Εχω λαβει εδω και κανα μηνα το δευτερο εξωδικο απο μια δηκηγορικη εταιρεια εκ μερους της forthnet..
για ενα υπολοιπο ΚΑΙ ΚΑΛΑ οτι χρωσταω 51,65 συν του τοκους 57,61......
ο τελευταιος λογαριασμος που ειχα λαβει απο forthnet ηταν 1,07 απο υπολοιπο και το οποιο εξωφλησα μεσω ebanking.....
εχει κανεις αλλος τετοιο περιστατικο υποψιν του??????/
εγω βεβαια τους εστειλα την αποδειξη με το 1,07 και τους ειπα οτι ας με πανε δικαστικα δεν παιρνουν ουτε ευρο.....![]()
Εμφάνιση 1-15 από 32
Θέμα: Εξωδικο απο τη Forthnet
-
01-04-09, 10:26 Εξωδικο απο τη Forthnet #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος redcom7 : 02-04-09 στις 09:20.
-
01-04-09, 10:55 Απάντηση: ΕΞΟΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ #2
Αν έχεις τις αποδείξεις, άστους να κλαίνε. Απλά σιγουρέψου και με την τράπεζα σου ότι η Forthnet παρέλαβε τα χρήματα και ζήτα τους να σου στείλουν και κάποια άλλη απόδειξη ότι η Forthnet έχει όντως λάβει τα χρήματα (η απόδειξη που θα έχεις εσύ είναι προφανώς η εκτύπωση της συναλλαγής οπότε σιγουρέψου ότι από εκεί και πέρα και η τράπεζα έστειλε το ποσό στην Forthnet).
-
01-04-09, 10:58 Απάντηση: ΕΞΟΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ #3
Τι τον νοιάζει τι έκανε τα λεφτά η τράπεζα αυτός απόδειξη έχει ότι τα πλήρωσε
Αφού πλήρωσε ας κάνει ένα phone στο λογιστήριο της forthnet να λύσει την παρεξήγηση
-
01-04-09, 11:16 Απάντηση: ΕΞΟΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ #4
Τα χαλια των λογιστηριων των περισσοτερων εναλλακτικων και ιδιαιτερα
της Forthnet ειναι πασιγνωστα! Μερικοι λενε πως το κανουν και επιτηδες.
Μια μικρη αναζητηση στο forum βγαζει δεκαδες περιπτωσεων, που πηραν ειδοποιησεις και εξωδικα
για εξοφλημενους λογαριασμους μετα απο πολλους μηνες
ιδιως εαν εχουν αλλαξει προγραμμα ή διεκοψαν εντελως την συνδεση μαζι της...
Γι αυτο καλο ειναι να κραταμε ολες τις αποδειξεις και την αλληλογραφια
ωστε να μην ασχολουμαστε μαζι τους και ταλαιπωρουμαστε ανευ λογου!Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
01-04-09, 11:32 Απάντηση: ΕΞΟΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ #5
Πρόσφατα αντιμετώπισα παρόμοιο πρόβλημα με το γνωστό λογιστήριο το οποίο ανακάλυψε ότι τους χρόσταγα 6 μήνες παροχής ADSL Internet πριν από 1(!) χρόνο!!!
ΕΥΤΥΧΩΣ είχα κρατήσει την απόδειξη εξόφλησης που μου είχε αποστειλει η ... Forthnet (!) οπότε την έστειλα με fax να την τρίψουν σε όποια μούτρα θέλουν μέσα στο λογιστήριο.
ΣΥΝΕΠΩΣ: τις αποδείξεις πληρωμής της κρατάμε εις το διηνεκές ή ακόμα καλύτερα τις ασφαλίζουμε σε θυρίδα τράπεζας!!!
-
01-04-09, 11:58 Απάντηση: ΕΞΟΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ #6
αυτό δεν είναι τίποτα , εμένα δεν μου είπανε ότι βλέπουνε στο σύστημα ότι χρωστάω από το 2005 600 ευρώ είχα πάρει τότε ετήσια συνδρομή (τόσο καλός πελάτης ήμουν...)
αν δεν είχα απόδειξη άντε να αποδείξω ότι το 2005 το είχα πληρώσει αυτό τα ποσό.
-
01-04-09, 12:09 Απάντηση: ΕΞΟΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ #7
-
01-04-09, 18:22 Απάντηση: ΕΞΟΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ FORTHNET #8
-
01-04-09, 19:24 Απάντηση: ΕΞΟΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ FORTHNET #9
Κάνε και μια καταγγελία.
-
01-04-09, 19:52 Απάντηση: ΕΞΟΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ #10
Φυσικά και τον νοιάζει, αφού η οφειλή του δεν ήταν προς την Τράπεζα, αλλά προς τη Forthnet, η χρήση της Τράπεζας ως μεθόδου πληρωμής δεν απαλλάσει τον οφειλέτη από την υποχρέωση για εξώφληση προς τον εκδότη του λογαριασμού που είναι η Forthnet και όχι η Τράπεζα.
Οπότε πρέπει να πάρει βεβαίωση ότι το οφειλόμενο ποσό έχει πράγματι παραληφθεί από τη Forthnet με σωστή αιτιολογία μεταβίβασης του ποσού (εξώφληση λογαριασμού του συγκεκριμένου προσώπου - πελάτη της Forthnet).Ότι δεν υπάρχει, δεν χαλάει.
-
01-04-09, 21:14 Απάντηση: ΕΞΟΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ FORTHNET #11
Εγώ παρακαλάω να κάνουν καμία γκέλα με έμενα, θα τους φτάσω έως και ευρωπαϊκά δικαστήρια. Προσωπικά τα έχω πάρει στο κρανίο με την εν λόγο εταιρία για την κοροϊδία προς τους καταναλωτές, που είναι το Voice Of The Customer ? Αλλά τι λέω στην μπανανιά που ζούμε και τέτοια πρόβατα που είμαστε τι περιμένουμε 510 συνδρομητές επί 35ΕΥΡΩ κατά μέσο ορό μας κάνουν 17.850,00 σιγά μην ασχοληθεί με τέτοιο ευτελές ποσό η Slotnet .
...It's better to give than to receive...
-
02-04-09, 09:21 Απάντηση: ΕΞΟΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ FORTHNET #12
-
02-04-09, 10:36 Απάντηση: ΕΞΟΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ FORTHNET #13
-
02-04-09, 10:47 Απάντηση: ΕΞΟΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ #14
-
02-04-09, 11:12 Απάντηση: ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ FORTHNET #15
Για το εξώδικο και όπως ανέφερε ο aa144, καλό θα ήταν να πάρεις και κάποια βεβαίωση από την Τράπεζα ότι τα αντίστοιχα ποσά έχουν πληρωθεί από την τράπεζα προς την Forthnet.
Από εκεί και πέρα αν έχεις κέφια θα μπορούσες να τους κάνεις και μια καταγγελία.
Ευτυχώς εγώ έχω σταθεί τυχερός μέχρι τώρα….
….Πριν ένα χρόνο περίπου μου είχαν στείλει δύο λογαριασμούς για την ίδια περίοδο χρήσης (το ένα από τα κεντρικά τους και το άλλο από κάποιο υπ/μα στην περιοχή μου). Τους έστειλα μια ολίγον επιθετική επιστολή και μετά από κάτι μέρες με πήραν τηλέφωνο ζητώντας λεπτομέρειες (αρ. λογιαρισμού , από είχαν εκδοθεί…και αποστολή αντίγραφων λογαριασμών κλπ) γιατί, εδώ είναι το κερασάκι στην τούρτα, το λογιστήριό τους δεν είχε τα στοιχεία για το τι ακριβώς λογαριασμοί είχαν εκδοθεί !!!!
Τελικά με διαβεβαίωσαν προφορικά ότι θα το διόρθωναν, το οποίο βεβαίως δεν μου αρκούσε και αφού τους απείλησα με καταγγελία μου έστειλαν και μια σχετική γραπτή βεβαίωση ….
Παρόμοια Θέματα
-
εξωδικο 650 ευρω?
Από kostas007 στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 34Τελευταίο Μήνυμα: 13-03-09, 16:46 -
Εξώδικο από τη FORTHNET!
Από flyboy στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 48Τελευταίο Μήνυμα: 03-06-08, 01:33 -
ΕΞΩΔΙΚΟ προς VIVODI
Από Nightfall25 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 30Τελευταίο Μήνυμα: 12-07-07, 01:53 -
Εξωδικο - Ενεργοποίηση DSLCube - καθυστερησεις
Από voyager στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 39Τελευταίο Μήνυμα: 26-04-07, 08:29
Bookmarks