| |
|
 |
Αποστολή email διαμαρτυρίας για τις νέες τιμές ΕΠΑΚ
|
|
|
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης. Η απολύτως δωρεάν εγγραφή σας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες όπως και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες.
 |
|
|
|
<split από http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=25418 >
--------------------
Όμως το θέμα είναι να ασκήσουμε ΤΩΡΑ πίεση στην ΕΕΤΤ για να μην εγκρίνει τις αυξήσεις.
Οπότε, όποιος μπορεί στείλτε ένα email στο katanalotes@eett.gr λέγοντας, σοβαρά και συγκροτημένα και φυσικά ενυπόγραφα την άποψή σας.
Παραθέτω ένα πρότυπο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Δείτε επίσης το email του euri
|
Αξιότιμε κύριε/κυρία,
Θα ήθελα να διαμαρτυρηθώ έντονα για την προσπάθεια της εταιρείας ΟΤΕ Α.Ε. να αυξήσει τα τιμολόγια πρόσβασης ΕΠΑΚ-ΠΕΑΚ κατά 70-240%!
Τη στιγμή που η ίδια εταιρεία χρεώνει την υποδομή ADSL πολλαπλάσια σε σχέση με τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο, έρχεται να αυξήσει τις τιμές πρόσβασης και των απλών συνδέσεων που χρησιμοποιούν όσοι/όσες δεν έχουν την πολυτέλεια να αποκτήσουν ευρυζωνική πρόσβαση.
Είναι ακατανόητο για μένα πως (όπως αναφέρει στο Δελτίο Τύπου του - http://www.ote.gr/Files/dtanaprosarmogiepak.pdf ) οι πελάτες έχουν και άλλες επιλογές όταν:
1. Η χρήση ADSL κοστίζει 40€ το μήνα (χωρίς ογκοχρέωση, όπως άλλωστε και οι απλές συνδέσεις)
2. Η υπηρεσία ΟΤΕSurf μέχρι στιγμής δεν υφίσταται ως εμπορικό προϊόν, ή τουλάχιστον δεν τη βρήκα είτε στο ote.gr, είτε στο otenet.gr, είτε στο oteshop.gr
Τέλος είναι πραγματικά άξιο απορίας πως προκύπτει το 85% αν λάβουμε υπόψη ότι η τρέχουσα χρέωση ΕΠΑΚ είναι 0,003 ευρώ ανά λεπτό τις νυχτερινές ώρες, 0,006 ευρώ ανά λεπτό την ημέρα. Με ένα μέσο όρο 0,005€ ανά λεπτό για να φτάσουμε τα 40€ της ADSL (-15€ ενός ISP για dial-up σύνδεση), θα πρέπει ο πελάτης του ΟΤΕ να είναι συνδεδεμένος για 25/0,005=5000 λεπτά δηλαδή 83 ώρες κάθε μήνα. Δηλαδή για περίπου 3 ώρες την ημέρα, κάθε μέρα, συμπεριλαμβανομένων, Σαββατοκύριακών, αργιών, εορτών, καλοκαιριού.
Σας υπενθυμίζω ότι σύμφωνα με την Έρευνα Καταναλωτών που ανακοινώσατε στις 6/10, η μέση χρήση Internet από ένα νοικοκυριό είναι μόλις 5,2 ώρες ενώ μόνο το 10,4% συνδέεται περισσότερο από 80ώρες το μήνα, συμπεριλαμβανομένων και των χρηστών ADSL (5%)
Κατόπιν των παραπάνω, αισιοδοξώ ότι η ΕΕΤΤ, για άλλη μια φορά, θα σταθεί στο ύψος της. Ελπίζω ότι θα προσφέρει τη δική της συνεισφορά, ώστε τουλάχιστον το ψηφιακό χάσμα μεταξύ εχόντων και μη εχόντων να μη μεγαλώσει. Ώστε τουλάχιστον το ψηφιακό χάσμα μεταξύ Ελλήνων και λοιπών Ευρωπαίων να μην αυξηθεί.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Με εκτίμηση,
(επάγγελμα)
Τηλ. Επαφής *** *********
|
|
To παραπάνω κείμενο είναι φυσικά ελεύθερο προς χρήση, πλην όμως θα συνιστούσα έντονα να γράψετε το δικό σας κείμενο, έστω και αν βασιστείτε στο παραπάνω. Αναγκάστε τους να ιδρώσουν διαβάζοντας τα διαφορετικά κείμενα. Αναγκάστε τους να σας δώσουν σημασία!
|
|
|
|
|
|
|
|
μπραβο yiapap εγω ηδη εστειλα το μαιλ 3 φορες στην ΕΕΤΤ!!
|
|
|
|
|
|
Γι αυτό κάνουμε το Σύλλογο!
Για να μπορούμε να ασκούμε πίεση όταν χρειάζεται!!!
Το site... φιλοξενεί τη διαμαρτυρία μέχρι να στήσουμε τα του συλλόγου.
--------------------
Όμως το θέμα είναι να ασκήσουμε ΤΩΡΑ πίεση στην ΕΕΤΤ για να μην εγκρίνει τις αυξήσεις.
Οπότε, όποιος μπορεί στείλτε ένα email στο info@eett.gr λέγοντας, σοβαρά και συγκροτημένα και φυσικά ενυπόγραφα την άποψή σας.
Παραθέτω το email μου
|
|
Έστειλα κι έγω email αλλά έχω την εντύπωση ότι έχει εγκριθεί ήδη από την ΕΕΤΤ 
|
|
|
|
|
Προς όλους όσοι διαμαρτύρεστε γιατι "δεν κάνουμε κάτι"
Βήμα 1:
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ (φωνάζω)
Βήμα 2:
Ανοίξτε το Outlook/Thunderbird/Browser σας
Βήμα 3:
Πατήστε το κουμπάκι Νέο μήνυμα
Βήμα 4:
Γράψτε μια διαμαρτυρία δική σας για το ΓΙΑΤΙ διαμαρτύρεστε. Αν δεν μπορείτε να συνθέσετε κείμενο πάρτε ιδέες από το δικό μου (μόνο προσθέστε και το επιχείρημα για τις περιοχές που δεν έχουν κάλυψη)
ADSL). ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και ένα στοιχείο επαφής (τηλ., διεύθυνση) και όχι ως babis_sougias
Βήμα 5:
Στο πεδίο προς βάλτε το Email katanalotes@eett.gr και όλα τα email περιοδικών, εφημερίδων, δημοσιογράφων, πολιτικών που έχετε ή μπορείτε να βρείτε
Βήμα 6:
Πατήστε το κουμπί Αποστολή
Βήμα 7:
Μπείτε στα fora και ανακοινώστε τι κάνατε και γιατί. Προτρέψτε και άλλους να κάνουν το ίδιο
Κάποτε πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε ραγιάδες!
|
|
|
|
|
|
|
Εγώ αν βρω τον χρόνο αργότερα θα του ρίξω μια μετάφραση και θα το στείλω στο theregister και σε άλλα news sites μαζί με σχόλια, να γίνουμε και ρόμπες και εκτός Ελλάδας (λες και δεν ξέρουν ήδη τα χάλια μας). 
|
|
"What is faith then but a persistent hope in the face of relentless doubt."
|
|
|
|
|
Βρήκα και το e-mail του Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού που καλό είναι να ενημερωθεί με επιχειρήματα και τεκμηριωμένα .
Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού
- Ηρώδου Αττικού 19 Μέγαρο Μαξίμου Τ.Κ. 106 – 74 Αθήνα
pressoffice@primeminister.gr
|
|
|
|
|
|
|
|
εστειλα το μύνημα μου στην ΕΕΤΤ
και το προώθησα στο γραφέιο του πρωθυπουργού
καθόσον είχε υποσχεθεί καλύτερες ημέρες.
Ελπίζω όλοι όσοι γράψανε μέχρις στιγμής να έχουνε στείλει επιστολή
Με εκτίμηση
Κιρκη
|
|
|
|
|
Έστειλα και εγώ e-mail στην ΕΕΤΤ.
Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε.
Και δεν έχει σημασία που είναι για την dial up
Αν τους αφήσουμε θα κάνουν τα ίδια παντού.
Το έντυπο καταγγελίας είναι εδώ
http://www.eett.gr/gr_pages/Katanalotes/AITHSH.doc
και τα e-mail αποστολής είναι
katanalotes@eett.gr ή consumers@eett.gr
|
A Diary of Kyramas - Flickr
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Asus P5K Premium - Intel Q6600 GO - Mushkin XP2 8000 4gb- Nvidia 8800 GTS 640mb - OCZ Vertex 60gb - LG 1915S - Enermax 495 Noisetaker
|
|
|
|
|
Κι εγώ DSL έχω αλλά δεν έχει σημασία αυτό, η κίνηση του ΟΤΕ είναι εναντίον όλων μας.
Έστειλα το mail σε
info@eett.gr (ΕΕΤΤ, από εκεί πρέπει να περάσει για έγκριση το (νέο) χαράτσι του ΟΤΕ)
media-office@ote.gr (ΟΤΕ)
press@yme.gr (Υπουργείου μεταφορών και επικοινωνιών)
pressoffice@primeminister.gr (Γραφείο τύπου Πρωθυπουργού)
pasok@pasok.gr (ΠΑΣΟΚ σαν αντιπολίτευση)
|
|
Look at a sportbike and you see studied, purposeful aggression. From the flowing bodywork to the race-inspired seating position to the short, stubby clipons, the message is unmistakable. There is power here, and speed. Wield it as you will.....
|
|
|
|
|
Αγαπητοί μου φίλοι.
Επειδή η Κοροϊδία που μας κάνει ο ΟΤΕ σχετικά με την αναπροσαρμογή του τιμολογίου του ΟΤΕ σε ότι αφορά τον ΕΠΑΚ και τους λόγους που προχωρούν σε αυτή την αναπροσαρμογή, δεν μου αρέσει καθόλου, συνέταξα την παρακάτω επιστολή έντονης διαμαρτυρίας προς την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).
Πιστεύω ότι και σεις μπορείτε να το κάνετε. Μπορείτε να διαμαρτυρηθείτε με E-mailπρος την ΕΕΤΤ στην διεύθυνση: info@eett.gr
Αν δεν πιστεύετε ότι μπορεί να αναιρεθεί αυτή η απόφαση μην κάνετε τίποτα.
Αν όμως πιστεύετε ότι μπορούμε να αλλάξουμε αυτήν την απόφαση της ΕΕΤΤ για έγκριση της αναπροσαρμογής του ΕΠΑΚ τότε κατακλείστε την ΕΕΤΤ με e-mailδιαμαρτυρίας από τον καθένα σας. Όλοι μαζί μπορούμε να καταρρίψουμε αυτή την απόφαση. Και να θυμάστε ότι ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη!!!!
ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!
Για ευνόητους λόγους έκρυψα τα στοιχεία μου από σας. Στην ΕΕΤΤ τα έχω όλα και κανονικά.
Ευχαριστώ πολύ.
ΠΡΟΣ: info@eett.gr
ΘΕΜΑ: Εντονότατη διαμαρτυρία καταναλωτή.
Αξιότιμοι κύριοι - Κυρίες της ΕΕΤΤ.
Αφορμή γι αυτήν την έντονη διαμαρτυρία μου είναι ένα δελτίο τύπου που βρήκα στην ιστοσελίδα του ΟΤΕ και αφορά την αναπροσαρμογή της χρέωσης ΕΠΑΚ -ΠΕΑΚ
Στο δελτίο τύπου του ΟΤΕ, το οποίο σας αποστέλλω συνημμένο αναφέρει ότι:
……γίνεται αφού δημιουργήθηκαν αρκετοί εναλλακτικοί τρόποι σύνδεσης με το Internet και συμβάλλει στην περαιτέρω στήριξη του Ευρυζωνικού internet. Είναι χαρακτηριστικό ότι η αναπροσαρμογή του ΕΠΑΚ -ΠΕΑΚ αφορά ένα μικρό ποσοστό των χρηστών internet στην Ελλάδα αφού……
ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.!!!!!!!
Στην τελευταία πρόταση λέει:
…Οι νέες τιμές τελούν υπό την έγκριση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και ταχυδρομείων.
Άλλωστε με ψεύδη και κοροϊδία ο Οργανισμός Ταλαιπωρίας Ελλήνων καταφέρνει να παίρνει αυτά που θέλει.
Διαψεύδω τον ΟΤΕ στα γραφόμμενα του.ADSLδεν υπάρχει σε όλη την Ελλάδα.
Υπάρχουν πόλεις που έχουν πολύ πάνω από 7000 κατοίκους και ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ADSLδιαψεύδοντας το έγγραφο «εσωτερική ενημέρωση ASDL» που απευθύνει ο ΟΤΕ προς το προσωπικό του και λέει ότι:
Το δίκτυο ADSL του ΟΤΕ καλύπτει σήμερα όλες τις περιοχές άνω των 7000 κατοίκων. Με τη νέα επέκταση του δικτύου που είναι σε εξέλιξη, θα καλύπτεται μέχρι το τέλος του 2005 το 81% της Ελλάδας (πάνω από το 95% των αστικών περιοχών).
Ψ Ε Μ Α Τ Α και μάλιστα αισχρά. Σας το επισυνάπτω και αυτό. Έχει τίτλο «Εσωτερική ενημέρωση_ADSL»
Μαθαίνει στους υπαλλήλους του να λένε ΨΕΜΑΤΑ στον κόσμο.
Έχω αριθμό τηλεφώνου (………). Ζω (…………………) σε μια πόλη πολύ πάνω από 7000 κατοίκους. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ DSL.
Το ίδιο ακριβώς κείμενο βρίσκεται και σε απάντηση που εξέδωσε ο ΟΤΕ σε διαμαρτυρία 2198 χρηστών του ADSLγια τις ακριβές τιμές του. Αυτό το υπογράφει ο Κος Σταμέλος Κ. Προϊστάμενος Διεύθυνσης προϊόντων και εφαρμογών.
Κι εκεί ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο Κος ΣΤΑΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΟΤΕ!!
ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.
Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι εκτός από τον κόσμο ο ΟΤΕ κοροϊδεύει ασύστολα και την ΕΕΤΤ.
Εμείς καλύπτουμε σχεδόν όλη την Ελλάδα με το DSLκαι επειδή οι κακοί πολίτες δεν γράφονται στο DSLζητάμε αύξηση στο ΕΠΑΚ έτσι ώστε να τους σπρώξουμε να βάλλουν DSL.
Σας δούλεψε ο ΟΤΕ ψιλό γαζί, και εγκρίνατε την αύξηση.
ΖΗΤΑΩ από σας (και πιστεύω εκ μέρους πολλών άλλων χρηστών του DialUp) να αναιρέσετε την απόφαση σας για τις αλλαγές στα τιμολόγια του ΟΤΕ ως προς το Dialup και να το επανεγκρίνετε όταν ο ΟΤΕ θα έχει φτάσει σε σημείο να καλύπτει όλη την Ελλάδα με την ευρυζωνική υπηρεσία. Τότε και δικαιολογημένα θα γίνει.
Τώρα όμως είναι άκαιρο και οικονομικά ασύμφορο όπως πάει να το κάνει ο ΟΤΕ. Τα τεράστια κέρδη του που εισέπραττε όταν ήταν μονοπώλιο, του τα έριξε κατακόρυφα η λειτουργία των ιδιωτικών εταιριών. Tellas, Telepassoprt, forthnet, vivodi, κλπ.
Τα σπασμένα δεν μπορεί ο ΟΤΕ να θέλει να τα βγάλει από τον κόσμο που μπαίνει στο internetμε αύξηση 75% στον ΕΠΑΚ!!!! Ήμαρτον δηλαδή!!!
Πιστεύω ότι η αγανάκτηση μου είναι δίκαιη και ζητώ συγνώμη για τους χαρακτηρισμούς. Νομίζω ότι κι εσείς έχετε πέσει θύματα των ασύστολών ψευδών από την πλευρά του ΟΤΕ, και θα διορθώσετε άμεσα την αδικία αυτή σε βάρος των χρηστών Dialup.
Όλα αυτά που επικαλούμαι βρίσκονται στο συμπιεσμένο φάκελο που σας αποστέλλω.
Η παρούσα επιστολή θα δημοσιευθεί και στα εξής Forumγια να λάβουν γνώση και άλλοι χρήστες του dialupκαι να αντιδράσουν και εκείνοι μαζί μου, ενώνοντας την φωνή τους για καλό όλων μας.
1.) www.satgrekco.comκατηγορία Internet
2.) www.satleo.gr/forumστην κατηγορία Γενικά θέματα, Και στο Forum
3.) www.adslgr.comστην κατηγορία Internet.
Με τιμή
....................... Χάρης
E-mail: (………@........com)
|
|
|
|
|
Δεν λέω, καλά έκανες και τους έστειλες mail. Όμως, με εκφράσεις όπως
|
ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.!!!!!!!
|
|
ή
|
Ψ Ε Μ Α Τ Α και μάλιστα αισχρά.
|
|
|
Ήμαρτον δηλαδή!!!
|
|
και κεφαλαία γράμματα (=φωνάζουμε) σε επιστολές προς μια ανώτατη ρυθμιστική αρχή, δεν καταφέρνουμε και πολλά πράγματα. Όχι συνεχόμενα θαυμαστικά και φωνές, ούτε εκφράσεις σαν να μιλάμε στον κολλητό μας. Τα χώνουμε μεν, αλλά με ήπιους τόνους και επιχειρήματα, αλλιώς με φωνές και κράξιμο θα μας αγνοήσουν.
|
|
|
|
|
|
|
|
Δεν λέω, καλά έκανες και τους έστειλες mail. Όμως, με εκφράσεις όπως
ή
και κεφαλαία γράμματα (=φωνάζουμε) σε επιστολές προς μια ανώτατη ρυθμιστική αρχή, δεν καταφέρνουμε και πολλά πράγματα. Όχι συνεχόμενα θαυμαστικά και φωνές, ούτε εκφράσεις σαν να μιλάμε στον κολλητό μας. Τα χώνουμε μεν, αλλά με ήπιους τόνους και επιχειρήματα, αλλιώς με φωνές και κράξιμο θα μας αγνοήσουν.
|
|
Συμφωνώ ,
ας συντάξει κάποιος πανεπιστήμονας μία τεκμηριωμένη επιστολή με αποδείξεις και παραδείγματα και ας την ανεβάσει στο site να την υπογράψουμε και να την στείλουμε παντού.
|
|
|
|
|
|
|
Για όσους μιλούν για κείμενο επιστολής διαμαρτυρίας, να σας παραπέμψω σε ένα εξαιρετικό template επιστολής που ετοίμασε ο yiapap.
Δεν είναι ανάγκη ή δυνατόν πάντοτε να κάνουμε μια κίνηση διαμαρτυρίας με συλλογή υπογραφών καθώς αυτό είναι αρκετά χρονοβόρο.
Αντίθετα είναι αποτελεσματικότερο να αποσταλούν 1000 ή 2000 ατομικές ενυπόγραφεςεπιστολές σε αποδέκτες όπως η ΕΕΤΤ ή άλλοι. Σκεφτείτε τη σημασία του γεγονότος και αναλογιστείτε πως έτσι γίνονται οι διαμαρτυρίες και στο εξωτερικό.
Δεν ξέρω πόσο είναι εφικτό αλλά προτείνω να ανοιχθεί ένα θρεντ όπου κάπως να καταμετρούνται οι επιστολές που εστάλησαν και κατόπιν μπορούμε να βγάλουμε μια σχετική ανακοίνωση.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν! Πρώτα ας αποστείλει ο καθένας και η καθεμία από εμάς μία επιστολή και μετά ας προτρέψουμε φίλους και γνωστούς να κάνουν το ίδιο! Μην ξεχνάτε πως οι επιστολές πρέπει να είναι ενυπόγραφες, ήπιες και μεστές. Χρησιμοποιείτε το υπόδειγμα του yiapap αλλά κάντε και δικές σας!
Allons y!!!! 
|
The Road to Hell is Paved with Good Intentions
You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. (Abraham Lincoln)
Μην ξεχνάτε: Δευτέρα και Τετάρτη από 20.00 έως 22.00 ο πράκτορας από τις Βρυξέλλες είναι live στο SNR Radio!!!!
|
|
|
 |
|
| Εργαλεία Θεμάτων |
| Υποβολή Θέματος στο: |
|
|
|