Εμφάνιση 1-7 από 7
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    SkyTelecom
    Router
    Unifi PowerBeam 5AC
    Το θεμα αφορα την ιστορια μου με την Fortnet απο το 2007!

Οταν με το καλο περασαν τα 'πουλακια' μου στο ιδιοκτητο εγω συνεχιζα να ειχα την κλασσικη 2mbit μεσω γραμμης ΟΤΕ και φυσικα την πληρωνα πιο ακριβα απο τις αντιστοιχες υπηρεσιες... Ετσι λοιπον τοτε μου εβαλαν τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι... η ερχεσαι σε εμας (με τα υποτιθεμενα 24mbit) η φευγεις... Φυσικα εφυγα γιατι ηθελα προσβαση ISDN την οποια δεν παρειχαν...

Οπως θυμαμαι λοιπον ενεργοποιησα πακετο Connx στις 20/12/2007 ενω το τοτε διμηνο της Forthnet 'ετρεχε' απο τις 14/12/2007-13/02/2008. Ερχεται λοιπον λογαριασμος για ολο το διμηνο. Τους παιρνω τηλεφωνο μου λενε να τον αγνοησω και μολις λαβουν ειδοποιηση απο ΟΤΕ θα ερθει εκκαθαριστικος...

Περασε καποιος καιρος και ερχεται ξανα λογαριασμος με μια πιστωση 0,62 ευρω!!! (για αυτες τις 6 ημερες που εμεινα στην υπηρεσια τους...) Τους ξαναπηρα ειπαν να περιμενω κλπ.. απο τοτε δεν ειχα καμια ενημερωση...παρα μονο προ ολιγων ημερων οταν ελαβα ενα χαρτακι απο δικηγορικο γραφειο παρακαλω(!) με το οποιο διεκδικουν το ποσο προσαυξημενο για την οφειλη μου τοτε και φυσικα ολοκληρο και παλι!!!!!

Οι Edit: [ αφαίρεση χαρακτηρισμών ] λοιπον θελουν να χρεωσουν το ΧΑΛΙ των υπηρεσιων τους με 36 περιπου ευρω για 6 ημερες που πρακτικα εμεινα στην υπηρεσια τους και να μου πιστωσουν 0,62 ευρω για το υπολοιπο διμηνο μεχρι 13/02/2008 που επαιζα με Connx!!!!

Αυτη ειναι η Forthnet!!!

Φυσικα εχω παρει επισημη βεβαιωση απο ΟΤΕ την οποια εστειλα αμεσως στην δικηγορο και σε αυτους ενω ταυτοχρονα εκανα καταγγελια στην EETT... μεχρι τωρα μια σιωπη.... για να δουμε!!

Προειδοποιητικα λοιπον για ολους τους πελατες αλλα και τα 'υποψηφια θυματα' για να ξερουν με ποιους εχουν να κανουν!

Ευχαριστω για το χρονο σας
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος euri : 20-08-09 στις 10:24. Αιτία: αφαίρεση χαρακτηρισμών

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Όταν με πήρε μία φορά τηλεπολήτρια τους για το γνωστό ψηστήρι, έχοντας υπόψιν τέτοια νήματα της είπα ότι ανησυχώ για αυτά που λέγονται ότι το λογιστήριο τους είναι μπάχαλο. Φυσικά θύμωσε και μου είπε ότι δεν αγοράζω δα και οικόπεδο. Της απάντισα ότι δεν είχα καμά ώρεξη να μου φάει το λογιστήριο τους και αυτό που έχω αλλά άμα το αποφασίσω ξέρω που θα βρω κατάστημα. Από εκεί που η κουβέντα μας ήταν όλο ευγένειες και γλύκες μου το έκλεισε στα μούτρα.

Περιοχή
    Control Plane
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΦΝΗ
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από voger Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όταν με πήρε μία φορά τηλεπολήτρια τους για το γνωστό ψηστήρι, έχοντας υπόψιν τέτοια νήματα της είπα ότι ανησυχώ για αυτά που λέγονται ότι το λογιστήριο τους είναι μπάχαλο. Φυσικά θύμωσε και μου είπε ότι δεν αγοράζω δα και οικόπεδο. Της απάντισα ότι δεν είχα καμά ώρεξη να μου φάει το λογιστήριο τους και αυτό που έχω αλλά άμα το αποφασίσω ξέρω που θα βρω κατάστημα. Από εκεί που η κουβέντα μας ήταν όλο ευγένειες και γλύκες μου το έκλεισε στα μούτρα.

Αυτό δεν είναι τίποτα ξέρεις τι είναι να σου το λέει ευθέως ο ιδιοκτήτης του forthnet shop ότι η μηχανογράφηση και το λογιστήριο δυστυχώς έχουν πάρα πολλά προβλήματα ;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    9615 /743
    ISP
    On Telecoms
    DSLAM
    On Telecoms - Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ
    Router
    Linkys WAG54GS
    SNR / Attn
    9.1(dB) / 30(dB)
    Αυτή είναι μια παλιά ιστορία της 4νετ παιδία με του %^&(&* δικηγόρους τους! Εγώ είχα μια φόρα μια 6μηνή adsl, τότε τις ηρωικές εποχές των 384 στις προνομειακές τιμές των 40 ευρώ το μήνα (!), φυσικά την πλήρωσα την επόμενη μέρα που έκανα την αίτηση, έστειλα φαξ με username κτλ, και έρθε χαρτί από δικηγόρο 2 χρόνια μετά...... Φυσικά πήραν τα ********** μου μαζί με τις προσαυξήσεις, το φάξ που ευτυχώς είχα και τους ξανάστειλα μαζί με μια ωραιότατη διακοπή που έκανα την επόμενη μέρα σε μια άλλη adsl αορίστου που είχα!

Π.Σ: Θα μου πεις γιατί ξανάμπλεξες.... ε με θάμποσε εκείνη η μαύρη περίοδος της 15ης Φεβρουαρίου, που νιώσαμε όλοι ότι κάνοντας αίτηση, χτυπήσαμε το μονοπωλειο

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    SkyTelecom
    Router
    Unifi PowerBeam 5AC
    Εγω απλα ειμαι περιεργος να δω αν θα παρει θεση ή θα κανει καποιες ενεργειες η ΕΕΤΤ γιατι τελικα οπως φαινεται μερικοι Providers εχουν ξεφυγει τελειως...

Περιοχή
    Αλεξανδρούπολη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49999/4997
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
    Router
    FritzBox 7430
    SNR / Attn
    6(dB) / 18(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Η όλη ιστορία με τις παλιές οφειλες και τους δικηγόρους έχει και άλλη πλευρά, υπήρχαν συνδρομητές που για μεγάλα χρονικά διαστήματα δεν πληρώσανε τίποτα ή αγνοήσανε εντελώς τα χρέη τους . Για αυτό το λόγω ξεκινήσανε οι φραγές, παράλληλα εαν το συνδυάσει κανείς και με το ότι πολλές φορές γινόταν καταθέσεις χωρίς να αναφέρεται ο κωδικός πληρωμής... δηλαδή μη αντιστοιχηση πληρωμής με χρέος μπορεί κανείς να καταλάβει το χάος που μπορεί να δημιουργήσει.
    Ο καλύτερος τρόπος είναι να εξοφλείς είτε μέσω Fshop είτε μεσω πάγιας εντολής πληρωμής.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    SkyTelecom
    Router
    Unifi PowerBeam 5AC
    H συνεχεια αυτης της ιστοριας προς πληροφορηση εκλεισε πλεον...

Μετα απο σιωπη τους αρχικα, και καταγγελια στην ΕΕΤΤ ακολουθησε εγγραφο της ΕΕΤΤ προς forthnet κοινοποιηση σε καμια δεκαρια 'θυματα' που εδινε ενα μηνα διορια για απαντηση της εταιρειας...

Τελικα λιγες μερες αργοτερα, τηλεφωνησαν, και συγνωμη και θα πιστωθει ο λογιαριασμος κλπ κλπ...

Αποτελεσμα απο τα 36 και κατι που ζητουσαν ζητουν πλεον 3 και κατι ευρω τα οποια εξοφλησα αμεσα ωστε να τελειωσω καθε παρτιδα μαζι τους...

Αυτα εν ολιγης, ευχαριστω

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 21
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-09-09, 10:07
  2. Forthnet και Οφειλες στον ΟΤΕ
    Από netjammer στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-03-09, 00:21

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα