Δελτίο Τύπου:Triple Play στην τιμή Double Play!
H On Telecoms γιορτάζει τα 4 της χρόνια και προσφέρει ένα μοναδικό πρόγραμμα για τα ελληνικά δεδομένα.
Αθήνα 10 Μαρτίου 2011 - Ιδιαίτερα προσιτό γίνεται το Triple Play για τους καταναλωτές που επιθυμούν ευρυζωνικό internet, απεριόριστη τηλεφωνία και ψηφιακή τηλεόραση, με το πιο οικονομικό πρόγραμμα της αγοράς από την On Telecoms. Η εταιρία που προσέφερε πρώτη το Τriple Play, κλείνει αυτό το μήνα 4 χρόνια από τη σύνδεση του πρώτου της πελάτη και προσφέρει ένα πραγματικά ελκυστικό πρόγραμμα. Triple-play με € 36,90/μήνα μόνο, δηλαδή στην τιμή ενός προγράμματος Double Play.
Η προσφορά της On Telecoms για τον εορτασμό των τεσσάρων χρόνων πρωτοπορίας στις ελληνικές τηλεπικοινωνίες διαρκεί έως το τέλος Μαρτίου και περιλαμβάνει:
- Απεριόριστες δωρεάν αστικές και υπεραστικές κλήσεις
- 60’ δωρεάν κλήσεις προς όλα τα κινητά
- Αστική χρέωση για κλήσεις προς 43 διεθνείς προορισμούς
- Δωρεάν τηλεφωνικές ψηφιακές ευκολίες (αναγνώριση, προώθηση, αναμονή και απόκρυψη κλήσεων)
- Πολύ γρήγορο ευρυζωνικό internet έως 24 Mbps με δωρεάν Wi-Fi ADSL modem - router
- ON TV με περισσότερα από 60 ελληνικά και διεθνή κανάλια σε ψηφιακή ποιότητα, για όλη την οικογένεια
- Yπηρεσία Video on Demand “On Cinema” με μεγάλη ποικιλία ταινιών καθώς και πρωτοποριακές υπηρεσίες, όπως On TV Games με δημοφιλή παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους
- Και δωρεάν αποκωδικοποιητή με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη Μpeg4, που επιτρέπει την παρακολούθηση των επίγειων ψηφιακών καναλιών
Επίσης, κατά τη διάρκεια της προσφοράς, η ενεργοποίηση στο πρόγραμμα για υπάρχουσες τηλεφωνικές γραμμές, είναι εντελώς δωρεάν.
Με κόστος € 36,90/μήνα, το συνολικό συγκριτικό όφελος που λαμβάνει κάθε συνδρομητής για το πρώτο έτος σύνδεσης ξεπερνάει τα € 140. Ένα επιπλέον μοναδικό πλεονέκτημα που θα έχουν όσοι επιλέξουν την προσφορά, είναι ότι το μηνιαίο πάγιο μένει σταθερό για πάντα.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά για τα 4 χρόνια της On Telecoms μπορείτε να βρείτε καλώντας στο 13801 ή με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα www.on.gr
- Η προσφορά ισχύει στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη
- Έλεγχος διαθεσιμότητας υπηρεσιών και αναλυτικές πληροφορίες στο www.on.gr
- Στην παραπάνω τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ
Σχετικά με την On Telecoms
Η Οn Telecoms ξεκίνησε την εμπορική της λειτουργία τον Ιανουάριο του 2007. Xρησιμοποιώντας τεχνολογίες Νέας Γενιάς και το ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών προσέφερε πρώτη το Triple Play και την IPTV μαζικά σε όλη τη συνδρομητική της βάση. Με την On Telecoms ο Έλληνας καταναλωτής κατάφερε για πρώτη φορά να έχει ευρωπαϊκού επιπέδου τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες και ταχύτητες στο internet καθώς και ψηφιακή-διαδραστική τηλεόραση και υπηρεσίες video, σε ευρωπαϊκού επιπέδου τιμές. Η δυναμική παρουσία της On Telecoms οδήγησε στη μείωση των τιμών των ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, για τα νοικοκυριά και επιχειρήσεις.
Πηγή: On Telecoms
Εμφάνιση 1-15 από 33
-
10-03-11, 14:27 On Telecoms: Προσφορά Triple Play με 36.90€/μήνα #1
- Περιοχή
- Zauberberg
- Downloads
- 13
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 13
- Ταχύτητα
- 51200/5120
- ISP
- HOL
- DSLAM
- H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
- Router
- ZTE ZXHN H168N
- SNR / Attn
- 25(dB) / 7(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
10-03-11, 14:32 Απάντηση: On Telecoms: Προσφορά Triple Play στην τιμή Double Play #2
Τούμπανο φαίνεται η προσφορά!!
Πολύ καλή τιμή και υπηρεσία.
Και άσε τους άλλους να κουρεύονται..Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
Amazon Firestick: 4k max
-
10-03-11, 14:36 Απάντηση: On Telecoms: Προσφορά Triple Play στην τιμή Double Play #3
-
10-03-11, 14:38 Απάντηση: On Telecoms: Προσφορά Triple Play με 36.90€/μήνα #4
προς τους υποψήφιους πελάτες...μην έχετε σαν κριτήριο την on tv !!
είναι για τα μπάζα και δύο χρόνια τώρα το tv box είναι εκτός ρεύματος στο σαλόνι μου και μόνο χώρο πιάνει.
Στα θετικά ότι προσωπικά είμαι ευχαριστημένο από την ON και προς το παρών δεν σκέφτομαι να αλλάξω
-
10-03-11, 15:21 Απάντηση: On Telecoms: Προσφορά Triple Play με 36.90€/μήνα #5
ασχετα με το triple-play...το οποιο σαν ιδεα εχω καταλαβει οτι εχει αποτυχει προς το παρον κυριως λογω υλικου που διατιθεται (καποια καλυτερη συμφωνια με content providers
ή λογω κακης ποιοτητας γραμμης που τελικα δεν αφηνει την υλοποιηση της υπηρεσιας (μου εχει τυχει αυτη η περιπτωση σε φιλικο σπιτι)...
για το double-play της On τι σχολια ακουγονται; ο Manuel απο πανω ειναι ευχαριστημενος. ειανι μονο προσωπικη αποψη ή οντως δινει καλες υπηρεσιες;full flex
-
10-03-11, 15:26 Απάντηση: On Telecoms: Προσφορά Triple Play με 36.90€/μήνα #6
-
10-03-11, 15:47 Απάντηση: On Telecoms: Προσφορά Triple Play με 36.90€/μήνα #7
On κανείς απο Άλιμο (λόφο πανί)?
Να το βάλω ή οχί... η HOL έπιανε 2,5mbps, τώρα η Forthnet πιάνει 3 - 3,5mbps. Λές να πάμε στα 4 με την On?
-
10-03-11, 16:17 Απάντηση: On Telecoms: Προσφορά Triple Play με 36.90€/μήνα #8
Αν μπω στην Ον με αυτό το πακέτο και δεν μου κάνει, μπορώ να αλλάξω πριν το 12μηνο σε άλλο
πακέτο της Ον πάλι πχ double play gr; Υπάρχει κάποιο κόστος;<--Εξαιρετικό webcomic με κατεστραμμένο D&D χιούμορ!!!
XKCD: Wikipedia trivia: if you take any article, click on the first link in the article text not in parentheses or italics, and then repeat, you will eventually end up at Philosophy
-
10-03-11, 17:03 Απάντηση: On Telecoms: Προσφορά Triple Play με 36.90€/μήνα #9
με τέτοια ταχύτητα συνχρονισμού δεν θα βάλεις αυτό το πακέτο... Άλλωστε δεν θα παίζει ούτε η tv
δες κανένα πακέτο στα 8mbps το οποίο θα είναι και πιο οικονομικό
........Auto merged post: manuel πρόσθεσε 1 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα αργότερα ........
λογικά όχι χωρίς κάποια χρέωση αφού δεσμεύεσαι από συμβόλαιο... δεν τους κάνεις ένα τηλέφωνο καλύτερα πρώταΤελευταία επεξεργασία από το μέλος manuel : 10-03-11 στις 17:03. Αιτία: auto merged post
-
10-03-11, 17:08 Απάντηση: On Telecoms: Προσφορά Triple Play με 36.90€/μήνα #10
Πριν από κάποιους μήνες είχαν το ίδιο πακέτο στα 27€!
-
10-03-11, 17:15 Απάντηση: On Telecoms: Προσφορά Triple Play με 36.90€/μήνα #11
Καλη η τιμη/προσφορα αλλα η on για μενα ειναι μακραν η χειροτερη εταιρια που εχω δοκιμασει. Η εξυπηρετιση τους ειναι απαραδεκτη και νομιζουν οτι οι πελατες τους ειναι ζωα και δεν καταλαβαινουν οτι τους λενε παραμυθια.
Τους τελευταιους μηνες που ειμαι στην on τους εχω καλεσει πολλες φορες για προβληματα στη γραμμη μου, αυτοι και καλα κοιτανε τη γραμμη και στελνουν τεχνικο για ελεγχο. Το θεμα ειναι οτι ως δια μαγειας τη μερα που θα ερθει ο τεχνικος σταματανε τα προβληματα της γραμμης και εχω τη διπλη ταχυτητα συνχρωνισμου με αποτελεσμα να μου λεει ο τεχνικος οτι ειναι ολα οκ. Οταν τον λεω οτι σημερα πειραξανε πη γραμμη μου και παιζει καλα μου λεει οτι κατι τετοιο δεν εχει γινει και λιγες ωρες αφου φυγει ο τεχνικος παλι τα ιδια σκατα η γραμμη.
Μολις συμπληρωσω το 12μηνο εχω φυγει και δεν παιζει να ξαναπαω σε on.
-
10-03-11, 17:43 Απάντηση: On Telecoms: Προσφορά Triple Play με 36.90€/μήνα #12
Εγώ πάλι θεωρώ την ON από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει. Και σε όσους την έχω προτείνει έχουν μείνει πολύ ευχαριστημένοι. Όποτε έχει τύχει κάποιο πρόβλημα (σπάνιο) η εξυπερέτηση ήταν άμεση και με ιδιαίτερο σεβασμό προς τον πελάτη, γεγονός που με εντυπωσίασε.
Τελικά με τους παρόχους μάλλον πρέπει να είσαι και λίγο τυχερός.Εστιατόρια στην Αθήνα και κριτικές για όλα τα εστιατόρια.
-
10-03-11, 18:02 Απάντηση: On Telecoms: Προσφορά Triple Play με 36.90€/μήνα #13λογικά όχι χωρίς κάποια χρέωση αφού δεσμεύεσαι από συμβόλαιο... δεν τους κάνεις ένα τηλέφωνο καλύτερα πρώτα
και επιστρέψω τον εξοπλισμό. Για κάποιο λόγο όμως δεν τους πολυεμπιστεύομαι...<--Εξαιρετικό webcomic με κατεστραμμένο D&D χιούμορ!!!
XKCD: Wikipedia trivia: if you take any article, click on the first link in the article text not in parentheses or italics, and then repeat, you will eventually end up at Philosophy
-
10-03-11, 19:08 Απάντηση: On Telecoms: Προσφορά Triple Play με 36.90€/μήνα #14
ουσιαστικά είναι double-play προσφορά,η τηλεόραση είναι σαν να μην υπάρχει πλέον
-
10-03-11, 19:26 Απάντηση: On Telecoms: Προσφορά Triple Play με 36.90€/μήνα #15
ασχετο αυτο με το θεμα μιας και δε νομιζω οτι καποιος απο τα κεντρικα σου πειραζει τη γραμμη "καπως" μολις φευγει ο τεχνικος...
μαλλον καπου αλλου ειναι το προβλημα και μαλλον καπως ατυχος που δεν εχει βρεθει μεχρι τωρα...
δηλαδη ο τεχνικος που ερχεται δε δειχνει ενδιαφερον??
παντως σε γενικες γραμμες αν δεν σας απασχολει η tv μιας και αποσο βλεπω τα παιδια στο section ειναι απογοητευμενα τοτε κατα ταλλα γενικα παραπονα δε βλεπω...(για αθηνα τουλαχιστον αποσο τυγχανει γιατι το thread της θεσσαλονικης το εχω αφησει καιρο τωρα)
επισης οποιος γνωστος μου την εχει ειναι ευχαριστημενος αλλα μιλαω φυσικα για ενα περιορισμενο ποσοστο μιας και απο εταιρειες ειναι μοιρασμενοι γενικα...
Παρόμοια Θέματα
-
on telecoms triple play τερψιθέα γλυφάδα
Από dimgr76 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 05-03-11, 20:56 -
On Telecoms: Προσφορά πακέτων με 19,90€/μηνα
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 06-02-10, 21:33 -
Tellas: Προσφορά double-play με απεριόριστες κλήσεις και internet, με 19.90 ευρώ/μήνα
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 124Τελευταίο Μήνυμα: 19-01-09, 13:29 -
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΝ TELECOMS?TRIPLE PLAY?
Από TSAKIRIS στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 60Τελευταίο Μήνυμα: 03-12-08, 20:37 -
H Neuf προσθέτει δωρεάν νόμιμο κατέβασμα μουσικής στην triple-play προσφορά της
Από lewton στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 32Τελευταίο Μήνυμα: 24-08-07, 15:57
Bookmarks