Καλημέρα,
Με αφορμή τα νήματα που υπάρχουν και τα παράπονα για το e-shop κάνω αυτή τη δημοσκόπηση να δούμε πόσοι είναι και πόσοι δεν είναι ευχαριστημένοι με το afte-sales του συγκεκριμένου καταστήματος και γιατί.
Αρχίζω......
Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος, λόγω της πολιτικής τους στο θέμα των εγγυήσεων και της επιστροφής προϊόντων.
Σημειώνεται ότι σκοπός της δημοσκόπησης είναι να διορθωθούν τα κακώς κείμενα. Να βελτιωθεί το after-sales και να έχουν οι πελάτες την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση.
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Πόσο ευχαριστημένοι είστε με το after-sales του E-Shop;
- Ψήφισαν
- 285. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Είμαι ευχαριστημένος
73 25,61% -
Δεν είμαι ευχαριστημένος
135 47,37% -
Δεν ξέρω/Δεν απαντώ
77 27,02%
Εμφάνιση 1-15 από 211
-
13-07-08, 07:40 Δημοσκόπηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από το after-sales E-shop #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giorgosc61 : 13-07-08 στις 13:53.
-
13-07-08, 10:42 Απάντηση: Δημοσκόπηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από το after-sales E-shop #2
-
13-07-08, 11:22 Απάντηση: Δημοσκόπηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από το after-sales E-shop #3
Δεν θα τους το στείλω. Όταν υπάρχουν thread παραπόνων καλό είναι να δούμε και πόσοι είναι οι δυσαρεστημένοι και ευχαριστημένοι ώστε να έχουμε μια συνολική εικόνα.
Ούτως ή άλλως πλέον οι αγορές μου από εκεί είναι περιορισμένες και για χαμηλά ποσά ή για προϊόντα που έχουν εγγύηση που δεν μεσολαβεί το κατάστημα.
Παρακαλώ όσοι ψηφίζουν ή ψήφισαν καλό θα ήταν να λένε και το γιατί. Και αυτό έχει αξία.
-
13-07-08, 11:22 Απάντηση: Δημοσκόπηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από το after-sales E-shop #4
-
13-07-08, 11:44 Απάντηση: Δημοσκόπηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από το after-sales E-shop #5
και εγω ευτυχως δεν ειχα ποτε προβλημα ωστε να χρειαστει να επιστρεψω κατι οποτε δεν εχω αμεση εμπειρια (βεβαια εξαιτιας αυτων που ακουω το μονο σημαντικο που εχω παρει απο e-shop ειναι η οθονη μου και λογικα ετσι και παθει τιποτα θα παρω αμεσως καινουργια
)
Quality is not an act, it is a habit.
-
13-07-08, 12:57 Απάντηση: Δημοσκόπηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από το after-sales E-shop #6
Εγώ έχω πολύ δυσάρεστες εμπειρίες και ψηφίζω
Ένας επεξεργαστής που χρειάστηκε να περάσουν 50 μέρες και άπειρες καταγγελίες για να μου τον αντικαταστήσουν
Και δύο ακριβά κουτιά που χρειάστηκε κάποια στιγμή να τους τα πάω για service και όταν πήγα να τα παραλάβω ήτανε χτυπημένα, στραπατσαρισμένα σε άθλια κατάσταση
Δείγμα ότι στο service τους γίνεται μπάχαλο και ότι δεν σέβονται τα προιόντα, που εμείς έχουμε το ψώνιο να προσέχουμε.
Υ.Γ Και μην αρχίσει να λέει κανένας για "βαλτούς" και "στημένους" γιατί έχω όλα τα στοιχεία στη διάθεσή του και στη διάθεσή σας
-
13-07-08, 13:00 Απάντηση: Δημοσκόπηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από το after-sales E-shop #7
Τα τελαυταια 2 χρονια δεν ειχα κάποιο προβλημα
Βεβαια δεν χρειάστηκε να γινει κανενα RMA
-
13-07-08, 13:05 Απάντηση: Δημοσκόπηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από το after-sales E-shop #8
Εγω ειχα παρει 3-4 πραγματα αλλα δεν ειχα ποτε προβλημα οστε να το επιστρεψω η κατι τετοιο αλλα εχω ακουσει τα χηροτερα σε θεμα επηστροφης/εγγυησεις κτλ..
Mobo: GA-Z77X-UP5 TH (rev. 1.0)
Cpu: i7 3770K
Ram: Kingstone 4x8gb
Gpu: Sapphire R9 290 Tri-x OC
HDD: SSD 500gb W10 + PCIeSSD 500gb + 2x1tb raid5.
Psu: WME 750W BRONZE,
-
13-07-08, 13:52 Απάντηση: Δημοσκόπηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από το after-sales E-shop #9
Πιστεύω αυτοί που δεν έχουν χρειαστεί το after-sales να ψηφίζουν δεν ξέρω και όχι είμαι ευχαριστημένος, αλλιώς πάει δεν θα βγάλουμε συμπέρασμα.....
-
13-07-08, 15:31 Απάντηση: Δημοσκόπηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από το after-sales E-shop #10
Σε μένα δεν έχει υπάρξει πρόβλημα (δε χρειάστηκε αλλαγή),αλλά απ'τις περιπτώσεις που γνωρίζω,δυστυχώς,
υπήρξε χρονοβόρος διαδικασία κι αμφισβήτηση.
-
14-07-08, 02:52 Απάντηση: Δημοσκόπηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από το after-sales E-shop #11
ΔΕΝ εμεινα ποτε ευχαριστημενος απο το after-sales τους. Και οχι απο μια περιπτωση μονο (για να κρινω) αλλα αρκετες.
Αλλα ας οψεται η μεγαλη ποικιλια προιντων που εχουν καταφευγω σ' αυτους καποιες φορες...
-
14-07-08, 03:11 Απάντηση: Δημοσκόπηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από το after-sales E-shop #12
Απο φίλους που έχω ακούσει δεν είναι καθόλου καλό. Σε ενα φίλο μου έχασαν τη μνήμη που τους είχε δώσει για αλλαγή.
Μετά έφαγε πόσες μέρες για να βγάλει άκρη.
Προσωπικά προτιμώ όταν μπορώ άλλο γνωστό μαγαζί που κάνει αλλαγές απο το stock του και δε σε αφήνει να περιμένεις ενα μήνα.
P.S. Όντως οι άτιμοι έχουν τεράστια ποικιλία. Αυτό τους σώζει...
-
14-07-08, 07:55 Απάντηση: Δημοσκόπηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από το after-sales E-shop #13
Για διάφορα "ψιλά" πράγματα που πήρα ως τώρα δεν είχα πρόβλημα, αλλά λόγω των όσων ακούω, ολόκληρο τον υπολογιστή που πήρα πρόσφατα τον πήρα.. από αλλού.
Πάντως ένα καλώδιο που πήρα από e-shop και είχε πρόβλημα τον προηγούμενο μήνα, ΔΕ μου δώσαν άλλο (δεν κατάλαβα ακριβώς τι έγινε, κάτι ανάμεσα στο "δεν έκανε το καλώδιο.. ήταν ελαττωματικό αλλά δεν έχουμε άλλο να στο αλλάξουμε..") , αλλά μέσα σε 5 μέρες μου πιστώσαν τα λεφτά για να πάρω κάτι άλλο
-
14-07-08, 08:21 Απάντηση: Δημοσκόπηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από το after-sales E-shop #14
Ευτυχως δεν ετυχε σε εμενα να χαλασει κατι που αγορασα απο το eshop.
Και λεω ευτυχως γιατι σε 2 φιλους μου που ετυχε, περασανε μεγαλη περιπετεια μεχρι να ξεμπερδεψουνε.
Οταν μιλαμε για after sales......... ΠΛΑΙΣΙΟ rules
-
14-07-08, 09:36 Απάντηση: Δημοσκόπηση: Πόσο ευχαριστημένοι είστε από το after-sales E-shop #15
Μία φορά χρειάστηκα το e-Shop και ήταν άψογοι. Το ίδιο και με το Πλαίσιο. Τα πάντα αντικαταστάθηκαν όπως έπρεπε να γίνει.
Παρόμοια Θέματα
-
Πόσο ευχαριστημένοι είστε από την NETONE ?
Από makis16 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 39Τελευταίο Μήνυμα: 13-02-08, 03:07 -
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ VODAFONE
Από mbartsas στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 16-10-07, 11:04 -
Πόσο ευχαριστημένοι είστε από τον Provider σας
Από koubaros στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 35Τελευταίο Μήνυμα: 16-02-07, 23:03 -
Πόσο ευχαριστημένοι είστε από τον Provider σας
Από koubaros στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 40Τελευταίο Μήνυμα: 10-02-07, 00:38 -
Πόσο είστε ευχαριστημενοι απο το ADSL σας?(fixed)
Από georgtheitalian στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 28-09-05, 00:55
Bookmarks