Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 30
    Περιοχή
    far away from where my mind is...
    Downloads
    31
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14000/1021
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    ST585-ZTE ZXV10 W300 v5.2
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 16(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Cosmote
    Δελτίο Τύπου: Ανακοινώνεται η από 15/03/2011 εµπορική διάθεση για νέους και υφιστάµενους συνδροµητές COSMOTE των νέων Οικονοµικών Προγραµµάτων ΚαρτοΣυµβολαίου µε ∆ωρεάν Χρόνο Οµιλίας «COSMOTE ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ∆ΧΟ 15», «COSMOTE ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ∆ΧΟ 20», «COSMOTE ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ∆ΧΟ 25» και «COSMOTE ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ∆ΧΟ 35».

Τα νέα Προγράµµατα προσφέρουν, έναντι µηνιαίου παγίου, δωρεάν λεπτά οµιλίας και video-κλήσεων για εθνικές κλήσεις, καθώς και µηνιαίο χρηµατικό ποσό ανανέωσης υπολοίπου.

Τα βασικά χαρακτηριστικά και οι χρεώσεις των νέων Οικονοµικών Προγραµµάτων ΚαρτοΣυµβολαίου συνοψίζονται στον ακόλουθο πίνακα:

Μηνιαίο πάγιο 15€ 20€ 25€ 35€
    ∆ωρεάν λεπτά προς COSMOTE 1500 1500 1500 1500
    ∆ωρεάν λεπτά προς λοιπά εθνικά δίκτυα 10 20 30 60
    Μηνιαία ανανέωση υπολοίπου 3€ 5€ 7€ 9€
    Χρεώσεις για εθνικές κλήσεις οµιλίας µετά την κατανάλωση των δωρεάν λεπτών {colsp=4}
    0,0050€/δευτ

Αποστολή SMS προς εθνικά δίκτυα τηλεφωνίας {colsp=4}
    0,1136€/SMS

Χρέωση για πλοήγηση στο διαδίκτυο µε ρύθµιση internet {colsp=4}
    0,0010€/ΚΒ

Χρέωση για πλοήγηση στο διαδίκτυο µε ρύθµιση wap {colsp=4}
    0,0123€/ΚΒ

Στις ανωτέρω τιµές περιλαµβάνεται Φ.Π.Α. 23%.

• Τα δωρεάν λεπτά οµιλίας και video-κλήσεων προς COSMOTE και λοιπά εθνικά δίκτυα που περιλαµβάνονται στα Οικονοµικά Προγράµµατα, αφορούν εθνικές κλήσεις προς εθνικά δίκτυα (γεωγραφικούς αριθµούς σταθερής τηλεφωνίας και αριθµούς κινητής τηλεφωνίας),
      εξαιρουµένων των σύντοµων κωδικών και σύντοµων κωδικών δικτύου.
    • Τα δωρεάν λεπτά οµιλίας και video-κλήσεων που δεν καταναλώνονται κάθε µήνα, δεν µεταφέρονται στους επόµενους µήνες.
    • Το µηνιαίο χρηµατικό ποσό ανανέωσης υπολοίπου που δεν καταναλώνεται κάθε µήνα, µεταφέρεται στους επόµενους µήνες.
    • Τα δωρεάν λεπτά οµιλίας και video-κλήσεων προς COSMOTE και λοιπά εθνικά δίκτυα µπορούν να καταναλωθούν µόνο εντός Ελλάδος και δεν ισχύουν κατά τη διάρκεια περιαγωγής.
    • Τα δωρεάν λεπτά οµιλίας και video-κλήσεων προς COSMOTE καταναλώνονται µε ελάχιστο χρόνο χρέωσης ανά κλήση τα 3 λεπτά και κατόπιν ανά δευτερόλεπτο. Τα δωρεάν λεπτά οµιλίας και video-κλήσεων προς λοιπά εθνικά δίκτυα καταναλώνονται µε ελάχιστο χρόνο χρέωσης ανά κλήση τα 45 δευτερόλεπτα και κατόπιν ανά δευτερόλεπτο. Μετά την κατανάλωση των δωρεάν λεπτών οµιλίας και video-κλήσεων, η χρέωση για τις εθνικές κλήσεις οµιλίας ή/και video-κλήσεις ανά κλήση, γίνεται ανά δευτερόλεπτο, µε ελάχιστο χρόνο χρέωσης τα 45 δευτερόλεπτα.
    • Η ογκοχρέωση για την πλοήγηση στο διαδίκτυο γίνεται ανά KByte, µε ελάχιστη χρέωση το 1 ΚΒyte ανά σύνδεση (1 MByte = 1.024 KBytes).
    • Η χρήση του δωρεάν χρόνου οµιλίας και video-κλήσεων προς COSMOTE και λοιπά εθνικά δίκτυα µπορεί να γίνεται µόνο µέσω συσκευής κινητής τηλεφωνίας. Απαγορεύεται η χρήση µέσω PBX ή οποιασδήποτε άλλης γραµµής που συνδέεται µε υπολογιστή µε σκοπό την εκτέλεση µεγάλου αριθµού κλήσεων οµιλίας και video-κλήσεων. Σε περίπτωση που ο Συνδροµητής κάνει χρήση του Προγράµµατος µέσω PBX ή οποιασδήποτε άλλης γραµµής που συνδέεται µε υπολογιστή, η COSMOTE διατηρεί το δικαίωµα να προβεί σε διακοπή παροχής των υπηρεσιών της.

