Επειδη επικρατει ενα μπαχαλο στο φορουμ, και υπαρχουν δεκαδες θεματα για τις συγκεκριμενες υπηρεσιες, ειπα να κανω ενα νεο θεμα οπου θα συγκεντρωνουμε τις αποψεις μας και εμπειριες μας γυρω απο αυτες τις υπηρεσιες.
Για οσους δε γνωριζουν, αγοραζοντας χρονο ομιλιας 10 Ευρω (+ΦΠΑ), μπορουμε να εχουμε δωρεαν κλησεις προς πολλες χωρες μεταξυ αυτων και η Ελλαδα. Τα 10 ευρω θα πρεπει να τα καταναλωσουμε σε 4 μηνες αλλιως χανονται.
Προσοχη ομως, οπως ειναι λογικο, δεν ειναι εντελως απεριοριστες αυτες οι κλησεις, ομως αν μιλαμε για λογικη χρηση δεν θα εχουμε κανενα απολυτως προβλημα.
Τα παρακατω sites θα σας βοηθησουν.
www.voipbuster.com
www.sipdiscount.com
www.voipstunt.com
www.voipcheap.co.uk
www.internetcalls.com
![]()
Εμφάνιση 1-15 από 1324
-
18-02-06, 16:58 Απόψεις : Voipbuster, Sipdiscount κλπ #1
-
19-02-06, 19:59 #2
Χρησιμοποιώ εδώ και περίπου 3 μήνες το Sipdiscount αλλά και το Voipbuster και είμαι κάτι παπαράνω απο υπερευχαριστημένος!!!!! Ελάχιστα κολλήματα και αυτά για πολύ μικρό χρονικό διάστημα...
-
19-02-06, 22:03 #3
Καθοτι εληξαν τα credits μου στο voipbuster ειπα να γραφτω στο sipdiscount αλλα πρεπει να εχουν καποιο προβλημα στη πληρωμη με paypal.
Δεν υπαρχει καμια διαφορα στη ποιοτητα ετσι?
-
19-02-06, 22:08 #4
Αρχικό μήνυμα από nrg_polini
και τα δυο δουλέυουν άψογα, (φυσικά υπάρχουν ώρες που έχουν προβλήματάκια, αλλά οπώς είπαμε είναι δωρέαν!)
-
19-02-06, 23:28 #5
Και εγώ να προσθέσω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Εντάξει, μπορεί η ποιότητα ήχου να μην είναι κορυφαία, αλλά το οικονομικό κέρδος αντισταθμίζει όλα τα αρνητικά, που ούτως ή άλλως βαρύνουν κατά κύριο λόγο τον πολυαγαπημένο μας ΟΤΕ
-
21-02-06, 17:06 #6
κύκλωμα απο ΟΤΕ 512/128 (Να τα κάνει ο Θεός) Συνδρομή HOL Broadband Pack 1000 και modem Fritz, ποιότητα με το e-Voice της HOL και με το Voipbuster ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ! με την ISDN καλύτερα μιλάω. Αντε να γήνει και το κύκλωμα απο ΟΤΕ 1024 να δω τι θα μου λένε μετά.
-
21-02-06, 17:09 #7
Τις τελευταιες ημερες υπαρχει καθυστερηση οταν καλουμε Ελλαδα, στις αλλες χωρες ειναι ΟΚ. Το εχουν αναφερει και αλλοι χρηστες, και δεν ειναι θεμα πακετων γιατι ειμαι στην Αγγλια. Η καθυστερηση ειναι 1-2 δευτ.
Εκανα ενα θεμα στο φορουμ του voipbuster https://www.voipbuster.com/forum/viewtopic.php?t=3770 , οσοι εχετε το συγκεκριμενο προβλημα ποσταρετε για να το λυσουν συντομοτερα.
Νεες χωρες που μπορουμε να καλουμε δωρεαν
Andorra
Bulgaria
Colombia
Croatia
Georgia
Latvia
Liechtenstein
Mongolia
TurkeyΤελευταία επεξεργασία από το μέλος nrg_polini : 21-02-06 στις 18:08.
-
21-02-06, 18:31 #8
Εγώ τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει ότι με voipbuster υπάρχει μια ακανόνιστη ροή των πακέτων ανά δευτερόλεπτο, όχι όμως όλες τις ώρες. Θέλω να πω ότι εκεί που είναι 50π/δ ξαφνικά πέφτει για λίγο στα 30-35 (χάος στη συνομιλία) και μετά φέρνει 80-90 (ακούω τον συνομιλητή fast forward) και επανέρχεται! Αυτό επαναλαμβάνεται καθ' όλη τη διάρκεια της συνομιλίας.
Στο καπάκι μιλάω με skype και όλα μέλι γάλα (50π/δ σταθερά).
-
23-02-06, 01:01 #9
Το Voipbuster ναι μεν είναι με δωρεάν κλήσεις σε επιλεγμένες χώρες αλλά... περιορίζει την κάθε κλήση στο 1 λεπτό! κλείνεις και ξαναπαίρνεις..
"Έλεος"
-
23-02-06, 01:13 #10
Αρχικό μήνυμα από FORIZ
για να μην έχεις τον περιόρισμό του ένος λεπτού μπορείς να βάλεις 10 ευρώ στον λογαριασμό σου.
Το ελεος δεν κατάλαβα
-
23-02-06, 01:55 #11
Για να καταλάβεις. :
Η Voipbuster λέει στο site της πως για Ελλάδα και όχι μόνο οι κλήσεις είναι -ΔΩΡΕΑΝ- χωρίς να αναφέρει τον περιορισμό!
οκ now?
-
23-02-06, 02:06 #12
Αρχικό μήνυμα από FORIZ
Free calls with VoipBuster
Not only you can call your online friends for free, VoipBuster also offers free calls to ANY regular land-line in various popular destinations (see panel).
To counter misuse of our network we have limited these free calls to a maximum of 1 minute for our trial users. If you want to enjoy UNLIMITED FREE CALLS to these destinations, you have to become a fully registered user by topping up your account. This credit deposit will stay untouched as long as you are calling the free destinations and remains valid for 120 days after your last purchase.
OK.
-
23-02-06, 02:15 #13
Δεν το είδα αυτο sorry..
-
23-02-06, 02:59 #14
Καλημερα η καλησπερα σε όλους!!!
Εχω καποιεσ αποριες που φανταζουν μαλλον αλυτες σε καποιον με οχι και τοσεσ πολλεσ γνωσεισ για τα μηχανηματα του διαβολου...θα σας παραθεσω τα στοιχεια και ελπιζω να βρεθει καποια λυση γιατι ψαχνωντας στα φορουμ οσο και αν προσπαθησα δεν εβγαλα ακρη...
Εχω forthnet στα 384 και ενα μοντεμ crypto f200(που αρκετοσ κοσμος εδω περα το θαβει...)
Ενω χρησιμοποιω αψογα το msn και το skype με το voipbuster πραγματικα εχω απελπιστει!!
Καλωντας απο υπολογιστη σε υπολογιστη τα πραγματα πανε υπεροχα,ομως καλωντας σε καποιο σταθερο υπαρχουν τα εξης προβληματα που,ειτε μεμονωμενα ειτε συνδιαστικα με τυχαιο τροπο!!!
Εγω θα ακουσω τον αλλο με τεραστια παραμορφωση και τεραστια καθυστερηση,ενω συνηθως ο αλλοσ με ακουει κανονικοτατα (η καποιεσ φορεσ αντιστοιχα με καθυστερηση),μετα απο λιγο λοιπον το προγραμμα κανει disconnect MONO του και μου εμφανιζει καποιο μυνημα λεγοντας cannot find valid server/check firewall!!
Το firewall ειναι πληρες απενεργοποιημενο...επισης απο τα αλλα προγραμματα επικοινωνιας που εχω ανοικτα κανενα δεν παρουσιαζει προβλημα και μπορω να μπω κανονικα σε οποιαδηποτε σελιδα!!Επισης εχω βαλει και 10Ε για απεριοριστη χρηση!!
O κολλητος μου που ειναι στη σαμο και χρησιμοποιει επισης φορθνετ και το ωοιπβθστερ δεν εχει αντιμετωπισει ποτε καποιο προβλημα!!
Εγω ΓΙΑΤΙ????????????????????????????????????????
Αν μπορουσατε να με βοηθησετε θα σας ημουν πραγματικα ευγνωμων!!
-
25-02-06, 21:08 #15
Αρχικό μήνυμα από vigor83
Παρόμοια Θέματα
-
Συνδιάσκεψη τριών (3) ατόμων μέσω Voipdiscount/Sipdiscount κλπ.
Από minovg στο φόρουμ Skype, Betamax, Sip ProvidersΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 03-05-07, 03:53 -
Ένα πείραμα για καλύτερη επικοινωνία με Voipbuster/SIPDiscount κτλ
Από cosmos στο φόρουμ Skype, Betamax, Sip ProvidersΜηνύματα: 51Τελευταίο Μήνυμα: 21-07-06, 07:38 -
Help wanted: Έχετε ΑΤΑ με G.729; Αν ναι, παίζει με Voipbuster/SIPDiscount κτλ;
Από cosmos στο φόρουμ Voice over IP (VoIP) Sip/Iax HardwareΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 11-07-06, 17:12 -
Ποιότητα SipDiscount / VoipBuster
Από BoGe στο φόρουμ Skype, Betamax, Sip ProvidersΜηνύματα: 22Τελευταίο Μήνυμα: 24-02-06, 16:49
Bookmarks