαμπάς είπε, ασ'το να πάμε δικαστήριο. Δηλαδή δε βλέπουν το ιστορικό μιας περίπτωσης πριν αρχίσουν να στέλνουν εξώδικα δεξιά κι αριστερά; Το δικηγορικό γραφείο δε μελετάει κάτι πριν προχωρήσει την υπόθεση;
Σκέφτομαι πόσος κόσμος θα χει πληρώσει αντίστοιχα νταβατζιλίκια με τα δικά μου μόνο και μόνο επειδή διαβάσανε τις απειλές στην επιστολή.
Αει σιχτίρ πια!
Εμφάνιση 1-15 από 49
Θέμα: Εξώδικο από τη FORTHNET!
-
21-05-08, 21:25 Εξώδικο από τη FORTHNET! #1
-
21-05-08, 22:50 ντροπή #2Φυσικά μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και άρχισα αμέσως τα τηλέφωνα. Απ'το νομικό τμήμα μου είπαν ότι δε δέχονται τηλεφωνικά αιτήματα και ότι πρέπει να στείλω mail. Στέλνω λοιπόν το ιστορικό και σήμερα δέχομαι τηλεφώνημα ότι τα πάγια πιστώθηκαν και ότι απλά πρέπει να πληρώσω τα 11€ των κλήσεων προς κινητά.
Για 11 ευρώ!
-
22-05-08, 09:28 Απάντηση: Εξώδικο από τη FORTHNET! #3
Δεν μπορουν να σε γράψουν στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ, για χρέος σε εταιρία τηλεεπικοινωνιών.
-
22-05-08, 10:09 Απάντηση: Εξώδικο από τη FORTHNET! #4
-
22-05-08, 10:45 Απάντηση: Εξώδικο από τη FORTHNET! #5
Μπορεί να μην έγινα κατανοητός γιατί προσπαθούσα να είμαι λιτός στο πρώτο ποστ.
Τα πάγια που μου έλεγαν ότι χρωστάω, πιστώθηκαν τελικά και πλέον χρωστάω μόνο τις κλήσεις. Αναγνώρισαν το λάθος τους δηλαδή.
Τώρα η αίτηση διακοπής δε νομίζω να έχει σημασία με ποιο τρόπο έγινε. Είχα στείλει 7 φαξ και άλλα 17 e-mail μέχρι να καταφέρουν να τh δουν οι αόμματοι της forthnet.
-
22-05-08, 10:51 Απάντηση: Εξώδικο από τη FORTHNET! #6
-
22-05-08, 13:35 Απάντηση: Εξώδικο από τη FORTHNET! #7
-
22-05-08, 13:43 Απάντηση: Εξώδικο από τη FORTHNET! #8
αμα ηταν να μπαιναμε στο τειρεσια για 11 ευρω τοτε βρασε ορυζα , θα ηταν ΟΛΗ η ελλαδα μεσα
They see me postin', they hatin'...
-
22-05-08, 13:48 Απάντηση: Εξώδικο από τη FORTHNET! #9
Απλά αίσχος. Εξαιτίας αυτού του λόγου έχω φύγει από τη forthnet και δεν πρόκειται να ξαναγυρίσω. Να την χαίρονται.
I see dead pixels
-
22-05-08, 19:02 Απάντηση: Εξώδικο από τη FORTHNET! #10
Προφανως η forthnet επεσε στη ιδια λακουβα που ειχε πεσει και η vivodi. Απειλες, λογιστηριο για πεταμα και κοροϊδια του καταναλωτη.
Θα προσγειωθει οπως προσγειωθηκε και η vivo. Υπαρχει κανενεας εδω και 1 χρονο τουλαχιστον που να βαζει vivodi; Δεν νομιζω.
-
22-05-08, 19:54 Απάντηση: Εξώδικο από τη FORTHNET! #11
-
22-05-08, 20:04 Απάντηση: Εξώδικο από τη FORTHNET! #12
-
22-05-08, 21:38 Απάντηση: Εξώδικο από τη FORTHNET! #13
-
22-05-08, 21:44 Απάντηση: Εξώδικο από τη FORTHNET! #14
-
23-05-08, 21:49 Απάντηση: Εξώδικο από τη FORTHNET! #15
Το τελεσιδικήσει, μην το βάζεις σε εισαγωγικά. Μια διαταγή πληρωμής δε σημαίνει ότι πληρώνεις οπωσδήποτε και τέρμα. Υπάρχουν ένδικα μέσα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στη συνέχεια. Μπορείς π.χ. να ασκήσεις ανακοπή στη διαταγή. Κατά συνέπεια είναι παράνομο ο Τειρεσίας να σε "μαυρίζει" τόσο εύκολα και τόσο γρήγορα (όχι ότι θα με παραξένευε βέβαια τέτοια αυθαιρεσία από αυτούς τους αλητήριους).
Παρόμοια Θέματα
-
ΕΞΩΔΙΚΟ προς VIVODI
Από Nightfall25 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 30Τελευταίο Μήνυμα: 12-07-07, 01:53 -
Εξωδικο - Ενεργοποίηση DSLCube - καθυστερησεις
Από voyager στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 39Τελευταίο Μήνυμα: 26-04-07, 08:29
Bookmarks