Οι λοιπές χρεώσεις και οι πρόσθετες υπηρεσίες των νέων Οικονοµικών Προγραµµάτων είναι ίδιες µε αυτές του υφιστάµενου Οικονοµικού Προγράµµατος ΚαρτοΣυµβόλαιο COSMOTE 15, βάσει του ισχύοντος τιµοκαταλόγου της COSMOTE.

Για περισσότερες πληροφορίες ενηµερωθείτε από το www.cosmote.gr και από την Εξυπηρέτηση Πελατών της COSMOTE στο 13838 (χρέωση 0,123€/κλήση από κινητό COSMOTE).

Πηγή: Cosmote

Περιοχή
    London
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    SKY
    Ωπ τι παίχτηκε τώρα?
    Καταργούν την προσφορά των 1500 δωρεάν λεπτών προς cosmote στα απλά προγράμματα καρτοσυμβολαίου?
    http://www.cosmote.gr/cosmoportal/pa...ansCostControl

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    ISP
    wind
    Router
    3g
    τι να πω εγω τωρα!
    σχεδον στο παραπεντε προλαβα το παλιο απεριοριστα 25 με Μηνιαία ανανέωση υπολοίπου 25€,συν τα 1500 λεπτα.
    στην ουσια τωρα χρεωνει τα 1500' 18€
    καθε χρονο και χειροτερα ισως.
    επισης μου εδωσε αποκλειστικα on line 7€ εκπτωση επιδοτηση παγιου,τωρα δινει μονο 4,5€
    για π.χ
    http://www.cosmote.gr/cosmoportal/co...P00-RP00-RP899

συνολικα θα εχανα μονο απο το Μηνιαία ανανέωση υπολοίπου 216€ (12Χ18)το χρονο σε σχεση με το τωρινο πακετο
    συν 30€ απο την επιδοτηση παγιου.
    συνολον 246€ η 20,5€ τον μηνα.
    τα λεω καλα;;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος amoyda : 17-03-11 στις 18:15.
    http://www.fuelprices.gr/GetGeography
    1.αυτα ειναι, να παρακαλαμε να πληρωσουμε αυτο που παραγγειλαμε.
    ο ξεπεσμος στο μεγαλειο του.
    2.ντε ειμαι ξανθια αλλα οδευω

Περιοχή
    London
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    SKY
    Επιπλέον με το παλιό καρτοσυμβόλαιο 35 έπαιρνες 40€ για να καταναλώσεις (+τα 1500 λεπτά της προσφοράς που πάνε...).
    Στα νέα προγράμματα αυτό δεν ισχύει αφού η διαφορά του COSMOTE ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ∆ΧΟ 25 από το COSMOTE ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ∆ΧΟ 35 είναι στην ουσία 11 € (με βάση αυτά που προσφέρει) και όχι 15. Δηλαδή το μπόνους είναι 1€ στα νέα αυτά προγράμματα από 5 ευρώ που ίσως θα έπρεπε να είναι.

Ερώτηση: Η Μηνιαία ανανέωση υπολοίπου τι είναι?

