Ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατήρησα όταν επέστρεψα στον ΟΤΕ με Conn-X είναι ότι κάθε 64 ώρες με πετάει έξω για περίπου 10" κλείνοντας όλες τις ανοιχτές συνδέσεις (πχ MSN, VoIP, audio streaming, telnet/ssh, VNC/remote desktop) λόγω αλλαγής IP.
Προσωπικά θεωρώ ότι το συγκεκριμένο μέτρο είναι εντελώς άσκοπο, αφού δεν ελευθερώνει IPs όταν οι περισσότεροι έχουν αυτόματο reconnect στο router τους. Ο μόνος λόγος που μπορώ να το δικαιολογήσω είναι για έμμεση προώθηση των static ips ώστε να μη κρατάνε οι χρήστες για πολύ καιρό τις dynamic και να αναγκάζονται να αναβαθμίζουν σε static όσοι τις χρειάζονται.
Οπότε προχωρώ στην ερώτηση: Σας ενοχλεί η αλλαγή IP (= αποσύνδεση) κάθε 64 ώρες;
Περιμένω τις απόψεις σας![]()
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Σας ενοχλεί η αλλαγή IP (= αποσύνδεση) κάθε 64 ώρες;
- Ψήφισαν
- 445. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
Εμφάνιση 1-15 από 410
-
28-04-09, 15:43 Σας ενοχλεί η αλλαγή IP (= αποσύνδεση) κάθε 64 ώρες στον ΟΤΕ; #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psyxakias : 28-04-09 στις 15:53.
-
28-04-09, 16:29 Απάντηση: Σας ενοχλεί η αλλαγή IP (= αποσύνδεση) κάθε 64 ώρες στον ΟΤΕ; #2
Εγώ επειδής έχω ενα game server και όλοι προσπαθούν να χακεψουν τον server με συμφέρει η αλλαγή του IP
Αλλα 10'' διακοπή είναι μoιραια για τους λόγους που αναφέρεις παραπάνω ,καλύτερα να το σταματήσουν .Προγραμματισμός Εγκεφάλων http://www.chiptronic.gr
-
28-04-09, 16:33 Απάντηση: Σας ενοχλεί η αλλαγή IP (= αποσύνδεση) κάθε 64 ώρες στον ΟΤΕ; #3
Ναι με ενοχλεί πάρα πολύ! Εαν η static είχε λογική τιμή θα την αγόραζα την επόμενη στιγμή.
-
28-04-09, 16:34 Απάντηση: Σας ενοχλεί η αλλαγή IP (= αποσύνδεση) κάθε 64 ώρες στον ΟΤΕ; #4
Εχοντας συνηθισει απ'τη HOL να μη με ριχνει ποτε, προσωπικα με εχει δυσαρεστησει το forced disconnect ανα 64ωρο, πιο πολυ απ'την αλλαγη IP. Επειδη ειμαι με αργη συνδεση (1 mbps) και γενικα δε χρησιμοποιω download managers, ηδη μετραω αρκετα "σπασμενα" HTTP downloads λογω των forced disconnects - σε βαθμο να πρεπει να αλλαζω download habits ή να καθομαι να κοιταω ποτε εκανε το τελευταιο connection και αν θα προλαβει το σχεδιαζομενο download πριν ξαναπεσει η συνδεση
Αν κατεβαζεις με private tracker, εχεις προβλημα στο authentication μολις βγει/ξαναμπει. Αν παλι κατεβαζεις με rapid ή αλλα web downloads, με αργη συνδεση και χωρις D/L manager, εχεις προβλημα με σπασμενα downloads. Αν παλι κατεβαζεις απο μουλαρι, χανεις τα sources του queue. Γενικα, οτι και να κανεις, στο κανει mess-up
Επισης με εχει δυσαρεστησει η αντιμετωπιση της οτενετ προς τον χρηστη σε στυλ "πας να απολαυσεις benefits static ip με dynamic εεεεεε? - αλλα δε θα σου περασει - θα σε ριχνω για να αλλαζεις IP", που ουσιαστικα νιωθω να με υποβαθμιζει σε ενα επιπεδο "κλεφτοκοτα".. Λες και αμα ηθελα static emulation, θα με σταματαγε η αλλαγη IP με ενα dyndns πχ.. ή λες και το dynamic ανα 10-15 μερες που ειναι ενα φυσιολογικο διαστημα για disconnects (ειτε εθελουσια, ειτε λογω τεχνικων λογων) διαφερει σε τιποτα απ'το dynamic ανα 2μιση μερες: Παλι αλλαζει το IP, αρα παλι θα χρειαστει καποιος dyndns. Δε γινεται δλδ καποιος να εκμεταλλευτει ενα dynamic ip μιας ADSL για να κανει κατι σοβαρα - ειναι δεδομενο οτι θα αλλαξει καποια στιγμη. Τι θα κανει? Θα στησει εμπορικο domain πανω στην IP? lol..
Επισης με ενοχλει το γεγονος του relog το οποιο σκαλωνει απο μερικα δευτερολεπτα ως ενα-εναμιση λεπτο. Στην HOL ηταν αμεσο.
