Νέα πολιτική τις εταιρίαςμαλον μιας και εδώ και μερικές μέρες πράττει το έξης. Για μικροποσά οφειλών παίρνουν τηλέφωνο μάλλον κάποια εταιρία που την έχει βάλει η forthnet και τους έχουν δώσει τα στοιχεια μας από το λογιστήριο. Για πιο μεγάλα ποσα σου έρχεται στο σπίτι σου ένα ωραίο εξώδικο από κάποιο δικαστικό γραφείο. Από φίλη στην forthnet μαθαίνω ότι έχει γίνει ένας πανικός της last μέρες γιατί αρκετές στάλθηκαν λανθασμένα. Οποτε εύχομαι όλοι να έχετε κράτησει την απόδειξη σας.
Οποιανού του στάλθηκε και έχει ο ίδιος την όμορφη εμπειρία του εξωδικουγια 100-200 euro ας μας πει περισσότερα
![]()
Εμφάνιση 1-15 από 131
-
05-04-06, 19:15 Έρχονται εξώδικα από forthnet. #1
-
05-04-06, 19:36 #2
όσο κι αν είναι το ποσό δεν παύει να είναι οφειλή...για την εταιρεία....
πάντα σε περίμενα και σ΄ονειρευόμουνα...και για σένα αγάπη μου...προετοιμαζόμουνα...
-
05-04-06, 19:52 #3
-
05-04-06, 20:15 #4
Εξώδικα σε οφειλέτες τους ξέρουν να στέλνουν. Κανά εξώδικο στον ΟΤΕ να κάνει καμιά ενεργοποίηση στην ώρα του δεν ξέρουν να κάνουν...
My Japanese name is Kajitani, Hanshiro Kajitani.
All science is either physics or stamp collecting.
-- E. Rutherford
-
05-04-06, 20:25 #5
ΔΕν με νοιάζει τι κάνει ο οτε. Άμα δεν μπορούν να σηκώσουν τις αιτήσεις των πελάτων να μην τις πέρνουν. Αλλά έτσι είναι. Πέρνουνε πρώτα τα λεφτά του κοσμάκη και μετά άστον να χτυπιέται. Μιά φίλη μου έχει κάνει αίιτηση εδώ και 1,5 μήνα και τίποτα ακόμα επειδή "φταέι ο οτέ". Εμείς φταίμε παιδιά που τα ανεχόμαστε όλα σ' αυτή τη χώρα. Κλασικά πληρώνουμε τα πιο ακριβά και έχουμε το χειρότερο service της ΕΥΡΩΠΗΣ.
-
05-04-06, 20:28 #6
Κι εγώ έλαβα λανθασμένα "εξώδικο", γλίτωσα το εγκεφαλικό (όχι τόσο για το ποσό αλλά για το γαμώτο γιατί είμαι προσεκτικτός και τυπικός στις πληρωμές μου και δεν είμαι συνηθισμένος σε εξώδικα).
Ενώ τακτοποιήθηκε το θέμα μου, σκέφτομαι και για καταγγελία έτσι για την αγωνία που πέρασα και για να μάθουν να είναι πιο προσεκτικοί σε αυτές τις ενέργειες, γιατί δε χρωστάμε τίποτα να έχουμε πληρώσει, να μας στέλνουν "εξώδικα" και να τρώμε και σχεδόν 2 μέρες σε άγχος-τηλέφωνα-τράπεζες (για να βρω καταθετήριο) προκειμένου να διευθετηθεί το δικό τους λάθος.
Ευτυχώς δηλαδή που είχα τα στοιχεία της κατάθεσης μου... Αυτό μου διέλυσε εντελώς την εικόνα που είχα για τη forthnet ως "πελατοκεντρική" εταιρία.
Και μια συμβουλή προς όλους τους φίλους εδώ: Μην πετάτε τα καταθετήρια και τις αποδείξεις πληρωμής, φυλάξτε τα για τουλάχιστον 2 έτη (εμένα μου ήρθε μετά από 8 μήνες να φανταστείτε, να πληρώσω).Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Xguru : 05-04-06 στις 20:41.
-
05-04-06, 20:30 #7
Αρχικό μήνυμα από Faust
Αρχικό μήνυμα από Xguru
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος euri : 06-04-06 στις 14:13. Αιτία: Συγχώνευση Μηνυμάτων
-
05-04-06, 20:35 #8
Αρχικό μήνυμα από Tem
Πλέον φτιάχνω ένα φάκελο για κάθε τέτοιου είδους υπηρεσία που αγοράζω και θα βάζω τα πάντα σχετικά εκεί.
-
05-04-06, 20:39 #9
Αρχικό μήνυμα από Xguru
Αν έχεις τον χρόνο θα έλεγα κάντους και εσύ ενα εξώδικο
Αρχικό μήνυμα από Tem
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος euri : 06-04-06 στις 14:15. Αιτία: Συγχώνευση Μηνυμάτων
-
05-04-06, 20:41 #10
Και ένα φίλο μου τον πήραν τηλ να του πούνε οτί "χρωστάει". Πάλι καλά που το παιδί (όπως και εγώ) πληρώνουμε μόνο με visa οπότε μπορούμε έυκολα να βρούμε το δίκιο μας.
Enjoy the silence...
-
05-04-06, 20:45 #11
Πριν απο δυο περιπου μηνες, μου τηλεφωνησε και εμενα μια --ευγενικη ειναι η αληθεια-- κυρια, απο άλλη εταιρεια εκ μερους της ForthNet, και με ενημερωσε οτι ειχα οφειλη συνδρομης που ειχα αγορασει τον Αυγουστο 05. Ευτυχως ειχα τα χαρτια της καρτας που εγινε ηχρεωση, γιατι αυτοι στο δικο τους λογιστηριο δεν ειχαν καμμια καταχωριση εισπραξης.
Και ερωτω κυριε Προεδρε: αν δεν ειχα τα χαρτια μου, τι θα εκανα; Θα ξαναπληρωνα, θα ετρεχα κανενα διημερο για να βρω λυση; Τι; Μου ειπαν το εξης φοβερο: το οτι μου εστειλαν αποδειξη παροχης υπηρεσιων --αυτη που στελνουν ταχυδρομικα-- δε σημαινει οτι αναγνωριζουν και την εισπραξη!!! Την στελνουν ετσι, για πλακα!
Αφιερωμενο:
"Μαζι μου ασχολεισαι,.........................." [συμπληρωστε μονοι σας]
-
05-04-06, 21:02 #12
Αρχικό μήνυμα από dracula
Την επόμενη φορά που θα πληρώσω οποιόδηποτε ISP θα πάω στο ταμείο τους και θα ζητήσω εξοφλητική απόδειξη.
Μια απορία, κανονικά δε έπρεπε να μας στέλνουν εξοφλητική απόδειξη για το ποσό που πληρώσαμε;
-
05-04-06, 21:11 #13
Αρχικό μήνυμα από sdikr
-
05-04-06, 22:10 #14
Ρε παιδιά όλα αυτά μου φαίνονται πολύ περίεργα! Οχι οτι δεν σας πιστευω! Κάθε άλλο...
Απλά από την εμπειρία μου στο τμήμα τηλεμάρκετινγκ του ΟΤΕ το μόνο που μπορώ να πω ειναι οτι η μεγαλη διαφορα των αλλων εταιρειων σε σχέση με τον ΟΤΕ ήταν η υπερβολικη ανοχή τους σε καθυστερήσεις πληρωμών! Ρε πως αλλάζουν τα πράγματα...!Μια αγάπη έχω στην καρδιά...
-
05-04-06, 23:16 #15
και εγω που ελεγα πως με τους υπολογιστες και το ιντερνετ θα γλιτωνα τη χαρτουρα!!!
παντως θα πω και εγω
ΝΑ ΦΥΛΑΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ
η οτιδηποτε σχετικο γιατι ειναι μεγαλο μπαχαλο εκει στη καλλιθεα τελικα!!
προφανως η φορθνετ πουλησε τα χρεη της σε καποια εισπρακτικη εταιρια, με αλλα λογια ειναι τοσο μπαχαλο που προτιμησε να χασει καποια λεφτα απο το σιγυρισει το μαγαζι της μονη της!
Παρόμοια Θέματα
-
Αλλαγη απο Forthnet 2play σε Forthnet economy??
Από mints στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 31Τελευταίο Μήνυμα: 29-03-11, 17:58 -
Τι γινεται με τα εξωδικα της teledome ?
Από panos37 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 26-07-08, 14:41 -
Απο ΟΤΕ/Tellas σε FORTHNET/FORTHNET σε 1 ώρα χωρις ADSL!Λένε αλήθεια?
Από antonis70 στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 16-10-07, 19:51 -
Αν αναρωτιεστε γιατι δεν ερχονται email απο χτες
Από Desperado στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 26-01-04, 14:39
Bookmarks