Έχω forthnet adsl in a box με το γνωστό ηλίθιο μόντεμ. Πιο άλλο? Το F200. Η σύνδεση τις πρώτες μέρες ήταν τέλεια με κατέβασμα έως και 40αρι. Μετά από 4 μέρες έγινε πιο αργή και από ISDN. Κατεβάζω με 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. έχω σύνδεση 384/128 και είμαι από Κατερίνη.
Τι να κάνω?
Καμία συμβουλή?????????????![]()
Περιμένω απεγνωσμένα συμβουλές.
Εμφάνιση 1-15 από 77
-
06-01-06, 23:16 ADSL πιο αργό και από ISDN!!! #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mikeone : 07-01-06 στις 13:43.
-
06-01-06, 23:39 #2
Το περιβοητο frimware update που χρειαζεται πολλες φορες στο κρυπτο το εχεις κανει?
Διαφορετικα τωρα τελευταια λενε οτι εχει κατι μικροπροβληματα η Φορθνετ στην Σαλονικα.....μηπως αρχιζει να γινεται γενικοτερο Β. Ελλαδα!
-
06-01-06, 23:48 #3
έχω εγκαταστήσει καινούρια drivers γιατί με τα παλιά δε συγχρονιζόταν. Αφού ξεπέρασα αυτό το πρόβλημα με βρήκε άλλο. Μάλλον δεν πρέπει να είναι το μόντεμ. Ούτε ένα σφάλμα δε βγάζει. Τι να πω? δεν ξέρω τι να κάνω.
-
06-01-06, 23:50 #4
Δεν υπάρχει κανένα προβλημα σας λέω! Απολύτως κανένα! Όλα καλά-όλα ανθηρά!
Αυτό μου απάντησαν και μένα λίγο-πολύ πριν κάτι μέρες όταν τους είπα στη Forthnet ότι η 1mbit κατεβάζει σαν 56αρακι modem
Όταν τους είπα ότι βούηξε το adslgr με τα προβλήματα της Forthnet τελευταία μου είπαν θα το κοιτάξουν και θα μου τηλεφωνήσουν.
Μετά από λίγο τηλεφωνάκι: Εχ ναι, Ξέρετε, έχετε δίκιο. Έχουμε κάποιο πρόβλημα στη Θεσ/νικη και θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε άμεσα...
Αν όταν γυρίσω πίσω στη Θεσ/νικη εξακολουθούν τα προβλήματα θα τραβήξω τις κοτσίδες μου ... (ή τις δικές τους...)
-
06-01-06, 23:57 #5
άσε είναι για φάπες! έχει χαλάσει και η φορθνετ. και όχι μόνο αυτό σου λένε και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Αυτή τη στιγμή κατεβάζω με 12!!! WOW Πρωτοφανές
-
07-01-06, 00:23 #6
mikeone με Fothnet κι εσύ?
Να τη χαιρόμαστε!
Πάντως φτιαίει και ο ΟΤΕ έτσι? Βλέποντας τα dslam της Τούμπας στο σχετικό excel διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει θύρα ούτε για δείγμα!!
Ελπίζω να βάλουν κι αλλες σύντομα... Μου θυμίζει πέρυσι Οκτώβριο που εκανα 20 μέρες να με ενεργοποιησουν γιατί δεν υπήρχε διαθεσιμότητα...
Τώρα την έκοψα για να μπω στο 1bill τέλος Δεκέμβρη και σήμερα βλέπω ότι θυρες γιοκ!!
Αν διαπιστώσω αυριο που γυρνάω ότι με άφησαν απ' όξω θα γίνει "της Τούμπας" στο "πολυκέντρο" ΤΟΥΜΠΑΣ !
-
07-01-06, 00:32 #7
Χαχα ωραιος ο nick. Το παράξενο είναι ότι την παραμονή πρωτοχρονιάς(τότε ελέησαν να μου το ενεργοποιήσουν) είχα εξωφρενικές ταχύτητες όλες τις ώρες που λογικά δε θα έπρεπε να ήταν φρακαρισμένο το δίκτυο?
-
07-01-06, 01:11 #8
mikeone είσαι κι εσύ Τούμπα? Γιατί εγώ πριν φύγω για διακοπές τέλη Δεκέμβρη έπιανα 100αρια με την 1mbit μόνο τα βράδια και ΑΝ !
Τις υπόλοιπες ώρες λες και κατέβαζε το διπλανο internet cafe όλες τις πειρατικές τσόντες...
Πιταρισμένο είναι σίγουρα και το dslam Τούμπας αλλά και η Forthnet στη Θεσ/νικη.
Μάλιστα απ' τη forthnet μου είπαν ότι ετοιμάζεται αναβάθμιση στο κέντρο της Τούμπας στις 13 του μήνα.
Τώρα αν μου είπαν άλλο ένα ψέμα, ψέμματα σας λέω κι εγώ...
