Καλησπέρα σας. Ψάχνω μια lightweight διανομή (χωρίς εγκατάσταση αλλά απλά μ' ένα boot απ' το LiveCD της) όπου θα την χρησιμοποιώ αποκλειστικά για ebanking (ο κύριος λόγος είναι η ασφάλεια).
Προϋποθέσεις:
- Υποστήριξη όλου του hardware ή μέρος αυτού
- Προεγκατεστημένος Firefox (ή οποιοσδήποτε browser που να μου επιτρέπει να κάνω την δουλειά μου)
Το Ubuntu το θεωρώ αρκετά "αργό" στο bootάρισμα για την δουλειά που το θέλω. Βρήκα το webconverger το οποίο περιέχει μόνο τον browser και τίποτα περισσότερο. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Είναι ασφαλές;
Τι άλλο μπορώ να δοκιμάσω;
Εμφάνιση 1-15 από 47
-
25-03-10, 15:24 Live διανομή για web banking και e-αγορές #1I'm lazy. But it's the lazy people who invented the wheel and the bicycle because they didn't like walking or carrying things.
-
25-03-10, 15:50 Απάντηση: Live διανομή για web banking και e-αγορές #2
ArchBang. Έχεις Openbox & Firefox σχεδόν vanilla.
-
25-03-10, 15:53 Απάντηση: Live διανομή για web banking και e-αγορές #3
493 ολόκληρα MB;
Ευχαριστώ πάντως
EDIT:
Το έκαψα το ISO σε CD και όταν κάνω boot παίρνω το εξής error:
Κώδικας:end_request: I/O error, dev fd0, sector 0 Buffer I/O errer on device fd0, logical block 0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mouse Potato : 25-03-10 στις 16:33.
I'm lazy. But it's the lazy people who invented the wheel and the bicycle because they didn't like walking or carrying things.
-
25-03-10, 17:26 Απάντηση: Live διανομή για web banking και e-αγορές #4
Κλείσε τη δισκέτα. Disable παντού. Εκεί (τουλάχιστον) φαίνεται το πρόβλημα.
-
25-03-10, 17:41 Απάντηση: Live διανομή για web banking και e-αγορές #5
Δεν έχω floppy και στο boot sequence έχω μόνο το CD
I'm lazy. But it's the lazy people who invented the wheel and the bicycle because they didn't like walking or carrying things.
-
25-03-10, 17:48 Απάντηση: Live διανομή για web banking και e-αγορές #6
Βαλ'το τότε, ενεργοποίησε το κιόλας.
Κάπου βλέπω πως έτσι δουλεύει.
-
25-03-10, 20:01 Απάντηση: Live διανομή για web banking και e-αγορές #7
-
25-03-10, 21:36 Απάντηση: Live διανομή για web banking και e-αγορές #8
Slitaz (cooking version ~30MB) ή Puppy Linux (~100MB) με unetbootin για να μπουτάρεις από USB stick, και είσαι άρχοντας!
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Παναγιώτης Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Michael Jordan
-
25-03-10, 22:33 Απάντηση: Live διανομή για web banking και e-αγορές #9
Σωστός. Αυτό ήταν το πρόβλημα. Ευχαριστώ
Ποια απ' τις δυο προτείνεις; Το μόνο πρόβλημα που προέκυψε με το Archbang ήταν το localization. Θέλω ν' αλλάζω το localization (σε ελληνικά και τούμπαλιν) μέσα από ένα GUI, απλά-γρήγορα-αναίμακτα.
Ευχαριστώ.I'm lazy. But it's the lazy people who invented the wheel and the bicycle because they didn't like walking or carrying things.
-
25-03-10, 23:40 Απάντηση: Live διανομή για web banking και e-αγορές #10
Και τα δύο είναι πολύ καλά. Τώρα για το localization: To Slitaz νομίζω δεν έχει greek localization. Για το puppy θα κοιτάξεις το puppel:
http://hamster-linux.blogspot.com/
http://thehamsters.yolasite.com/Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Παναγιώτης Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Michael Jordan
-
26-03-10, 00:13 Απάντηση: Live διανομή για web banking και e-αγορές #11
-
26-03-10, 00:23 Απάντηση: Live διανομή για web banking και e-αγορές #12
Ε, τώρα μας προσβάλλεις!
Για Linux μιλάμε!!!
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Παναγιώτης Γιαννάκης
-
26-03-10, 00:33 Απάντηση: Live διανομή για web banking και e-αγορές #13
αν το βάλεις πάντως σε usb, δεν βλέπω τον λόγο να μην το βάλεις στον σκληρό σου.
-
26-03-10, 00:37 Απάντηση: Live διανομή για web banking και e-αγορές #14
-
26-03-10, 00:42 Απάντηση: Live διανομή για web banking και e-αγορές #15
Παρόμοια Θέματα
-
Τζόγος με το web banking και on-line αγορές
Από gdp77 στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 23-02-09, 11:02 -
Διανομή Linux για Web Server
Από k_77 στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 22Τελευταίο Μήνυμα: 07-04-08, 03:04 -
πιστωτική καρτα για αγορες στο web
Από selinunte στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 168Τελευταίο Μήνυμα: 06-03-08, 19:50 -
Προσπάθεια απάτης και για το Web Banking της Bank Of America
Από rozak στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 20-11-05, 19:01
Bookmarks