Σελ. 1 από 12 123611 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 176
    Περιοχή
    Athens
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    HOL
    Router
    USR9108
    Question
    Γεια σας.

Είμαι καινούργιος και εγώ στo forum και πριν ρωτήσω οτιδήποτε θα ήθελα να σας συγχαρω για τη καταπληκτική δουλεια καθώς και για τη πολύτιμη βοήθεια που προσφέρετε στους adsl χρήστες.

Είμαι κάτοχος του US 9108 και ενδιαφέρομαι να το συνδιάσω με το US Robotics Wireless MAXg PCI Adapter. Καταρχήν θα ήθελα να μάθω τη γνώμη σας στο αν προτείνετε αυτόν τον συνδιασμό (ανεξάρτητα αν η US το θεωρεί και λογικό είναι ιδανικό) ή κάποιον διαφορετικό και από ποιο μαγαζί θα μπορούσα να το αποκτήσω καθώς δε καταφερα να το βρω κάπου.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και συνεχίστε τη καλή δουλειά.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος djpapakas : 26-11-05 στις 18:25.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Χρησιμοποιω το 9108 με τη συγκεκριμενη καρτα εδω και 10 μερες και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.Η μεταξυ τους αποσταση ειναι γυρω στα 10 μετρα ,με ενα τοιχο αναμεσα και το σημα ειναι μονιμα στο "excellent".Τη συγκεκριμενη καρτα μπορεις να τη βρεις στο shop21 (http://www.shop21.gr//product/produc...446&prid=23608).

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    28
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300000/30000
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Speedport Plus 2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από flyer
    Χρησιμοποιω το 9108 με τη συγκεκριμενη καρτα εδω και 10 μερες και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.Η μεταξυ τους αποσταση ειναι γυρω στα 10 μετρα ,με ενα τοιχο αναμεσα και το σημα ειναι μονιμα στο "excellent".Τη συγκεκριμενη καρτα μπορεις να τη βρεις στο shop21 (http://www.shop21.gr//product/produc...6&prid=23608).
    μου φαίνεται πάντως περίεργο γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί προβλήματα σήματος με τις συγκεκριμένες κάρτες

Και εγώ χρησιμοποιώ τον συνδυασμό αυτό εδώ και μερικές ημέρες χωρίς κανένα πρόβλημα. Η απόσταση είναι γύρω στα πέντε μέτρα με πολλά έπιπλα ενδιάμεσα και σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση η κεραία της κάρτας από την κεραία του 9108.
    Το σήμα είναι σχεδόν πάντα πολύ καλό με εξαιρετικό και η ταχύτητα είναι μεταξύ 32-54 mbps. Δεν ξέρω τι συμβαίνει εάν παρεμβάλλονται τοίχοι ενδιάμεσα γιατί δεν το έχω δοκιμάσει.
    Πάντως απ'ότι κατάλαβα τα 128 είναι θέμα acceleration και μόνο και όχι πραγματική ταχύτητα μεταφοράς...(εγώ τουλάχιστον δεν έχω δει ΠΟΤΕ 128).

Περιοχή
    Νέα Σμύρνη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL HOL Shared
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ
    Router
    USR9106
    SNR / Attn
    30(dB) / 16(dB)
    Χρησιμοποιώ το 9106 με δύο κάρτες 5417 (MAXg) PCI, σε τρεις ορόφους, με το 9106 στον μεσαίο. Με το PC που βρίσκεται στον κάτω όροφο, έχω καλή σύνδεση (-66 με -70 dBm), αλλά με το PC πάνω έχω πρόβλημα. Η απόσταση για το πάνω είναι περίπου 6 μέτρα σε ευθεία, και παρεμβάλλεται ένα πάτωμα (αρκετά "οπλισμένο" είναι η αλήθεια), και στην ίδια κατεύθυνση υπάρχει και μια βάση DECT τηλεφώνου. Δεν έχω καταφέρει να το δω καλά μέχρι στιγμής πάντως.