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    ISP
    wind
    Router
    3g
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από miledent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ερώτηση: Η Μηνιαία ανανέωση υπολοίπου τι είναι?
    καθε μηνα μου βαζει 25€ στην καρτα μου και τα κανω οτι θελω
    τωρα σου βαζει μονο 7€ στο 25αρι.
    κοινως:7 €
    Διαθέσιμο υπόλοιπο,πριν ηταν 25€ για το δικο μου πακετο.
    τεραστια διαφορα

Περιοχή
    Αποδημος Ελληνισμος
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    Cable
    Ταχύτητα
    200/40
    ISP
    AIM Τσεχια
    ΔΧΟ; μου θυμιζει τριλιζα εως και το PS. μηπως εχουν αρχιζει να διαβαζουν τευχη του Κομιξ που βαζουν κατι τρελα ακρωνυμια στους αρχηγους των μικρων εξευρενητων;
    Νothing that you learned from ash and debris...

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Wind
    Απαράδεκτο

Εγώ έχω καρτοσυμβόλαιο 25€. Από αυτά δίνω 5€ για 1500 λεπτά προς Cosmote, 3€ για 60 MB Internet (κάποιους μήνες στο άσχετο προσφέρουν 5€ για 500MB Internet) και 200SMS με 7,50 ευρώ (εώς πριν 1 βδομάδα έδεινα 4€ περίπου για 120 SMS).

Δηλαδή μου μένουν γύρω στα 9€ προς τα υπόλοιπα δίκτυα και έχω "δωρεάν" προς Cosmote, SMS και Internet.

Τώρα προσφέρουν μόνο "δωρεάν" ομιλία, no SMS, no Internet και σου περισσεύουν μόνο 7€.

Edit: [ Το μόνο καλό είναι τα +30 λεπτά προς λοιπά δίκτυα. ]
    Lenovo Y50-70

Περιοχή
    London
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    SKY
    Πραγματικά απορώ ποιος σκέφτηκε ότι αυτά τα προγράμματα προσφέρουν κάτι αξιόλογο.
    Πχ με μια σύγκριση: με το νέο COSMOTE ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ∆ΧΟ 25
    ο χρήστης θα μιλάει 1500 δωρεάν λεπτά προς COSMOTE και 53 προς τους υπόλοιπους ενώ με το cosmote απεριόριστα 25 έχει 1500 προς cosmote, 50 λεπτά προς τους υπόλοιπους, 1500 sms cosmote, 30 sms στους υπόλοιπους και 100 mb internet!!!
    Μάλιστα στο καρτοσυμβόλαιο ο δωρεάν χρόνος ομιλίας προς cosmote έχει ελάχιστο χρόνο χρέωσης ανά κλήση τα 3 λεπτά (45" για τους υπόλοιπους) ενώ στο "απεριόριστα δεν ισχύει κάτι τέτοιο (ή τουλάχιστον δεν το γράφει στο site). ΤΡΑΓΙΚΟ.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΔΑΓΚΛΗ
    Router
    Linksys WAG120N
    Απαράδεκτοι!!!
    Έκανα πριν μία εβδομάδα αίτηση διακοπής του συμβολαίου για να περάσω σε καρτοκινητή γιατί τα 40€ το μήνα από πάγια ήταν υπερβολικά πολλά για την χρήση που έκανα. Ψάχνω να δω αν θα το αφήσω cosmokarta ή θα το κάνω what's up ή καρτοσυμβόλαιο. Αλλά το καρτοσυμβόλαιο είναι μεγάλη απάτη τελικά.
    Καλύτερα να το αφήσω σε cosmokarta γιατί σύμφωνα με τη χρήση που κάνω με συμφέρει καλύτερα και θα βλέπουν μία ανανέωση των 10€ το μήνα και αν! Θα προτιμώ να ελλατώσω την χρήση γιατί με αυτά που κάνουν οι εταιρίες ουσιαστικά μας διώχνουν και επειδή η μία είναι χειρότερη από την άλλη αυτή είναι η καταλληλότερη λύση.
    ''Πλυμμηρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.''
    Το Σιλμαρίλλιον

