Εχθές το απογευμα με πήρε ο ξάδερφος μου τηλ, να με ρωτήσει τι να κάνει που δεν είχε νετ. Περιοχή Καλλιθέα. Μου λέει συγχρονίζω κανονικά αλλά δεν παίρνει σύνδεση με τίποτα. Πάρε τις βλάβες του είπα και με παίρνει μετά από κανά 10λεπτο και μου λέει: "Έχει πρόβλημα όλη η Νότια Αττική μέχρι και τι Γλυφάδα και δεν έχει κανείς νετ. Βγάλτε το ρούτερ από την πρίζα και σε καμια ώρα λογικά θα έχει επανέλθει"
Τελικά νετ ο μικρός είχε μετά τις 11 και πέρα του οτι ο αξιοπιστος ΟΤΕ είχε νεκρώσει μια τόσο μεγάλη περιοχή, με τρέλανε και η απάντηση. Αν ο ΟΤΕ είχε θέμα γιατί έπρεπε να κλείσει το ρούτερ ο μικρός?
Εμεινε κανείς αλλος χωρίς νετ χθες?
ΥΓ. Επιστρέφω μετά απο μερικές μέρες γιατί τόσο καιρό πάλευα με το ιντερνετ μου κι εγώ. Αλλά αυτά σε άλλο θέμα. Ζήτω η αξιοπιστία!
Εμφάνιση 1-15 από 31
-
30-01-11, 14:17 Πρόβλημα στη Νότια Αττική #1Ελπίζω στο μέλλον...
-
30-01-11, 14:40 Απάντηση: Πρόβλημα στη Νότια Αττική #2
Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα από Βούλα. Έπαιρνε κανονικά IP το router αλλά δεν μπορούσα να μπω πουθενά.
Από το 1242 που πήρα μου είπαν ότι υπήρχε πρόβλημα στον BBRAS που "πέφτω"
Κατά τις 11 και εμένα επέστρεψε
-
30-01-11, 22:00 Απάντηση: Πρόβλημα στη Νότια Αττική #3
Ένας πιτσιρικάς που τον βοηθούσα στα μαθηματικά με πήρε τηλέφωνο χτες το βράδυ και μου είπε ότι δεν έχει internet και είναι στις περιοχές που λέτε. Επανήλθε πιο μετά χωρίς να κάνει κάτι αυτός. Μάλλον ήταν γενικευμένο το πρόβλημα.
-
30-01-11, 22:40 Απάντηση: Πρόβλημα στη Νότια Αττική #4
έχουν βγάλει τουλάχιστον καμία ανακοίνωση για τη διακοπή ή δε τρέχει και τίποτα; Γενικά πάντως τα νότια τις αττικής έχω καταλάβει ότι είναι προβληματική περιοχή για τον ΟΤΕ, έτσι δεν είναι;
-
30-01-11, 22:45 Απάντηση: Πρόβλημα στη Νότια Αττική #5
Στο Π.Φαληρο δεν ειχα καποιο προβλημα. Προφανος ειμαι σε διαφορετικο BRAS.
-
31-01-11, 14:16 Απάντηση: Πρόβλημα στη Νότια Αττική #6
Κανείς αλλος με πρόβλημα προχθες? Τοσο πολύ εισροή των εναλλακτικών σε αυτές τις περιοχες και δεν υπάρχουν συνδρομητές ΟΤΕ να μας δώσουν καμιά πληροφορία?
Ελπίζω στο μέλλον...
-
31-01-11, 15:09 Απάντηση: Πρόβλημα στη Νότια Αττική #7
Και εγώ στην περιοχή του Ν. Κόσμου είχα το ίδιο πρόβλημα. Το router συγχρόνιζε κανονικά αλλά δεν έπαιρνε IP (Σάββατο όλο το απόγευμα 29/01). Κυριακή πρωί επανήλθε κανονικά
-
01-02-11, 17:42 Απάντηση: Πρόβλημα στη Νότια Αττική #8
φαντάζομαι ότι αυτό το θέμα έχει να κάνει με αυτό ή κάτι δεν καταλαβαίνω σωστά? το σίγουρο είναι ότι ο ΟΤΕ είχε θέμα σε αυτές τις περιοχές το ΣΚ
Ελπίζω στο μέλλον...
-
01-02-11, 20:48 Απάντηση: Πρόβλημα στη Νότια Αττική #9
-
01-02-11, 21:37 Απάντηση: Πρόβλημα στη Νότια Αττική #10
Αυτό το πρόβλημα επηρρέαζε τα δίκτυα των εναλλακτικών ή μόνο το ιδιωτικό του ΟΤΕ και όσους έχουν shared LLU (αν υπάρχουν τέτοιοι ακόμα); στο link που δίνει παραπάνω ο johnsuro αναφέρει πρόβλημα από συνδρομητή HOL παράξενο μου φαίνεται...
-
01-02-11, 22:11 Απάντηση: Πρόβλημα στη Νότια Αττική #11
Δεν θα έπρεπε να σου φαίνεται παράξενο. Άσχετα τελείως είναι τα δύο θέματα. Οι βλάβες στο last mile αφορούν όλους τους συνδρομητές όλων των παρόχων σταθερών υπηρεσιών αφού όλοι παίζουν στα καλώδια του ΟΤΕ.
-
02-02-11, 21:32 Απάντηση: Πρόβλημα στη Νότια Αττική #12
αυτό ήξερα κι εγώ, αλλά αν το πρόβλημα ήταν σε last mile τότε γιατί επηρρεάστηκε τόσο μεγάλη περιοχή. Νομίζω ότι αυτό το περίφημο mile καλύπτει μικρές περιοχές, οι οποίες ενώνονται μεταξύ τους με τα ιδιωτικά δίκτυα των υπόλοιπων παρόχων. Έτσι δεν είναι;
-
02-02-11, 22:33 Απάντηση: Πρόβλημα στη Νότια Αττική #13
Όχι...
-
02-02-11, 23:23 Απάντηση: Πρόβλημα στη Νότια Αττική #14
Πάντως ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι (κάπως) έτσι δουλεύει το όλο πράγμα. Ίσως ξέρεις κάτι που δε ξέρω. Σε κάθε περίπτωση, ότι και να είναι, είναι λίγο τραβηγμένο να έχουν περάσει 5-6 μέρες κι ακόμα να μην το έχουν φτιάξει, πόσο μάλλον αν επηρρεάζει και τους συνδρομητές των υπόλοιπων παρόχων!
-
02-02-11, 23:38 Απάντηση: Πρόβλημα στη Νότια Αττική #15
Για να καταλάβω δηλαδή: το γεγονός ότι το Σάββατο το βράδυ δεν είχε μια ολόκληρη περιοχή (ολή η νοτια αττική οπως είπαν από το βλαβοληπτικό του ΟΤΕ) νετ είναι άλλο από το πρόβλημα στη Νέα Σμύρνη? ΤΕλικά όμως τι πρόβληαμ ήταν αυτό?
Ελπίζω στο μέλλον...
Παρόμοια Θέματα
-
Πρόβλημα ταχύτητας στη Νότια Ρόδο
Από chevalier_rho στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 14-11-07, 23:39 -
Ερώτηση σχετικά με κάλυψη στη Δυτική Αττική
Από No-Name στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 12-05-07, 23:19 -
Πρόβλημα σε Νότια Ελλάδα
Από sonyp900 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 06-09-05, 11:27
Bookmarks