Καλησπέρα σας,
Πριν από λίγους μήνες, πριν τα Χριστούγεννα αν θυμάμαι καλά δέχτηκα να μπω στο πιλοτικό πρόγραμμα του ΟΤΕ Conn-x TV με 10 ευρώ το μήνα και με την προϋπόθεση (τηλεφωνικά με ενημέρωσαν) ότι μπορώ να το διακόψω όποτε θελήσω χωρίς καμία άλλη δέσμευση.
Μένω στην περιοχή του ζωγράφου στην Αθήνα και εχω 24αρα γραμμή, τελική ταχύτητα ήταν 17mbps download πριν από την υπηρεσία του conn-x tv. Τώρα πριν κάνα μήνα που μου το ενεργοποιούσαν αφού έχω λάβει τον εξοπλισμό από τον Ιανουάριο με κατέβασαν στα 12mbps και 800 upload. Δηλαδή πλήρωσα 10 ευρώ για να μου ρίξουν την ταχύτητα και για μια υπηρεσία που ουσιαστικά είναι άχρηστη γιατί έτσι κι αλλιώς τσάμπα τηλεόραση έχουμε.
Τους κάλεσα για να διακόψω την υπηρεσία αυτή και μου είπαν ότι δεν μπορώ και θα πρέπει να πληρώσω το υπόλοιπο που απομένει. Το θέμα είναι ότι εγώ όταν έλαβα τον εξοπλισμό, υπέγραψα μόνο ότι παρέλαβα τον εξοπλισμό, στην σύμβαση που έχω στα χέρια μου δεν υπάρχει καμία υπογραφή αν και αναφέρει ότι είναι 12μηνη η δέσμευση (τηλεφωνικά μου είπαν ότι δεν υπάρχει δέσμευση παρά μόνο η επιστροφή του εξοπλισμού). Το θέμα είναι ότι αυτοί τώρα μου ζητάνε να πληρώσω το υπόλοιπο που απομένει αν θελήσω να διακόψω την υπηρεσία.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρεται τι παίζει με την επιστροφή του εξοπλισμού. Μια δυο φορές το χρησιμοποίησα και εχω μόνο τα εξωτερικά κουτιά. Υπάρχει περίπτωση να ζητήσουν καλώδια ή ακόμη και τα κουτιά? Γιατί φοβάμαι ότι στο τέλος θα μου ζητήσουν να πληρώσω ακόμη και τον εξοπλισμό (230 ευρώ). Έχει κανείς καμία παρόμοια εμπειρία με τέτοιες συμβάσεις?
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Εμφάνιση 1-10 από 10
-
11-03-09, 16:03 διακοπή conn-x tv "πιλοτικό πρόγραμμα" #1
-
11-03-09, 19:38 Απάντηση: διακοπή conn-x tv "πιλοτικό πρόγραμμα" #2
Θα πρέπει να πληρώσεις για τη διακοπή της υπηρεσίας. Αφού το λέει στη συμβάση. Και άσε τι σου είπαν στο τηλεφωνο.
Και στη τηλεόραση όταν διαφημίζουν προίονται λένε τα πλεονεκτήματα και τα καλά σημεία τους, όταν όμως πάρεις το προιον στα χέρια σου βλέπεις ότι είναι εντελώς άχρηστο.
-
11-03-09, 23:56 Απάντηση: διακοπή conn-x tv "πιλοτικό πρόγραμμα" #3
Η μόνη περίπτωση να μήν πληρώσεις τα τέλη διακοπής,που ξέρω,είναι λόγω υπαιτιότητας δικτύου ή αδυναμίας αυτού.
-
12-03-09, 00:02 Απάντηση: διακοπή conn-x tv "πιλοτικό πρόγραμμα" #4
Υπήρχε ξεκάθαρη 12μηνη δέσμευση όπως γράφει στην σύμβαση, όπως έλεγαν τα δελτία τύπου και όπως γράφτηκε και στο forum.
