Ρε παιδιά, εδώ και καμμια 10αριά μέρες, δεν μπορω να δω Video του Youtube χωρις συνεχεις διακοπές για buffering. Αυτό γίνεται σε όλα τα video και όλες τις ώρες της ημέρας. Συμβαίνει και στα 3 μηχανάκια που μπαίνουν στο νετ (wired και wireless).
Δεν έχω ανάλογο πρόβλημα με dailymotion, vimeo κλπ ή με άλλα video sites παρα μόνο με το Youtube.
Μπορεί να βοηθήσει κανείς;
Εμφάνιση 1-15 από 336
-
30-05-09, 21:03 Youtube - Συνεχείς διακοπές #1
-
30-05-09, 21:05 Απάντηση: Youtube - Συνεχείς διακοπές #2
Μάλλον μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος άλλος ISP :-)
The truth is out there.
-
30-05-09, 22:13 Απάντηση: Youtube - Συνεχείς διακοπές #3
Για τσεκαρε τις ρυθμισεις σου. Εμενα φορτωνει κανονικα ακομα και σε HD βιντεο.
-
30-05-09, 22:43 Απάντηση: Youtube - Συνεχείς διακοπές #4
Ποιές ρυθμίσεις ακριβώς; Και στα 3 PC έχω λάθος ρυθμίσεις; Στο router που μέχρι πριν 10 μέρες δεν είχε κανένα πρόβλημα (και στο οποίο δεν έχω κάνει καμμία αλλαγή
.
Εγώ μιλάω για SD video γιατί τα HD απλά είναι 10x το πρόβλημα.
Και επαναφέρω το θέμα. Το πρόβλημα είναι μόνο στο Youtube...
Είμαι κέντρο Αλυσίδας. Αν κάποιος είναι στο ίδιο κέντρο, ας αφήσει κάποιες εντυπώσεις να δούμε τελικά αν είναι αποκλειστικά δικό μου πρόβλημα ή του κέντρου.
-
30-05-09, 23:23 Απάντηση: Youtube - Συνεχείς διακοπές #5
Λαθος διατυπωση. Κανε εγκατασταση ξανα το Flash Player, ισως λυθει το προβλημα. Απο τις ρυθμισεις του εχεις ενεργοποιημενο το Hardware Accelleration? Αν ναι, απενεργοποιησε το προσωρινα.
-
31-05-09, 14:39 Απάντηση: Youtube - Συνεχείς διακοπές #6
Και στα 3 PC να επανεγκαταστήσω το flash;
Πάντως χωρίς να κάνω το παραμικρό, σήμερα υπάρχει μια βελτίωση. Δηλαδή λιγόστεψαν οι διακοπές...
Άρα, το συμπέρασμα είναι πως δεν οφείλεται σε εμένα το πρόβλημα, αλλά στη HOL.
-
31-05-09, 20:36 Απάντηση: Youtube - Συνεχείς διακοπές #7
Καλό είναι να κάνεις καμιά φορά και reset στο ρούτερ.Πολλές φορές με αυτόν τον τρόπο έχω δει βελτίωση στην ταχύτητα σε παρόμοια προβλήματα.
-
31-05-09, 20:38 Απάντηση: Youtube - Συνεχείς διακοπές #8
Traceroute με mtr/pingplotter για να δεις αν παίζει κάτι με τον πάροχο.
-
01-06-09, 19:08 Απάντηση: Youtube - Συνεχείς διακοπές #9
Ακυροοοοο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ax0R7aG0z : 01-06-09 στις 19:18.
<--Εξαιρετικό webcomic με κατεστραμμένο D&D χιούμορ!!!
XKCD: Wikipedia trivia: if you take any article, click on the first link in the article text not in parentheses or italics, and then repeat, you will eventually end up at Philosophy
-
01-06-09, 19:11 Απάντηση: Youtube - Συνεχείς διακοπές #10
-
01-06-09, 20:20 Απάντηση: Youtube - Συνεχείς διακοπές #11
Το youtube σερνεται και σε μενα σημερα. Δεν ξερω αν ειναι θεμα παροχου ( HOL ) διοτι τα βιντεο απο αλλες σελιδες παιζουν κανονικα.
-
01-06-09, 21:31 Απάντηση: Youtube - Συνεχείς διακοπές #12
Δοκιμάστε να ανοίξετε ένα youtube link (ειδικά από αυτά που αργούν), δείτε στην status bar του browser σας τι γράφει (πχ "Transferring data from v23.lscache1.googlevideo.com..."). Μετά ανοίξτε Command prompt (Start > Programs > Accessories > Command Prompt) και πληκτρολογήστε: tracert <hostname> και μετά: ping -n 60 <hostname>
Σας βάζω ενδεικτικά ένα tracert από άλλο πάροχο:
Spoiler:
Hint: αν χρησιμοποιείτε 3rd party DNS servers (πχ opendns), θα πρότεινα να βαλετε του παρόχου σας ως primary και τον άλλο ως secondary (ώστε αν δε λειτουργεί του ISP, να χρησιμοποιήσει τον άλλον). Ο λόγος είναι ότι μερικά μεγάλα sites χρησιμοποιούν mirrors με DNS balance και λόγω OpenDNS μπορούν να σας συνδέσουν σε λάθος mirror.
-
01-06-09, 23:17 Απάντηση: Youtube - Συνεχείς διακοπές #13
Και εγώ από τις 10 και μετά έχω πολλά προβλήματα με το streaming από youtube σε όλα τα video...
Spoiler:
Άμα εξαιρέσεις τα ενδιάμεσα hops τα pings για HOL και τέτοια ώρα καλά είναι...
Ακόμη ένα tracert
Spoiler:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MaFiOzOs_GR : 01-06-09 στις 23:26.
-
01-06-09, 23:35 Απάντηση: Youtube - Συνεχείς διακοπές #14
Σα να έστρωσε και να πηγαίνει σφαιράτα?
<--Εξαιρετικό webcomic με κατεστραμμένο D&D χιούμορ!!!
XKCD: Wikipedia trivia: if you take any article, click on the first link in the article text not in parentheses or italics, and then repeat, you will eventually end up at Philosophy
-
01-06-09, 23:41 Απάντηση: Youtube - Συνεχείς διακοπές #15
Κι εδώ σήμερα πρόβλημα (Κυψέλη)! Σήμερα εμφανίστηκε!
Παρόμοια Θέματα
-
Πρόβλημα με συνεχείς διακοπές. help!
Από thsmnos στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 07-03-09, 00:07 -
ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
Από Kh3lben στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 03-02-09, 21:19 -
Συνεχείς Διακοπές με Internet
Από Kloss στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 24-11-08, 18:13 -
Συνεχείς διακοπές σύνδεσης
Από dik στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 07-10-07, 22:03 -
Συνεχεις Διακοπες Adsl
Από mattbarlow στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 04-05-07, 01:49
Bookmarks