Σελ. 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 39
  1. #1
    Εγγραφή
    26-09-2007
    Περιοχή
    37.75Ν/26.95Ε
    Ηλικία
    48
    Μηνύματα
    4.640
    Downloads
    14
    Uploads
    3
    Τύπος
    FTTB
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    Oxygen
    Vodafone
    Δελτίο Τύπου:
    Η εταιρία VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει ότι από 22 Νοεμβρίου 2010, ξεκινάει η εμπορική διάθεση 11 νέων προγραμμάτων συμβολαίου. Η νέα σειρά προγραμμάτων συμβολαίου Vodafone Unlimited, δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές Vodafone να μιλούν και να γράφουν απεριόριστα (ισχύει Πολιτική Ορθής Χρήσης όπως αυτή ορίζεται στους γενικούς όρους της αίτησης συνδρομής) προς Vodafone και σταθερά δίκτυα Επιπλέον παρέχονται λεπτά ομιλίας και γραπτά μηνύματα προς τα υπόλοιπα εθνικά δίκτυα και ενσωματωμένα MBs για πλοήγηση στο internet, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξουν. Τα νέα προγράμματα συμβολαίου "Vodafone Unlimited" αντικαθιστούν τα υφιστάμενα προγράμματα "Vodafone Unlimited" και "Vodafone Unlimited με internet' τα οποία δεν θα είναι πλέον εμπορικά διαθέσιμα για νέες συνδέσεις και μεταφορές από την ως άνω ημερομηνία ενώ οι υφιστάμενοι συνδρομητές δεν θα επηρεαστούν. Τα προγράμματα αυτά είναι διαθέσιμα μόνο σε ιδιώτες πελάτες (φυσικά πρόσωπα), ενώ επιτρέπονται από 1 έως και 5 συνδέσεις στα εν λόγω προγράμματα κάτω από το ίδιο ΑΦΜ με ισχύ τόσο για νέους όσο και για υφιστάμενους πελάτες (νέες συνδέσεις και μεταφορές υφιστάμενων συνδέσεων).

    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  26_5_33bout.png 
Εμφανίσεις:  569 
Μέγεθος:  81,8 KB 
ID: 80216

    • Τα ως άνω αναφερόμενα απεριόριστα λεπτά ομιλίας που διατίθενται αντίστοιχα σε κάθε πρόγραμμα υπόκεινται σε Πολιτική Ορθής Χρήσης σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στους Γενικούς Όρους Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών της αίτησης συνδρομής. Επιπλέον ως υπερβολική, ορίζεται η χρήση πέραν των ορίων Πολιτικής Ορθής Χρήσης τα οποία είναι: 1.500 λεπτά ομιλίας προς κινητά Vodafone, 1.500 λεπτά ομιλίας προς κινητά Vodafone και σταθερά δίκτυα και 1.500 γραπτά μηνύματα προς κινητά Vodafone. Σε περίπτωση που τα παραπάνω όρια ξεπεραστούν, η Vodafone διατηρεί το δικαίωμα μετά από σχετική ενημέρωση του συνδρομητή, να προχωρήσει σε επιβολή περαιτέρω χρέωσης ή/και μεταφοράς του συνδρομητή σε άλλο πρόγραμμα, ή/και στη διακοπή, ή/και εξαίρεση του από την υπηρεσία/προσφορά ή/και από το δίκτυο της, προσωρινά ή επ' αόριστον. 0 συνδρομητής θα ενημερώνεται μέσω δωρεάν γραπτού μηνύματος σε περίπτωση που καταναλώσει το 80% ή/και το 100% του ορίου που ορίζεται από την Πολιτική Ορθής Χρήσης του εκάστοτε προγράμματος στο οποίο έχει εγγραφεί
    • Το μηνιαίο πάγιο χρεώνεται προκαταβολικά κάθε μήνα Για τον πρώτο μήνα χρεώνεται αναλογικά για τις ημέρες συνδρομής έως και την έκδοση του λογαριασμού.
    • Η κατανάλωση των λεπτών ομιλίας (ή/και βίντεο-κλήσεων), ή/και των SMS των προγραμμάτων ισχύει για τη χρονική περίοδο του ημερολογιακού μήνα τιμολόγησης. Για την περίοδο από την ημερομηνία ενεργοποίησης της σύνδεσης έως την ημερομηνία έκδοσης του πρώτου λογαριασμού, τα λεπτά ομιλίας (ή/και βίντεο- κλήσεων) ή/και τα SMS της ενσωματωμένης χρήσης καθώς και τα όρια πολιτικής ορθής χρήσης υπολογίζονται αναλογικά
    • Η κατανάλωση των MB για χρήση Internet ισχύει για τον ημερολογιακό μήνα Στην αρχή του κάθε ημερολογιακού μήνα ανανεώνονται τα ενσωματωμένα MB. Για την περίοδο από την ημερομηνία ενεργοποίησης της σύνδεσης έως το τέλος του ημερολογιακού μήνα τα ενσωματωμένα MB υπολογίζονται ανάλογα
    • Τα λεπτά ομιλίας που περιλαμβάνονται στα εν λόγω προγράμματα ισχύουν για εθνικές κλήσεις ομιλίας ή/και βίντεο-κλήσεις που πραγματοποιούνται εντός Ελλάδας. Δεν συμπεριλαμβάνονται κλήσεις προς το εξωτερικό, κλήσεις προς υπηρεσίες, καθώς και κλήσεις που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια περιαγωγής.
    • Τα SMS που περιλαμβάνονται στα εν λόγω προγράμματα αφορούν αποστολή μηνυμάτων που πραγματοποιείται εντός Ελλάδος προς εθνικά δίκτυα και δεν περιλαμβάνουν SMS προς ξένα δίκτυα προς υπηρεσίες καθώς και SMS που αποστέλλονται κατά τη διάρκεια περιαγωγής.
    • Τα KBs που περιλαμβάνονται στα εν λόγω προγράμματα αφορούν πλοήγηση στο internet από το κινητό που πραγματοποιείται εντός Ελλάδος. Δεν συμπεριλαμβάνεται πλοήγηση στο internet που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια περιαγωγής εκτός από το πρόγραμμα Vodafone Unlimited 175.
    • Σε όλα τα προγράμματα η χρέωση για εθνικές κλήσεις ομιλίας ή/και βίντεο-κλήσεις γίνεται ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα 45 δευτερόλεπτα και η χρέωση του Internet γίνεται ανά KB (εντός και εκτός της ενσωματωμένης στο μηνιαίο πάγιο χρήσης).
    • Για τις χρεώσεις κλήσεων ομιλίας, βίντεο- κλήσεων και SMS προς διεθνείς προορισμούς, μηνυμάτων πολυμέσων (MMS) προς εθνικά και διεθνή δίκτυα, καθώς για τις χρεώσεις κλήσεων και SMS κατά τη διάρκεια περιαγωγής κλπ., ισχύουν τα αναφερόμενα στον ισχύοντα τιμοκατάλογο για το πρόγραμμα Vodafone Οικονομικό 20. Εξαιρείται το πρόγραμμα Vodafone Unlimited 175, όπου οι χρεώσεις κλήσεων (εισερχόμενων και εξερχόμενων) κατά την περιαγωγή καθώς και οι διεθνείς κλήσεις ορίζονται στον παραπάνω πίνακα
    • Για τα προγράμματα Vodafone Unlimited 15 έως KOL Vodafone Unlimited 125 και σε συνδυασμό με το Vodafone Passport3, οι συνδρομητές των νέων προγραμμάτων Vodafone Unlimited έχουν πλέον την δυνατότητα να χρησιμοποιούν τα επιπλέον λεπτά ομιλίας του προγράμματος τους κατά την περιαγωγή τους στο εξωτερικό στα δίκτυα του Vodafone Passport3. Επιπλέον, οι συνδρομητές των παραπάνω προγραμμάτων έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν και τα ενσωματωμένα MBs του προγράμματος τους κατά την περιαγωγή τους στα 11 δίκτυα της Vodafone1 στην Ευρωπαϊκή Ένωση, έναντι μηνιαίου παγίου 5C
    • Οι συνδρομητές του Vodafone Unlimited 175 έχουν χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση:
    • Kατά την περιαγωγή τους στο εξωτερικό στα 11 δίκτυα της Vodafone1 στην Ευρωπαϊκή Ένωση
    μηδενική χρέωση εισερχομένων κλήσεων
    εθνική χρέωση για εξερχόμενες κλήσεις
    τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τα ενσωματωμένα MB του προγράμματος τους
    εθνική χρέωση για διεθνείς κλήσεις προς 38 χώρες2 στην Ευρωπαϊκή Ένωση
    και σε συνδυασμό με το Vodafone Passport3, έχουν τις δυνατότητες που έχουν οι συνδρομητές των υπόλοιπων προγραμμάτων (Vodafone Unlimited 15 -125) όταν κάνουν περιαγωγή στα δίκτυα Vodafone Passport3 (με εξαίρεση τα 11 δίκτυα της Vodafone στην Ευρωπαϊκή Ένωση).
    • Για όλες τις κλήσεις του Vodafone Passport3 υπάρχει τέλος κλήσης 0,827€/κλήση στις χώρες του Vodafone Passport? στην Ευρώπη ή 2,58€/κλήση στα δίκτυα του Vodafone Passport? στον υπόλοιπο κόσμο. Επίσης, οι εισερχόμενες κλήσεις μέχρι 60 λεπτά/κλήση μέσω του Vodafone Passport3 δεν έχουν καμία επιπλέον χρέωση ανά λεπτό παρά μόνο το εκάστοτε τέλος κλήσης.
    Η χρέωση μετά την κατανάλωση των επιπλέον λεπτών ομιλίας κατά την περιαγωγή σε δίκτυα του Vodafone Passport? είναι ίδια με την χρέωση των κλήσεων προς εθνικά δίκτυα κινητά και σταθερά πλέον της χρέωσης/κλήση του Vodafone Passport?. Σε κάθε άλλη περίπτωση ισχύουν οι βασικές χρεώσεις περιαγωγής για φωνή και SMS. Η χρήση δεδομένων μετά την κατανάλωση των ενσωματωμένων MB ή για χρήση δεδομένων στον υπόλοιπο κόσμο ή σε περίπτωση που δεν επιλεχθεί η δυνατότητα χρήσης του ενσωματωμένου όγκου δεδομένων χρεώνεται σύμφωνα με το Ημερήσιο Πρόγραμμα περιαγωγής μέσω κινητού. Σημείωση 1: Τα 11 δίκτυα της Vodafone στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι: Ιταλία, Γερμανία Ολλανδία, Αγγλία Ισπανία, Πορτογαλία, Ιρλανδία, Τσεχία, Ρουμανία Ουγγαρία, Μάλτα
    Σημείωση 2: Οι 38 ευρωπαϊκές χώρες για εθνική χρέωση σε εξερχόμενες διεθνείς κλήσεις είναι: Ανδόρα Αυστρία Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Τσεχία, Δανία Εσθονία Φινλανδία Γαλλία Γερμανία Γιβραλτάρ, Γουαδελούπη, Γαλλική Γουιάνα, Ουγγαρία Ισλανδία Ιρλανδία Ιταλία Λετονία Λιχτενστάιν, Λιθουανία Λουξεμβούργο, Μάλτα Μαρτινίκα Μονακό, Ολλανδία Νορβηγία Πολωνία Πορτογαλία Ρεγιουνιόν, Ρουμανία Άγιος Μαρίνος, Σλοβακία Σλοβενία Ισπανία Σουηδία Ηνωμένο Βασίλειο, Βατικανό.
    Σημείωση 3: Τα δίκτυα του Vodafone Passport? στην Ευρώπη περιλαμβάνουν τα δίκτυα όλων των χωρών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, της Ελβετίας, της Ισλανδίας, του Λιχνεστάιν, της Νορβηγίας καθώς και τα δίκτυα Vodafone σε Αλβανία και Τουρκία Τα δίκτυα του Vodafone Passport? στον υπόλοιπο κόσμο είναι: China Mobile Κίνας, Cinqualar KOL T-Mobile ΗΠΑ, Etisalat Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, MTC- Vodafone Μπαχρέιν, Softbank Ιαπωνίας, Vodafone Αυστραλίας, Vodafone Νέας Ζηλανδίας, Vodacom Νοτίου Αφρικής. Όλες οι προαναφερόμενες χρεώσεις συμπεριλαμβάνουν Φ.Π Α 23%.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mob : 23-11-10 στις 08:18.

  2. #2
    Εγγραφή
    15-03-2010
    Περιοχή
    Λαμία
    Ηλικία
    34
    Μηνύματα
    84
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ HOL Full
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΜΟΣΧΟΧΩΡΙ
    Router
    Netfaster 2
    SNR / Attn
    22.5(dB) / 22.1(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Πότε επιτέλους θα γίνει κάτι με αυτά τα ''απεριόριστα" και τα "πολιτικής ορθής χρήσης" ;

  3. #3
    Εγγραφή
    23-02-2006
    Ηλικία
    42
    Μηνύματα
    334
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΕΡΨΙΘΕΑ
    Router
    OTE Speedport W 724V
    SNR / Attn
    21,0(dB) / 36,0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Α, μάλιστα, γι' αυτό μου έκαναν 65% έκπτωση σε όποιο πρόγραμμα ήθελα.

    Σκόπευαν να αλλάξουν τα προγράμματα...

    Έτσι λοιπόν εγώ που πήρα το vodafone 20 με 8,70 τελική, πάλι ριγμένος είμαι καθώς το vodafone 15 δίνει και 100 sms πρός τρίτους και 50 mb internet.

    Μπράβο vodafone, τη γλύτωσες τη φυγή πρός Cote με το -65%, τώρα να δώ πώς θα τη γλυτώσεις που θα πρέπει να μου κάνεις -65% στα καινούργια προγράμματα για να μη φύγω.

  4. #4
    Εγγραφή
    11-06-2003
    Περιοχή
    Καμίνια
    Ηλικία
    44
    Μηνύματα
    712
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    Gprs/3G
    ISP
    Cosmote LTE
    Router
    MikroTik Chateau lte12
    φοβερα τα νεα πακετακια απο αποψης φωνης. Με €15 εχεις ουσιαστικα σχεδον απεριοριστη ομιλια προς vodafone.

    Ομως στη περιπτωση του data σε αντιθεση με τα παλια unlimited προγραμματα, στα νεα ΔΕΝ μπορεις να προσθεσεις εξτρα MB
    huge epic fail

  5. #5
    Εγγραφή
    22-04-2009
    Μηνύματα
    914
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Απίστευτο το ότι απέσυραν τα απλά Unlimited χωρίς internet. Δεν χρειάζονται όλοι το internet και με τυράκι μερικά MB που δεν τους στοιχίζουν τίποτα, δίνουν πολύ λιγότερα λεπτά ομιλίας προς άλλα δίκτυα. Και δεν σου δίνει την επιλογή για κάτι άλλο.

    Ναι μεν είναι αντιγραφή τα προγράμματα με τα νέα της Cosmote που έκανε το ίδιο ακριβώς, όμως άφησε την δυνατότητα κάποιος να πάρει ένα πακέτο χωρίς internet (μέχρι πότε άραγε; ).

    Αυτή τη στιγμή τα αντίστοιχα προγράμματα της Wind είναι με μεγάλη διαφορά τα πιο συμφέροντα, σε ονομαστικές παροχές, αμφιβάλλω όμως ότι θα παραμείνουν για καιρό έτσι (δυστυχώς)...

  6. #6
    Εγγραφή
    31-10-2003
    Περιοχή
    Αθήνα
    Μηνύματα
    13.338
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Erwdios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Α, μάλιστα, γι' αυτό μου έκαναν 65% έκπτωση σε όποιο πρόγραμμα ήθελα.

    Σκόπευαν να αλλάξουν τα προγράμματα...

    Έτσι λοιπόν εγώ που πήρα το vodafone 20 με 8,70 τελική, πάλι ριγμένος είμαι καθώς το vodafone 15 δίνει και 100 sms πρός τρίτους και 50 mb internet.

    Μπράβο vodafone, τη γλύτωσες τη φυγή πρός Cote με το -65%, τώρα να δώ πώς θα τη γλυτώσεις που θα πρέπει να μου κάνεις -65% στα καινούργια προγράμματα για να μη φύγω.
    Το βλέπω πολύ πιθανό να σου δώσουν την έκπτωση και στα νέα προγράμματα αν το ζητήσεις.

  7. #7
    Εγγραφή
    01-11-2003
    Περιοχή
    Athens
    Ηλικία
    45
    Μηνύματα
    1.639
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΙΩΝΙΑ
    Router
    FritzBox 5530
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από fanboysgotohell Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απίστευτο το ότι απέσυραν τα απλά Unlimited χωρίς internet. Δεν χρειάζονται όλοι το internet και με τυράκι μερικά MB που δεν τους στοιχίζουν τίποτα, δίνουν πολύ λιγότερα λεπτά ομιλίας προς άλλα δίκτυα. Και δεν σου δίνει την επιλογή για κάτι άλλο.

    Ναι μεν είναι αντιγραφή τα προγράμματα με τα νέα της Cosmote που έκανε το ίδιο ακριβώς, όμως άφησε την δυνατότητα κάποιος να πάρει ένα πακέτο χωρίς internet (μέχρι πότε άραγε; ).

    Αυτή τη στιγμή τα αντίστοιχα προγράμματα της Wind είναι με μεγάλη διαφορά τα πιο συμφέροντα, σε ονομαστικές παροχές, αμφιβάλλω όμως ότι θα παραμείνουν για καιρό έτσι (δυστυχώς)...
    Εγω πιστευω οτι καναν πολυ καλα και εβαλαν σε ολους ιντερνετ.
    Ο περισσοτερος κοσμος δεν χρειαζεται το internet, αλλα οσοι παιρνουν πχ xperia για να πουλησουν μουρη, τρεχουν κλαιγοντας για τις χρεωσεις ιντερνετ 100-200 euro.
    mac rulez

  8. #8
    Εγγραφή
    23-02-2006
    Ηλικία
    42
    Μηνύματα
    334
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΕΡΨΙΘΕΑ
    Router
    OTE Speedport W 724V
    SNR / Attn
    21,0(dB) / 36,0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ariadgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το βλέπω πολύ πιθανό να σου δώσουν την έκπτωση και στα νέα προγράμματα αν το ζητήσεις.
    Τους είχα ρωτήσει αν θέλησω να αλλάξω πρόγραμμα τι γίνεται και μου απάντησαν ότι χάνεται η έκπτωση.

  9. #9
    Εγγραφή
    02-01-2008
    Μηνύματα
    138
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    Router
    ZXHN H267A
    SNR / Attn
    20,2(dB) / 5,3(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Τι έγινε με την έκπτωση παγίου αντί επιδότησης; Βλέπω στο site ότι διατηρείται μόνο για τα οικονομικά προγράμματα και όχι για τα unlimited.

  10. #10
    Εγγραφή
    11-09-2005
    Ηλικία
    51
    Μηνύματα
    458
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Wind
    Καθε περσι και καλυτερα!

  11. #11
    Εγγραφή
    14-04-2007
    Περιοχή
    Ζωγράφος
    Ηλικία
    42
    Μηνύματα
    65
    Downloads
    15
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
    Router
    Technicolor TG788vn v2
    SNR / Attn
    12(dB) / 2,7(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nikos30 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι έγινε με την έκπτωση παγίου αντί επιδότησης; Βλέπω στο site ότι διατηρείται μόνο για τα οικονομικά προγράμματα και όχι για τα unlimited.
    Συνεχίζουν κανονικά οι εκπτώσεις στα καινούργια unlimited.

  12. #12
    Εγγραφή
    03-12-2003
    Περιοχή
    Π. Φάληρο
    Ηλικία
    41
    Μηνύματα
    2.523
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Net One Full
    Ταχύτητα
    9.447 / 1.023
    ISP
    Net One
    DSLAM
    Net One - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    SpeedTouch ST780WL
    SNR / Attn
    12.5(dB) / 25.5(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Erwdios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Α, μάλιστα, γι' αυτό μου έκαναν 65% έκπτωση σε όποιο πρόγραμμα ήθελα.

    Σκόπευαν να αλλάξουν τα προγράμματα...

    Έτσι λοιπόν εγώ που πήρα το vodafone 20 με 8,70 τελική, πάλι ριγμένος είμαι καθώς το vodafone 15 δίνει και 100 sms πρός τρίτους και 50 mb internet.

    Μπράβο vodafone, τη γλύτωσες τη φυγή πρός Cote με το -65%, τώρα να δώ πώς θα τη γλυτώσεις που θα πρέπει να μου κάνεις -65% στα καινούργια προγράμματα για να μη φύγω.
    Εχω το Vodafone Unlimited 15 με την έκπτωση των 5€. Το Μάρτιο όμως λήγει η έκπτωση, μπορώ να κάνω κάτι;

  13. #13
    Εγγραφή
    16-11-2007
    Ηλικία
    37
    Μηνύματα
    3.175
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nikos30 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι έγινε με την έκπτωση παγίου αντί επιδότησης; Βλέπω στο site ότι διατηρείται μόνο για τα οικονομικά προγράμματα και όχι για τα unlimited.
    Αυτό βλέπω και γω κατά τύχη χθες βράδυ εκανα αναναίωση στο unlimited 30 με τα 100' ομιλίας, χωρίς sms, αλλά είναι ακόμα υπο επεξεργασία, θέλω να δω αν θα το ανανεώσουν ή οχι τελικά...
    Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE/Corsair RM850X/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250gb/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech mx master/Dell UP2716+SE2419/

    Dell Latitude 6320/i5 2520m/8gb ram/Intel 160gb ssd/Logitech MX keys mini/Logitech MX anywhere 2

    My Flickr

  14. #14
    Εγγραφή
    22-04-2009
    Μηνύματα
    914
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ATG Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω πιστευω οτι καναν πολυ καλα και εβαλαν σε ολους ιντερνετ.
    Ο περισσοτερος κοσμος δεν χρειαζεται το internet, αλλα οσοι παιρνουν πχ xperia για να πουλησουν μουρη, τρεχουν κλαιγοντας για τις χρεωσεις ιντερνετ 100-200 euro.
    Αν το έκαναν για αυτόν τον λόγο, ας μην μείωναν τον χρόνο ομιλίας προς όλους.

    Και βέβαια, για όλα τα θέματα, η μείωση των επιλογών μας μόνο κακό είναι, όσο και να προσπαθούν κάποιοι να μας πείσουν για το αντίθετο.

  15. #15
    Εγγραφή
    18-04-2006
    Ηλικία
    45
    Μηνύματα
    508
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΚΑΛΛΙΘΕΑ
    Router
    CISCO 887VA-M-K9
    SNR / Attn
    30.5(dB) / 4.6(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Έχω το Vodafone Unlimited 35. Αντί για έκπτωση χρησιμοποίησα την επιδότηση για συσκευή οπότε δεν έχω έκπτωση στο πάγιο. Έχω όμως έκπτωση από τη συνδυαστική προσφορά με τη HOL. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής 2...

    1. Μπαίνω αυτόματα στο νέο Unlimited 35 ή πρέπει να κάνω αλλαγή προγράμματος; Μπορώ στην παρούσα φάση να κάνω αλλαγή προγράμματος χωρίς έξτρα χρέωση;

    2. Το νέο Unlimited 35 υπάγεται στα προγράμματα που παίρνουν την έκπτωση της συνδυαστικής προσφοράς με τη HOL;

    Ευχαριστώ
    Gaming Rig: Kolink Stronghold|Coolermaster G750M|Gigabyte Z390-UD|Intel Core i5 9600K|Be Quiet Pure Rock Slim|16GB G.Skill RipJaws V 3200|Sapphire Radeon RX590 8GB|Kingston S2000 NVme 500GB|

Σελ. 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

  1. Vodafone: Νέα προγράμματα Vodafone Mobile broadband.
    Από harris στο φόρουμ Ειδήσεις
    Μηνύματα: 21
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-11-07, 19:59
  2. Νέα προγράμματα Vodafone ADSL και Vodafone «3 σε 1»
    Από lewton στο φόρουμ Ειδήσεις
    Μηνύματα: 57
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-10-07, 15:09
  3. Μηνύματα: 19
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-06-07, 11:03

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Το HTML είναι εκτός λειτουργίας