Δελτίο Τύπου: Ανακοινώνεται η από 15/03/2011 εµπορική διάθεση για νέους και υφιστάµενους συνδροµητές COSMOTE των νέων Οικονοµικών Προγραµµάτων ΚαρτοΣυµβολαίου µε ∆ωρεάν Χρόνο Οµιλίας «COSMOTE ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ∆ΧΟ 15», «COSMOTE ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ∆ΧΟ 20», «COSMOTE ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ∆ΧΟ 25» και «COSMOTE ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ∆ΧΟ 35».
Τα νέα Προγράµµατα προσφέρουν, έναντι µηνιαίου παγίου, δωρεάν λεπτά οµιλίας και video-κλήσεων για εθνικές κλήσεις, καθώς και µηνιαίο χρηµατικό ποσό ανανέωσης υπολοίπου.
Τα βασικά χαρακτηριστικά και οι χρεώσεις των νέων Οικονοµικών Προγραµµάτων ΚαρτοΣυµβολαίου συνοψίζονται στον ακόλουθο πίνακα:
Μηνιαίο πάγιο 15€ 20€ 25€ 35€ ∆ωρεάν λεπτά προς COSMOTE 1500 1500 1500 1500 ∆ωρεάν λεπτά προς λοιπά εθνικά δίκτυα 10 20 30 60 Μηνιαία ανανέωση υπολοίπου 3€ 5€ 7€ 9€ Χρεώσεις για εθνικές κλήσεις οµιλίας µετά την κατανάλωση των δωρεάν λεπτών {colsp=4} 0,0050€/δευτΑποστολή SMS προς εθνικά δίκτυα τηλεφωνίας {colsp=4} 0,1136€/SMSΧρέωση για πλοήγηση στο διαδίκτυο µε ρύθµιση internet {colsp=4} 0,0010€/ΚΒΧρέωση για πλοήγηση στο διαδίκτυο µε ρύθµιση wap {colsp=4} 0,0123€/ΚΒ
Στις ανωτέρω τιµές περιλαµβάνεται Φ.Π.Α. 23%.
- Τα δωρεάν λεπτά οµιλίας και video-κλήσεων προς COSMOTE και λοιπά εθνικά δίκτυα που περιλαµβάνονται στα Οικονοµικά Προγράµµατα, αφορούν εθνικές κλήσεις προς εθνικά δίκτυα (γεωγραφικούς αριθµούς σταθερής τηλεφωνίας και αριθµούς κινητής τηλεφωνίας),
εξαιρουµένων των σύντοµων κωδικών και σύντοµων κωδικών δικτύου.- Τα δωρεάν λεπτά οµιλίας και video-κλήσεων που δεν καταναλώνονται κάθε µήνα, δεν µεταφέρονται στους επόµενους µήνες.
- Το µηνιαίο χρηµατικό ποσό ανανέωσης υπολοίπου που δεν καταναλώνεται κάθε µήνα, µεταφέρεται στους επόµενους µήνες.
- Τα δωρεάν λεπτά οµιλίας και video-κλήσεων προς COSMOTE και λοιπά εθνικά δίκτυα µπορούν να καταναλωθούν µόνο εντός Ελλάδος και δεν ισχύουν κατά τη διάρκεια περιαγωγής.
- Τα δωρεάν λεπτά οµιλίας και video-κλήσεων προς COSMOTE καταναλώνονται µε ελάχιστο χρόνο χρέωσης ανά κλήση τα 3 λεπτά και κατόπιν ανά δευτερόλεπτο. Τα δωρεάν λεπτά οµιλίας και video-κλήσεων προς λοιπά εθνικά δίκτυα καταναλώνονται µε ελάχιστο χρόνο χρέωσης ανά κλήση τα 45 δευτερόλεπτα και κατόπιν ανά δευτερόλεπτο. Μετά την κατανάλωση των δωρεάν λεπτών οµιλίας και video-κλήσεων, η χρέωση για τις εθνικές κλήσεις οµιλίας ή/και video-κλήσεις ανά κλήση, γίνεται ανά δευτερόλεπτο, µε ελάχιστο χρόνο χρέωσης τα 45 δευτερόλεπτα.
- Η ογκοχρέωση για την πλοήγηση στο διαδίκτυο γίνεται ανά KByte, µε ελάχιστη χρέωση το 1 ΚΒyte ανά σύνδεση (1 MByte = 1.024 KBytes).
- Η χρήση του δωρεάν χρόνου οµιλίας και video-κλήσεων προς COSMOTE και λοιπά εθνικά δίκτυα µπορεί να γίνεται µόνο µέσω συσκευής κινητής τηλεφωνίας. Απαγορεύεται η χρήση µέσω PBX ή οποιασδήποτε άλλης γραµµής που συνδέεται µε υπολογιστή µε σκοπό την εκτέλεση µεγάλου αριθµού κλήσεων οµιλίας και video-κλήσεων. Σε περίπτωση που ο Συνδροµητής κάνει χρήση του Προγράµµατος µέσω PBX ή οποιασδήποτε άλλης γραµµής που συνδέεται µε υπολογιστή, η COSMOTE διατηρεί το δικαίωµα να προβεί σε διακοπή παροχής των υπηρεσιών της.
Οι λοιπές χρεώσεις και οι πρόσθετες υπηρεσίες των νέων Οικονοµικών Προγραµµάτων είναι ίδιες µε αυτές του υφιστάµενου Οικονοµικού Προγράµµατος ΚαρτοΣυµβόλαιο COSMOTE 15, βάσει του ισχύοντος τιµοκαταλόγου της COSMOTE.
Για περισσότερες πληροφορίες ενηµερωθείτε από το www.cosmote.gr και από την Εξυπηρέτηση Πελατών της COSMOTE στο 13838 (χρέωση 0,123€/κλήση από κινητό COSMOTE).
Πηγή: Cosmote
Εμφάνιση 1-15 από 30
-
17-03-11, 16:45 COSMOTE: Νέα προγράμματα COSMOTE ΚαρτοΣυμβόλαιο με Δωρεάν Χρόνο Ομιλίας #1
-
17-03-11, 17:40 Απάντηση: COSMOTE: Νέα προγράμματα COSMOTE ΚαρτοΣυμβόλαιο με Δωρεάν Χρόνο Ομιλίας #2
Ωπ τι παίχτηκε τώρα?
Καταργούν την προσφορά των 1500 δωρεάν λεπτών προς cosmote στα απλά προγράμματα καρτοσυμβολαίου?
http://www.cosmote.gr/cosmoportal/pa...ansCostControl
-
17-03-11, 17:44 Απάντηση: COSMOTE: Νέα προγράμματα COSMOTE ΚαρτοΣυμβόλαιο με Δωρεάν Χρόνο Ομιλίας #3
τι να πω εγω τωρα!
σχεδον στο παραπεντε προλαβα το παλιο απεριοριστα 25 με Μηνιαία ανανέωση υπολοίπου 25€,συν τα 1500 λεπτα.
στην ουσια τωρα χρεωνει τα 1500' 18€
καθε χρονο και χειροτερα ισως.
επισης μου εδωσε αποκλειστικα on line 7€ εκπτωση επιδοτηση παγιου,τωρα δινει μονο 4,5€
για π.χ
http://www.cosmote.gr/cosmoportal/co...P00-RP00-RP899
συνολικα θα εχανα μονο απο το Μηνιαία ανανέωση υπολοίπου 216€ (12Χ18)το χρονο σε σχεση με το τωρινο πακετο
συν 30€ απο την επιδοτηση παγιου.
συνολον 246€ η 20,5€ τον μηνα.
τα λεω καλα;;Τελευταία επεξεργασία από το μέλος amoyda : 17-03-11 στις 18:15.
http://www.fuelprices.gr/GetGeography
1.αυτα ειναι, να παρακαλαμε να πληρωσουμε αυτο που παραγγειλαμε.
ο ξεπεσμος στο μεγαλειο του.
2.ντε ειμαι ξανθια αλλα οδευω
-
17-03-11, 18:03 Απάντηση: COSMOTE: Νέα προγράμματα COSMOTE ΚαρτοΣυμβόλαιο με Δωρεάν Χρόνο Ομιλίας #4
Επιπλέον με το παλιό καρτοσυμβόλαιο 35 έπαιρνες 40€ για να καταναλώσεις (+τα 1500 λεπτά της προσφοράς που πάνε...).
Στα νέα προγράμματα αυτό δεν ισχύει αφού η διαφορά του COSMOTE ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ∆ΧΟ 25 από το COSMOTE ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ∆ΧΟ 35 είναι στην ουσία 11 € (με βάση αυτά που προσφέρει) και όχι 15. Δηλαδή το μπόνους είναι 1€ στα νέα αυτά προγράμματα από 5 ευρώ που ίσως θα έπρεπε να είναι.