-
12-03-09, 14:30 Απάντηση: διακοπή conn-x tv "πιλοτικό πρόγραμμα" #5
Τελικά μετά από τηλεφωνήματα στο 121 και αφού το 121 με έστελνε στο 8011135555 του οτενετ και αυτοί με έστελναν στο 121, βρέθηκε ένα παλικάρι στο 121 και μου είπε ότι μπορώ να ζητήσω να επαναφέρουν την παλιά μου γραμμή, μειώνοντας το margin με την προϋπόθεση ότι θα μειωθεί η ποιότητα της γραμμής του Conn-x TV, δηλαδή θα δημιουργηθεί θόρυβος, αλλά έτσι κι αλλιώς αυτό δεν με ενδιαφέρει αφού δεν βλέπω τηλεόραση από το conn-x TV. Τώρα περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο να με ενημερώσουν ότι έγινε η αλλαγή. Τελικά το δήθεν πιλοτικό πρόγραμμα ήταν όπως μου είπε το παιδί, ελεγχόμενο promotion της οτενετ για αυτή την υπηρεσία, δηλαδή δεν ήταν δοκιμαστικό και όλοι πλέον θα δίνουν 10 ευρώ για την υπηρεσία. Δηλαδή αυτά που μας έλεγαν στο τηλέφωνο δοκιμαστικό και ότι μόνο 1000 τηλέφωνα θα έχουν την υπηρεσία ήταν τελικά ψέματα γιατί ο οτε εξ’αρχής έδωσε να υπογράψουμε συμβόλαια τα οποία προορίζονταν για 12μηνη κανονική χρήση της υπηρεσίας και όχι δοκιμαστικής.
Το ηθικό δίδαγμα είναι ΠΟΤΕ δεν παίρνουμε δοκιμαστικές υπηρεσίες από τον ΟΤΕ. Χαχα γιατί ουσιαστικά πληρώσαμε 10 ευρώ για να μας ρίξουν την ταχύτητα και για μια εντελώς άχρηστη (προσωπική μου άποψη) υπηρεσία, γιατί έτσι κι αλλιώς και τσάμπα τηλεόραση έχουμε και ταινίες κατεβάζουμε τσάμπα. Βεβαία αν κάποιος δεν έχει καλή ποιότητα στην τηλεόραση του ή δεν ξέρει πώς να βρει ταινίες είναι άλλο θέμα, ο οτε οφείλει να προωθεί το προϊόν με πιο σωστό και αντικειμενικό τρόπο και όχι με πλάγιου ελιγμούς.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
-
12-03-09, 21:04 Απάντηση: διακοπή conn-x tv "πιλοτικό πρόγραμμα" #6
-
12-03-09, 21:19 Απάντηση: διακοπή conn-x tv "πιλοτικό πρόγραμμα" #7
Πάντως κι εμένα μου είχαν πει πως μπορώ να το πάρω δοκιμαστικά το πήρα 20 Δεκεμβρίου, υπέγραψα και κατά τις 15 Ιανουαρίου το έστειλα πίσω.(όλα στη συσκευασία τους) και μου αφαίρεσαν όλες τις χρεώσεις.
-
12-03-09, 21:30 Απάντηση: διακοπή conn-x tv "πιλοτικό πρόγραμμα" #8
-
12-03-09, 23:34 Απάντηση: διακοπή conn-x tv "πιλοτικό πρόγραμμα" #9
Απο την αρχή το έλεγε, 12 μηνή παραμονή
-
13-03-09, 12:09 Απάντηση: διακοπή conn-x tv "πιλοτικό πρόγραμμα" #10
Παρόμοια Θέματα
-
Προς ψήφιση στην Γαλλία ο νόμος για διακοπή του Internet στους "πειρατές"
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 217Τελευταίο Μήνυμα: 21-06-09, 00:27 -
Πιλοτικό πρόγραμμα Visa payWave για "ανέπαφες" πληρωμές
Από trd64 στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 25-09-08, 15:03 -
Διακοπή του 4/1 και "πρόστιμο" !!!
Από strider στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 52Τελευταίο Μήνυμα: 03-10-07, 00:40 -
Διακοπή διάθεσης του "μικρού" PS3 στην Αμερική
Από ShadowAngel στο φόρουμ Games και Online GamingΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 18-04-07, 17:56
Bookmarks