-
28-04-09, 16:36 Απάντηση: Σας ενοχλεί η αλλαγή IP (= αποσύνδεση) κάθε 64 ώρες στον ΟΤΕ; #5
χμ, το 64 ωρες ειναι στανταρ για ολα τα κεντρα του ΟΤΕ?
ρωταω γιατι φιλος με adsl1 dslam με 2αρα εχει καθε 24 περιπου ωρες, ενω εγω εχω κλεισει και 10 μερες χωρις αποσυνδεση...
-
28-04-09, 16:51 Απάντηση: Σας ενοχλεί η αλλαγή IP (= αποσύνδεση) κάθε 64 ώρες στον ΟΤΕ; #6
Απαράδεκτο.
Ναι με ενοχλεί!
-
28-04-09, 16:53 Απάντηση: Σας ενοχλεί η αλλαγή IP (= αποσύνδεση) κάθε 64 ώρες στον ΟΤΕ; #7
Γενικα για εφαρμογές όπως το dc++ που απαιτούν να βάζεις την ip που έχεις κάθε φορά στις ρυθμίσεις είναι εκνευριστικό
-
28-04-09, 17:05 Απάντηση: Σας ενοχλεί η αλλαγή IP (= αποσύνδεση) κάθε 64 ώρες στον ΟΤΕ; #8
Δεν με ενόχλησε ποτέ.. Για να πώ την αλήθεια, δεν ήξερα καν οτι γίνεται αυτό.
-
28-04-09, 17:09 Απάντηση: Σας ενοχλεί η αλλαγή IP (= αποσύνδεση) κάθε 64 ώρες στον ΟΤΕ; #9
Δεν γνωρίζω για ADSL1, εγώ στο ADSL2+ με την 24αρα το παρατηρώ με τεράστια ακρίβεια στις 64 ώρες.
Υπ'όψιν ότι του φίλου σου το 24ωρο μπορεί να είναι απλά πρόβλημα στη γραμμή. Να ελέγξει αν χάνει το συγχρονισμό του την ώρα της αποσύνδεσης, διότι όταν συμβαίνει η αλλαγή στο 64ωρο αλλάζει μόνο η IP δεν χάνεται ο συγχρονισμός (μπορεί να έχω τον ίδιο για εβδομάδες).
-
28-04-09, 17:11 Απάντηση: Σας ενοχλεί η αλλαγή IP (= αποσύνδεση) κάθε 64 ώρες στον ΟΤΕ; #10
- Downloads
- 39
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- ADSL Tellas Full
- Ταχύτητα
- 906/312
- ISP
- Tellas
- DSLAM
- Tellas - Ν. ΠΑΛΑΤΙΑ
- Router
- Gennet OxyGEN
- SNR / Attn
- 24.5(dB) / 61.5(dB)
στο σπίτι ούτως ή άλλος οι αποσυνδέσεις είναι πολύ πιο συχνές, οπότε who cares
για την δουλειά, από τη μία είναι που σπάνια κάθεται σε εργάσιμες ώρες, από την άλλη, εχχχ.... μετά από 5 χρόνια έχει γίνει πια συνήθειο
-
28-04-09, 17:13 Απάντηση: Σας ενοχλεί η αλλαγή IP (= αποσύνδεση) κάθε 64 ώρες στον ΟΤΕ; #11
κανένα πρόβλημα
έτσι κι αλλιώς ξανασυνδέομαι αυτόματα
δεν χρειάζεται
δημιουργείς κάποιον λογαριασμό είτε
http://www.no-ip.com/
ή
http://www.dyndns.com/
ή
http://www.dynip.com/
για πληροφορίες δες στο faq του hub που χρησιμοποιείς
-
28-04-09, 17:26 Απάντηση: Σας ενοχλεί η αλλαγή IP (= αποσύνδεση) κάθε 64 ώρες στον ΟΤΕ; #12
10 ΛΕΠΤΑ χωρις ιντνερνετ ,δηλαδη εαν κανω κατι important τελος...
μαλιστα μαλιστα...I love it
-
28-04-09, 17:29 Απάντηση: Σας ενοχλεί η αλλαγή IP (= αποσύνδεση) κάθε 64 ώρες στον ΟΤΕ; #13
-
28-04-09, 17:31 Απάντηση: Σας ενοχλεί η αλλαγή IP (= αποσύνδεση) κάθε 64 ώρες στον ΟΤΕ; #14
Εγώ με 4άρα έχω 11 μέρες χωρίς disconnect
-
28-04-09, 17:33 Απάντηση: Σας ενοχλεί η αλλαγή IP (= αποσύνδεση) κάθε 64 ώρες στον ΟΤΕ; #15
Παρόμοια Θέματα
-
TI ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ FORTHNET
Από azio στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 39Τελευταίο Μήνυμα: 14-08-08, 15:46 -
Απορια σχετικα με μελλοντικη αποσυνδεση απο TELLAS και σύνδεση στον ΟΤΕ
Από paularas στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 12-01-08, 19:51 -
Αίτηση για αλλαγή γραμμής στον ΟΤΕ
Από zio21 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 02-07-07, 17:13 -
64 ωρες και... αποσυνδεση
Από qwertyuasdfg323 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 14-01-07, 15:25
Bookmarks