Σελ. 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 57
    Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Cyta Hellas
    Σύμφωνα με πληροφορίες του adslgr.com, από τις 23 Δεκεμβρίου η cyta ξεκίνησε την διάθεση των υπηρεσιών της σε περιοχές της Αττικής.

Τα αστικά κέντρα που καλύπτονται αρχικά, είναι τα εξής:
    Άγιος Αρτέμιος
    Αγία Παρασκευή
    Αθηνάς
    Ακρόπολη
    Αρης
    Βάρκιζα
    Βύρωνας
    Γαλάτσι
    Γλυφάδα
    Ιλισσός
    Καλλιθέα
    Κεραμεικός
    Κηφισιά
    Κωλέττη
    Μαρούσι
    Νέα Κηφισιά
    Νέα Σμύρνη
    Νέα Φιλαδέλφεια
    Νέα Ιωνία
    Πεντέλης
    Περιστέρι
    Χαλάνδρι
    Χολαργός
    Ψυχικό

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιβεβαιώνουν τη διαθεσιμότητα για το αστικό κέντρο στο οποίο υπάγονται, μέσω του cyta.gr ή καλώντας την εξυπηρέτηση πελατών στο 13877 με αστική χρέωση.

Πηγή: adslgr.com
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariadgr : 30-12-10 στις 22:43.

Downloads
    14
    Uploads
    0
    ISP
    cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΝΙΚΑΙΑ
    Άλλος ένας δυνατός παίκτης στην αγορά .Για να δούμε τι θα δούμε ....

Περιοχή
    ΔΑΣΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Τύπος
    PSTN
    Ταχύτητα
    14400/1988
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Wind - Ν. ΙΩΝΙΑ
    Router
    ΔΕΝ ΛΕΩ
    SNR / Attn
    8(dB) / 28(dB)
    Path Level
    Interleaved
    ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ εαν δεν κανουν διαφορετικη τιμολογηση για τα 4 mbps δεν συμφερει με τιποτα !!

διοτι απλα 4 = 16 ευρω + 9 απεριοριστα ελλαδα = 25 ευρω

η ον δινει 8 + απεριοριστα ελλαδα με 26,76 και 23% εκπτωση το πρωτο χρονο + ειναι pots και δεν χρειαζεται ρευμα για το μοντεμ για να εχεις τηλ !

οποτε η να κανουν καμμια προσφορα , η τουλαχιστον να αλλαξουν την τιμολογηση για τα 4 mpbs , ο κοσμος αρχιζει και πειναει

που πας ρε καραμητρο !!

Downloads
    80
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    26500/2500
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
    Router
    ZTE 931 VII
    άντε καλές δουλειές στην αθήνα!

όσο για τα πακέτα, πιο πολύ μας ενδιαφέρει η αξιοπιστία και η καλή υπηρεσία, παρά 2-3 ευρώ διαφορά (αυτό ισχύει για όλες τις εταιρίες)

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    200/20 Mbps
    ISP
    Cosmote
    SNR / Attn
    9(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Πολύ δύσχρηστη η φόρμα ελέγχου διαθεσιμότητας, ζητάει ΠΟΛΛΑ στοιχεία (κωδικό περιοχής, τηλέφωνο, νομό, δήμο, διαμέρισμα, πόλη) και τελικά χωρίς να μου πει αν έχω ή όχι διαθεσιμότητα μου ζητάει να στείλω φόρμα.

Περιοχή
    Area 51
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor TG788v v3
    Πολύ καλή είδηση.... Να σφίξουν μερικοί κ@#$%^........ Γιατί η κοροϊδία δουλεύει στο full.................

Περιοχή
    Κερατσίνι
    Downloads
    25
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
    Router
    HG8145X6-10
    Path Level
    Fastpath
    ^^ Ακριβως . By the way στο Κερατσινι δεν βλεπω να εχει διαθεσιμοτητα ...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από psyxakias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολύ δύσχρηστη η φόρμα ελέγχου διαθεσιμότητας, ζητάει ΠΟΛΛΑ στοιχεία (κωδικό περιοχής, τηλέφωνο, νομό, δήμο, διαμέρισμα, πόλη) και τελικά χωρίς να μου πει αν έχω ή όχι διαθεσιμότητα μου ζητάει να στείλω φόρμα.

Είναι η απλοποίηση και η ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας προς τους υποψήφιους πελάτες!!!!!!!!!!!

Περιοχή
    Beyond the Coast
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    UniFi Dream Machine Pro
    Path Level
    Fastpath
    holy sith, i'm impressed έχει στην Πεντέλη...

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από psyxakias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πράγματι, πρέπει να το ξηλώσουν αυτό και μόνο με το τηλέφωνο να απαντά θετικά ή αρνητικά, όπως γίνεται με όλους τους άλλους παρόχους.

Το avatar του μέλους DaveMurray
    DaveMurray Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stef128 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ εαν δεν κανουν διαφορετικη τιμολογηση για τα 4 mbps δεν συμφερει με τιποτα !!

διοτι απλα 4 = 16 ευρω + 9 απεριοριστα ελλαδα = 25 ευρω

η ον δινει 8 + απεριοριστα ελλαδα με 26,76 και 23% εκπτωση το πρωτο χρονο + ειναι pots και δεν χρειαζεται ρευμα για το μοντεμ για να εχεις τηλ !

οποτε η να κανουν καμμια προσφορα , η τουλαχιστον να αλλαξουν την τιμολογηση για τα 4 mpbs , ο κοσμος αρχιζει και πειναει

που πας ρε καραμητρο !!
    Συμφωνώ με αρκετά από όσα λες.... Η cyta, έχει μείνει....στα.... Κυπριακά δεδομένα.... των 4mbps max με πανάκριβες τιμές.... Δλδ έχει τα μυαλά τα.... "κυπριακά", που κρατά τον κόσμο στο μεσαίωνα εκεί, και τιμολογεί ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ 4mbps στην Κύπρο... Έλα μου ντε όμως που εδώ, δεν είναι.... κύπρος.... Αν παίξουν με τα μυαλά που έχουν εκεί, απλά.... θα χάσουν....

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    ISP
    -
    Router
    ZXHN H267N
    Από την όση εμπειρία marketing διαθέτω, έχω να πω ότι με το ξεκίνημα αυτό της εισόδου της εταιρείας στην αγορά της Αττικής αλλά και την ανάπτυξη ή συντήρηση των πελατών στην υπόλοιπη επικράτεια, θα έπρεπε ήδη να είχε προβεί σε τρία σημαντικά και βασικά βήματα:

1. Σε ριζική αναβάθμιση της ιστοσελίδας Cyta.gr τόσο όσον αφορά στο σχεδιασμό, όσο και στη σαφήνεια επιλογών και στην ταχύτητά της (εμφανίζει πολλές δυσλειτουργίες και ασυνέπειες των δρομολογήσεων προς τμήματα του ιστότοπου).

2. Σε "τρανταχτή" προσφορά (όχι ιδιαίτερου κόστους αλλά με έξυπνη τιμολογιακή πολιτική) που να εμφανίζει συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με άλλους παρόχους την επιλογή των πακέτων της.

3. Επίσης, το κόστος των 4mbps + τηλεφωνία (απεριόριστα σταθερά κλπ) είναι ασύμφορο και κατά περίπτωση ακριβότερο από τους ανταγωνιστές της όπως αναφέρθηκε και από άλλο χρήστη της παρούσας δημόσιας συζήτησης.
    Εαν δεν αλλάξουν την τιμολογιακή πολιτική τουλάχιστον στο επίπεδο αυτό και να δώσουν τα 4mbps + απεριόριστα σταθερά ως πακέτο εισόδου ή βασικό (Entry Pack - Basic Pack or Start Pack) σε χαμηλή τιμή (διότι η ταχύτητα αυτή στην Ελλάδα είναι παρωχημένη - ίσως έχουν υποεκτιμήσει αυτόν το παράγοντα), όχι μόνο δε θα μπούν στην αγορά της Αττικής, αλλά θα χάσουν και τους πελάτες στην υπόλοιπη Ελλάδα διότι το κόστος πλέον είναι ο αποφασιστικός παράγοντας επιλογής παρόχου και οι άλλοι πάροχοι έχουν κάνει σημαντικά βήματα στην ποιότητα παροχής υπηρεσιών, ενώ υπάρχει και το θέμα της αντίστροφης πορείας διείσδυσης στην ελληνική αγορά των ανταγωνιστών της (δηλαδή οι πάροχοι που εδραιώθηκαν στα μεγάλα αστικά κέντρα, κάνουν άλματα προς περιοχές όπου λόγω επιδοτούμενων προγραμμάτων είχε αναπτυχθεί η Cyta όπως Κεντρική και Δυτική Μακεδονία κλπ.)

Αυτά είχα να πώ και εύχομαι να ληφθούν υπόψη του αντίστοιχου Τμήματος της εν λόγω εταιρείας. Σίγουρα το adslgr.com προσφέρει αξιόπιστες πληροφορίες σε όλα τα στελέχη των Παρόχων Διαδικτυακών Υπηρεσιών και αποτελεί "δυναμική σφυγμομέτρηση" της ανταπόκρισης των πελατών τους στις εκάστοτε εμπορικές πολιτικές.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος umay : 30-12-10 στις 01:21.

Περιοχή
    Μπουγατσούπολη
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    24άρα
    ISP
    Forthnet
    Router
    Pirelli Ανελαστι
    Path Level
    Interleaved
    Εγώ πάντως με τα 4 είμαι μια χαρα όπως και οι περισσότεροι με double play που δεν κατεβάζουν το σύμπαν όλο. Οι ταχύτητες δεν είναι το μεγάλο ζητούμενο, αντί μια ταινία να κατέβει στην μία ώρα θα κατέβει στιις δύο, δυόμιση. Το ζητούμενο είναι η αξιοπιστία και φυσικα να πληρώνεις τξμ αξιοπιστία σε προσιτή τιμή.
    (ο Οτε δαγκώνει ακόμη στις τιμές)

Βέβαια έτυχε να έχω μόνο θετικές εντυπώσεις και οι απαιτήσεις μου να μήν είναι μεγάλες σε bandwith ή σε πολύ μικρά pings (έχω κόψει τα live fps). Ενώ συν τοις άλλοις, λόγω προσφοράς που ίσχυε όταν πρωτοήρθε η cyta στην Θεσσαλονίκη, μου έχουν κάνει δώρο τα υπεραστικά, και πληρώνω μόλις 25 τον μήνα πλήρες πακέτο double play ( μαζί και με 1 ώρα προς κινητα).

ΥΓ.
    Πάντως στην Αθήνα έχετε πάρα πολλούς εναλλακτικούς εξ αρχής adsl και έχετε καλομάθει.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    Router
    5-6
    Το μεγαλο ερωτημα για μενα ειναι ενα και απλο..
    Ποσους αληθεια χωραει αυτη η αγορα ? η οποια ειναι ηδη πολυ "στριμωγμενη".....

Περιοχή
    Νέα Κηφισιά
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ariadgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σύμφωνα με πληροφορίες του adslgr.com, από τις 23 Δεκεμβρίου η cyta ξεκίνησε την διάθεση των υπηρεσιών της σε περιοχές της Αττικής.

Οι δήμοι που καλύπτονται αρχικά, είναι οι εξής:
    Aγίας Παρασκευής
    Άγιου Ιωάννη Ρέντη
    Αθήνας
    Αμαρουσίου
    Γαλατσίου
    Δραπετσώνας
    Κερατσινίου
    Κηφισιάς
    Κορυδαλλού
    Νέας Σμύρνης
    Νέας Φιλαδέλφειας
    Νίκαιας
    Πειραιώς
    Πεντέλης
    Περάματος
    Περιστερίου
    Χαλανδρίου
    Χολαργού
    Ψυχικού
    Οι περιοχές αναφέρονται ενδεικτικά, βάσει των πληροφοριών που είναι διαθέσιμες μέχρι στιγμής στην ιστοσελίδα της εταιρίας.
    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιβεβαιώνουν τη διαθεσιμότητα για το αστικό κέντρο στο οποίο υπάγονται, μέσω του cyta.gr ή καλώντας την εξυπηρέτηση πελατών στο 13877 με αστική χρέωση.

Πηγή: adslgr.com
    Εγώ έχω την εξής απορία: Οι δήμοι που αναφέρει είναι οι Καλλικρατικοί ή οι παλαιοί?

Σελ. 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 134
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-07-10, 01:46
  2. Μηνύματα: 57
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-06-09, 22:32
  3. Μηνύματα: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-07-06, 22:03

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα