Εμφάνιση 1-14 από 14
  1. #1
    Εγγραφή
    20-06-2007
    Περιοχή
    Chicago, Illinois
    Ηλικία
    32
    Μηνύματα
    30.613
    Downloads
    96
    Uploads
    25
    Άρθρα
    14
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps
    ISP
    Nova
    Microsoft
    Δελτίο Τύπου: Η Microsoft προσκαλεί τους φοιτητές να συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Tech Talent 4 Good»
    Μέσα από τη νέα αυτή πρωτοβουλία οι φοιτητές πληροφορικής μπορούν να αξιοποιήσουν τις δεξιότητές τους και να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία μέσα από εθελοντική εργασία σε Ευρωπαϊκούς Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς

    Αθήνα, 4 Ιανουαρίου 2011 – Μια νέα πρωτοβουλία, με την ονομασία «Tech Talent 4 Good», υλοποιεί η Microsoft, σε συνεργασία με τη μεγαλύτερη παγκόσμια οργάνωση φοιτητών, AIESEC International. Η νέα αυτή πρωτοβουλία εντάσσεται στο διεθνές κοινωνικό πρόγραμμα της Microsoft «Unlimited Potential – Απεριόριστες Δυνατότητες» και απευθύνεται σε φοιτητές και αποφοίτους πληροφορικής Ευρωπαϊκών πανεπιστημίων, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να προσφέρουν κοινωνική εργασία, αξιοποιώντας τις τεχνολογικές γνώσεις και δεξιότητές τους.

    Συγκεκριμένα, η Microsoft θα προσφέρει 10 προγράμματα πρακτικής άσκησης σε φοιτητές ή νέους πτυχιούχους πληροφορικής από την Ευρώπη για εργασία σε 10 Μη Κερδοσκοπικούς, φιλανθρωπικούς Οργανισμούς σε όλη την Ευρώπη, διάρκειας 2 συνολικά μηνών (Ιούλιος και Αύγουστος 2011). Στόχος της εν λόγω δράσης είναι να αξιοποιήσει το πάθος και τη διάθεση για προσφορά των νέων, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να συνεισφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Μέσα από την πρωτοβουλία «Tech Talent 4 Good» οι φοιτητές ή απόφοιτοι του κλάδου της πληροφορικής μπορούν να αποκτήσουν σημαντική εμπειρία, αξιοποιώντας τις δεξιότητες και τη δημιουργικότητά τους και ενισχύοντας, παράλληλα, το έργο Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών. Οι οργανισμοί, στους οποίους οι επιλεχθέντες φοιτητές θα πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση, βρίσκονται στις ακόλουθες ευρωπαϊκές χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ολλανδία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο.

    Με αφορμή την ανακοίνωση του «Tech Talent 4 Good», η κα Λία Κομνηνού, Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Microsoft Ελλάς, ανέφερε: «Στη Microsoft θεωρούμε ότι η τεχνολογία θα πρέπει να τίθεται στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου, συνεισφέροντας στην πρόοδο και την ευημερία όλων και, ειδικότερα, των ευάλωτων ομάδων. Για το λόγο αυτό, εφαρμόζουμε με συνέπεια από το 2003 το Πρόγραμμα “Απεριόριστες Δυνατότητες”, εμπλουτίζοντάς το συνεχώς με δράσεις που απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες. Με τη νέα πρωτοβουλία, που ανακοινώνουμε σήμερα, «Tech Talent 4 Good» δίνουμε τη δυνατότητα στους νέους ανθρώπους να προσφέρουν κοινωνικό έργο, διευκολύνοντας ουσιαστικά την καθημερινή εργασία Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών μέσω της τεχνολογίας, ευαισθητοποιώντας τους ταυτόχρονα σχετικά με την ανάγκη ευρύτερης συνεισφοράς στο κοινωνικό σύνολο».

    Όσοι φοιτητές πληροφορικής επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Tech Talent 4 Good» θα πρέπει να καταθέσουν την αίτησή τους μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2011. Με την υποβολή του ενδιαφέροντός τους, οι υποψήφιοι θα λάβουν μέρος στη διαδικασία επιλογής, κατά την οποία θα ληφθούν υπόψη οι προσωπικές τους ικανότητες, οι δεξιότητές τους στην πληροφορική, καθώς και οι προτάσεις τους για την κάλυψη πραγματικών αναγκών Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών. Τα παραπάνω θα εξεταστούν από ειδική επιτροπή, που θα απαρτίζεται από εκπροσώπους της Microsoft, της AIESEC International και των οργανισμών. Η Microsoft προσκαλεί όσους νέους φοιτητές πληρούν τα παραπάνω κριτήρια να επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.aiesec.org/cms/aiesec/AI/...ood/index.html για να μάθουν περισσότερες πληροφορίες και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, προκειμένου να επωφεληθούν από τη σημαντική αυτή ευκαιρία.

    Η υλοποίηση της δράσης «Tech Talent 4 Good» εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο του διεθνούς κοινωνικού προγράμματος της Microsoft «Unlimited Potential – Απεριόριστες Δυνατότητες», το οποίο στοχεύει στην προώθηση της χρήσης της τεχνολογίας προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, ενώ επικεντρώνεται σε τρεις βασικούς άξονες: τη μετεξέλιξη της εκπαίδευσης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών για όλους και τη στήριξη της καινοτομίας. Από το 2003, το συγκεκριμένο πρόγραμμα υποστηρίζει ενεργά τη δράση Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών σε όλο τον κόσμο, με τη δωρεά λογισμικού, την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων και τη χρηματοδότηση πρωτοβουλιών για την απόκτηση ψηφιακών δεξιοτήτων. Το νέο πρόγραμμα «Tech Talent 4 Good» αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά την καθημερινή λειτουργία των κοινωφελών οργανώσεων. Για να γνωρίσετε καλύτερα το πρόγραμμα της Microsoft «Unlimited Potential – Απεριόριστες Δυνατότητες» και τις δράσεις που υλοποιούνται στο πλαίσιο αυτού, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.microsoft.com/hellas/Citi...l/default.mspx.

    # # #

    Σχετικά με τη Microsoft
    Η Microsoft (Nasdaq "MSFT"), η οποία ιδρύθηκε το 1975, είναι η κορυφαία εταιρεία λογισμικού, υπηρεσιών και τεχνολογικών λύσεων παγκοσμίως. Όλα τα προϊόντα Microsoft® έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να διευρύνουν τις ατομικές και επιχειρηματικές δυνατότητες. Πληροφορίες για τη Microsoft βρίσκονται στη διεύθυνση: http://www.microsoft.com/hellas

    To Τμήμα Customer and Partner Experience αποτελεί ένα ζωντανό κανάλι επικοινωνίας της εταιρείας, με πολλά και διαφορετικά ακροατήρια που χρησιμοποιούν τα προϊόντα της. Στόχος του Τμήματος είναι η ικανοποίηση των πελατών, μέσα από την συνεχή βελτίωση των τεχνολογικών υποδομών και των υπηρεσιών. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: www.microsoft.com/hellas/cpe.

    Microsoft είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Microsoft Corp.στις Ηνωμένες Πολιτείες και/ή άλλες χώρες. Άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών είναι εμπορικά σήματα των εταιρειών που τα διαθέτουν. Τα δεδομένα που περιλαμβάνονται στο συγκεκριμένο έγγραφο εξυπηρετούν ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

  2. #2
    Εγγραφή
    20-03-2008
    Περιοχή
    Athens, Greece
    Μηνύματα
    461
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    33480/4996
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΘΗΝΑΣ
    Router
    ZXDSL 931VII
    SNR / Attn
    7.5(dB) / 15(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Της αξίζουν συγχαρητήρια για τις ευκαιρίες που προσφέρει!

  3. #3
    Εγγραφή
    22-02-2010
    Περιοχή
    Αμπελόκηποι Θεσ/νίκης
    Μηνύματα
    560
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Έτσι είναι ρε φίλε... Περιμένουμε Αμερικάνικες εταιρείς να προσφέρουν κίνητρα. Κι αν ανακαλύψουν κανένα ταλέντο με εξαιρειτικές προοπτικές, θα του δώσουν και μια υποτροφία για Αμερική και άντε γειά... Το τσίμπησαν το λουκούμι!

    Κάπως έτσι μετά τον παγκόσμιο πόλεμο συσσώρευσαν όλα τα ταλέντα στην Αμερική και τώρα είναι υπερδύναμη. Εξακολουθούν κατά κάποιο τρόπο να το κάνουν. Και γιατί όχι, εφόσον οι άλλοι κοιμούνται.

  4. #4
    Εγγραφή
    24-09-2005
    Ηλικία
    42
    Μηνύματα
    125
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    256/256
    ISP
    Forthnet
    Η Microsoft (Nasdaq "MSFT"), η οποία ιδρύθηκε το 1975, είναι η κορυφαία εταιρεία λογισμικού, υπηρεσιών και τεχνολογικών λύσεων παγκοσμίως.
    Με βάση πια στοιχεία; Εγώ θα έλεγα ότι πρώτη εταιρία λογισμικού αυτήν την στιγμή είναι η Apple.

  5. #5
    Εγγραφή
    09-06-2008
    Περιοχή
    Athens, Greece
    Ηλικία
    33
    Μηνύματα
    1.130
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    109073 kbps / 10990 kbps
    ISP
    COSMOTE S.A.
    Router
    AVM FRITZ!Box 7590
    Path Level
    Interleaved
    Ωραία πράγματα. Δίνει την ευκαιρία στους καλύτερους να ξεχωρίσουν.

    Intel Core i7-3930K | Gigabyte GA-X79-UD5 | Corsair Hydro Series H100i | G.Skill Ares 64GB | Asrock Arc A380 6GB OC | Creative SoundBlaster Z | OCZ Vector SSD 128GB | WD CaviarBlack 640GB | WD RED 2TB | Coolermaster Silent Pro M600 | Coolermaster 690 Pure Black Edition Case | Triple Monitor: Dell U2311H - 2 x Dell U2312HM
    MacBook Pro (Retina 13-inch / 16GB Ram)
    iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium

  6. #6
    Εγγραφή
    01-04-2006
    Περιοχή
    Ντράφι - Πικέρμι
    Μηνύματα
    614
    Downloads
    17
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    30000/4999
    ISP
    OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΝΤΡΑΦΙ
    Router
    Speedport Smart
    SNR / Attn
    9(dB) / 20.2(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από atma Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με βάση πια στοιχεία; Εγώ θα έλεγα ότι πρώτη εταιρία λογισμικού αυτήν την στιγμή είναι η Apple.
    Μάλλον με τα ίδια στοιχεία που το λες εσύ, τα υποκειμενικά δλδ....
    MacBook Pro 13" 2020
    Asus P5Q-PRO - Q9550 - 8 GB RAM
    SGI Octane Dual R12K 400Mhz V8 2GB - IRIX 6.5.30

  7. #7
    Εγγραφή
    31-07-2006
    Περιοχή
    Berlin, Deutschland
    Μηνύματα
    4.560
    Downloads
    20
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/10240
    ISP
    1&1
    Router
    FRITZ!Box 7362 SL
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από atma Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με βάση πια στοιχεία; Εγώ θα έλεγα ότι πρώτη εταιρία λογισμικού αυτήν την στιγμή είναι η Apple.
    Είναι ελαφρώς γελοίο αυτό που λες...
    Ποια λογισμικά με τεράστια εγκατεστημένη βάση βγάζει η Apple;

  8. #8
    Εγγραφή
    03-03-2004
    Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Ηλικία
    39
    Μηνύματα
    22.552
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Η AIESEC αξίζει τον κόπο. Μέσω αυτής πέτυχα εξαιρετική πρακτική στην Ελβετία πριν 2 χρόνια και κάτι.
    Η Microsoft δεν είναι παρά άλλη μια από πολλές εταιρίες που αξιοποιούν το ταλέντο που μπορεί να τους βρει η οργάνωση.

  9. #9
    Εγγραφή
    12-11-2004
    Περιοχή
    Αθήνα
    Ηλικία
    32
    Μηνύματα
    231
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ On Telecoms Full
    Ταχύτητα
    8192/1024
    ISP
    On Telecoms
    DSLAM
    On Telecoms - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
    Router
    Thomson 585v7 / Annex A
    SNR / Attn
    12(dB) / 21(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Στο ένα από τα τέσσερα μέρη που ζητάει, χρειάζεται να βιντεοσκοπήσεις τον ευατο σου να απαντάει στην ερώτηση

    What is the coolest feature of Excel and why?
    Δηλαδή ΟΚ, τι να πεί κανείς!!

    Για τους δύσπιστους, λινκ

  10. #10
    Εγγραφή
    17-02-2008
    Περιοχή
    Αθήνα
    Μηνύματα
    1.595
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    10.997 / 109.996
    ISP
    Forthnet
    Router
    TPLink C7 - TG788vn v2
    SNR / Attn
    20,3(dB) / 3(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από atma Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με βάση πια στοιχεία; Εγώ θα έλεγα ότι πρώτη εταιρία λογισμικού αυτήν την στιγμή είναι η Apple.
    Βάση κεφαλαιοποίησης η Apple είναι #1 (226,38 δις Euro). Δεν είναι όμως αμιγώς εταιρία software. Τα ipod, ipad, iphone είναι το μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεων τους. H Μιcrosoft βάσει κεφαλαιοποίησης είναι #2 (182,81 δις Euro) αλλά και για αυτή ένα μικρό μέρος των εσόδων της είναι από hardware (xbox, πληκτρολόγια, ποντίκια,...). Η Google είναι η πρώτη αμιγώς εταιρία λογισμικού (146,80 δις Euro).
    Ακολουθούν οι IBM & ORACLE οι οποίες έχουν ΠΟΛΥ hardware.

    Πηγή : Οι 30 πρώτες εταιρείες με υψηλή κεφαλαιοποίηση
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stel67 : 05-01-11 στις 22:22.
    Guardian angels, lay a bed
    Shed their light on my sleepy head
    I am a threshold yearning to sing
    Down with the the dancers having one last fling
    Here's to the moment when you said, "Hello"
    Come on my spirit are you ready, let's go
    https://www.covidstats.gr

  11. #11
    Εγγραφή
    03-03-2004
    Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Ηλικία
    39
    Μηνύματα
    22.552
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Cool
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nikolas17 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο ένα από τα τέσσερα μέρη που ζητάει, χρειάζεται να βιντεοσκοπήσεις τον ευατο σου να απαντάει στην ερώτηση



    Δηλαδή ΟΚ, τι να πεί κανείς!!

    Για τους δύσπιστους, λινκ
    Ότι είναι εξαιρετική ερώτηση και ότι όποιος δεν το βλέπει δεν κάνει για τέτοια δουλειά σε τέτοια εταιρία.

  12. #12
    Εγγραφή
    20-06-2007
    Περιοχή
    Chicago, Illinois
    Ηλικία
    32
    Μηνύματα
    30.613
    Downloads
    96
    Uploads
    25
    Άρθρα
    14
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps
    ISP
    Nova
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nikolas17 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο ένα από τα τέσσερα μέρη που ζητάει, χρειάζεται να βιντεοσκοπήσεις τον ευατο σου να απαντάει στην ερώτηση



    Δηλαδή ΟΚ, τι να πεί κανείς!!

    Για τους δύσπιστους, λινκ
    Προφανώς εαν θες να πιάσεις δουλειά στην Microsoft, πρέπει και να σ'αρεσουν τα προϊόντα της και να τα ξέρεις σε καλό-ικανοποιητικό βαθμό. Οπότε το βλέπω λογικό αυτό.
    Dies, died, will die.
    Lived, lives, will live.

  13. #13
    Εγγραφή
    25-09-2008
    Ηλικία
    35
    Μηνύματα
    154
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Comcast
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από flamelab Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προφανώς εαν θες να πιάσεις δουλειά στην Microsoft, πρέπει και να σ'αρεσουν τα προϊόντα της και να τα ξέρεις σε καλό-ικανοποιητικό βαθμό. Οπότε το βλέπω λογικό αυτό.
    Αυτό είναι εντελώς παράλογο.
    Μια εταιρεία να προσλαμβάνει μόνο όσους χρησιμοποιούν τα προϊόντα της? Και μάλιστα για μία δίμηνη πρακτική που, όπως γράφουν, θα γίνει σε μία μη κερδοσκοπική οργάνωση?

    Τσάμπα διαφήμιση είναι αυτό. Θα πληρώσουν 20 μηνιαίους μισθούς σε όλη την Ευρώπη και κάτι έκαναν... Μία διαφήμιση στα site που ανέβηκε ως θέμα θα είχε υπερπολλαπλάσιο κόστος. Είναι απόλυτα θεμιτό (και σωστό imo) να κάνουν talent hunting μέσω της AIESEC, αλλά όχι και να το παρουσιάζουν ως εταιρική κοινωνική ευθύνη.

  14. #14
    Εγγραφή
    03-03-2004
    Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Ηλικία
    39
    Μηνύματα
    22.552
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Thomas8 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό είναι εντελώς παράλογο.
    Μια εταιρεία να προσλαμβάνει μόνο όσους χρησιμοποιούν τα προϊόντα της? Και μάλιστα για μία δίμηνη πρακτική που, όπως γράφουν, θα γίνει σε μία μη κερδοσκοπική οργάνωση?
    Ειδικά για δίμηνη πρακτική προφανώς την ενδιαφέρει να έχεις κάποια επαφή. Αλλιώς θα φας το μισό χρόνο μαθαίνοντας.
    Αλλά γενικότερα, από ερωτήσεις αυτού του τύπου καταλαβαίνουν τι σόι χρήστης είσαι.



    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Thomas8 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τσάμπα διαφήμιση είναι αυτό. Θα πληρώσουν 20 μηνιαίους μισθούς σε όλη την Ευρώπη και κάτι έκαναν... Μία διαφήμιση στα site που ανέβηκε ως θέμα θα είχε υπερπολλαπλάσιο κόστος. Είναι απόλυτα θεμιτό (και σωστό imo) να κάνουν talent hunting μέσω της AIESEC, αλλά όχι και να το παρουσιάζουν ως εταιρική κοινωνική ευθύνη.
    Εδώ συμφωνώ.

Παρόμοια Θέματα

  1. Μηνύματα: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-10-10, 13:59
  2. Μηνύματα: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-12-09, 01:17
  3. Μηνύματα: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-09-09, 18:33
  4. Μηνύματα: 24
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-11-07, 16:38

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Το HTML είναι εκτός λειτουργίας