Ερώτηση: Η Μηνιαία ανανέωση υπολοίπου τι είναι?
-
17-03-11, 18:06 Απάντηση: COSMOTE: Νέα προγράμματα COSMOTE ΚαρτοΣυμβόλαιο με Δωρεάν Χρόνο Ομιλίας #5http://www.fuelprices.gr/GetGeography
-
17-03-11, 18:28 Απάντηση: COSMOTE: Νέα προγράμματα COSMOTE ΚαρτοΣυμβόλαιο με Δωρεάν Χρόνο Ομιλίας #6
ΔΧΟ; μου θυμιζει τριλιζα εως και το PS. μηπως εχουν αρχιζει να διαβαζουν τευχη του Κομιξ που βαζουν κατι τρελα ακρωνυμια στους αρχηγους των μικρων εξευρενητων;
Νothing that you learned from ash and debris...
-
17-03-11, 21:59 Απάντηση: COSMOTE: Νέα προγράμματα COSMOTE ΚαρτοΣυμβόλαιο με Δωρεάν Χρόνο Ομιλίας #7
Απαράδεκτο
Εγώ έχω καρτοσυμβόλαιο 25€. Από αυτά δίνω 5€ για 1500 λεπτά προς Cosmote, 3€ για 60 MB Internet (κάποιους μήνες στο άσχετο προσφέρουν 5€ για 500MB Internet) και 200SMS με 7,50 ευρώ (εώς πριν 1 βδομάδα έδεινα 4€ περίπου για 120 SMS).
Δηλαδή μου μένουν γύρω στα 9€ προς τα υπόλοιπα δίκτυα και έχω "δωρεάν" προς Cosmote, SMS και Internet.
Τώρα προσφέρουν μόνο "δωρεάν" ομιλία, no SMS, no Internet και σου περισσεύουν μόνο 7€.
Edit: [ Το μόνο καλό είναι τα +30 λεπτά προς λοιπά δίκτυα. ]Lenovo Y50-70
-
17-03-11, 22:25 Απάντηση: COSMOTE: Νέα προγράμματα COSMOTE ΚαρτοΣυμβόλαιο με Δωρεάν Χρόνο Ομιλίας #8
Πραγματικά απορώ ποιος σκέφτηκε ότι αυτά τα προγράμματα προσφέρουν κάτι αξιόλογο.
Πχ με μια σύγκριση: με το νέο COSMOTE ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ∆ΧΟ 25
ο χρήστης θα μιλάει 1500 δωρεάν λεπτά προς COSMOTE και 53 προς τους υπόλοιπους ενώ με το cosmote απεριόριστα 25 έχει 1500 προς cosmote, 50 λεπτά προς τους υπόλοιπους, 1500 sms cosmote, 30 sms στους υπόλοιπους και 100 mb internet!!!
Μάλιστα στο καρτοσυμβόλαιο ο δωρεάν χρόνος ομιλίας προς cosmote έχει ελάχιστο χρόνο χρέωσης ανά κλήση τα 3 λεπτά (45" για τους υπόλοιπους) ενώ στο "απεριόριστα δεν ισχύει κάτι τέτοιο (ή τουλάχιστον δεν το γράφει στο site). ΤΡΑΓΙΚΟ.
-
17-03-11, 22:56 Απάντηση: COSMOTE: Νέα προγράμματα COSMOTE ΚαρτοΣυμβόλαιο με Δωρεάν Χρόνο Ομιλίας #9
Απαράδεκτοι!!!
Έκανα πριν μία εβδομάδα αίτηση διακοπής του συμβολαίου για να περάσω σε καρτοκινητή γιατί τα 40€ το μήνα από πάγια ήταν υπερβολικά πολλά για την χρήση που έκανα. Ψάχνω να δω αν θα το αφήσω cosmokarta ή θα το κάνω what's up ή καρτοσυμβόλαιο. Αλλά το καρτοσυμβόλαιο είναι μεγάλη απάτη τελικά.
Καλύτερα να το αφήσω σε cosmokarta γιατί σύμφωνα με τη χρήση που κάνω με συμφέρει καλύτερα και θα βλέπουν μία ανανέωση των 10€ το μήνα και αν! Θα προτιμώ να ελλατώσω την χρήση γιατί με αυτά που κάνουν οι εταιρίες ουσιαστικά μας διώχνουν και επειδή η μία είναι χειρότερη από την άλλη αυτή είναι η καταλληλότερη λύση.''Πλυμμηρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.''
Το Σιλμαρίλλιον
-
17-03-11, 23:55 Απάντηση: COSMOTE: Νέα προγράμματα COSMOTE ΚαρτοΣυμβόλαιο με Δωρεάν Χρόνο Ομιλίας #10
Να ρωτήσω το εξής: Εγώ που ανανέωσα το καρτοσυμβόλαιο μου τον Φεβρουάριο τώρα θα μπω στο πρόγραμμα του νέου καρτοσυμβολαίου ή συνεχίζει να ισχύει το παλαιό;
-
18-03-11, 00:39 Απάντηση: COSMOTE: Νέα προγράμματα COSMOTE ΚαρτοΣυμβόλαιο με Δωρεάν Χρόνο Ομιλίας #11
-
18-03-11, 01:52 Απάντηση: COSMOTE: Νέα προγράμματα COSMOTE ΚαρτοΣυμβόλαιο με Δωρεάν Χρόνο Ομιλίας #12
Η ανακοίνωση δεν αναφέρει πουθενά ότι καταργούνται τα παλιά προγράμματα καρτοσυμβολαίου ή ότι οι υφιστάμενοι συνδρομητές των παλιών προγραμμάτων μεταφέρονται αυτόματα στα νέα προγράμματα. Επίσης στην ιστοσελίδα αναφέρονται κανονικά και τα παλιά και τα νέα προγράμματα http://www.cosmote.gr/cosmoportal/pa...ansCostControl.
Αν έχω καταλάβει λάθος και δεν μας αφήνει περιθώριο επιλογής, είμαι ήδη με το ένα πόδι εκτός cosmote,με ένα μικρό παράθυρο ανοιχτό για κοσμοκάρτα.Δεν αρκεί να αμφισβητήσεις την ιδέα της βαρύτητας για να μην πνιγείς, πρέπει να μάθεις και να κολυμπάς
-
18-03-11, 04:58 Απάντηση: COSMOTE: Νέα προγράμματα COSMOTE ΚαρτοΣυμβόλαιο με Δωρεάν Χρόνο Ομιλίας #13
3 λεπτα ελαχιστη χρεωση κλησης???????????????????????????????????????????????
Που παμε ρεεεεεεε
-
18-03-11, 05:08 Απάντηση: COSMOTE: Νέα προγράμματα COSMOTE ΚαρτοΣυμβόλαιο με Δωρεάν Χρόνο Ομιλίας #14
-
18-03-11, 07:20 Απάντηση: COSMOTE: Νέα προγράμματα COSMOTE ΚαρτοΣυμβόλαιο με Δωρεάν Χρόνο Ομιλίας #15
δεν αναφερει το προγραμμα που μας ενδιαφερει.
αναφερει δυο ασχετα με το δικο μας προγραμμα.
εμεις ειχαμε αυτοματα και 1500' και 25€ στην καρτα μας καθε μηνα.
============================================
να φυγεις;;να πας που;;
οταν οι επαφες σου κατα 90% ειναι στι δικτυο της!!!
δεν εχει νοημα.
απλα ειχα και 25€ προς σταθερα κυριως
παντως η προηγουμενη αλλαγη προγραμματος δεν με επιασε
ενεργοποιηθηκα 9/2/2011
http://www.cosmote.gr/cosmoportal/pa...ansCostControl
λες νας μας αλλαξουν τωρα;Τελευταία επεξεργασία από το μέλος amoyda : 18-03-11 στις 07:40.
http://www.fuelprices.gr/GetGeography
Παρόμοια Θέματα
-
Cosmote: Νέα προγράμματα "Cosmote Απεριόριστα με Internet"
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 20-04-11, 08:52 -
Cosmote: νέα προγράμματα Internet on the go
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 36Τελευταίο Μήνυμα: 27-12-10, 19:37 -
Cosmote: Αύξηση ελάχιστου χρόνου χρέωσης στα προγράμματα Cosmote at home
Από junior21 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 22-08-10, 14:31 -
Νέα προγράμματα COSMOTE At Home και COSMOTE At Office με σταθερό γεωγραφικό αριθμό
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 56Τελευταίο Μήνυμα: 11-10-08, 22:56 -
Cosmote : Νέες εκπτώσεις στα προγράμματα Data Pack της Cosmote
Από tsekouras στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 24-07-07, 11:22
Bookmarks