Σελ. 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 49
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    400Μ/40Μ
    ISP
    Cosmote 5G
    Router
    Mikrotik Chateau 5G ax
    Εκεί που νόμιζα ότι είχα ξεμπλέξει με αυτή την εταιρία, νάτη πάλι μπροστά μου!

Το ιστορικό έχει ως εξής..

Από πέρυσι είχα double play μέσω ΟΤΕ περιμένοντας μάταια να με βάλει κάποια στιγμή στο ιδιόκτητο. Οι μήνες όμως περνούσαν και μη μπορώντας άλλο τη κοροϊδία αποφάσισα να κάνω αίτηση διακοπής. Αυτό έγινε το Νοέμβριο του 2007.

Αφού μετα κόπων και βασάνων κατάφεραν να βρουν την αίτηση μου, είπαν ότι σε 20 μέρες θα διακοπώ. Αμ δε...

Οι μήνες περνούσαν, όπως όταν περίμενα την μεταφορά μου, μόνο που τώρα περίμενα τη διακοπή μου.
    Κόντευε να τελειώσει κι ο Ιανουάριος του 2008 και ακόμα τίποτα, οι λογαριασμοί όμως ερχόντουσαν κανονικά. Όταν τους έπαιρνα τηλέφωνο και τους έλεγα ότι εκβιαστικά ζητάτε να πληρώνω τους λογαριασμούς αφού με κρατάτε όμηρο, εκείνοι λέγανε να μη τους πληρώνω καθώς ήταν δική τους υπαιτιότητα. Αυτό και έκανα.

Στο ενδιάμεσο είχα κάνει και αίτηση στη Τελλάς όπου και ενεργοποιούμαι στις 25 Φεβρουαρίου. Το αστείο εδώ είναι ότι ήρθε κι άλλος λογαριασμός forthnet που ζητούσε τα παγια μέχρι 6 Μαρτίου. Σε επικοινωνία είπαν πάλι να μη πληρωθεί οπότε λέω επιτέλους ΞΕΜΠΛΕΞΑ!

Προχθές όμως γυρνώντας σπίτι, μου λέει η μάνα μου ότι η forthnet μας έστειλε εξώδικο ζητώντας να πληρώσουμε 104,5€, από 10 Ιανουαρίου μέχρι 6 Μαρτίου.

Φυσικά μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και άρχισα αμέσως τα τηλέφωνα. Απ'το νομικό τμήμα μου είπαν ότι δε δέχονται τηλεφωνικά αιτήματα και ότι πρέπει να στείλω mail. Στέλνω λοιπόν το ιστορικό και σήμερα δέχομαι τηλεφώνημα ότι τα πάγια πιστώθηκαν και ότι απλά πρέπει να πληρώσω τα 11€ των κλήσεων προς κινητά.

Η οργή μου είναι τεράστια, όχι μόνο για το εξώδικο αλλά και για όλη τη ταλαιπωρία που είχα υποστεί για μήνες. Και έρχεται τώρα να μου ζητήσει και τα ρέστα. Που το εξώδικο έπρεπε να το είχα στείλει εγώ σε αυτούς!

Θα μου πείτε τέλος καλό όλα καλά, αλλά δεν είναι αυτό. Η μάνα μου κόντεψε να πάθει έμφραγμα όταν διάβασε για Τειρεσίες και τα σχετικά. Ο δε μπαμπάς είπε, ασ'το να πάμε δικαστήριο. Δηλαδή δε βλέπουν το ιστορικό μιας περίπτωσης πριν αρχίσουν να στέλνουν εξώδικα δεξιά κι αριστερά; Το δικηγορικό γραφείο δε μελετάει κάτι πριν προχωρήσει την υπόθεση;

Σκέφτομαι πόσος κόσμος θα χει πληρώσει αντίστοιχα νταβατζιλίκια με τα δικά μου μόνο και μόνο επειδή διαβάσανε τις απειλές στην επιστολή.

