Σύμφωνα με πληροφορίες του adslgr.com, από τις 23 Δεκεμβρίου η cyta ξεκίνησε την διάθεση των υπηρεσιών της σε περιοχές της Αττικής.
Τα αστικά κέντρα που καλύπτονται αρχικά, είναι τα εξής:
Άγιος Αρτέμιος Αγία Παρασκευή Αθηνάς Ακρόπολη Αρης Βάρκιζα Βύρωνας Γαλάτσι Γλυφάδα Ιλισσός Καλλιθέα Κεραμεικός Κηφισιά Κωλέττη Μαρούσι Νέα Κηφισιά Νέα Σμύρνη Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Ιωνία Πεντέλης Περιστέρι Χαλάνδρι Χολαργός Ψυχικό
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιβεβαιώνουν τη διαθεσιμότητα για το αστικό κέντρο στο οποίο υπάγονται, μέσω του cyta.gr ή καλώντας την εξυπηρέτηση πελατών στο 13877 με αστική χρέωση.
Πηγή: adslgr.com
Εμφάνιση 1-15 από 57
-
29-12-10, 21:41 cyta: Έναρξη διάθεσης των υπηρεσιών της στην Αττική #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariadgr : 30-12-10 στις 22:43.
-
29-12-10, 21:50 Απάντηση: cyta: Έναρξη διάθεσης των υπηρεσιών της στην Αττική #2
Άλλος ένας δυνατός παίκτης στην αγορά .Για να δούμε τι θα δούμε ....
-
29-12-10, 22:08 Απάντηση: cyta: Έναρξη διάθεσης των υπηρεσιών της στην Αττική #3
ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ εαν δεν κανουν διαφορετικη τιμολογηση για τα 4 mbps δεν συμφερει με τιποτα !!
διοτι απλα 4 = 16 ευρω + 9 απεριοριστα ελλαδα = 25 ευρω
η ον δινει 8 + απεριοριστα ελλαδα με 26,76 και 23% εκπτωση το πρωτο χρονο + ειναι pots και δεν χρειαζεται ρευμα για το μοντεμ για να εχεις τηλ !
οποτε η να κανουν καμμια προσφορα , η τουλαχιστον να αλλαξουν την τιμολογηση για τα 4 mpbs , ο κοσμος αρχιζει και πειναει
που πας ρε καραμητρο !!
-
29-12-10, 22:15 Απάντηση: cyta: Έναρξη διάθεσης των υπηρεσιών της στην Αττική #4
άντε καλές δουλειές στην αθήνα!
όσο για τα πακέτα, πιο πολύ μας ενδιαφέρει η αξιοπιστία και η καλή υπηρεσία, παρά 2-3 ευρώ διαφορά (αυτό ισχύει για όλες τις εταιρίες)
-
29-12-10, 22:23 Απάντηση: cyta: Έναρξη διάθεσης των υπηρεσιών της στην Αττική #5
Πολύ δύσχρηστη η φόρμα ελέγχου διαθεσιμότητας, ζητάει ΠΟΛΛΑ στοιχεία (κωδικό περιοχής, τηλέφωνο, νομό, δήμο, διαμέρισμα, πόλη) και τελικά χωρίς να μου πει αν έχω ή όχι διαθεσιμότητα μου ζητάει να στείλω φόρμα.
-
29-12-10, 22:24 Απάντηση: cyta: Έναρξη διάθεσης των υπηρεσιών της στην Αττική #6
Πολύ καλή είδηση.... Να σφίξουν μερικοί κ@#$%^........ Γιατί η κοροϊδία δουλεύει στο full.................
-
29-12-10, 22:24 Απάντηση: cyta: Έναρξη διάθεσης των υπηρεσιών της στην Αττική #7
^^ Ακριβως . By the way στο Κερατσινι δεν βλεπω να εχει διαθεσιμοτητα ...
-
29-12-10, 22:40 Απάντηση: cyta: Έναρξη διάθεσης των υπηρεσιών της στην Αττική #8
-
29-12-10, 22:49 Re: cyta: Έναρξη διάθεσης των υπηρεσιών της στην Αττική #9
holy sith, i'm impressed έχει στην Πεντέλη...
-
29-12-10, 22:50 Απάντηση: cyta: Έναρξη διάθεσης των υπηρεσιών της στην Αττική #10
-
29-12-10, 22:51 Απάντηση: cyta: Έναρξη διάθεσης των υπηρεσιών της στην Αττική #11
Συμφωνώ με αρκετά από όσα λες.... Η cyta, έχει μείνει....στα.... Κυπριακά δεδομένα.... των 4mbps max με πανάκριβες τιμές.... Δλδ έχει τα μυαλά τα.... "κυπριακά", που κρατά τον κόσμο στο μεσαίωνα εκεί, και τιμολογεί ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ 4mbps στην Κύπρο... Έλα μου ντε όμως που εδώ, δεν είναι.... κύπρος.... Αν παίξουν με τα μυαλά που έχουν εκεί, απλά.... θα χάσουν....
-
29-12-10, 23:39 Απάντηση: cyta: Έναρξη διάθεσης των υπηρεσιών της στην Αττική #12
Από την όση εμπειρία marketing διαθέτω, έχω να πω ότι με το ξεκίνημα αυτό της εισόδου της εταιρείας στην αγορά της Αττικής αλλά και την ανάπτυξη ή συντήρηση των πελατών στην υπόλοιπη επικράτεια, θα έπρεπε ήδη να είχε προβεί σε τρία σημαντικά και βασικά βήματα:
1. Σε ριζική αναβάθμιση της ιστοσελίδας Cyta.gr τόσο όσον αφορά στο σχεδιασμό, όσο και στη σαφήνεια επιλογών και στην ταχύτητά της (εμφανίζει πολλές δυσλειτουργίες και ασυνέπειες των δρομολογήσεων προς τμήματα του ιστότοπου).
2. Σε "τρανταχτή" προσφορά (όχι ιδιαίτερου κόστους αλλά με έξυπνη τιμολογιακή πολιτική) που να εμφανίζει συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με άλλους παρόχους την επιλογή των πακέτων της.
3. Επίσης, το κόστος των 4mbps + τηλεφωνία (απεριόριστα σταθερά κλπ) είναι ασύμφορο και κατά περίπτωση ακριβότερο από τους ανταγωνιστές της όπως αναφέρθηκε και από άλλο χρήστη της παρούσας δημόσιας συζήτησης.
Εαν δεν αλλάξουν την τιμολογιακή πολιτική τουλάχιστον στο επίπεδο αυτό και να δώσουν τα 4mbps + απεριόριστα σταθερά ως πακέτο εισόδου ή βασικό (Entry Pack - Basic Pack or Start Pack) σε χαμηλή τιμή (διότι η ταχύτητα αυτή στην Ελλάδα είναι παρωχημένη - ίσως έχουν υποεκτιμήσει αυτόν το παράγοντα), όχι μόνο δε θα μπούν στην αγορά της Αττικής, αλλά θα χάσουν και τους πελάτες στην υπόλοιπη Ελλάδα διότι το κόστος πλέον είναι ο αποφασιστικός παράγοντας επιλογής παρόχου και οι άλλοι πάροχοι έχουν κάνει σημαντικά βήματα στην ποιότητα παροχής υπηρεσιών, ενώ υπάρχει και το θέμα της αντίστροφης πορείας διείσδυσης στην ελληνική αγορά των ανταγωνιστών της (δηλαδή οι πάροχοι που εδραιώθηκαν στα μεγάλα αστικά κέντρα, κάνουν άλματα προς περιοχές όπου λόγω επιδοτούμενων προγραμμάτων είχε αναπτυχθεί η Cyta όπως Κεντρική και Δυτική Μακεδονία κλπ.)
Αυτά είχα να πώ και εύχομαι να ληφθούν υπόψη του αντίστοιχου Τμήματος της εν λόγω εταιρείας. Σίγουρα το adslgr.com προσφέρει αξιόπιστες πληροφορίες σε όλα τα στελέχη των Παρόχων Διαδικτυακών Υπηρεσιών και αποτελεί "δυναμική σφυγμομέτρηση" της ανταπόκρισης των πελατών τους στις εκάστοτε εμπορικές πολιτικές.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος umay : 30-12-10 στις 01:21.
-
29-12-10, 23:40 Απάντηση: cyta: Έναρξη διάθεσης των υπηρεσιών της στην Αττική #13
Εγώ πάντως με τα 4 είμαι μια χαρα όπως και οι περισσότεροι με double play που δεν κατεβάζουν το σύμπαν όλο. Οι ταχύτητες δεν είναι το μεγάλο ζητούμενο, αντί μια ταινία να κατέβει στην μία ώρα θα κατέβει στιις δύο, δυόμιση. Το ζητούμενο είναι η αξιοπιστία και φυσικα να πληρώνεις τξμ αξιοπιστία σε προσιτή τιμή.
(ο Οτε δαγκώνει ακόμη στις τιμές)
Βέβαια έτυχε να έχω μόνο θετικές εντυπώσεις και οι απαιτήσεις μου να μήν είναι μεγάλες σε bandwith ή σε πολύ μικρά pings (έχω κόψει τα live fps). Ενώ συν τοις άλλοις, λόγω προσφοράς που ίσχυε όταν πρωτοήρθε η cyta στην Θεσσαλονίκη, μου έχουν κάνει δώρο τα υπεραστικά, και πληρώνω μόλις 25 τον μήνα πλήρες πακέτο double play ( μαζί και με 1 ώρα προς κινητα).
ΥΓ.
Πάντως στην Αθήνα έχετε πάρα πολλούς εναλλακτικούς εξ αρχής adsl και έχετε καλομάθει.
-
30-12-10, 01:36 Απάντηση: cyta: Έναρξη διάθεσης των υπηρεσιών της στην Αττική #14
Το μεγαλο ερωτημα για μενα ειναι ενα και απλο..
Ποσους αληθεια χωραει αυτη η αγορα ? η οποια ειναι ηδη πολυ "στριμωγμενη".....
-
30-12-10, 01:43 Απάντηση: cyta: Έναρξη διάθεσης των υπηρεσιών της στην Αττική #15
Παρόμοια Θέματα
-
Στην τελική ευθεία για την ψηφιακή πρεμιέρα της Digea στην Αττική -Τι πρέπει να γνωρίζετε;
Από treli@ris στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 134Τελευταίο Μήνυμα: 01-07-10, 01:46 -
Algonet / Net One: Έναρξη διάθεσης υπηρεσιών WLR Algonet OneBill
Από Sovjohn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 57Τελευταίο Μήνυμα: 29-06-09, 22:32 -
3 εκατ. € από την Κ. τ Π. για τη βελτίωση των μετακινήσεων των πολιτών στην Αττική
Από chrand στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 12-07-06, 22:03
Bookmarks