Σελ. 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 39
    Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    Hotmail
    Χρήστες λογαριασμών της υπηρεσίας ηλεκτρονικής αλληλογραφίας Hotmail της Microsoft γράφουν αλλεπάλληλα μηνύματα σε forum της εταιρείας παραπονούμενοι για χαμένα e-mail, όχι μόνο από τον κεντρικό φάκελο ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, αλλά και από όλους τους φακέλους του λογαριασμού τους.

Κάποιοι χρήστες νόμιζαν ότι οι λογαριασμοί τους έχουν παραβιαστεί, ενώ μερικοί αναφέρουν πως το πρόβλημα έχει εμφανιστεί εδώ και δύο μέρες. Οι εκπρόσωποι της Microsoft παραδέχονται το πρόβλημα και αναφέρουν ότι το τεχνικό τμήμα της εταιρείας εργάζεται για την επίλυση του προβλήματος.

Νωρίτερα δόθηκε η εντύπωση ότι το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε σε κάποιους λογαριασμούς, αλλά πάρα πολλοί χρήστες δεν έχουν ανακτήσει τα ηλεκτρονικά τους μηνύματα, χωρίς να έχουν λάβει επίσημη απάντηση από τη Microsoft, σχετικά με την αιτία του προβλήματος. Ένας χρήστης γράφει χαρακτηριστικά στο forum της εταιρείας:
    "Στην πραγματικότητα το ζήτημα δεν έχει επιλυθεί. Ακόμα δεν έχει πρόσβαση στους προσωπικούς καταλόγους ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Αυτό συμβαίνει εδώ και δύο ημέρες. Το κοινό και τα μέσα ενημέρωσης γνωρίζουν το ζήτημα; Δεν είναι μόνο απογοητευτικό το γεγονός ότι δεν μπορώ να προσπελάσω τα e-mail που έχω αποθηκεύσει, αλλά και η πλήρης απουσία επικοινωνίας και η σιωπή από μέρους σας [της Microsoft] είναι ύποπτη, ενώ η αντιμετώπισή σας είναι πολύ αντιεπαγγελματική για έναν από μία από τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής λογισμικού στον κόσμο."
    Μερικοί χρήστες έχουν απογοητευτεί τόσο πολύ από την από την αποστασιοποίηση της Microsoft στο ζήτημα της επικοινωνίας, με αποτέλεσμα να οργανώνονται μέσω Facebook για να απαιτήσουν από τη Microsoft να πάρει θέση στο ζήτημα.

Το BBC επικοινώνησε με τη Microsoft και η εκπρόσωπός της παραδέχτηκε το πρόβλημα, αλλά δεν το θεώρησε ευρέως διαδεδομένο. Η εταιρεία είπε ότι εργάζεται για την αποκατάσταση του προβλήματος και ζήτησε συγγνώμη για την όχληση που προκαλεί.

Πηγές: The Next Web, BBC

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Άρθρα
    1
    Τύπος
    WiFi
    Ταχύτητα
    20Mb/4Mb
    ISP
    GR Telecom
    Router
    PowerBeam M5-300
    Το hotmail έχει γίνει βαρετό και πολλή προβληματικό πάρα πολλή προβληματικό και είναι το βασικό μου email

Downloads
    33
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    95500/10996
    ISP
    Cosmote
    Router
    FritxBox 530
    SNR / Attn
    9.1(dB) / 17(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Εγω εδω και 4+ μερες δεν μπορω να δω το Hotmail παρα μονο με τον ie9 ..τι συμβαινει ?
    Καπριτσια κανουν ?
    Καλη Χρονια
    Dell G3223Q -Phanteks P600S -Corsair RM850x -MPG X570S EDGE MAX Wifi -Ryzen 5700X -Asus Dual OC 4070TiS -Kingston Fury Renegade 32Gb@3600@cl16-Samsung 980Pro & 970Evo 2*500gb

Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nimik Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω εδω και 4+ μερες δεν μπορω να δω το Hotmail παρα μονο με τον ie9 ..τι συμβαινει ?
    Καπριτσια κανουν ?
    Καλη Χρονια
    Έχεις πρόβλημα από πέρσι δηλαδή;

Πάλι καλά που τα βλέπεις από ie. Άλλοι δε βλέπουν τίποτα.

Καλή χρονιά!
    Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety

Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
    "Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."

Downloads
    33
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    95500/10996
    ISP
    Cosmote
    Router
    FritxBox 530
    SNR / Attn
    9.1(dB) / 17(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Tωρα που το ξανα σκεφτομαι ..μηπως εχει να κανει μ'αυτο ?
    Spoiler:
    Αγαπητέ πελάτη του Windows Live Spaces,

Λαμβάνετε αυτήν τη σημείωση σε συνέχεια του μηνύματός μας που σας ειδοποιούσε σχετικά με την αναβαθμισμένη εμπειρία που διατίθεται στο WordPress.com και το κλείσιμο του χώρου σας στο Windows Live το Μάρτιο. Εάν ακόμα δεν έχετε προβεί σε καμία ενέργεια, συνεχίστε την ανάγνωση, προκειμένου να μάθετε πώς να διατηρήσετε το περιεχόμενο του χώρου σας.

Από τις 4 Ιανουαρίου 2011, δεν θα μπορείτε να κάνετε αλλαγές στο ιστολόγιό σας στο Windows Live Spaces, αλλά θα μπορείτε να συνεχίσετε να αναθεωρείτε παλαιότερες καταχωρήσεις, να πραγματοποιείτε λήψη και αποθήκευση του περιεχομένου σας για αργότερα και να αναβαθμίσετε το ιστολόγιό σας στο WordPress.com. Θα σας βοηθήσουμε να μετεγκαταστήσετε το τρέχον ιστολόγιό σας στο WordPress.com ή να πραγματοποιήσετε λήψη και αποθήκευσή του για αργότερα. Στις 16 Μαρτίου 2011, ο τρέχων χώρος σας θα κλείσει.

Με την νέα κυκλοφορία των υπηρεσιών του Windows Live, πραγματοποιήσαμε μια σειρά από αλλαγές και βελτιώσεις σε όλα τα προϊόντα μας. Επιλέξαμε τη συνεργασία, για να παράσχουμε στους χρήστες του Windows Live μια καταπληκτική εμπειρία ιστολογίου. Ωστόσο, κατανοούμε ότι οι αλλαγές θα έχουν επιπτώσεις σε εσάς και αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει στόχο να απαντήσει σε τυχόν ανησυχίες που ενδέχεται να σας έχουν δημιουργηθεί.

Ποια είναι η αιτία αυτής της αλλαγής;
    Οι πελάτες μας έχουν ζητήσει πιο εμπλουτισμένες λειτουργίες ιστολογίου, όπως ένα ενσωματωμένο σύστημα στατιστικών στοιχείων, δυνατότητα συνεχούς αποθήκευσης προχείρων και βελτιώσεις στην τεχνολογία καταπολέμησης ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ιστολογίου, συνεργαζόμαστε με το WordPress.com, για να σας παράσχουμε τις δωρεάν υπηρεσίες του. Για όσους από εσάς διαθέτουν ήδη ιστολόγιο στο Windows Live Spaces, θα σας διευκολύνουμε στα πρώτα σας βήματα, συμβάλλοντας στη διατήρηση των δεδομένων που έχετε ήδη δημιουργήσει στο Windows Live Spaces.

Πώς διαμορφώνεται το χρονοδιάγραμμα των αλλαγών;
    Από τις 4 Ιανουαρίου 2011, δεν θα μπορείτε να κάνετε αλλαγές στο ιστολόγιό σας στο Spaces, αλλά θα μπορείτε να συνεχίσετε να αναθεωρείτε παλαιότερες καταχωρήσεις, να πραγματοποιείτε λήψη και αποθήκευση του περιεχομένου σας για αργότερα και να αναβαθμίσετε το ιστολόγιό σας στο WordPress.com.

Στις 16 Μαρτίου 2011, το Windows Live Spaces θα κλείσει και δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο ιστολόγιό σας.

Τι πρέπει να κάνετε προτού κλείσει το Windows Live Spaces
    Όταν επισκέπτεστε το χώρο σας, θα έχετε τις ακόλουθες επιλογές:
    Να αναβαθμίσετε το ιστολόγιό σας με μετεγκατάσταση στο WordPress.com - Θα παράσχουμε έναν απλό τρόπο μετακίνησης των καταχωρήσεων και των σχολίων από το ιστολόγιό σας στο WordPress.com.
    Να πραγματοποιήσετε λήψη του ιστολογίου σας – Μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη των παλαιότερων καταχωρήσεών σας, ώστε να κρατήσετε ένα αντίγραφό τους. Επίσης, μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη του ιστολογίου και, στη συνέχεια, μετεγκατάσταση στο WordPress.com.
    Να διαγράψετε το χώρο σας - Αν αποφασίσετε ότι δεν θέλετε να έχετε πλέον χώρο, έχετε την επιλογή να τον διαγράψετε μόνιμα. Αν θέλετε να αποθηκεύσετε το περιεχόμενό σας, βεβαιωθείτε ότι το κάνατε, προτού διαγράψετε το χώρο σας.
    Να αναθεωρήσετε το ιστολόγιό σας – Κατά τους επόμενους μήνες, το Windows Live Spaces θα συνεχίσει να είναι προσβάσιμο για ανάγνωση και αναθεώρηση, όσο εσείς αποφασίζετε τι θα κάνετε. Είμαστε κατενθουσιασμένοι με τις δυνατότητες του WordPress.com και ελπίζουμε ότι θα αποφασίσετε να επωφεληθείτε από αυτήν τη βελτιωμένη εμπειρία ιστολογίου.
    Σημείωση: ορισμένα είδη περιεχομένου, όπως οι μικροεφαρμογές, το βιβλίο επισκεπτών, οι λίστες, οι σημειώσεις και τα πρόχειρα καταχωρήσεων δεν θα μετεγκατασταθούν. Ανατρέξτε στις συνήθεις ερωτήσεις για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διατήρηση αυτού του τύπου περιεχομένου.

Μεταβείτε στο χώρο σας, για να κάνετε την επιλογή που είναι κατάλληλη για εσάς.

Τι να περιμένετε από τη μετακίνηση στο WordPress.com
    Όλες οι καταχωρήσεις, τα σχόλια και οι συνδέσεις σας θα μεταφερθούν, ενώ θα έχετε την επιλογή να μοιράζεστε τις ενημερώσεις ιστολογίου σας με τους φίλους σας στο Messenger.

Στο WordPress.com, θα αποκτήσετε εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε την πορεία του ιστολογίου σας και τους επισκέπτες του. Θα αποκτήσετε δυνατότητα προσθήκης ετικετών που επιτρέπει σε άλλους να σας βρίσκουν και σε εσάς να βρίσκετε ανθρώπους με παρόμοια γούστα και νοοτροπία. Περιλαμβάνει καταπληκτικές λειτουργίες σχολίων και αποτροπή ανεπιθύμητων παραπομπών, ώστε να διατηρεί τα ιστολόγιά σας καθαρά. Δείτε περισσότερα (Η σελίδα εμφανίζεται στα Αγγλικά).

Ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε το Windows Live και ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε τη νέα εμπειρία ιστολογίου.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του Windows Live

Dell G3223Q -Phanteks P600S -Corsair RM850x -MPG X570S EDGE MAX Wifi -Ryzen 5700X -Asus Dual OC 4070TiS -Kingston Fury Renegade 32Gb@3600@cl16-Samsung 980Pro & 970Evo 2*500gb

Το avatar του μέλους Hackerman
    Hackerman Guest
    Εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα με χαμένα email (backup ftw ), αλλά μπήκα μόλις τώρα στα εισερχόμενα και μου πετάει pop up window o flash player από την διαφήμιση και δεν μπορώ να τα δω από τον browser!

Περιοχή
    while(true){ }
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    ISP
    Conn-x OTE
    Εγω μονο για chat το εχω το hotmail, οποτε ολα που μου ερχονται ειναι spam(100% χωρις υπερβολη).Αρα χαρη μου κανουν.
    Hold my breath as I wish for death...Oh please God wake me

Downloads
    33
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    95500/10996
    ISP
    Cosmote
    Router
    FritxBox 530
    SNR / Attn
    9.1(dB) / 17(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Με τον ie9 ειναι μια χαρά !

Περιοχή
    #skg
    Downloads
    0
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/300M
    ISP
    Inalan
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΥΖΑΝΤΙΟ
    Router
    Tp-link C80
    εδω σου διεγραφαν τον λογαριασμο μετα ενα μηνα αν δεν εκανες join εδω θα κολλησουν?
    VAMOS ARIS

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Άρθρα
    1
    Τύπος
    WiFi
    Ταχύτητα
    20Mb/4Mb
    ISP
    GR Telecom
    Router
    PowerBeam M5-300
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nimik Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καπριτσια κανουν ?
    Καλη Χρονια
    με chrome μια χαρά είναι

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ipo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχεις πρόβλημα από πέρσι δηλαδή;
    εγω όταν πάω να κάνω register κάπου το hotmail δεν το παίρνει απορώ το γιατί

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Το πιο προβληματικό email ήταν πάντα το hotmail. Άλλο ένα πρόβλημα λοιπόν...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από aiolos.01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το πιο προβληματικό email ήταν πάντα το hotmail. Άλλο ένα πρόβλημα λοιπόν...
    Άλλος ένας "μισώ την MS". Από που κι ως που ηταν το πιο προβληματικό. Εγώ έχω ακόμα την ίδια διεύθυνση από το 1999 και δεν είχα ΜΙΑ φορά πρόβλημα. Αν είναι να πετάξεις λάσπη τουλάχιστον τεκμηρίωσε.

Περιοχή
    ΠΕΛΛΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Downloads
    15
    Uploads
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    COSMOTE VDSL2
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Router
    H1600
    Path Level
    Fastpath
    Δεν παρατήρησα τίποτε.
    Κανονικά όλες τις μέρες των γιορτών, και από ΙΕ 9 και από Mozilla.
    Το δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε πάρω στα σοβαρά.

Περιοχή
    Μαρούσι
    Downloads
    11
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    ΟΤΕ
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΟΥΣΙ
    προσωπικα με το Live mail εχω βρει την υγεια μου με ενα πατημα μπαινω και στους 2 λογαριασμους και οι 2 λειτουργουν κανονικα...
    http://www.adslgr.com/forum/signaturepics/sigpic48706_4.gif

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Alda1981 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άλλος ένας "μισώ την MS". Από που κι ως που ηταν το πιο προβληματικό. Εγώ έχω ακόμα την ίδια διεύθυνση από το 1999 και δεν είχα ΜΙΑ φορά πρόβλημα. Αν είναι να πετάξεις λάσπη τουλάχιστον τεκμηρίωσε.
    Άλλος ένας που δε μπορεί να καταλάβει τη διαφορά ανάμεσα στο "σιχαίνομαι το hotmail" και στο "μισώ την MS".
    Εγώ σιχαίνομαι το απαίσιο hotmail και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη Microsoft γενικότερα.
    Αν σου φαίνεται αδύνατο κάτι τέτοιο, τουλάχιστον τεκμηρίωσε.

Σελ. 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Πολλά κινητά από άδειασμα αποθήκης (πακέτο 1)
    Από rokko74 στο φόρουμ Προσφορά - Ανενεργές Αγγελίες
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-12-10, 17:22
  2. Μηνύματα: 1080
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-08-08, 11:03
  3. H Πρωτη κοινοτητα για τους Xbox-live χρηστες απο την Ελλαδα!!!
    Από PredatorKill στο φόρουμ Games και Online Gaming
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-12-05, 13:11

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία