Με πήραν σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν από τη βιβόντι να πάω στον ΟΤΕ να βάλω τηλέφωνο πάλι (έχω full llu) διότι θα διακοπεί η υπηρεσία dslphone στα Χανιά μέχρι το τέλος Ιούλη.
Ετοιμαστείτε και οι άλλοι επαρχιώτες κι όχι μόνο..
Μπράβο βιβόντι.. κι εις ανώτερα!![]()
Εμφάνιση 1-15 από 111
-
12-07-06, 20:47 Συρρίκνωση Vivodi στην επαρχία #1
-
12-07-06, 20:49 #2
- Περιοχή
- Περιστέρι
- Downloads
- 15
- Uploads
- 5
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- ADSL
- Ταχύτητα
- 384/128
- ISP
- Vivodi
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
- Router
- Zyxel 652-R
- SNR / Attn
- 14(dB) / 34(dB)
- Path Level
- Interleaved
Αρχικό μήνυμα από leandros
Πάντως αν είναι αλήθεια είναι μεγάλη ξεφτίλα.
-
12-07-06, 21:01 #3
Μπρός προς τα πίσω στον δρόμο που δείχνει η βιβόδι...
αν ισχύει φυσικά αυτό, είναι απαράδεκτο... μετα θέλει και IPTV!
-
12-07-06, 21:02 #4
Εάν είναι αλήθεια , είναι τεράστιο πισωγύρισμα.Εδώ λέμε να επεκταθεί σε ολόκληρη την Αττική και τη Θεσσαλονικη και τις πρωτεύουσες νομών της χώρας και η Βιβόντι αρχίζει να κόβει ??? πάρα πολύ αρνητική εξέλιξη...
Same shit, different day...
Επιτυχία είναι το να πηγαίνεις από τη μία αποτυχία στην άλλη,χωρίς να χάνεις το κουράγιο σου.-Winston Churchill
Θέλω να γίνω αυτός που ήμουν όταν ήθελα να γίνω αυτός που είμαι τώρα...
This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.
-
12-07-06, 21:05 #5
Τι να πεί κανείς για αυτό;
παλιά είχαμε "με την αξιοπιστία του ΟΤΕ" τώρα θα αποκτήσουμε και άλλο!
Μα καλά ειναι σοβαροί;
Το λιγότερο που πρέπει να κάνεις ειναι μυνήση
-
12-07-06, 21:05 #6
- Περιοχή
- Περιστέρι
- Downloads
- 15
- Uploads
- 5
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- ADSL
- Ταχύτητα
- 384/128
- ISP
- Vivodi
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
- Router
- Zyxel 652-R
- SNR / Attn
- 14(dB) / 34(dB)
- Path Level
- Interleaved
Aλήθεια μπορεί κάποιος να προσφύγει δικαστικά σε τέτοια περίπτωση και να αποζημειωθεί;
-
12-07-06, 21:06 #7
Μιλάω σοβαρότατα. Με πήρε η κ. ΣEdit: [ χχχχχχχ ] από το αντίστοιχο τμήμα και μου ανακοίνωσε ότι πρέπει να βάλω ΟΤΕ διότι θα μου σταματήσουν άμεσα την τηλεφωνία...
Είμαι down..Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nnn : 12-07-06 στις 22:48.
-
12-07-06, 21:07 #8
- Περιοχή
- Περιστέρι
- Downloads
- 15
- Uploads
- 5
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- ADSL
- Ταχύτητα
- 384/128
- ISP
- Vivodi
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
- Router
- Zyxel 652-R
- SNR / Attn
- 14(dB) / 34(dB)
- Path Level
- Interleaved
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νικαετός : 13-07-06 στις 02:41.
-
12-07-06, 21:10 #9
Το χάνω. Οικία
-
12-07-06, 21:11 #10
- Περιοχή
- Περιστέρι
- Downloads
- 15
- Uploads
- 5
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- ADSL
- Ταχύτητα
- 384/128
- ISP
- Vivodi
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
- Router
- Zyxel 652-R
- SNR / Attn
- 14(dB) / 34(dB)
- Path Level
- Interleaved
Θα το σκεφτώ πολύ να βάλω όταν δεήσει και βάλει αυτόν τον κόμβο στο Περιστέρι που έχει ανακοινώσει εδω και κάτι μήνες...
-
12-07-06, 21:14 #11
Απίστευτο μου φαίνεται!!!
Αναρωτιέμαι εάν κάτι τέτοιο συμβαίνει και σε άλλους στα Χανιά. Αν δηλαδή αφορά ολόκληρη την πόλη ή κάποια περιοχή.
Τι να πεις......But regardless of what weapons they try to use to effect silence, words will always retain their power. Words are the means to meaning, and for some, the annunciation of truth. And the truth is, there is something terribly wrong with this country.
V
-
12-07-06, 21:17 #12
Εγώ πάντως αρκετό καιρό έχω σταματήσει να γράφω για την vivodi. Το να γράφεις για κάτι σημαίνει ότι σε ενδιαφέρει και ασχολείσαι. Η οργάνωση της εταιρίες με έχει κάνει να περιμένω οτιδήποτε από αυτην. Παρ' όλα αυτά ελπίζω να είναι λάθος.
Η vivodi θα πρέπει να πληρώσει το κόστος της μεταφοράς πάλι στον ΟΤΕ καθώς και το κόστος διακοπής που είχες δώσει (ISDN) στον ΟΤΕ. Αυτά όμως είναι ψηλά. Βρες ένα καλό δικηγόρο και ζήτησε αποζημίωση από διαφυγόντα κέρδη λόγο αλλαγής τηλεφώνου. Μείωση της αξιοπιστίας σου κλπ. Αν δεν ισχύουν αυτά ένας πολύ καλός δικηγόρος θα βρει
-
12-07-06, 21:28 #13
Αρχικό μήνυμα από sdn
Δεν ξέρω παιδιά τι έχω υπογράψει στην σύμβαση και μήπως πιαστούν από κει..
Αααα ξέχασα να σας πω ότι θέλουν να τους επιστρέψω και την συσκευή Cisco....
-
12-07-06, 21:34 #14
Επιμένω ότι ΑΝ πραγματικά είναι έτσι αρχικά είναι απαράδεκτοι και στην συνέχεια έχουν μεγάλα προβλήματα... Θα είναι βούτυρο στο ψωμί ανταγωνιστών. Άσε που την δυσφήμηση και τον φόβο των πελατών δεν θα την απαλύνει καμία παπαπρίζου όσο και να φωνάζει...
-
12-07-06, 21:41 #15
- Περιοχή
- Περιστέρι
- Downloads
- 15
- Uploads
- 5
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- ADSL
- Ταχύτητα
- 384/128
- ISP
- Vivodi
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
- Router
- Zyxel 652-R
- SNR / Attn
- 14(dB) / 34(dB)
- Path Level
- Interleaved
Άραγε για ποιο λόγο διακόπτουν την υπηρεσία, άσε που πρέπει να σε ειδοποιήσουν εγγράφως.
3. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ VIVODI
3.2 Σε περίπτωση διακοπής (προσωρινής ή μόνιμης) της παροχής της Υπηρεσίας για τους αμέσως ακόλουθους λόγους, η VIVODI δεν
φέρει καμία ευθύνη: (α) σε περίπτωση που η VIVODI υποχρεωθεί στην αναστολή των παρεχόμενων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών λόγω
ανωτέρας βίας ή προς συμμόρφωση με απόφαση, εντολή, οδηγία ή αίτημα Δικαστικής ή Διοικητικής Αρχής, τότε μπορεί να το πράξει,
εφόσον ειδοποιήσει σχετικά εγγράφως τον ΠΕΛΑΤΗ και (β) σε περίπτωση οποιασδήποτε φύσεως δυσλειτουργιών ή προβλημάτων του
τοπικού τηλεπικοινωνιακού δικτύου/βρόχου τρίτων (όπως του ΟΤΕ), που αναγκαστικά χρησιμοποιείται για την πρόσβαση του ΠΕΛΑΤΗ
στην παρεχόμενη Υπηρεσία. Η VIVODI μπορεί να διακόψει ή να μεταβάλλει προσωρινά ή οριστικά την παροχή υπηρεσιών κάθε φορά
που κρίνει απαραίτητο για λόγους που αφορούν την ασφάλεια της λειτουργικότητας, διατήρηση ακεραιότητας, βλάβη, καταστροφή του
δικτύου της και διαλειτουργικότητα των παρεχομένων Υπηρεσιών της, ή/και του Διαδικτύου εν γένει, την προστασία των δεδομένων, που
μεταδίδονται ή αποθηκεύονται μέσω του δικτύου/στο δίκτυό της, συμπεριλαμβανομένων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, απορρήτου
πληροφοριών και προστασίας ιδιωτικής ζωής. Η VIVODI οφείλει να ενημερώσει προηγουμένως τον ΠΕΛΑΤΗ εντός εύλογου χρονικού
διαστήματος και εγγράφως, (fax ή email), σχετικά με την εν λόγω διακοπή, με την άπρακτη παρέλευση της οποίας θα επέλθουν τα
αποτελέσματα της διακοπής.
7. ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ
Σε περίπτωση επέλευσης γεγονότων ανωτέρας βίας με την έννοια που η ανωτέρα βία έχει σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία, Νομολογία και τα
συναλλακτικά ήθη και συνήθειες, η υποχρέωση εκπλήρωσης των όρων της παρούσης αναστέλλεται αζημίως για αμφότερα τα συμβαλλόμενα μέρη,
εφόσον αυτή είναι αδύνατη ή υπερβολικά επαχθής, έως την λήξη των γεγονότων που προκάλεσαν την αδυναμία. Εάν οι συνθήκες ανωτέρας βίας διαρκούν
για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών οποιοδήποτε από τα συμβαλλόμενα μέρη δύναται να καταγγείλει αζημίως την
παρούσα με έγγραφη ειδοποίηση προς τον αντισυμβαλλόμενό του. Στα γεγονότα ανωτέρας βίας ενδεικτικά και όχι περιοριστικά περιλαμβάνονται
εχθροπραξίες, εξέγερση, αναρχική δράση (σαμποτάζ), πυρκαϊά, πλημμύρα, καταστροφή δικτύου από ενέργειες τρίτων μη οφειλόμενες σε υπαιτιότητα της
VIVODI, απεργία και γενικά κάθε γεγονός που δεν μπορεί να προβλεφθεί ή να αποτραπεί από τα συμβαλλόμενα μέρη.
1.3 ΥΠΗΡΕΣΙΑ “DSLphone/Telefonet”
Εφόσον ο Πελάτης διαθέτει πρόσβαση ADSL της VIVODI, παρέχεται, μετά από χωριστή αίτηση, υπηρεσία διεκπεραίωσης τηλεφωνικών κλήσεων μέσω του
δικτύου DSL της VIVODI παρέχοντας σε αυτόν δύο (2) αναλογικές γραμμές, εφεξής καλούμενη «Υπηρεσία DSLphone/Telefonet». Στην περίπτωση αυτή,
η VIVODI (με την επιφύλαξη των οριζομένων σχετικά με τον εξοπλισμό στον όρο 1 του παρόντος) επιπροσθέτως παρέχει στον ΠΕΛΑΤΗ δωρεάν (υπό τη
μορφή χρησιδανείου) τον κατάλληλο τερματικό εξοπλισμό. O ΠΕΛΑΤΗΣ φέρει την αποκλειστική ευθύνη για τη σωστή χρήση του συγκεκριμένου
εξοπλισμού και οφείλει να αποζημιώσει τη VIVODI για τυχόν βλάβη ή καταστροφή του εξοπλισμού που οφείλεται σε εσφαλμένη χρήση ή μεταχείρισή του.
Γίνεται μνεία, ότι η εν λόγω υπηρεσία παρέχεται αποκλειστικά και μόνο μέσω του δικτύου της VIVODI (υπό άρθρο 1.1.2 των ειδικών όρων) και μόνο σε
συνδυασμό με τις υπηρεσίες VIVODI DSLaccess & DSLnet. Kατά τα λοιπά, ισχύουν οι αναφερόμενοι στην παρούσα όροι, σχετικά με την παροχή
υπηρεσίας DSLnet της VIVODI.
Παρόμοια Θέματα
-
Η vivodi στην επαρχία???
Από newbaby στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 23-01-08, 21:51 -
2PLAY στην επαρχια
Από liana στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 52Τελευταίο Μήνυμα: 01-09-07, 14:29 -
ΑCN στην επαρχία
Από EgwEimai στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 06-09-04, 05:55 -
ADSL στην επαρχια
Από Poseilus στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 22-01-04, 14:14
Bookmarks