Πήρα καινούργιο υπολογιστή. Ήθελα να τον έχω dual boot windows, linux (και ότι άλλο προκείψει). Κατά την εγκατάσταση των windows (xp sp3) ο installer μου ανακοίνωσε ότι δεν βλέπει τον δίσκο μου. Με ένα γρήγορο ψάξιμο είδα ότι έχω δύο επιλογές
α) Slipstream
β) Να δοκιμάσω να παίξω με κάποια ρύθμιση στο bios και να αλλάξω κάτι που έχει να κάνει με τον sata controller από acpi ή raid (το είχα acpi) σε ide. Νομίζω ότι αναφέρεται σε emulation.
Δοκίμασα την 2η λύση και έπαιξε. Τώρα θέλω να γυρίσω την ρύθμιση σε acpi (για να αποφύγω ένα ηλίθιο μήνυμα κατά την εκκίνηση του υπολογιστή) αλλά αν το κάνω τα windows πετάνε στιγμιαία, κατά το boot, μία μπλε οθόνη και το μηχάνημα κάνει reboot. Μπορώ να κάνω κάτι μέσα από τα win ή έστω από το cd της εγκατάστασης ή πρέπει να πάω αναγκαστικά στην λύση α?
Η mobo μου είναι η ASUS P5K-E/WIFI-AP.
Εμφάνιση 1-1 από 1
-
24-05-08, 21:55 Πρόβλημα με εγκατάσταση windows xp #1
Παρόμοια Θέματα
-
Προβλημα στην εγκατασταση windows...
Από AGGANIS στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 11-08-08, 23:39 -
προβλημα με εγκατασταση windows
Από panagism στο φόρουμ Laptop, tablet και mobile computingΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 21-05-08, 17:58 -
Πρόβλημα με εγκατάσταση Windows XP ;p
Από alisa στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 30-04-08, 23:51 -
προβλημα με εγκατασταση των windows
Από giannakis88 στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 10-02-08, 01:29 -
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Windows Xp
Από SpAcEmAn στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 08-09-06, 19:34
Bookmarks