Θεωρητικά είναι καλές κάρτες. Μπορείς να ψάξεις στο www.skroutz.gr για καταστήματα στην Αθήνα που την πουλάνε, και σε τι τιμές. Τη φτηνότερη τη βρήκα πριν από 3 εβδομάδες περίπου στο MSystems (Φραντζή εικοσικάτι), γύρω στα 38€.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    28
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300000/30000
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Speedport Plus 2
    μάλλον θεωρητικά είναι καλές αυτές οι καρτες . Πρακτικά δεν προσφέρουν κάτι ιδιαίτερο. Εχω δοκιμάσει τις 5410 και 5411 (PCMCIA) και τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά. Η 5411 μάλιστα είναι MAXg. Σίγουρα δεν μπορεί να είναι ελαττωματικές και οι δύο. Εντάξει βέβαια αν είσαι στα δύο με τρία μέτρα έχουν άριστο σήμα αλλά σε τέτοια περίπτωση γιατί να μη χρησιμοποιήσεις δηλαδή και καλώδιο; Οποιαδήποτε άλλη κάρτα , εκτός από USR , είναι καλύτερη. Δυστυχώς εδώ η USR απέτυχε. Βέβαια δεν μπορώ να παραγνωρίσω και το γεγονός ότι υπάρχουν και κάποιοι που δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα. Μήπως τελικά φταίνε τα υλικά των τοίχων και οι πόρτες ; Τώρα βέβαια γιατί δεν συμβαίνει το ίδιο και με τις περισσότερες κάρτες άλλων εταιρειών ;

Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    Πρόγραμμα Δίοδος
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΚΑΛΟΧΩΡΙ
    Router
    USR 9108
    Μπορειτε να προτεινεται μια καρτα που να συνδιαζεται καλα με το 9108 για να εχει καλο σημα

Downloads
    20
    Uploads
    0
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
    10 μέτρα και παρεβλάλλονται 2 τοίχοι και έπιπλα και σήμα είναι στο 0

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    28
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300000/30000
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Speedport Plus 2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Ice-Blade
    10 μέτρα και παρεβλάλλονται 2 τοίχοι και έπιπλα και σήμα είναι στο 0
    στη δική μου περίπτωση με πολύ μικρότερη απόσταση και ένα τοίχο το σήμα ήταν ουσιαστικά ανύπαρκτο

Downloads
    20
    Uploads
    0
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
    Η δική μου είναι PCI... Απογοητευτηκα τελειως με αυτη την καρτα... Δεν ξερω βεβαια και αν μια άλλη μάρκα θα είναι καλύτερη, Tem τι προτείνεις;

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    28
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300000/30000
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Speedport Plus 2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Ice-Blade
    Η δική μου είναι PCI... Απογοητευτηκα τελειως με αυτη την καρτα... Δεν ξερω βεβαια και αν μια άλλη μάρκα θα είναι καλύτερη, Tem τι προτείνεις;
    Για να είμαι ειλικρινής πιστεύω ότι οποιαδήποτε άλλη και να πάρεις θα λειτουργεί καλά. Κάτι συμβαίνει γενικά με τις ασύρματες κάρτες της USR. Οπως είδες και παραπάνω έχω δύο κάρτες PCMCIA της USR και είναι και οι δύο πολύ κακές. Με την INTEL 2200 που είναι ενσωματωμένη στο Laptop που χρησιμοποιώ το σήμα είναι εξαιρετικό.

Downloads
    189
    Uploads
    0
    ISP
    N/A
    Και εγω απογοητευμενος... ! Μια ημερα την εχω.
    Μη συγκρινεται παντως με των φορητων γιατι οι σταθεροι ειναι χωμενοι(χαμηλα και κρυμενοι)
    και στο πισω μερος του pc εχει πολυ περισσοτερο θορυβο για την ασυρματη καρτα δικτυου σε σχεση με εναν φορητο.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    28
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300000/30000
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Speedport Plus 2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από haHa
    Και εγω απογοητευμενος... ! Μια ημερα την εχω.
    Μη συγκρινεται παντως με των φορητων γιατι οι σταθεροι ειναι χωμενοι(χαμηλα και κρυμενοι)
    και στο πισω μερος του pc εχει πολυ περισσοτερο θορυβο για την ασυρματη καρτα δικτυου σε σχεση με εναν φορητο.
    Εντάξει αλλά τότε γιατί να μη λειτουργεί η PCMCIA που δεν είναι χωμένη ?

Downloads
    20
    Uploads
    0
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
    Από εναλλακτικές προτάσεις η Planet είναι καλή;

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    28
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300000/30000
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Speedport Plus 2
    θα σου πρότεινα και την NETGEAR 54Mbps PCI WG311

Σελ. 1 από 12 123611 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. 9108 + MAXg PCI adapter VISTA
    Από ptisi στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-04-07, 20:45
  2. U.S. Robotics Wireless MAXg ADSL2+ Gateway 9108 (ISDN)
    Από anarmosth στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-04-06, 12:06

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία