Σύμφωνα με ανακοίνωση της Cosmote, από την 1η Δεκεμβρίου 2009 ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης αυξάνεται στα 45 δευτερόλεπτα (από 30 δευτερόλεπτα). Η αλλαγή αφορά τα οικιακά και επαγγελματικά προγράμματα συμβολαίου.
Παράλληλα, η χρέωση αποστολής των γραπτών μηνυμάτων (SMS) αυξάνεται στα €0,12 (από €0,1071) για όλα τα προγράμματα εκτός των Multi & My Way. Η χρέωση αποστολής MMS μειώνεται στα €0,39 (από €0,4403).
Τέλος, οι χρεώσεις για κλήσεις φωνής στα οικιακά και επαγγελματικά προγράμματα συμβολαίου αυξάνονται σύμφωνα με τους παρακάτω πίνακες.
Πίνακας 1: Οικονομικά προγράμματα Cosmote
Πίνακας 2: Μη εμπορικά διαθέσιμα οικονομικά προγράμματα Cosmote
Πίνακας 3: Οικονομικά προγράμματα Cosmote Βασικό & Cosmote Βασικό 1-Προνομιακό
Πίνακας 4: Οικονομικά επαγγελματικά προγράμματα Cosmote
Πηγή: Ανακοίνωση Cosmote
Εμφάνιση 1-15 από 104
-
03-11-09, 15:22 Cosmote: Αύξηση του ελάχιστου χρόνου χρέωσης και της τιμής των κλήσεων & SMS #1
-
03-11-09, 15:26 Απάντηση: Cosmote: Αύξηση του ελάχιστου χρόνου χρέωσης και της τιμής των κλήσεων & SMS #2
Ouch...
-
03-11-09, 15:29 Απάντηση: Cosmote: Αύξηση του ελάχιστου χρόνου χρέωσης και της τιμής των κλήσεων & SMS #3
Σχετικά θέματα στο adslgr.com:
1) Vodafone: Αύξηση του ελάχιστου χρόνου χρέωσης και της τιμής των κλήσεων & SMS
2) Wind: Αύξηση του ελάχιστου χρόνου χρέωσης
3) Wind: Αύξηση χρεώσεων κλήσεων & SMS
-
03-11-09, 15:30 Απάντηση: Cosmote: Αύξηση του ελάχιστου χρόνου χρέωσης και της τιμής των κλήσεων & SMS #4
-
03-11-09, 15:31 Απάντηση: Cosmote: Αύξηση του ελάχιστου χρόνου χρέωσης και της τιμής των κλήσεων & SMS #5
Αναμενομενο !
-
03-11-09, 15:35 Απάντηση: Cosmote: Αύξηση του ελάχιστου χρόνου χρέωσης και της τιμής των κλήσεων & SMS #6
Καρτέλ ...
Όσο οι καταναλωτές δεν αντιδρούν, και οι αρχές προστασίας θα είναι ανύπαρκτες, αυτά θα γίνονται :-(---
mp
-
03-11-09, 15:35 Απάντηση: Cosmote: Αύξηση του ελάχιστου χρόνου χρέωσης και της τιμής των κλήσεων & SMS #7
όχι μωρέ δεν υπάρχει trust, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί λειτουργούν, ο ανταγωνισμός στο ELLADA είναι υγιής και είμαστε όλοι ροζ χαριτωμένοι ελέφαντες.
See first, think later, then test. But always see first. Otherwise you will only see what you were expecting. Most scientists forget that. - Douglas Adams
There's no right, there's no wrong, there's only popular opinion. - Jeffrey Goines (12 Monkeys)
-
03-11-09, 15:37 Απάντηση: Cosmote: Αύξηση του ελάχιστου χρόνου χρέωσης και της τιμής των κλήσεων & SMS #8
Tα καρτοκινητά επιστρέφουν...
Πού θα πάει, πού θα πάει τούτη η ρόδα που κολλάει
κι όλο στην αρχή γυρνάει
πού θα πάει θα ξεκολλήσει
κι ο κόσμος σα σαράβαλο γι'αλλού θα ροβολήσει
-
03-11-09, 15:49 Απάντηση: Cosmote: Αύξηση του ελάχιστου χρόνου χρέωσης και της τιμής των κλήσεων & SMS #9
Καρτέλ, καρτέλ, καρτέλ.............
-
03-11-09, 15:51 Απάντηση: Cosmote: Αύξηση του ελάχιστου χρόνου χρέωσης και της τιμής των κλήσεων & SMS #10
- Περιοχή
- Περιστέρι Αττικής
- Downloads
- 0
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 12
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 500M/250M
- ISP
- Cosmote
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
- Router
- Speedport Plus 2
- Path Level
- Interleaved
Άντε και στην επόμενη εναρμονισμένη κίνησή σας να το κάνετε 1 λεπτό...
Jazz is the teacher, Funk is the preacher !
-
03-11-09, 15:52 Απάντηση: Cosmote: Αύξηση του ελάχιστου χρόνου χρέωσης και της τιμής των κλήσεων & SMS #11
@chemboy
πιπέρι πιπέρι πιπέρι, θα σου βάλω στο στόμα, τι είναι αυτά που λες!!!!!See first, think later, then test. But always see first. Otherwise you will only see what you were expecting. Most scientists forget that. - Douglas Adams
There's no right, there's no wrong, there's only popular opinion. - Jeffrey Goines (12 Monkeys)
-
03-11-09, 15:53 Απάντηση: Cosmote: Αύξηση του ελάχιστου χρόνου χρέωσης και της τιμής των κλήσεων & SMS #12
-
03-11-09, 15:54 Απάντηση: Cosmote: Αύξηση του ελάχιστου χρόνου χρέωσης και της τιμής των κλήσεων & SMS #13
ΕΕΤΤ, ΕΕΤΤ, πού είσαι? Γενική Γραμματεία Εμπορίου? Επιτροπή Ανταγωνισμού? Someone?
-
03-11-09, 15:54 Απάντηση: Cosmote: Αύξηση του ελάχιστου χρόνου χρέωσης και της τιμής των κλήσεων & SMS #14
Είστε απαράδεκτοι,βλέπετε το ποτήρι πάντα μισοάδειο.
Σκεφθείτε θετικά,τα MMS έγιναν πιο φθηνά κατά 11,42%.
Έτσι λοιπόν εγώ από αυτό θα γλυτώνω κάθε μήνα 11,42%*0ε= 0 ευρώ...
Το μόνο που μου λείπει λοιπόν είναι να σκεφθώ <<αρκετά>> άλλα κατάλληλα μηδενικά κέρδη ώστε η απροσδιοριστία οο*0 να μου βγάλει κάποιο κέρδος που όχι μόνο να εξισορροπήσει αλλά και να ξεπεράσει την αύξηση του κόστους.
Οπότε,το μόνο που μένει είναι να χρησιμοποιήσω καταλλήλως την θετική μου σκέψη,την φαντασία,τις γνώσεις μου,τις σπουδές μου βρε αδερφέ και θα βγώ κερδισμένος!!!!!
Ευχαριστώ Cosmote!!!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thanatos : 03-11-09 στις 16:02.
-
03-11-09, 15:54 Απάντηση: Cosmote: Αύξηση του ελάχιστου χρόνου χρέωσης και της τιμής των κλήσεων & SMS #15
Τελικα υπαρχει ανταγωνισμος.
Που εισαι υπουργε μου να μου πεις τι δεν παει καλα εδω.ΓΑΠ "το ΔΝΤ καταδικάζει μια χώρα στην …υπανάπτυξη"
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ "Δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε στο ΔΝΤ"
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (29/8/2008) «Με την περαίωση υπάρχει ένα νέο χαράτσι...»
Παρόμοια Θέματα
-
Wind: Αύξηση του ελάχιστου χρόνου χρέωσης - Nέα εταιρικά προγράμματα BBest Flexy
Από bored01 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 126Τελευταίο Μήνυμα: 03-11-09, 23:27 -
Vodafone: Αύξηση του ελάχιστου χρόνου χρέωσης και της τιμής των κλήσεων & SMS
Από ariadgr στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 138Τελευταίο Μήνυμα: 21-10-09, 19:03 -
Ευρωκοινοβούλιο: Υπερ της μείωσης του κόστους της περιαγωγής των SMS και των δεδομένων
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 18-03-09, 16:58 -
Ερευνα της ΕΕ δείχνει σημαντική αύξηση στη χρήση του Wi-Fi και των κλήσεων μέσω Διαδικτύου
Από aesir στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 05-05-07, 18:25
Bookmarks