Αει σιχτίρ πια!
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails img.jpg  

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Φυσικά μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και άρχισα αμέσως τα τηλέφωνα. Απ'το νομικό τμήμα μου είπαν ότι δε δέχονται τηλεφωνικά αιτήματα και ότι πρέπει να στείλω mail. Στέλνω λοιπόν το ιστορικό και σήμερα δέχομαι τηλεφώνημα ότι τα πάγια πιστώθηκαν και ότι απλά πρέπει να πληρώσω τα 11€ των κλήσεων προς κινητά.
    Απλά ντροπήστην κυρια Forthnet, και κάθε κυρια Forthnet που ζητάει και τα ρέστα μετά από ταλαιπωρία ενεργοποίησης

Για 11 ευρώ!

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    14400/1022
    ISP
    Wind
    DSLAM
    On Telecoms - Ν. ΙΩΝΙΑ
    Router
    Asus DSL-N10_C1
    SNR / Attn
    10,5(dB) / 16,7(dB)
    Δεν μπορουν να σε γράψουν στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ, για χρέος σε εταιρία τηλεεπικοινωνιών.

Περιοχή
    Γκύζη, Αθήνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    16445 / 1021
    ISP
    On Telecoms
    DSLAM
    On Telecoms - ΑΘΗΝΑ
    Router
    speedtouch 536
    SNR / Attn
    5.9(dB) / 24(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από flyboy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εκεί που νόμιζα ότι είχα ξεμπλέξει με αυτή την εταιρία, νάτη πάλι μπροστά μου!

Το ιστορικό έχει ως εξής..

Από πέρυσι είχα double play μέσω ΟΤΕ περιμένοντας μάταια να με βάλει κάποια στιγμή στο ιδιόκτητο. Οι μήνες όμως περνούσαν και μη μπορώντας άλλο τη κοροϊδία αποφάσισα να κάνω αίτηση διακοπής. Αυτό έγινε το Νοέμβριο του 2007.

Αφού μετα κόπων και βασάνων κατάφεραν να βρουν την αίτηση μου, είπαν ότι σε 20 μέρες θα διακοπώ. Αμ δε...

Οι μήνες περνούσαν, όπως όταν περίμενα την μεταφορά μου, μόνο που τώρα περίμενα τη διακοπή μου.
    Κόντευε να τελειώσει κι ο Ιανουάριος του 2008 και ακόμα τίποτα, οι λογαριασμοί όμως ερχόντουσαν κανονικά. Όταν τους έπαιρνα τηλέφωνο και τους έλεγα ότι εκβιαστικά ζητάτε να πληρώνω τους λογαριασμούς αφού με κρατάτε όμηρο, εκείνοι λέγανε να μη τους πληρώνω καθώς ήταν δική τους υπαιτιότητα. Αυτό και έκανα.

Στο ενδιάμεσο είχα κάνει και αίτηση στη Τελλάς όπου και ενεργοποιούμαι στις 25 Φεβρουαρίου. Το αστείο εδώ είναι ότι ήρθε κι άλλος λογαριασμός forthnet που ζητούσε τα παγια μέχρι 6 Μαρτίου. Σε επικοινωνία είπαν πάλι να μη πληρωθεί οπότε λέω επιτέλους ΞΕΜΠΛΕΞΑ!

Προχθές όμως γυρνώντας σπίτι, μου λέει η μάνα μου ότι η forthnet μας έστειλε εξώδικο ζητώντας να πληρώσουμε 104,5€, από 10 Ιανουαρίου μέχρι 6 Μαρτίου.

Η οργή μου είναι τεράστια, όχι μόνο για το εξώδικο αλλά και για όλη τη ταλαιπωρία που είχα υποστεί για μήνες. Και έρχεται τώρα να μου ζητήσει και τα ρέστα. Που το εξώδικο έπρεπε να το είχα στείλει εγώ σε αυτούς!

Θα μου πείτε τέλος καλό όλα καλά, αλλά δεν είναι αυτό. Η μάνα μου κόντεψε να πάθει έμφραγμα όταν διάβασε για Τειρεσίες και τα σχετικά. Ο δε μπαμπάς είπε, ασ'το να πάμε δικαστήριο. Δηλαδή δε βλέπουν το ιστορικό μιας περίπτωσης πριν αρχίσουν να στέλνουν εξώδικα δεξιά κι αριστερά; Το δικηγορικό γραφείο δε μελετάει κάτι πριν προχωρήσει την υπόθεση;

Σκέφτομαι πόσος κόσμος θα χει πληρώσει αντίστοιχα νταβατζιλίκια με τα δικά μου μόνο και μόνο επειδή διαβάσανε τις απειλές στην επιστολή.

Αει σιχτίρ πια!
    Η αίτηση διακοπής έγινε με fax ή εγγράφως στα γραφεία;
    Αφού έχεις λογαριασμούς από tellas από τον Φεβρουάριο και μετά δεν έχεις πρόβλημα στο να αποδείξεις ότι δεν χρησιμοποιούσες την υπηρεσία.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    400Μ/40Μ
    ISP
    Cosmote 5G
    Router
    Mikrotik Chateau 5G ax
    Μπορεί να μην έγινα κατανοητός γιατί προσπαθούσα να είμαι λιτός στο πρώτο ποστ.
    Τα πάγια που μου έλεγαν ότι χρωστάω, πιστώθηκαν τελικά και πλέον χρωστάω μόνο τις κλήσεις. Αναγνώρισαν το λάθος τους δηλαδή.

Τώρα η αίτηση διακοπής δε νομίζω να έχει σημασία με ποιο τρόπο έγινε. Είχα στείλει 7 φαξ και άλλα 17 e-mail μέχρι να καταφέρουν να τh δουν οι αόμματοι της forthnet.

Περιοχή
    Βέροια
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    15360/1536
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΒΕΡΟΙΑ
    Router
    Pirelli Discus
    SNR / Attn
    13(dB) / 19(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από andreasp Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μπορουν να σε γράψουν στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ, για χρέος σε εταιρία τηλεεπικοινωνιών.
    Από τη στιγμή που θα βγει Διαταγή Πληρωμής μπαίνεις και στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ, ανεξάρτητα από το είδος της οφειλής.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    100/100 Mbps
    ISP
    INALAN
    Router
    FRITZ!Box 7530
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manoz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Από τη στιγμή που θα βγει Διαταγή Πληρωμής μπαίνεις και στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ, ανεξάρτητα από το είδος της οφειλής.
    Αμφιβάλλω. Εκτός του ότι δεν βγαίνει όσο απλά παρουσιάζουν στις απειλές τους τα "κοράκια" (εισπρακτικές "εταιρίες"), διαταγή πληρωμής για τέτοια θέματα, ακόμα και να βγει, αν δεν κάνω λάθος θα πρέπει πρώτα να τελεσιδικήσει πριν περαστεί η πληροφορία στον Τειρεσία.

Downloads
    12
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΚΑΛΛΙΘΕΑ
    Router
    Thomson 585v7
    SNR / Attn
    9(dB) / 25(dB)
    Path Level
    Interleaved
    αμα ηταν να μπαιναμε στο τειρεσια για 11 ευρω τοτε βρασε ορυζα , θα ηταν ΟΛΗ η ελλαδα μεσα
    They see me postin', they hatin'...

Περιοχή
    Σε ένα Βαλκανοχώρι 11εκατ. κατοίκων
    Downloads
    17
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    2Mbit
    ISP
    Conn-x OTE
    Απλά αίσχος. Εξαιτίας αυτού του λόγου έχω φύγει από τη forthnet και δεν πρόκειται να ξαναγυρίσω. Να την χαίρονται.
    I see dead pixels

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    PSTN
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Altec Telecoms
    DSLAM
    HOL - ΛΕΥΚΑΔΑ
    Router
    microcom 2636
    Προφανως η forthnet επεσε στη ιδια λακουβα που ειχε πεσει και η vivodi. Απειλες, λογιστηριο για πεταμα και κοροϊδια του καταναλωτη.
    Θα προσγειωθει οπως προσγειωθηκε και η vivo. Υπαρχει κανενεας εδω και 1 χρονο τουλαχιστον που να βαζει vivodi; Δεν νομιζω.

Περιοχή
    Βέροια
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    15360/1536
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΒΕΡΟΙΑ
    Router
    Pirelli Discus
    SNR / Attn
    13(dB) / 19(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από theopan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αμφιβάλλω. Εκτός του ότι δεν βγαίνει όσο απλά παρουσιάζουν στις απειλές τους τα "κοράκια" (εισπρακτικές "εταιρίες"), διαταγή πληρωμής για τέτοια θέματα, ακόμα και να βγει, αν δεν κάνω λάθος θα πρέπει πρώτα να τελεσιδικήσει πριν περαστεί η πληροφορία στον Τειρεσία.
    Και όμως έτσι είναι!!!! Σημασία δεν έχει ούτε το ύψος, ούτε το είδος της οφειλής, φτάνει να έχει εκδοθεί Διαταγή Πληρωμής. Το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να γίνει αυτό είναι άλλο θέμα (ας μην ξεφύγουμε). Και, τέλος, όχι, δε χρειάζεται να "τελεσιδικήσει", πίστεψέ με...

Περιοχή
    London
    Downloads
    19
    Uploads
    0
    Τύπος
    Cable
    Ταχύτητα
    38000/10000
    ISP
    Plusnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΚΚΙΝΙΟ
    Router
    BT Home Hub 5
    Πολυ σωστο φιλε απο την στιγμη που η διαταγη πληρωμης θα βγει θα μπεις στον τειρεσια ανεξαρτητου ποσου και που το οφειλεις....οσο για την 4νετ επρεπε να το πας δικαστικα και να ζητησεις και αποζημιωση....

Περιοχή
    Γκύζη, Αθήνα
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    16445 / 1021
    ISP
    On Telecoms
    DSLAM
    On Telecoms - ΑΘΗΝΑ
    Router
    speedtouch 536
    SNR / Attn
    5.9(dB) / 24(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από flyboy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορεί να μην έγινα κατανοητός γιατί προσπαθούσα να είμαι λιτός στο πρώτο ποστ.
    Τα πάγια που μου έλεγαν ότι χρωστάω, πιστώθηκαν τελικά και πλέον χρωστάω μόνο τις κλήσεις. Αναγνώρισαν το λάθος τους δηλαδή.

Τώρα η αίτηση διακοπής δε νομίζω να έχει σημασία με ποιο τρόπο έγινε. Είχα στείλει 7 φαξ και άλλα 17 e-mail μέχρι να καταφέρουν να τh δουν οι αόμματοι της forthnet.
    Το είπα αυτό γιατί έχουμε δει πολλές φορές τα mail για διακοπές να μην διαβάζονται και τα fax να χάνονται.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από hel Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το είπα αυτό γιατί έχουμε δει πολλές φορές τα mail για διακοπές να μην διαβάζονται και τα fax να χάνονται.
    Και ποιος φταίει;

ΥΓ το αποδεικτικό απο το φαξ του πελάτη είναι αρκετό για να δηλώσει οτι το λάβανε

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    100/100 Mbps
    ISP
    INALAN
    Router
    FRITZ!Box 7530
    Και όμως έτσι είναι!!!! Σημασία δεν έχει ούτε το ύψος, ούτε το είδος της οφειλής, φτάνει να έχει εκδοθεί Διαταγή Πληρωμής. Το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να γίνει αυτό είναι άλλο θέμα (ας μην ξεφύγουμε). Και, τέλος, όχι, δε χρειάζεται να "τελεσιδικήσει", πίστεψέ με...
    Το τελεσιδικήσει, μην το βάζεις σε εισαγωγικά. Μια διαταγή πληρωμής δε σημαίνει ότι πληρώνεις οπωσδήποτε και τέρμα. Υπάρχουν ένδικα μέσα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στη συνέχεια. Μπορείς π.χ. να ασκήσεις ανακοπή στη διαταγή. Κατά συνέπεια είναι παράνομο ο Τειρεσίας να σε "μαυρίζει" τόσο εύκολα και τόσο γρήγορα (όχι ότι θα με παραξένευε βέβαια τέτοια αυθαιρεσία από αυτούς τους αλητήριους).

Σελ. 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. ΕΞΩΔΙΚΟ προς VIVODI
    Από Nightfall25 στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-07-07, 01:53
  2. Μηνύματα: 39
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-04-07, 08:29

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα