Καλησπέρα , είμαι σχετικά καινουργιος χρήστης HOL μετά από πολλά χρόνια σε ΟΤΕ. Γενικά αν και ο συγχρονισμός μου ειναι αρκετά καλά στα 13Mbps έχω παρατηρήσει ότι από torrents και μάλιστα από ελληνικούς trackers δεν πάει ποτέ πάνω από 600 ΚB/s !!!
Υπάρχει κάποια πολιτική traffic shaping στην HOL σχετικά με τα torrents ??
Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι αντίστοιχο ??
Χρησιμοποιώ τους πιο γνωστούς ελληνικούς trackers όπου με ΟΤΕ δεν αντιμετώπιζα πρόβλημα ....
Εμφάνιση 1-15 από 664
-
17-11-09, 20:25 Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #1
-
18-11-09, 06:51 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #2
Δηλαδή εκτός των torrents κατεβάζεις με περισσότερα?
-
18-11-09, 12:07 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #3
Εγώ λέω ότι δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Κατεβάζω κανονικά με 1320-1400 μέσω torrent client τα αρχεία που παίρνω από το Πανεπιστήμιο που συνεργάζομαι (Αγγλία), ενώ έχω κλειδώσει στα 13850. Μόνο από Ελλάδα όταν κατεβάζω (πχ ntua) δεν πιάνω καλές ταχύτητες. Πχ, κατέβασα τον ΜΟΝΟΜΑΧΟ (linux) από το Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Δεν πέρασα τα 600-700.
Τώρα για "άλλα" downloads δεν ξέρω, καθώς δεν κατεβάζω.
Μήπως το ratio σου στους ελληνικούς trackers δεν σου επιτρέπει να κατεβάζεις με full;
-
18-11-09, 20:28 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #4
Όχι δεν τίθεται θέμα ratio είναι πολύ ψηλά ....
Μήπως είναι πρόβλημα του dslam που είμαι ??
Μαρούσι είμαι , κανένας άλλος με αντίστοιχο πρόβλημα ??
........Auto merged post: bill1983 πρόσθεσε 67 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Βασικά να ήταν μόνο τα torrent που δεν πάνε καλά ....
πριν λίγο προσπάθησα να κατεβάσω ένα συνημένο pps από gmail και
κατέβαζε με 25 KB/s
δεν με βλέπω να κάθομαι πολύ εδώ ....Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bill1983 : 18-11-09 στις 20:28. Αιτία: auto merged post
-
19-11-09, 00:03 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #5
- Περιοχή
- Πολύδροσο Λακουβοχωρίου
- Downloads
- 11
- Uploads
- 2
- Άρθρα
- 1
- Ταχύτητα
- 102400/10240
- ISP
- COSMOTE
- Router
- ZTE Speedport Entry 2i
- SNR / Attn
- 14.6(dB) / 6.2(dB)
Όχι δεν υπάρχει κανένα traffic shaping. Αυτό που υπάρχει μεγάλο μπούκωμα της hol τελευταία, κάτι που ελπίζουμε να ξεπεραστεί άμεσα...
Crisis is the time when the old is dead, but the new cannot be born... Antonio Gramsci
-
19-11-09, 00:41 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #6
Επίσης σε περίπτωση που χρησιμοποιείς Netfaster I είχα παρατηρήσει οτι με τα torrents και λόγω ελλειπούς μνήμης "κρέμαγε" στα 600-700ΚΒ/s(ενώ η γραμμή σήκωνε μέχρι και 1,2ΜB/s) .
Ακόμα και στο webinterface οταν προσπαθούσα να κάνω login έπαιρνε 5-10 λεπτά ενώ ταυχτόχρονα κατέβαζα torrents(ανοίγουν τρελά connections)...
Με Speedtouch 585 το ίδιο torrent πέταγε.
Δοκίμασε με αξιοπρεπές modem/router και 99% θα λύσεις το πρόβλημα σου ..I cant walk and chew gum at the same time but i can change hats..
-
20-11-09, 00:41 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #7
Ναι όντως το netfaster έχω , θα δοκιμάσω και με κάποιο άλλο να δω εάν υπάρχουν διαφορές.
-
20-11-09, 01:30 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #8
Δεν υπάρχει μπούκωμα
, επειδή οι περισσότεροι Έλληνες τορεντάκιδες έχουν forthnet για αυτό σέρνεσαι και εσύ, η δρομολόγηση πάει μέσω honolulu .
-
20-11-09, 03:51 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #9
-
19-12-10, 19:52 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #10
Παιδια γεια σας.
Εχει παρατηρησει κανεις χαμηλες ταχυτητες σε τορεντς; Κατεβαζ με rapidshare περιπου 1200 ΚΒ/sec και σε τορεντς απο private tracker με πολλους seeders καθως επισης και με διαφορες διανομες linux με τις οποιες παντα επιανα την μεγιστη ταχυτητα τωρα βλεπω μονο 200 ΚΒ/sec περιπου.Δοκιμασα με 3 ρουτερ και παλι το ιδιο.
Εχει κανεις παρομοιο προβλημα;
-
19-12-10, 20:33 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #11
Το ίδιο παρατηρώ και εγώ σήμερα. Χθες το βράδυ μέχρι τις 24:00 κατεβαζα full (750 KB/s), σήμερα το ίδιο torrent και αλλα που δοκίμασα πανω απο 200 δεν πιάνω.
Ενω στο οταν κατεβάζω απο τον ftp της Otenet (ftp://speedtest:speedtest@ftp.otenet.gr/) πιανω full.
Θέλω να πιστεύω ότι είναι προσωρινό.
-
19-12-10, 22:24 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #12
Και εγω HOL μετά απο χρονια ΟΤΕ, Μαρουσι,και συνονόματος :P Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε χειρότερη μορφή...τα τορεντ μου δεν πάνε πάνω απο 200 down...τι γίνεται; πορτες ανοικτές...
-
20-12-10, 16:21 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #13
Κατεβασα πριν 3 ωρες περιπου ενα τορεντ απο private tracker με πολλους seeders και επιασα ταχυτητα γυρω στα 1500 ΚΒ/sec.
Παω τωρα να κατεβασω το ιδιο ακριβως και κατεβαινει με maximum ταχυτητα γυρω στα 350 KB/sec.
Και ολα αυτα ενω απο rapidshare κατεβαζω με 1800 ΚΒ/sec.Αρα κατι πειραζουν νομιζω και μειωνεται η ταχυτητα στα τορεντς
-
20-12-10, 18:29 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #14
Εχω τρελαθει τις τελευταιες μερες που παρατηρω αυτην την πτωση να ψαχνω τι επαθαν τα τορρεντς και δεν παω πανω απο τα 200kbps κατεβασμα (ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ....) ρυθμισεις στο υτορρεντ, restart στο ρουτερ ΑΛΛΑ τιποτα, οχι μονο απο ελλαδα αλλα και εξωτερικο.
Λοιπον τις ωρες αιχμης μεσημερι απογευμα βραδακι κυριολεκτικα ΣΕΡΝΕΤΑΙ.Καποια στιγμη το βραδυ δειχνει να ξεμπουκωνει και να πιανει 500 με 600 kbps MAX, μεσανυχτα και μετα επανερχεται στα κανονικα του 1,2mbps.
Μου θυμιζει την περιπτωση πριν λιγο καιρο που δεν μπορουσαμε να ανοιξουμε σελιδες να δουμε βιντεο στο youtube κλπ που και τοτε ΣΕΡΝΟΤΑΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....
Εξοπλισμος NETFASTER IAD, 1,2 mbps παντα για τορρεντς
Εχω σκοπο να δοκιμασω το NET FASTER IAD 2 και το SPEEDTOUCH 585 v7 και βλεπουμε, αν και δεν νομιζω να παιζει ρολο ο εξοπλισμος....
........Auto merged post: christo πρόσθεσε 3 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Αυτο παρατηρω και γω οτι κατι πειραζουν-πειραξαν (ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ) μεχρι πριν λιγες μερες πριν που ολα ηταν καλα επιανα 1,2mbps απο τορρεντ τωρα τισ ωρες αιχμης το πολυ 200kbps
Ανοιγμα Σελιδες,youtube ολα ΟΚ μια χαραΤελευταία επεξεργασία από το μέλος christo : 20-12-10 στις 18:29. Αιτία: auto merged post
-
20-12-10, 19:03 Απάντηση: Υπάρχει traffic shaping στα torrents ?? #15
Ακριβως ετσι φιλε christo.
Ολα καλα και μονο με τα τορεντ προβλημα.Εχω δοκιμασει με 3 ρουτερ και παλι τα ιδια.Μαζι με τις περικοπες στους μισθους εχουμε και περικοπες στις ταχυτητες
Παρόμοια Θέματα
-
Νατα μας!! Traffic Shaping στα κρυφα?
Από CamClone στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 06-10-09, 01:29 -
Torrents + Traffic Shaping ναι η όχι
Από tolisp στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 24-02-08, 16:08 -
Traffic shaping σε torrents;
Από kostasblack στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 26-01-08, 00:25 -
Υπάρχει ενδεχόμενο traffic shaping?
Από haris_led στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 13-05-07, 20:22 -
Traffic shaping με περιορισμο στα torrents?
Από Babylon5gr στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 29-04-06, 22:49
Bookmarks