Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης. Η απολύτως δωρεάν εγγραφή σας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες όπως και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες.
Ποιος ξέρει ένα trip-hop κομμάτι που παίζει συχνά σε Rock FM και όχι μόνο τα τελευταία 2(?) χρόνια και μια γυναικεία φωνή λέει με παράπονο στα ρεφραίν "try try try" ή "cry cry cry" (μάλλον το πρώτο).
Ο ευρών αμοιφθήσεται (με την αιώνια ευγνωμοσύνη μου ).
Αρχικό μήνυμα από EvilHawk
Χμμμμ το τραγούδι μου θυμίζει το γνωστό φολκ Cry,Cry,Cry του Johny Cash αλλά δεν εχω ακούσει trip-hop διασκευή, ειδικά στον Rock Fm που ακούω συνέχεια ...
Αντε να σας βαλω και εγω ενα να μου βρειτε. Που λετε, μικρος εβλεπα ενα βιντεοκλιπ σε ενα καναλι, και μου εχει κολλησει να το βρω να το ξαναδω.
Θα σας περιγραψω το στυλ του βιντεοκλιπ. Οποιος το βρει, δεν παιρνει τιποτα
Λοιπον. Το βιντεο, δειχνει τον τραγουδιστη μεσα σε ενα κελι φυλακης να τραγουδαει. Το κομματι μοιαζει με hip hop δεν ειμαι και σιγουρος, ειναι περιπου αρχες 90 (ισως και τελη 80) και περναει και autocue με τα λογια απο κατω.
Τα λογια στο ρεφραιν, τα τραγουδαει πολυ γρηγορα και ειναι περιεργα τα lyrics. Και πρεπει να ειναι και ασπρομαυρο το βιντεο.
Αυτα για τωρα. Πειτε πιθανα τραγουδια και θα σας δωσω κι αλλες πληροφοριες αν χρειαστει
O τραγουδιστης λευκος;;; Αν ναι, τοτε παιζει να ειναι το Informer απο τον Snow
Δικηγοροι, ζωγραφοι, δημοσιογραφοι, πολιτικοι. Οι μονοι ανθρωποι στον κοσμο που μπορουν να κανουν το μαυρο.....ασπρο
"...so close your eyes and just believe in everything you're told
'cause in this land of great confusion it's easy to give up control
Strange world people talk and tell only lies
Strange world people kill an eye for an eye"
Evil thanks, αλλά είναι γυναίκα αυτή που κλαίει και οδύρεται, το είχα ακούσει μια φορά στην εκπομπή της Απέργη και δεν είχα προλάβει να ακούσω τίτλο.
Να βάλω άλλο ένα γρίφο?
Ψάχνω κι ένα ηλεκτρονικο-chilloutό-trip-hop κομμάτι, ορχηστρικό, με μία πολύ πολύ πιασάρικη μελωδία που παίζεται από strings ακούγονται και πλήκτρα μέσα με ένα "παχύ" ήχο, θα το περιέγραφα (αν ήμουν Άγγλος ) σαν cinematic, cinematic background, cinematic electronica, relaxing, atmospheric...
(Η περίγραφη μέ έστελνε στους - πολύ καλούς - Cinematic Orchestra αλλά έψαξα στα άλμπουμ τους και δεν το βρήκα).
Θα το βρω που θα πάει, εμπρός εμπρός λοιπόν καλό μου last.fm και καλό μου Pandora!
Στο video clip χορεύουν απο την αρχή μέχρι το τέλος.
Στο σπίτι στη δουλειά την ώρα που τρώνε etc.
H τραγουδίστρια επαναλαμβάνει συνέχεια "Why love"
και το είχα δει στο ΜAD πριν λίγους μήνες.
Any help?
Προχτές στην εκπομπή του Παπαδόπουλου στην ΝΕΤ, είχε τον Ρασούλη. Δεν την είδα όλη, θυμάμαι όμως στο τέλος της ένα καταπληκτικό τραγούδι που είπε ο ίδιος και το οποίο ψάχνω, μελοδικό πολυ. Μήπως το ξέρει κανένας?
Στο video clip χορεύουν απο την αρχή μέχρι το τέλος.
Στο σπίτι στη δουλειά την ώρα που τρώνε etc.
H τραγουδίστρια επαναλαμβάνει συνέχεια "Why love"
και το είχα δει στο ΜAD πριν λίγους μήνες.
Any help?
Ρε παιδία, ξέρει κανείς πως λέγετε το τραγούδι των τίτλων της εκπομπής "Κοίτα τι έκανες" (δεν ξέρω αν το έχει ακόμα ) πάντως είναι ιταλικό και το είδα και στη συλλογή του Compact Disc Club, Aldente