Ζω στην Ιταλια και εχω γραμη DSL 1024 (περιμενω αναβαθμηση στα 2MB!) Και εβαλα και μια ετερια για VoIP η οποια μου εστειλε ενα μοντεμ της Sagem.Το οποιο ειναι συνδεδεμενο μετα με ενα switch GIGABYTE,στο οποιο συνδεοντε 2 πισι!Παρατηρησα οτι εχω προβληματα στην ταχητητα αλλα και γενικα στα προγραματα peertopeer!Δεν μπορω να χαρακτιρισω το προβλημα 100%,απλα οι ταχυτητες download κ serfαρισματος δεν ανταποκρινονται στην ταχυτητα της γραμης μου!Δοκιμασα και ενα αλλο μοντεμ και εδειχνε καποια βελτιωση στις ταχυτητες!Port forward εχω κανει για ολα τα προγραματα!Οτιδηποτε που θα μπορουσε να με βοηθησει θα μου ηταν πολυ ευπροσδεκτο!Σας ευχαριστω!
Εμφάνιση 1-1 από 1
Θέμα: Sagem V-modem
-
30-11-05, 21:19 Sagem V-modem #1
Παρόμοια Θέματα
-
[Sagem] Πρόβλημα με modem sagem
Από sofaki στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 10-10-06, 13:50 -
[Sagem] sagem-modem
Από jdo στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 11-02-06, 01:12 -
[Sagem] πρόβλημα sagem modem
Από maxcp στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 03-12-05, 17:40 -
[Sagem] modem sagem
Από mikelis στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 19-09-05, 18:13 -
[Sagem] modem sagem!
Από teo_L20 στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 29Τελευταίο Μήνυμα: 15-05-05, 09:20
Bookmarks