Αυτό το νήμα είναι ο κεντρικός άξονας μιας συγκροτημένης προσπάθειας που γίνεται
στην Πάτρα, με πρωταρχικό στόχο την διαμαρτυρία στην εταιρεία ΟΤΕ Α.Ε. για την υποβαθμισμένη ποιοτητα των υπηρεσιων ΑDSL που διαθετει στην περιοχή.
Σε πρώτη φάση εχει συνταχθεί μια επιστολή διαμαρτυρίας με παραλήπτη την αρμόδια Δ/νση του ΟΤΕ, που θα κοινοποιηθεί όμως και σε πλήθος εταιρειών σχετιζόμενες με το Internet, φορείς προστασίας καταναλωτή κλπ
Αν εχετε στην τηλεφωνική γραμμή σας ενεργοποιημένη την υπηρεσία ADSL από τον ΟΤΕ και δεν ειστε ικανοποιημένοι από την ποιότητά της, τότε μπορείτε να συμμετεχετε στην προσπαθεία μας, προσυπογράφοντας την επιστολή διαμαρτυρίας την οποία μπορείτε να κανετε download εδώ
Για τον τροπο που μπορειτε να λάβετε μερος καθως και για οποιαδήποτε αλλη διευκρινηση, μπορειτε να γραφετε στο παρων νήμα.
Εμφάνιση 1-15 από 572
-
15-12-05, 02:35 OTE ΠΑΤΡΑΣ - Μάζεμα υπογραφών #1
-
15-12-05, 02:37 #2
Είμαι μέσα με 1000
-
15-12-05, 03:26 Ok #3
Ουτε Voip Δεν Εχουμε Με Το Προβλημα Στα Udp Πακετα Dslam Κων/λεωσ
-
15-12-05, 03:30 #4
και εγω μεσα αν και δεν βλεπω το προβλημα που ειναι.
εγω με 384 εχω κανονικα 200+ ms pings και ο οτε με προστατευει με το να μην μπει κανεις αλλος αφου δεν εχει αλλα ports στο αγαπητο μας dslam.
φυσικα ειρωνικο το υφος.
προσωπικα δεν μου αρεσει και το γεγονος να μην εχει καλυψη ουτε tp ουτε vivodi αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
στην τελικη οσα ports και να ανοιξουν στην περιοχη μονο κερδος θα εχουν απο τα παγια.
-
15-12-05, 03:41 #5
Παιδια μεσα και εγω ... Πριν λιγο ειχα βαλει και ποστ εδω.
http://www.adslgr.com/forum/showthre...t=6398&page=24
{{{{Γεια σας είμαι στο dslam Κωνσταντινουπόλεως μ γραμμή 512 ..Έχω πρόβλημα με voip αλλά και με games ….Τι θα λέγατε για ομαδική αναφορά καταγγελία για τις υπηρεσίες που μας παρέχει το συγκεκριμένο Dslam…Εγώ θα αρχίσω διαδικασίες για καταγγελία στην εεττ και στην προστασία καταναλωτή ..Όποιος θέλει μπορεί να συμμετάσχει ..}}}}}}}
-
15-12-05, 04:03 #6
Έχω την εντύπωση οτι στη συγκεκριμένη περιοχή εχουμε σταθερά την χειρότερη απόδoση για το bandwidth που πληρώνουμε. Εδώ και 1,5 μήνα που εχω dsl 384, είμαι σχεδόν πάντα κάτω απο 30Κb/s σε http downloads.
Μερικές φορές παρατηρείται το φαινόμενο να υπάρχουν συχνές αποσυνδέσεις, πιθανώς λόγω "αναβάθμισης", στη συνέχεια μετά απο μια σύντομη περίοδο καλών ταχυτήτων, επανέρχεται στα ίδια χαμηλά επίπεδα.
Τελικά τι θα πει "αναβάθμιση"; Είναι τραγικό να γίνεται "αναβάθμιση" κάθε μήνα, οριακά ώστε να καλυφθούν οι αιτήσεις dsl που εκκρεμούν. Προφανώς η λέξη "σχεδιασμος" είναι άγνωστη. Και με ποιά δικαιολογία όποτε γίνεται "αναβάθμιση" έχουν προβλήματα οι υπάρχοντες χρήστες στο κέντρο;
Τελικά φαίνεται οτι ο ΟΤΕ έκανε "επενδύσεις" σε τεχνολογίες που είναι ξεπερασμένες (ISDN),και τώρα που έχει ξεμείνει απο ζεστό χρήμα, περιμένει από τα υψηλά πάγια και το μονοπώλιό του, να στήσει μια βασική υποδομή dsl.
Είναι κρίμα.
Βρίσκω λογικότερο να στείλουμε ενα mail με ονοματεπώνυμα σε μερικούς μεγάλους τηλεπικοινωνιακούς φορείς ευρώπης και αμερικής, μήπως ερθουν και στήσουν κάποιο WiMax η φτηνό 3G, ώστε να δούμε λίγο φώς...
Με τα λεφτά που δίνουμε για dsl, πιστεύω οτι ειμαστε ελκυστική αγορά.
Αν δεν υπάρξει ανταγωνισμός, οι επιστολές ειναι λίγο μάταιες...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nnn : 15-12-05 στις 16:48. Αιτία: Σωστό όνομα εταιρίας.
-
15-12-05, 05:21 #7
Πάντος το συστημα με υπογραφες νομιζω θα δουλευε..
Παλαιότερα μου αντιμετοπιζαμε κάποια προβλήματα με τις pstn γραμμες (θορυβος) στη περιοχή, θυμαμαι είχα παει στον οτε μου εδωσε 5 εντυπα τα αποία συμπληρώσαμε με τον ιδιο τρόπο με 5 αλλα άτομα από τη πολυκατοικία, πήραμε αριθμούς προτοκόλλου και σε 3 μέρες το συνεργείο είχε πιάσει δουλεία (μπορέι βέβαια να ηταν και τυχαίο,,αλλα το πρόβλημα θυμάμε προυπήρχε για τουλάχιστον 2 χρονια στη περιοχη). Νομίζω οτι με το να πας ή να πάρεις απλά τηλέφωνο να γκρινιαξεις δε γινεται τιποτα.. Χρειάζεσαι τουλάχιστον ένα, ή μάλλον για τη περίπτωση καμια 20αρια, Α4 παραμασχαλα.
-
15-12-05, 15:45 #8
Παιδες μενω στην πατρα, δεν εχω ακομα dsl γιατι δεν εχει διαθεσιμες πορτες και ειμαι φυσικα μεσα με τα 1000...επισης θα φερω ακομα τουλαχιστον 10υπογραφες απο φιλους...περιμενω εξελιξεις
-
15-12-05, 16:41 #9
@ST μενεις αγια σοφια και ξερεις την λεξη VoIP? με εντυπωσιαζεις! μια φορα δοκιμασα skype και εγινε ασυρματος..
ελα με ακους? οβερ..
και απο πελοπα εχουν τελευταια παραπονα.
-
15-12-05, 16:56 #10
Αρχικό μήνυμα από madmetal
-
15-12-05, 17:28 #11
Σε επικοινωνία που είχα με τον Κύριο Διαμαντόπουλο από ΟΤΕ και όταν του ανέφερα ότι υπάρχει πρόβλημα σε εφαρμογές Voip μου είπε ότι ο ΟΤΕ δεν υποστηρίζει τέτοιες εφαρμογες..Του έθεσα το ερώτημα για Online games τα οποία και διαφημίζει στα πακέτα ADSL ότι αποκτούν άλλη διάσταση !!!! και ότι υπάρχει πρόβλημα αφού δουλεύουν και αυτά σε πακέτα UDP …Εκεί δεν μπόρεσε να πει κάτι για κάποια δυνατότητα που διαφημίζουν αλλά τελικά λόγω μεγάλων pings αλλά και προβλήματος σε ότι αφορά udp πακέτα δεν δουλεύουν…..Μου έδωσε το τηλέφωνο του υπεύθυνου …
Λόγω απεργίας σήμερα θα επικοινωνήσω αύριο και ανάλογα τι θα μου πει βλέπουμε…
Ξέρει κάποιος διεθνή στάνταρ όσον αφορά συνδέσεις ADSL ????
-
15-12-05, 17:34 #12
Αλλη μια υπογραφή από εμένα! Το είχαμε σκεφτεί και πρίν καιρό αλλά τότε δεν έδειξε κανένας ενδιαφέρον.
Σε ποιά περιοχή της Πάτρας δεν υπάρχουν πόρτες;
-
15-12-05, 17:47 #13
Αρχικό μήνυμα από [PWN] ROXAMIS
τι εννοείς στάνταρ? πάντως τα VOIP είναι στάνταρ στο εξωτερικό
-
15-12-05, 19:19 #14
Βλέπω ότι υπάρχει κόσμος που ενδιαφέρεται. Όσο για την πρόταση του nikosuoa δεν νομίζω να μας πείραζε να κοινοποιήσουμε την ίδια επιστολή και σε ξένες εταιρείες αν και δε νομίζω ότι θα ασχοληθούν με την Πάτρα...
Πιο πολύ θα πειράξει κάποιον διευθυντή του ΟΤΕ που θα φοβηθεί μήπως "την ακούσει" από την κεντρική διοίκηση της Αθήνας και θα κινητοποιήσει τα #Ε@!@#συνεργεία που κάθονται και έτσι θα έχουμε πιο άμεσα αποτελέσματα.
Το θέμα είναι να μαζευτούμε αρκετοί και να έχουμε ει δυνατόν και την υποστήριξη του ΕΕΧΙ. Επίσης καλό θα ήταν κάποιος με καλή γνώση τεχνικών λεπτομερειών να γράψει ένα πρότυπο επιστολής για να την στείλουμε.
Κανένας moderator από εδώ ίσως;
-
15-12-05, 20:24 #15
Όσοι έχουν πρόβλημα με pings as πάρουν to 121 και να το δώσουν ως βλάβη...
Με μεγάλα pings είναι αδύνατον να έχεις games κάτι που οι ίδιοι ισχυρίζονται σε διαφήμιση τους....εγώ είναι 3 ημέρα που έδωσα πάλι βλάβη ......
Όταν εννοώ διεθνή στάνταρ ADSL αναφέρομαι παράδειγμα πόσα πακέτα το δευτερόλεπτο πρέπει να παίρνει μια γραμμή ανάλογα 384 - 512
Παρόμοια Θέματα
-
Cord mess ή αλλιώς μάζεμα καλωδίων
Από asikamin στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 16-10-14, 21:58 -
Συλλογή υπογραφών για τα Δάση.
Από harris στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 12-09-07, 14:38 -
Μαζεμα υπογραφων η μονη λυση για να πειστουν οι ψηφοθηρες;
Από psymaster στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 10-02-03, 17:10
Bookmarks