-
07-01-06, 01:18 #9
Μήπως ξέρετε σε ποιον κόμβο είναι η κατερίνη? Ελπίζω να γίνει γρήγορα η αναβάθμιση στην Τούμπα μπας και αναπνεύσει το δίκτυο γιατί δε μας βλέπω καλά. εγώ είμαι από φοίνικα αν και μένω Κατερίνη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mikeone : 07-01-06 στις 17:34.
-
07-01-06, 02:56 #10
Στην συγκεκριμένη περίπτωση ευθύνεται το χάλι της Forthnet, και όχι του ΟΤΕ. Εγώ στην Κοζάνη συναντώ ακριβώς τα ίδια προβλήματα με τον mikeone, και μόλις έβαλα demo account από την ΗΟL ξαναέπιασα τις παλιές καλές ταχύτητες των... πρώτων τριών ημερών.
Η πλάκα είναι ότι στο τμήμα υποστήριξης της Forthnet, όπου τηλεφώνησα για να παραπονεθώ, ο τεχνικός με τα χίλια ζόρια κατέληξε να παραδεχθεί ότι έχουν όντως προβλήματα στην Βόρεια Ελλάδα "και μάλιστα μόλις τώρα μιλούσα με έναν πελάτη από την Kατερίνη με τις ίδιες διακυμάνσεις στις ταχύτητες". Mήπως ήσουν εσύ Mikeone?
Για περισσότερα δείτε τα thread "Εχει πρόβλημα η FORTHnet?", "Προβλημμα με FORTHNET Θεσσαλονικη" κλπ..
Προσωπικά θεωρώ πολύ αμφίβολο να συνεχίσω την συνδρομή μου στην Φορθνετ μετά από αυτό το χάλι. Κρίμα μόνο που πρόλαβα να αγοράσω "3+3" μήνες και έχω δεθεί πάνω τους για τόσο καιρό.
-
07-01-06, 03:12 #11
Παιδιά και εγώ από Κατερίνη με forthnet είμαι αυτή την στιγμή κατεβάζω το καινούργιο Nero με 52-53 Κ με 512 σύνδεση. Βέβαια πριν από λίγη ώρα που έκανα ping μου έβγαλε 100+ στο πρώτο hop ενώ πριν λίγους μήνες ήταν 25.
-
07-01-06, 04:13 #12
paides kai ego pou eimai apo serres mia apo ta idia.evala prin tin protoxronia tin 3+3 tis forthner 384 mias kai ta molis 67euro mou fanikan liga.kai eno i sindesi petouse,kyriolektika,apo proxthes t'aftise entelos.diladi einai poli aisthito sta online games opou oi filoi mou me sindeseis HOL kai Otenet exoun ping eos 100 eno ego exo 280!!! eleos diladi....yparxei periptosi na diorthothei to prob i tha kleo tin mira mou mexri na teleiosei i forthnet ?
Filika ...
-
07-01-06, 04:21 #13
Να σου ξαναθυμήσω οτι τα greeklish δεν επιτρέπονται στο φόρουμ
-
07-01-06, 04:35 δυο απορίες για ρουτερ και dslam #14
να ρωτήσω τα εξής:
1, σε ποιο σχετικό exel που αναφέρεται πιο πάνω μπορεί κανείς να δει τα dslam της περιοχής του;
2. στο πακέτο Πλουσ που υπάρχει και το ρουτερ της Λινκσις το μοντεμ για adsl είναι ενσωματωμένο μέσα στο ρούτερ;
δηλαδή δεν χρειάζεται μοντεμ για να συνδεθώ με γραμμή adsl στο διαδίκτυο;;;
Ευχαριστώ και
Χρονια πολλά με υγεία σε ολους τους Γιαννηδες και τις Ιωάννες!!!
-
07-01-06, 04:42 #15
Εγώ Σέρρες έβαλα ADSL box και απογοητεύτηκα...
Πιάνω με το ζόρι 20-25 kb/s... (384)
Στο τεστ της forthnet μου βγάζει
100kbps upload
100kbps download (κυμαινόμενο, από 50-150, παραπάνω με τπτ!)
http://speedtest.forthnet.gr/thessaloniki.html
τα ίδια καί με το f200 καί με το router μου (ένα netgear)
ΑΙΣΧΟΣ
Παρόμοια Θέματα
-
kubuntu ολο και πιο αργο!!!
Από delta9 στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 75Τελευταίο Μήνυμα: 26-06-08, 19:15 -
Siemens CL-110 πιο αργο απο Zyxel 660
Από hrmes στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 24Τελευταίο Μήνυμα: 21-09-07, 18:55 -
Ακόμα πιο γρήγορες ταχύτητες ADSL από ΟΤΕ έως και 8Mbps από τον Μάιο
Από NeK στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 393Τελευταίο Μήνυμα: 01-05-07, 23:34 -
Το Ubuntu μου είναι πιο αργό από τα windows XP....
Από Φανερός Πράκτωρ στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 51Τελευταίο Μήνυμα: 12-02-06, 19:21 -
Τραγικά αργο ADSL = ISDN ?
Από archimedes στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 21-11-03, 23:56
Bookmarks