Σελ. 1 από 8 1236 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 111
    Περιοχή
    Χανιά Χαλέπα
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50mbit
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ
    Router
    Speedport Plus 2
    Με πήραν σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν από τη βιβόντι να πάω στον ΟΤΕ να βάλω τηλέφωνο πάλι (έχω full llu) διότι θα διακοπεί η υπηρεσία dslphone στα Χανιά μέχρι το τέλος Ιούλη.
    Ετοιμαστείτε και οι άλλοι επαρχιώτες κι όχι μόνο..
    Μπράβο βιβόντι.. κι εις ανώτερα!

Περιοχή
    Περιστέρι
    Downloads
    15
    Uploads
    5
    Άρθρα
    1
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    384/128
    ISP
    Vivodi
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    Zyxel 652-R
    SNR / Attn
    14(dB) / 34(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από leandros
    Με πήραν σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν από τη βιβόντι να πάω στον ΟΤΕ να βάλω τηλέφωνο πάλι (έχω full llu) διότι θα διακοπεί η υπηρεσία dslphone στα Χανιά μέχρι το τέλος Ιούλη.
    Ετοιμαστείτε και οι άλλοι επαρχιώτες κι όχι μόνο..
    Μπράβο βιβόντι.. κι εις ανώτερα!
    Σίγουρα δεν σου έκανε κάποιος πλάκα; Συνήθως αυτά ανακοινωνονται γραπτώς και οχι απο το τηλέφωνο.

Πάντως αν είναι αλήθεια είναι μεγάλη ξεφτίλα.

Περιοχή
    Area 52 (Δίπλα από την 51)
    Downloads
    19
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    14.286/1.020
    ISP
    Forthnet
    Router
    THOMSON TG585 v7
    SNR / Attn
    6.5(dB) / 22(dB)
    Μπρός προς τα πίσω στον δρόμο που δείχνει η βιβόδι...

αν ισχύει φυσικά αυτό, είναι απαράδεκτο... μετα θέλει και IPTV!

Περιοχή
    Λατρεμένη αττική πρωτεύουσα, επιτέλους
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    99999/9999
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - Ν. ΣΜΥΡΝΗ
    Router
    ΖΤΕ ΖΧΗΝ Η267Ν
    SNR / Attn
    16.5(dB) / 7.1(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Εάν είναι αλήθεια , είναι τεράστιο πισωγύρισμα.Εδώ λέμε να επεκταθεί σε ολόκληρη την Αττική και τη Θεσσαλονικη και τις πρωτεύουσες νομών της χώρας και η Βιβόντι αρχίζει να κόβει ??? πάρα πολύ αρνητική εξέλιξη...
    Same shit, different day...
    Επιτυχία είναι το να πηγαίνεις από τη μία αποτυχία στην άλλη,χωρίς να χάνεις το κουράγιο σου.-Winston Churchill
    Θέλω να γίνω αυτός που ήμουν όταν ήθελα να γίνω αυτός που είμαι τώρα...

This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Τι να πεί κανείς για αυτό;

παλιά είχαμε "με την αξιοπιστία του ΟΤΕ" τώρα θα αποκτήσουμε και άλλο!

Μα καλά ειναι σοβαροί;

Το λιγότερο που πρέπει να κάνεις ειναι μυνήση

Περιοχή
    Περιστέρι
    Downloads
    15
    Uploads
    5
    Άρθρα
    1
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    384/128
    ISP
    Vivodi
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    Zyxel 652-R
    SNR / Attn
    14(dB) / 34(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Aλήθεια μπορεί κάποιος να προσφύγει δικαστικά σε τέτοια περίπτωση και να αποζημειωθεί;

Περιοχή
    Χανιά Χαλέπα
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50mbit
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ
    Router
    Speedport Plus 2
    Μιλάω σοβαρότατα. Με πήρε η κ. ΣEdit: [ χχχχχχχ ] από το αντίστοιχο τμήμα και μου ανακοίνωσε ότι πρέπει να βάλω ΟΤΕ διότι θα μου σταματήσουν άμεσα την τηλεφωνία...
    Είμαι down..
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nnn : 12-07-06 στις 22:48.

Περιοχή
    Περιστέρι
    Downloads
    15
    Uploads
    5
    Άρθρα
    1
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    384/128
    ISP
    Vivodi
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    Zyxel 652-R
    SNR / Attn
    14(dB) / 34(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Μιλάω σοβαρότατα. Με πήρε η κ. ΣΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ από το αντίστοιχο τμήμα και μου ανακοίνωσε ότι πρέπει να βάλω ΟΤΕ διότι θα μου σταματήσουν άμεσα την τηλεφωνία...
    Είμαι down..
    Τι γίνεται με το νούμερο, το χάνεις; Μιλάς για οικία η επιχείρηση;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νικαετός : 13-07-06 στις 02:41.

Περιοχή
    Χανιά Χαλέπα
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50mbit
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ
    Router
    Speedport Plus 2
    Το χάνω. Οικία

Περιοχή
    Περιστέρι
    Downloads
    15
    Uploads
    5
    Άρθρα
    1
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    384/128
    ISP
    Vivodi
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    Zyxel 652-R
    SNR / Attn
    14(dB) / 34(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Το χάνω. Οικία
    Απόλυτη παρακμή/ξεφτίλα της Vivodi

Θα το σκεφτώ πολύ να βάλω όταν δεήσει και βάλει αυτόν τον κόμβο στο Περιστέρι που έχει ανακοινώσει εδω και κάτι μήνες...

Περιοχή
    Ίλιον
    Downloads
    139
    Uploads
    7
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    5248/999
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΙΛΙΟΝ
    Router
    ΖΤΕ
    SNR / Attn
    11(dB) / 42(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Απίστευτο μου φαίνεται!!!

Αναρωτιέμαι εάν κάτι τέτοιο συμβαίνει και σε άλλους στα Χανιά. Αν δηλαδή αφορά ολόκληρη την πόλη ή κάποια περιοχή.

Τι να πεις...
    ...But regardless of what weapons they try to use to effect silence, words will always retain their power. Words are the means to meaning, and for some, the annunciation of truth. And the truth is, there is something terribly wrong with this country.
    V

Το avatar του μέλους sdn
    sdn Guest
    Εγώ πάντως αρκετό καιρό έχω σταματήσει να γράφω για την vivodi. Το να γράφεις για κάτι σημαίνει ότι σε ενδιαφέρει και ασχολείσαι. Η οργάνωση της εταιρίες με έχει κάνει να περιμένω οτιδήποτε από αυτην. Παρ' όλα αυτά ελπίζω να είναι λάθος.

Η vivodi θα πρέπει να πληρώσει το κόστος της μεταφοράς πάλι στον ΟΤΕ καθώς και το κόστος διακοπής που είχες δώσει (ISDN) στον ΟΤΕ. Αυτά όμως είναι ψηλά. Βρες ένα καλό δικηγόρο και ζήτησε αποζημίωση από διαφυγόντα κέρδη λόγο αλλαγής τηλεφώνου. Μείωση της αξιοπιστίας σου κλπ. Αν δεν ισχύουν αυτά ένας πολύ καλός δικηγόρος θα βρει

Περιοχή
    Χανιά Χαλέπα
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50mbit
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ
    Router
    Speedport Plus 2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdn
    Εγώ πάντως αρκετό καιρό έχω σταματήσει να γράφω για την vivodi. Το να γράφεις για κάτι σημαίνει ότι σε ενδιαφέρει και ασχολείσαι. Η οργάνωση της εταιρίες με έχει κάνει να περιμένω οτιδήποτε από αυτην. Παρ' όλα αυτά ελπίζω να είναι λάθος.

Η vivodi θα πρέπει να πληρώσει το κόστος της μεταφοράς πάλι στον ΟΤΕ καθώς και το κόστος διακοπής που είχες δώσει (ISDN) στον ΟΤΕ. Αυτά όμως είναι ψηλά. Βρες ένα καλό δικηγόρο και ζήτησε αποζημίωση από διαφυγόντα κέρδη λόγο αλλαγής τηλεφώνου. Μείωση της αξιοπιστίας σου κλπ. Αν δεν ισχύουν αυτά ένας πολύ καλός δικηγόρος θα βρει
    Ισχύει για όλα τα Χανιά από ότι μου είπαν.
    Δεν ξέρω παιδιά τι έχω υπογράψει στην σύμβαση και μήπως πιαστούν από κει..
    Αααα ξέχασα να σας πω ότι θέλουν να τους επιστρέψω και την συσκευή Cisco....

Το avatar του μέλους sdn
    sdn Guest
    Επιμένω ότι ΑΝ πραγματικά είναι έτσι αρχικά είναι απαράδεκτοι και στην συνέχεια έχουν μεγάλα προβλήματα... Θα είναι βούτυρο στο ψωμί ανταγωνιστών. Άσε που την δυσφήμηση και τον φόβο των πελατών δεν θα την απαλύνει καμία παπαπρίζου όσο και να φωνάζει...

Περιοχή
    Περιστέρι
    Downloads
    15
    Uploads
    5
    Άρθρα
    1
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    384/128
    ISP
    Vivodi
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    Zyxel 652-R
    SNR / Attn
    14(dB) / 34(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Ισχύει για όλα τα Χανιά από ότι μου είπαν.
    Δεν ξέρω παιδιά τι έχω υπογράψει στην σύμβαση και μήπως πιαστούν από κει..
    Αααα ξέχασα να σας πω ότι θέλουν να τους επιστρέψω και την συσκευή Cisco....

Άραγε για ποιο λόγο διακόπτουν την υπηρεσία, άσε που πρέπει να σε ειδοποιήσουν εγγράφως.

3. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ VIVODI

3.2 Σε περίπτωση διακοπής (προσωρινής ή μόνιμης) της παροχής της Υπηρεσίας για τους αμέσως ακόλουθους λόγους, η VIVODI δεν
    φέρει καμία ευθύνη: (α) σε περίπτωση που η VIVODI υποχρεωθεί στην αναστολή των παρεχόμενων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών λόγω
    ανωτέρας βίας ή προς συμμόρφωση με απόφαση, εντολή, οδηγία ή αίτημα Δικαστικής ή Διοικητικής Αρχής, τότε μπορεί να το πράξει,
    εφόσον ειδοποιήσει σχετικά εγγράφως τον ΠΕΛΑΤΗ και (β) σε περίπτωση οποιασδήποτε φύσεως δυσλειτουργιών ή προβλημάτων του
    τοπικού τηλεπικοινωνιακού δικτύου/βρόχου τρίτων (όπως του ΟΤΕ), που αναγκαστικά χρησιμοποιείται για την πρόσβαση του ΠΕΛΑΤΗ
    στην παρεχόμενη Υπηρεσία. Η VIVODI μπορεί να διακόψει ή να μεταβάλλει προσωρινά ή οριστικά την παροχή υπηρεσιών κάθε φορά
    που κρίνει απαραίτητο για λόγους που αφορούν την ασφάλεια της λειτουργικότητας, διατήρηση ακεραιότητας, βλάβη, καταστροφή του
    δικτύου της και διαλειτουργικότητα των παρεχομένων Υπηρεσιών της, ή/και του Διαδικτύου εν γένει, την προστασία των δεδομένων, που
    μεταδίδονται ή αποθηκεύονται μέσω του δικτύου/στο δίκτυό της, συμπεριλαμβανομένων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, απορρήτου
    πληροφοριών και προστασίας ιδιωτικής ζωής. Η VIVODI οφείλει να ενημερώσει προηγουμένως τον ΠΕΛΑΤΗ εντός εύλογου χρονικού
    διαστήματος και εγγράφως, (fax ή email), σχετικά με την εν λόγω διακοπή, με την άπρακτη παρέλευση της οποίας θα επέλθουν τα
    αποτελέσματα της διακοπής.

7. ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ
    Σε περίπτωση επέλευσης γεγονότων ανωτέρας βίας με την έννοια που η ανωτέρα βία έχει σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία, Νομολογία και τα
    συναλλακτικά ήθη και συνήθειες, η υποχρέωση εκπλήρωσης των όρων της παρούσης αναστέλλεται αζημίως για αμφότερα τα συμβαλλόμενα μέρη,
    εφόσον αυτή είναι αδύνατη ή υπερβολικά επαχθής, έως την λήξη των γεγονότων που προκάλεσαν την αδυναμία. Εάν οι συνθήκες ανωτέρας βίας διαρκούν
    για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών οποιοδήποτε από τα συμβαλλόμενα μέρη δύναται να καταγγείλει αζημίως την
    παρούσα με έγγραφη ειδοποίηση προς τον αντισυμβαλλόμενό του. Στα γεγονότα ανωτέρας βίας ενδεικτικά και όχι περιοριστικά περιλαμβάνονται
    εχθροπραξίες, εξέγερση, αναρχική δράση (σαμποτάζ), πυρκαϊά, πλημμύρα, καταστροφή δικτύου από ενέργειες τρίτων μη οφειλόμενες σε υπαιτιότητα της
    VIVODI, απεργία και γενικά κάθε γεγονός που δεν μπορεί να προβλεφθεί ή να αποτραπεί από τα συμβαλλόμενα μέρη.

1.3 ΥΠΗΡΕΣΙΑ “DSLphone/Telefonet”
    Εφόσον ο Πελάτης διαθέτει πρόσβαση ADSL της VIVODI, παρέχεται, μετά από χωριστή αίτηση, υπηρεσία διεκπεραίωσης τηλεφωνικών κλήσεων μέσω του
    δικτύου DSL της VIVODI παρέχοντας σε αυτόν δύο (2) αναλογικές γραμμές, εφεξής καλούμενη «Υπηρεσία DSLphone/Telefonet». Στην περίπτωση αυτή,
    η VIVODI (με την επιφύλαξη των οριζομένων σχετικά με τον εξοπλισμό στον όρο 1 του παρόντος) επιπροσθέτως παρέχει στον ΠΕΛΑΤΗ δωρεάν (υπό τη
    μορφή χρησιδανείου) τον κατάλληλο τερματικό εξοπλισμό. O ΠΕΛΑΤΗΣ φέρει την αποκλειστική ευθύνη για τη σωστή χρήση του συγκεκριμένου
    εξοπλισμού και οφείλει να αποζημιώσει τη VIVODI για τυχόν βλάβη ή καταστροφή του εξοπλισμού που οφείλεται σε εσφαλμένη χρήση ή μεταχείρισή του.
    Γίνεται μνεία, ότι η εν λόγω υπηρεσία παρέχεται αποκλειστικά και μόνο μέσω του δικτύου της VIVODI (υπό άρθρο 1.1.2 των ειδικών όρων) και μόνο σε
    συνδυασμό με τις υπηρεσίες VIVODI DSLaccess & DSLnet. Kατά τα λοιπά, ισχύουν οι αναφερόμενοι στην παρούσα όροι, σχετικά με την παροχή
    υπηρεσίας DSLnet της VIVODI.

Σελ. 1 από 8 1236 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Η vivodi στην επαρχία???
    Από newbaby στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-01-08, 21:51
  2. 2PLAY στην επαρχια
    Από liana στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-09-07, 14:29
  3. ΑCN στην επαρχία
    Από EgwEimai στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-09-04, 05:55