|
Παίδες αποφάσισα να δημιουργήσω αυτό το θέμα με σκοπό να βοηθήσω όλους όσους θέλουν να βγάλουν τα VISTA και να βάλουν ΧΡ. Βλέπετε δουλεύω σε μαγαζί με υπολογιστές και αντιμετωπίζω πολλά παράπονα από πελάτες από τις χαμηλές αποδόσεις των φορητών εξαιτίας των VISTA (πλέον θα τα λέμε ΣVISTA).
Επίσης συχνά όποιο φορητό μπορώ θα το πέρνω απο τη δουλειά μου, θα το περνάω ΧΡ και θα σας δίνω ακριβώς ποιό μοντέλο είναι και αν τα κατάφερα.Θα ανεβάζω τους οδηγούς για download από το RAPIDSHARE για όποιον ενδιαφέρεται.
Εννόείται ότι όποιος βρίσκει οδηγούς για ΧΡ για το φορητό του και δουλεύουν, ενημερώνει και τους υπόλοιπους και δίνει και τις ιστοσελίδες που τους κατέβασε όπως και οδηγίες πως και με ποιά σειρά τους πέρασε.
Ευχαριστώ πολύ.
........Auto merged post: dimitris75 πρόσθεσε 0 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Ήδη έχω εδώ και κάμποση ώρα το SONY VGN-SR19 με WINDOWS XP και δουλεύουν τα πάντα εκτός βέβαια από τα πάνω FUNCTION KEYS. Αυτά δε δουλεύουν στα περισότερα φορητά με WINDOWS XP. Το μηχανάκι πετάει. Άψογη ποιότητα κατασκευής, στιβαρό, ταχύτατο και μια οθόνη με ποιότητα απεικόνησης που αγγίζει το τέλειο. Μπράβο στη SONY.
Όποιος θέλει τους οδηγούς να μου το πεί για να τους ανεβάσω στο RAPIDSHARE
........Auto merged post: dimitris75 πρόσθεσε 2 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Ετοιμάζονται οδηγοί για ΧΡ για τα εξής φορητά:
SONY VGN-NR21S/S, VGN-NR31S/S, SONY VGN-FW11M, VGN-AR71M
και ίσως κάποια ACER, PACKARD BELL, FUJITSU-SIEMENS
|