γεια σας παιδια μολις εβαλα connex στα 4 mbit και μεχρι στιγμης δεν εχω αντιμετωπιση κανενα προβλημα.χρησιμοποιω το utorrent καιρο τωρα κατεβαζα μια χαρα ωσπου σημερα παρατηρησα οτι ενω ειμαι κανονικα online ενω μου ανοιγει κανονικα της ιστοσελιδες οταν παω να κατεβαζω ενα αρχειο utorrent με βγαζει connection closed by peer.εχει κανεις ιδεα τι συμβαινει?γιατι ξαφνικα ενω κατεβαζα μια χαρα αρχεια τωρα δεν μπορω?
Εμφάνιση 1-15 από 202
-
18-07-08, 20:51 πρόβλημα P2P σε χρήστες ΟΤΕ #1
-
19-07-08, 00:20 Torrents & Rapidshare? #2
Πριν είχα ΟΤΕΝΕΤ στα 1024 και ήμουν πολύ ευχαριστημένος στο θέμα ταχύτητας. Έβλεπα αυτή την ταχήτητα παντού στα κατεβάσματα μου. Σήμερα μπήκα στο Conn-X και μου έχει βγάλει την πίστη! Ζήτησα για 2048, στην αρχή νόμιζα πως μου δώσανε την ίδια ταχύτητα δηλαδή 1024 αλλα πέρνωντας τηλέφωνο μου είπαν πως όντως είναι 2048...
Το θέμα είναι ότι σε Rapidshare κατεβάζει σταθερά στα 50-52bps τα μισά απο ότι κατέβαζα πριν!!! Επίσης έχω ένα πρόβλημα στα Torrent, μου βρίσκει seeders & peers αλλά δεν κάνει επαφή... Έχω το BaudTec αλλά έβαλα και το Sagem 800/840 που είχα και δεν αλλάζει κάτι. Έχω προσπαθήσει ακόμη και με χωρίς firewall. Θα ήθελα πολύ την γνώμη σας και την βοήθεια σας!!!
-
19-07-08, 00:39 Απάντηση: Torrents & Rapidshare? #3
Όσο αφορά το rapidshare αν κατεβάζεις free έχουν βάλει κόφτη. Για torrent μάλλον χρειάζεται να ανοίξεις πόρτες.
-
19-07-08, 10:51 Απάντηση: Torrents & Rapidshare? #4
Μα πόσο μ@λκς μπορεί να είμαι?!? Για το Rapidshare όντως το γράφει και στην σελίδα, μέγιστη ταχύτητα 500kbits/sec. Όσο για το Bitcomet όντος δεν είχα ανοίξει της σωστές πόρτες. Ευχαριστώ 030366
-
19-07-08, 11:40 Απάντηση: προβλημα με utorrent 1.8 #5
Καλημέρα παιδιά. Το ίδιο πρόβλημα το έχω και εγώ. Χθες έκανα κανονικά upload αλλά σήμερα το πρωί όλα τα torrents είναι closed by peer. Η γραμμή μου είναι connex 24Mbps. Μήπως παίζει τίποτα με τον ΟΤΕ?
-
19-07-08, 13:09 Απάντηση: προβλημα με utorrent 1.8 #6
Ακριβως τα ιδια κι εγω.Συμβαινει ακομα και σε prive trackers.
Οποιος μαθει κατι ας το πει.
Υγ. Και στο DC++ δεν μπορει να συνδεθει σε hubs.Βγαζει το μηνυμα "An existing connection was forcibly closed by the remote host.
Περιπου 2 ωρες μετα
Επειτα απο 100 λεπτα ψαξιματος,αλλαγη πορτων σε ρουτερ,αλλαγη IP,παιξιμο με τον firewall των XP,ψαξιμο σε google κλπ,η κατασταση επανηλθε ολως περιεργως.
Και το λεω αυτο διοτι η λυση δεν εχει καποια λογικη για μενα,δηλαδη ειτε διορθωθηκε (ως εκ θαυματος?)
1.παιρνοντας αλλη IP απο τον ΟΤΕ,ειτε
2.ξαναφορτωνοντας στον router τις ρυθμισεις που ηδη ειχε!
Δεν μπορω να το εξηγησω,ομως τελος καλο ολα καλα κι αυτο μου φτανει.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kostas_1966 : 19-07-08 στις 15:07. Αιτία: Ενημερωση
Ζούμε σε κοινωνία παρακμής & σήψης.
Οι εταιρείες βυσσοδομούν στους γυάλινους πύργους τους για να μας αρπάξουν τα πορτοφόλια.
Έξαρση, ανανέωση, μιμητισμός. Ω αγελαίοι ταγοί. Γιατί πρέπει διαρκώς να ανάγουμε τις ιδιοτροπίες κάποιων σε ανάγκες για όλους;
Να "τρως" καλά & να "σκεπάζεσαι".
-
19-07-08, 14:03 Απάντηση: προβλημα με utorrent 1.8 #7
και στο emule λεει All servers are full. Αν ειναι του ΟΤΕ ενταξει τοτε. Γιατι μεχρι χθες λειτουργουσαν ολα κανονικα. Απορρησα και εγω αφου δεν πειραξα τιποτα ουτε εβαλα κανενα αγνωστο προγραμμα. Λετε να ειναι τιποτα τετοιο; http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?id=18726
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος petran78 : 19-07-08 στις 14:22.
-
19-07-08, 15:44 Απάντηση: προβλημα με utorrent 1.8 #8
Ωχ, ετοιμαζόμουν ν'ανοίξω topic
κι εγώ από χθες μία από τα ίδια...
Connection closed by peer σε όλους τους tracker και δεν μπορώ να συνδεθώ ούτε με 1 peer
και με utorrent 1.7.7 και με 1.8 τα ίδια
με conn-x είμαι κι εγώ...
Αρχικό μήνυμα από petran78
λέτε μετά το traffic shaping που υπήρξε αντίδραση να το γύρισε αλλού ο ΟΤΕ;
btw και στο forum του utorrent το topic που δίνεις petran το βρήκα κι εγώ.
ουσιαστικά πρόκειται για το ίδιο prob που είχαν χρήστες στην Μαλαισία όπου τους έκοβε ο ISP...
Νομίζω ότι το θέμα είναι αρκετά σοβαρό
-
19-07-08, 15:56 Απάντηση: προβλημα με utorrent 1.8 #9
Παιδιά όπως ειπώθηκε το θέμα δεν είναι ασήμαντο.Σίγουρα χρειάζεται καποια διευκρίνιση απ'την πλευρά της εταιρείας.Πολύ θα θελα να δώ τί απαντήσεις δίνουν στην τεχνική υποστήριξη!
Ελπίζω μόνο να μην έχει συνέχεια,αν και δεν είμαι τόσο αισιόδοξος..
-
19-07-08, 16:06 Απάντηση: προβλημα με utorrent 1.8 #10
απο χτες το μεσημερι και μενα οι clients μου βγαζουν Connection closed by peer.
-
19-07-08, 16:08 Απάντηση: προβλημα με utorrent 1.8 #11
Μια απο τα ιδια κ εγω...Conn-x 24Mbps ολα δουλευαν ρολοι μεχρι εχθες κ ξαφνικα δεν μπορω κ εγω να κατεβασω τιποτα!Δεν εχω πειραξει τιποτα κ εγω στο μtorrent...
Εκδοση utorrent 1.7.7Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darth Revan : 19-07-08 στις 16:18.
-
19-07-08, 16:14 Απάντηση: προβλημα με utorrent 1.8 #12
τα ιδια και εδω
They see me postin', they hatin'...
-
19-07-08, 16:18 Απάντηση: προβλημα με utorrent 1.8 #13
Παιδιά, κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με το μTorrent και με то Bitcomet από χτες το απόγευμα κάποια στιγμή. Και αφού έψαξα και διάβασα και τα περί Μαλαισίας και Ασίας γενικότερα και αφού δοκίμασα τα διάφορα κόλπα με proxy που αλλάζουν το header και δεν κατάφερα τίποτα,
πριν από λίγο έκλεισα για 1-2 λεπτά το router και το ξαναάνοιξα (δε θυμάμαι αν το είχα ξαναδοκιμάσει πιο πριν) και ως εκ θαύματος, όλα λειτουργούν κανονικά!
(τουλάχιστον το μΤ που δοκίμασα αλλά φαντάζομαι το ίδιο θα είναι και με το Bitcomet)
Τι να πω, άγνωσται αι βουλαί του ΟΤΕ!
-
19-07-08, 16:27 Πρόβλημα με torrents ?? #14
Καλησπερα παιδια ειμαι κατοχος OnDSL Kit 1024 και μεχρι σημερα το πρωι κατεβαζα κανονικα torrents,με login στους απαραιτητους trackers κλπ.
Κατα τις 12 το μεσημερι επεσαν οι ταχυτητες στο 0 και δεν μπορω να συνδεθω με κανεναν peer.Κοιταξα το firewall (χρησιμοποιω norton 360),τσεκαρα και τις ports του router (Linksys WAG354G) αλλα ολα ειναι οπως τα ειχα πριν. Το ιδιο προβλημα εχει και το Bitcomet και το μTorrent.
Αντιμετωπιζει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα ? Surfing,Downloading απο sites και Online Gaming ολα καλα,αλλα torrents τιποτα. Καμια ιδεα ?
-
19-07-08, 16:27 Απάντηση: προβλημα με utorrent 1.8 #15
Κι εγώ που είχα κάνει τα πάντα restart χθες ήταν οκ αλλά μετά από κάποια ώρα πάλι τα ίδια...
Δεν ξαναδοκίμασα να κάνω restart, εννοείται πως δεν είναι λύση αυτή..
Αύριο θα πάρω να δηλώσω βλάβη να δω αν έχουν κάποια ενημέρωση, αμφιβάλλω βέβαια αλλά ποτέ δεν ξέρεις
EDIT: btw νομίζω ότι ο τίτλος του topic θα πρέπει ν'αλλάξει...
Παρόμοια Θέματα
-
ΟΤΕ: Πάνω από 400.000 οι χρήστες ΑDSL
Από katafitos στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 59Τελευταίο Μήνυμα: 04-11-06, 09:50 -
Προσοχη: Για Χρηστες P2P
Από no_logo στο φόρουμ P2PΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 15-04-05, 01:43 -
Βρετανικό δικαστήριο υποχρεώνει ISPs να κατανομάσουν χρήστες p2p προγραμμάτων
Από EvilHawk στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 14-03-05, 16:56
Bookmarks