Περιοχή
    Νέα Ιωνία- Αττική
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    5124/680
    ISP
    OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΙΩΝΙΑ
    Router
    Speedport Entry 2i
    SNR / Attn
    9(dB) / 40,6(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Να ρωτήσω το εξής: Εγώ που ανανέωσα το καρτοσυμβόλαιο μου τον Φεβρουάριο τώρα θα μπω στο πρόγραμμα του νέου καρτοσυμβολαίου ή συνεχίζει να ισχύει το παλαιό;

Περιοχή
    Περιστέρι
    Downloads
    14
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    6100/920
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    TD 5130
    SNR / Attn
    6(dB) / 44,5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Vitruvian78 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να ρωτήσω το εξής: Εγώ που ανανέωσα το καρτοσυμβόλαιο μου τον Φεβρουάριο τώρα θα μπω στο πρόγραμμα του νέου καρτοσυμβολαίου ή συνεχίζει να ισχύει το παλαιό;
    Μια από τα ίδια κι εγώ
    Έκανα ανανέωση στο καρτοσυμβόλαιο 20 στις 3/3

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ
    Router
    Baudtec wifi
    SNR / Attn
    9(dB) / 18(dB)
    Η ανακοίνωση δεν αναφέρει πουθενά ότι καταργούνται τα παλιά προγράμματα καρτοσυμβολαίου ή ότι οι υφιστάμενοι συνδρομητές των παλιών προγραμμάτων μεταφέρονται αυτόματα στα νέα προγράμματα. Επίσης στην ιστοσελίδα αναφέρονται κανονικά και τα παλιά και τα νέα προγράμματα http://www.cosmote.gr/cosmoportal/pa...ansCostControl.

Αν έχω καταλάβει λάθος και δεν μας αφήνει περιθώριο επιλογής, είμαι ήδη με το ένα πόδι εκτός cosmote,με ένα μικρό παράθυρο ανοιχτό για κοσμοκάρτα.
    Δεν αρκεί να αμφισβητήσεις την ιδέα της βαρύτητας για να μην πνιγείς, πρέπει να μάθεις και να κολυμπάς

Downloads
    26
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
    3 λεπτα ελαχιστη χρεωση κλησης???????????????????????????????????????????????

Που παμε ρεεεεεεε

Περιοχή
    London
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    SKY
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Vitruvian78 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από diamat Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η ανακοίνωση δεν αναφέρει πουθενά ότι καταργούνται τα παλιά προγράμματα καρτοσυμβολαίου ή ότι οι υφιστάμενοι συνδρομητές των παλιών προγραμμάτων μεταφέρονται αυτόματα στα νέα προγράμματα. Επίσης στην ιστοσελίδα αναφέρονται κανονικά και τα παλιά και τα νέα προγράμματα http://www.cosmote.gr/cosmoportal/pa...ansCostControl.
    Τα παλιά προγράμματα καρτοσυμβολαίου ισχύουν ακόμα. Το θέμα είναι τι γίνεται με την προσφορά των 1500 δωρεάν λεπτών προς cosmote που είχαμε ενεργοποιήσει με μήνυμα. Αν αυτά χάνονται μιλάμε για τεράστια διαφορά...

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    ISP
    wind
    Router
    3g
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από diamat Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν αναφερει το προγραμμα που μας ενδιαφερει.
    αναφερει δυο ασχετα με το δικο μας προγραμμα.
    εμεις ειχαμε αυτοματα και 1500' και 25€ στην καρτα μας καθε μηνα.
    ============================================
    να φυγεις;;να πας που;;
    οταν οι επαφες σου κατα 90% ειναι στι δικτυο της!!!
    δεν εχει νοημα.
    απλα ειχα και 25€ προς σταθερα κυριως

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από iakinthos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μια από τα ίδια κι εγώ
    Έκανα ανανέωση στο καρτοσυμβόλαιο 20 στις 3/3
    παντως η προηγουμενη αλλαγη προγραμματος δεν με επιασε
    ενεργοποιηθηκα 9/2/2011
    http://www.cosmote.gr/cosmoportal/pa...ansCostControl
    λες νας μας αλλαξουν τωρα;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος amoyda : 18-03-11 στις 07:40.

Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 18
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-04-11, 08:52
  2. Cosmote: νέα προγράμματα Internet on the go
    Από nnn στο φόρουμ Ειδήσεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-12-10, 19:37
  3. Μηνύματα: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-08-10, 14:31
  4. Μηνύματα: 56