Σελ. 1 από 9 1236 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 131
    Περιοχή
    HEATville
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Path Level
    Fastpath
    Νέα πολιτική τις εταιρίας μαλον μιας και εδώ και μερικές μέρες πράττει το έξης. Για μικροποσά οφειλών παίρνουν τηλέφωνο μάλλον κάποια εταιρία που την έχει βάλει η forthnet και τους έχουν δώσει τα στοιχεια μας από το λογιστήριο. Για πιο μεγάλα ποσα σου έρχεται στο σπίτι σου ένα ωραίο εξώδικο από κάποιο δικαστικό γραφείο. Από φίλη στην forthnet μαθαίνω ότι έχει γίνει ένας πανικός της last μέρες γιατί αρκετές στάλθηκαν λανθασμένα. Οποτε εύχομαι όλοι να έχετε κράτησει την απόδειξη σας.
    Οποιανού του στάλθηκε και έχει ο ίδιος την όμορφη εμπειρία του εξωδικου για 100-200 euro ας μας πει περισσότερα

Περιοχή
    στην πιο όμορφη αγκαλιά...
    Downloads
    15
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Vivodi Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Vivodi
    DSLAM
    Vivodi - ΠΕΙΡΑΙΑ
    Router
    SpeedTouch 585(i)
    όσο κι αν είναι το ποσό δεν παύει να είναι οφειλή...για την εταιρεία....
    πάντα σε περίμενα και σ΄ονειρευόμουνα...και για σένα αγάπη μου...προετοιμαζόμουνα...

Downloads
    19
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ
    Router
    FritzBox 7530
    Άντε μπας και στρώσει λίγο το λογιστήριο της εταιρείας γιατί είναι για τρελά καντήλια

Περιοχή
    Άνω Κυψέλη
    Downloads
    36
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    19Mbps/1024Kbps
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    CL-110 & WAG354G
    SNR / Attn
    5-7(dB) / 27(dB)
    Εξώδικα σε οφειλέτες τους ξέρουν να στέλνουν. Κανά εξώδικο στον ΟΤΕ να κάνει καμιά ενεργοποίηση στην ώρα του δεν ξέρουν να κάνουν...

My Japanese name is Kajitani,
    Hanshiro Kajitani.

All science is either physics or stamp collecting.
    -- E. Rutherford

Το avatar του μέλους Faust
    Faust Guest
    ΔΕν με νοιάζει τι κάνει ο οτε. Άμα δεν μπορούν να σηκώσουν τις αιτήσεις των πελάτων να μην τις πέρνουν. Αλλά έτσι είναι. Πέρνουνε πρώτα τα λεφτά του κοσμάκη και μετά άστον να χτυπιέται. Μιά φίλη μου έχει κάνει αίιτηση εδώ και 1,5 μήνα και τίποτα ακόμα επειδή "φταέι ο οτέ". Εμείς φταίμε παιδιά που τα ανεχόμαστε όλα σ' αυτή τη χώρα. Κλασικά πληρώνουμε τα πιο ακριβά και έχουμε το χειρότερο service της ΕΥΡΩΠΗΣ.

Περιοχή
    Σε ένα Βαλκανοχώρι 11εκατ. κατοίκων
    Downloads
    17
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    2Mbit
    ISP
    Conn-x OTE
    Κι εγώ έλαβα λανθασμένα "εξώδικο", γλίτωσα το εγκεφαλικό (όχι τόσο για το ποσό αλλά για το γαμώτο γιατί είμαι προσεκτικτός και τυπικός στις πληρωμές μου και δεν είμαι συνηθισμένος σε εξώδικα).

Ενώ τακτοποιήθηκε το θέμα μου, σκέφτομαι και για καταγγελία έτσι για την αγωνία που πέρασα και για να μάθουν να είναι πιο προσεκτικοί σε αυτές τις ενέργειες, γιατί δε χρωστάμε τίποτα να έχουμε πληρώσει, να μας στέλνουν "εξώδικα" και να τρώμε και σχεδόν 2 μέρες σε άγχος-τηλέφωνα-τράπεζες (για να βρω καταθετήριο) προκειμένου να διευθετηθεί το δικό τους λάθος.

Ευτυχώς δηλαδή που είχα τα στοιχεία της κατάθεσης μου... Αυτό μου διέλυσε εντελώς την εικόνα που είχα για τη forthnet ως "πελατοκεντρική" εταιρία.

Και μια συμβουλή προς όλους τους φίλους εδώ: Μην πετάτε τα καταθετήρια και τις αποδείξεις πληρωμής, φυλάξτε τα για τουλάχιστον 2 έτη (εμένα μου ήρθε μετά από 8 μήνες να φανταστείτε, να πληρώσω).
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Xguru : 05-04-06 στις 20:41.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    28
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300000/30000
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Speedport Plus 2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Faust
    ΔΕν με νοιάζει τι κάνει ο οτε. Άμα δεν μπορούν να σηκώσουν τις αιτήσεις των πελάτων να μην τις πέρνουν. Αλλά έτσι είναι. Πέρνουνε πρώτα τα λεφτά του κοσμάκη και μετά άστον να χτυπιέται. Μιά φίλη μου έχει κάνει αίιτηση εδώ και 1,5 μήνα και τίποτα ακόμα επειδή "φταέι ο οτέ". Εμείς φταίμε παιδιά που τα ανεχόμαστε όλα σ' αυτή τη χώρα. Κλασικά πληρώνουμε τα πιο ακριβά και έχουμε το χειρότερο service της ΕΥΡΩΠΗΣ.
    γι αυτό είναι ίσως καλύτερα να παίρνεις γραμμή στο όνομά σου από τον ΟΤΕ και να επιλέγεις μετά ISP. Είναι όμως και το κόστος που σε βάζει στη λογική των πακέτων.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Xguru
    Και μια συμβουλή προς όλους τους φίλους εδώ: Μην πετάτε τα καταθετήρια και της αποδείξεις πληρωμής, φυλάξτε τα για τουλάχιστον 2 έτη (εμένα μου ήρθε μετά από 8 μήνες να φανταστείτε, να πληρώσω.
    και έχω την κακή συνήθεια να μην κρατάω τίποτα.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος euri : 06-04-06 στις 14:13. Αιτία: Συγχώνευση Μηνυμάτων

Περιοχή
    Downloads
    17
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    2Mbit
    ISP
    Conn-x OTE
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Tem
    και έχω την κακή συνήθεια να μην κρατάω τίποτα.
    Κι εγώ έτσι έλεγα, αφού προπληρώνω και μου παρέχεται η υπηρεσία δε χρειάζεται μάλλον να κρατάω αποδείξεις (ευτυχώς όμως κράταγα παρά ταύτα), αλλά τελικά αν γίνει η στραβή θα λες τι βλακεία έκανα...

Πλέον φτιάχνω ένα φάκελο για κάθε τέτοιου είδους υπηρεσία που αγοράζω και θα βάζω τα πάντα σχετικά εκεί.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Xguru
    Κι εγώ έλαβα λανθασμένα "εξώδικο", γλίτωσα το εγκεφαλικό (όχι τόσο για το ποσό αλλά για το γαμώτο γιατί είμαι προσεκτικτός και τυπικός στις πληρωμές μου και δεν είμαι συνηθισμένος σε εξώδικα).

Ενώ τακτοποιήθηκε το θέμα μου, σκέφτομαι και για καταγγελία έτσι για την αγωνία που πέρασα και για να μάθουν να είναι πιο προσεκτικοί σε αυτές τις ενέργειες, γιατί δε χρωστάμε τίποτα να έχουμε πληρώσει, να μας στέλνουν "εξώδικα" και να τρώμε και σχεδόν 2 μέρες σε άγχος-τηλέφωνα-τράπεζες (για να βρω καταθετήριο) προκειμένου να διευθετηθεί το δικό τους λάθος.

Ευτυχώς δηλαδή που είχα τα στοιχεία της κατάθεσης μου... Αυτό μου διέλυσε εντελώς την εικόνα που είχα για τη forthnet ως "πελατοκεντρική" εταιρία.

Και μια συμβουλή προς όλους τους φίλους εδώ: Μην πετάτε τα καταθετήρια και της αποδείξεις πληρωμής, φυλάξτε τα για τουλάχιστον 2 έτη (εμένα μου ήρθε μετά από 8 μήνες να φανταστείτε, να πληρώσω.
    Κάτι που θα πρέπει να αρχήσουμε να κάνουμε σαν πολίτες πλέον, ώστε να καταλάβουν επιτέλους οτι καιρός να παρέχουν καλύτερη υπηρεσία και πιο σοβάρη,

Αν έχεις τον χρόνο θα έλεγα κάντους και εσύ ενα εξώδικο

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Tem
    γι αυτό είναι ίσως καλύτερα να παίρνεις γραμμή στο όνομά σου από τον ΟΤΕ και να επιλέγεις μετά ISP. Είναι όμως και το κόστος που σε βάζει στη λογική των πακέτων.
    Ναι αλλά πάλι θα έπρεπε να πληρώσεις συνδρομή στην forthnet με αποτέλεσμα να έπαιρνες το εξώδικο
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος euri : 06-04-06 στις 14:15. Αιτία: Συγχώνευση Μηνυμάτων

Περιοχή
    Κερατσίνι
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    15500/1024
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ
    Router
    DGN2000 / TL-WA801ND
    SNR / Attn
    9.0(dB) / 8.5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Και ένα φίλο μου τον πήραν τηλ να του πούνε οτί "χρωστάει". Πάλι καλά που το παιδί (όπως και εγώ) πληρώνουμε μόνο με visa οπότε μπορούμε έυκολα να βρούμε το δίκιο μας.
    Enjoy the silence...

Περιοχή
    The Big Nowhere
    Downloads
    36
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    8192/1024
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΑΙΓΑΛΕΩ
    Router
    ZXHN H108L
    SNR / Attn
    8.3(dB) / 38.3(dB)
    Πριν απο δυο περιπου μηνες, μου τηλεφωνησε και εμενα μια --ευγενικη ειναι η αληθεια-- κυρια, απο άλλη εταιρεια εκ μερους της ForthNet, και με ενημερωσε οτι ειχα οφειλη συνδρομης που ειχα αγορασει τον Αυγουστο 05. Ευτυχως ειχα τα χαρτια της καρτας που εγινε ηχρεωση, γιατι αυτοι στο δικο τους λογιστηριο δεν ειχαν καμμια καταχωριση εισπραξης.
    Και ερωτω κυριε Προεδρε: αν δεν ειχα τα χαρτια μου, τι θα εκανα; Θα ξαναπληρωνα, θα ετρεχα κανενα διημερο για να βρω λυση; Τι; Μου ειπαν το εξης φοβερο: το οτι μου εστειλαν αποδειξη παροχης υπηρεσιων --αυτη που στελνουν ταχυδρομικα-- δε σημαινει οτι αναγνωριζουν και την εισπραξη!!! Την στελνουν ετσι, για πλακα!
    Αφιερωμενο:
    "Μαζι μου ασχολεισαι,.........................." [συμπληρωστε μονοι σας]

Περιοχή
    Downloads
    17
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    2Mbit
    ISP
    Conn-x OTE
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dracula
    Μου ειπαν το εξης φοβερο: το οτι μου εστειλαν αποδειξη παροχης υπηρεσιων --αυτη που στελνουν ταχυδρομικα-- δε σημαινει οτι αναγνωριζουν και την εισπραξη!!! Την στελνουν ετσι, για πλακα!
    Αφιερωμενο:
    "Μαζι μου ασχολεισαι,.........................." [συμπληρωστε μονοι σας]
    Όντως το έψαξα κι εγώ αυτό, η απόδειξη παροχής υπηρεσιών φαίνεται να μην αποτελεί απόδειξη πληρωμής, απλά σου λέει ότι η υπηρεσία που σου παρείχα αξίζει τόσο. Το μόνο αποδεικτικό είναι η απόδειξη της κατάθεσης ή τέλος πάντων το αποδεικτικό που έχεις εσύ από τον τρόπο πληρωμής σου.

Την επόμενη φορά που θα πληρώσω οποιόδηποτε ISP θα πάω στο ταμείο τους και θα ζητήσω εξοφλητική απόδειξη.

Μια απορία, κανονικά δε έπρεπε να μας στέλνουν εξοφλητική απόδειξη για το ποσό που πληρώσαμε;

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    28
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300000/30000
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Speedport Plus 2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr
    Ναι αλλά πάλι θα έπρεπε να πληρώσεις συνδρομή στην forthnet με αποτέλεσμα να έπερνες το εξώδικο
    έτσι ακριβώς είναι . Η απάντησή μου αφορούσε όμως το θέμα των καθυστερημένων ενεργοποιήσεων . Ισως κάπως off topic

Περιοχή
    Πάτρα-Αθήνα
    Downloads
    48
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    384/128
    ISP
    OTEnet
    Ρε παιδιά όλα αυτά μου φαίνονται πολύ περίεργα! Οχι οτι δεν σας πιστευω! Κάθε άλλο...
    Απλά από την εμπειρία μου στο τμήμα τηλεμάρκετινγκ του ΟΤΕ το μόνο που μπορώ να πω ειναι οτι η μεγαλη διαφορα των αλλων εταιρειων σε σχέση με τον ΟΤΕ ήταν η υπερβολικη ανοχή τους σε καθυστερήσεις πληρωμών! Ρε πως αλλάζουν τα πράγματα...!
    Μια αγάπη έχω στην καρδιά...

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    384/128
    ISP
    ForthNet
    Router
    linksys54g V2
    και εγω που ελεγα πως με τους υπολογιστες και το ιντερνετ θα γλιτωνα τη χαρτουρα!!!

παντως θα πω και εγω
    ΝΑ ΦΥΛΑΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ
    η οτιδηποτε σχετικο γιατι ειναι μεγαλο μπαχαλο εκει στη καλλιθεα τελικα!!

προφανως η φορθνετ πουλησε τα χρεη της σε καποια εισπρακτικη εταιρια, με αλλα λογια ειναι τοσο μπαχαλο που προτιμησε να χασει καποια λεφτα απο το σιγυρισει το μαγαζι της μονη της!

Σελ. 1 από 9 1236 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Αλλαγη απο Forthnet 2play σε Forthnet economy??
    Από mints στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-03-11, 17:58
  2. Τι γινεται με τα εξωδικα της teledome ?
    Από panos37 στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-07-08, 14:41
  3. Μηνύματα: 17
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-10-07, 19:51
  4. Μηνύματα: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-01-04, 14:39

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα