Καλησπέρα παιδιά στον οδηγό αυτό θα σας δείξω με απλά βήματα πως έκανα root το κινητό μου htc wildfire. Σε OS windows 7 x86
Πριν αρχίσω θα κάνω μια σημείωση, ο οδηγός αυτός θα πραγματοποιηθεί καθαρά με δικιά σας ευθύνη καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε διαβάσει κινητά να crashaρουν όπως επίσης θα πρέπει να λάβετε επίσης υπόψιν οτι κάνοντας root το κινητό σας υπάρχει μεγάλη περίπτωση - ανάλογα και με την εταιρία - του κινητού σας (συγκεκριμένα για την Ηtc δεν γνωρίζω) να χάσετε την εγγύηση του κινητού σας.[BREAK=Tι είναι root.] Root σε ενα κινητό Android σημαίνει οτι ο χρήστης αποκτά πλήρη πρόσβαση στο κινητό του, γεγονος το οποίο του επιτρέπει να εγκαθιστά κάποια περαιτέρω προγράμματα που δεν θα μπορούσε αν δεν είχε κάνει στο κινητό root όπως επίσης και εγκατάσταση κάποιων custom roms.
Περισσότερες πληροφορίες. http://android-dls.com/wiki/index.php?title=Why_Root[BREAK=Οδηγίες για εγκατάσταση drivers] Ξεκινώντας λοιπόν και σύμφωνα πάντα με την μέθοδο που βρήκα απο xda- developers από την Unrevoked 3.21 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788776 ( Μια σημείωση σε αυτό το σημείο όπως βλέπετε και στο λινκ παραθέτουν δύο τρόπους με τους οποίους μπορείς να κάνει root το wildfire, εγώ θα σας παρουσιάσω την δεύτερη καθώς με αυτήν απο τις δύο κατάφερα να κάνω root το κινητό μου).
Η πρώτη δουλειά που έχουμε να κάνουμε ανεξάρτητα απο τα παρακάτω βήματα είναι να κάνουμε εγκατάσταση τους usb drivers.
Δώστε λίγο προσοχή στην διαδικασία. Κλείνουμε το κινητό και το ανοίγουμε έχοντας πατημένω το πλήτρο που χαμηλώνει τον ήχο έτσι μπαίνουμε στο hboot από εκεί συνδέουμε το κινητό μέσω usb στον υπολογιστή. Κατεβάζουμε αυτους τους htc sync
Δεύτερο βήμα, τρέχουμε το htc sync έχοντας όμως συνδεδεμένο το κινητό μας στον υπολογιστή, πιο συγκεκριμένα συνδέουμε το κινητό με usb και επιλέγουμε Ηtc sync και έπειτα κλείνουμε το πρόγραμμα.
Τρίτο βήμα, κατεβάζουμε και τρέχουμε το πρόγραμμα της unrevoked το οποίο το βρίσκουμε εδώ
Τέταρτο βήμα, Αφήνουμε το πρόγραμμα να κάνει τις διεργασίες στο κινητό μας
Πέμπτο βήμα, Αφού δούμε οτι το πρόγραμμα της unrevoked σταματήσει και βγάλει "safe to restart" η κάτι παρόμοιο για να είμαι ειλικρηνής ούτε εγώ το παρατήρησα αλλα ήταν εμφανές οτι είχε τελιώσει, κλείνουμε το πρόγραμμα.
Έκτο βήμα, Αποσυνδέουμε το wildfire απο τον υπολογιστή.
Έβδομο βήμα, κάνουμε απεγκατάσταση του htc sync
Έννατο βήμα, Συνδέουμε το κινητό στον υπολογιστή έχοντας εννεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων usb ---> Ρυθμίσεις > ανάπτυξη > τικάρετε τον εντοπισμό σφαλμάτων ή Settings>Applications>Development and checking USB debugging, και ξανατρέχετε το undervoked
Δέκατο βήμα, δεν έχειτο κινητό σας έχει γίνει rooted
Ελπίζω να βοήθησα, παρακαλώ να μου αναφέρετε τυχόν παραλείψεις γιατί είναι ο πρώτος μου οδηγός
Ευχαριστώ τον φίλο psyxakia για την στήριξη![]()
Εμφάνιση 1-13 από 13
-
15-12-10, 23:48 Οδηγός root για htc wildfire (unrevoked 3.21) #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νikosanagn : 16-12-10 στις 00:22.
-
19-12-10, 02:37 Απάντηση: Οδηγός root για htc wildfire (unrevoked 3.21) #2
- Περιοχή
- Espoo, FI
- Downloads
- 41
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/1G
- ISP
- Elisa
- Router
- Unifi Gateway Max
Πολύ καλή η προσπάθεια για την απλή περιγραφή του rooting
Μια επισήμανση μόνο: η διαδικασία απλοποιείται αρκετά αν γίνει μέσα από περιβάλλον linux. Αρκεί ένα liveCD (δε χρειάζεται να είναι εγκατεστημένο), και το πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρειάζεται ούτε το HTC Sync, ούτε οι HBOOT drivers.Ανυπόγραφος
-
19-12-10, 02:41 Απάντηση: Οδηγός root για htc wildfire (unrevoked 3.21) #3
Επιτέλους ένα σχόλιο! (Είχα αρχίσει να απογοητεύομαι)
Σε ευχαριστώ πολύ... και για την διευκρίνηση.
-
22-12-10, 23:01 Απάντηση: Οδηγός root για htc wildfire (unrevoked 3.21) #4
Σκεφτομαι να αγορασω το τηλεφωνο. Πλεον υπαρχει διαθεσιμη η εκδοση 2.2. Μολις το αγορασω και περασω την νεα εκδοση 2.2 θα μπορεσω με τον οδηγο να το κανω root;
Η χρειαζεται διαφορετικη διαδικασια για root την 2.2;
-
22-12-10, 23:07 Απάντηση: Οδηγός root για htc wildfire (unrevoked 3.21) #5Σκεφτομαι να αγορασω το τηλεφωνο. Πλεον υπαρχει διαθεσιμη η εκδοση 2.2. Μολις το αγορασω και περασω την νεα εκδοση 2.2 θα μπορεσω με τον οδηγο να το κανω root;
Η χρειαζεται διαφορετικη διαδικασια για root την 2.2;
-
04-02-11, 10:25 Απάντηση: Οδηγός root για htc wildfire (unrevoked 3.21) #6
Να ρωτησω κατι...ποια θα τα πλεονεκτηματα ενος costum rom?
-
07-02-11, 14:40 Απάντηση: Οδηγός root για htc wildfire (unrevoked 3.21) #7
Τα πλεονεκτήματα δεν μπορώ να τα θυμάμαι απέξω καθώς υπάρχουν πολλές custom rom περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να διαβάσεις εδώ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=822181
-
09-02-11, 13:03 Απάντηση: Οδηγός root για htc wildfire (unrevoked 3.21) #8
εχεις δοκιμασει μηπως να το κανεις overclock; ή υπαρχει καποια rom που εχεις χρησιμοποιησει και ειναι πιο ελαφρια για το τηλεφωνο;γιατι ειχα 2.1 και τωρα 2.2 απο την μαμα του,και εχει αρχισει να με εκνευριζει το ποσο αργο ειναι..
ευχαριστω για τον οδηγο btw"Ανακαλύπτουμε την μαθηματική αλήθεια, δεν την δημιουργούμε." David Ruelle
-
09-02-11, 14:35 Απάντηση: Οδηγός root για htc wildfire (unrevoked 3.21) #9
Ευχαριστούμε για τον οδηγό!
-
13-02-11, 15:13 Απάντηση: Οδηγός root για htc wildfire (unrevoked 3.21) #10
Εγω που εχω στο wildfire εγκατεστημενο το froyo μπορω να κανω root?
-
30-03-11, 02:08 Απάντηση: Οδηγός root για htc wildfire (unrevoked 3.21) #11
μπορει καποιος που το χει κανει ρουτ και εχει περασει καμια μαγειρεμενη ρομ να μας πει την εμπειρια του,αν αξιζει και τι προτεινει;
"Ανακαλύπτουμε την μαθηματική αλήθεια, δεν την δημιουργούμε." David Ruelle
-
30-03-11, 03:56 Απάντηση: Οδηγός root για htc wildfire (unrevoked 3.21) #12
Παιδιά μέχρι πρότινος οπου δεν είχε βγει root για την έκδοση για 2,2 όσοι έκαναν την αναβάθμιση δεν μπορούσαν, και περίμεναν, ώστε να κάνουν πάλι το θαύμα τους, και να μπορέσουν όσοι έχουν την official (2,2) να βάλουν κάποια custom,
Μέχρι τώρα δεν ξέρω αν έχει βγει κάποιο root λοιπόν για την 2.2, όσοι έχουν την 2,1 μπορούν να το κάνουν κανονικά.
μπορει καποιος που το χει κανει ρουτ και εχει περασει καμια μαγειρεμενη ρομ να μας πει την εμπειρια του,αν αξιζει και τι προτεινει;
-
30-03-11, 08:20 Απάντηση: Οδηγός root για htc wildfire (unrevoked 3.21) #13
Παρόμοια Θέματα
-
HTC Wildfire upgrade to Froyo in Vodafone
Από Thomas Kenobi στο φόρουμ AndroidΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 05-12-10, 19:16 -
HTC Wildfire black
Από vlsi στο φόρουμ Ζήτηση - Ανενεργές ΑγγελίεςΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 22-10-10, 09:37 -
HTC Wildfire ή Samsung i8000 Omnia II;
Από satcur στο φόρουμ Σταθερή & Κινητή ΤηλεφωνίαΜηνύματα: 40Τελευταίο Μήνυμα: 18-10-10, 19:00
Bookmarks