Δελτίο Τύπου: Η εταιρεία VODAFONE-ΠΑΝΑΦΟΝ (Vodafone) ανακοινώνει ότι από την 01/04/2011 αλλάζει το ποσοστό έκπτωσης στα μηνιαία πάγια των παρακάτω προγραμμάτων που διατίθενται στους ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου αντί της παροχής επιδότησης συσκευής.
Συγκεκριμένα τα νέα ποσοστά έκπτωσης διαμορφώνονται όπως παρακάτω:
Για τα παραπάνω εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα συμβολαίου τα νέα ποσοστά έκπτωσης θα ισχύουν για όλους τους ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου που θα πραγματοποιήσουν νέα σύνδεση ή ανανέωση συμβολαίου από την 01/04/2011 και εφεξής, επιλέγοντας έκπτωση στο πάγιό τους αντί επιδότησης συσκευής και θα ισχύουν για 12 μήνες.
Για τα παραπάνω μη εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα συμβολαίου τα νέα ποσοστά έκπτωσης θα ισχύουν για όλους τους ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου που θα πραγματοποιήσουν ανανέωση συμβολαίου από τις 01/04/2011 και εφεξής, επιλέγοντας έκπτωση στο πάγιό τους αντί επιδότησης και θα ισχύουν για 12 μήνες.
Οι υφιστάμενοι συνδρομητές που έχουν επιλέξει «Έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο αντί επιδότησης» καθώς και οι νέοι συνδρομητές που θα επιλέξουν «Έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο αντί επιδότησης» έως και την 31/03/2011 δεν θα επηρεαστούν από την αλλαγή αυτή και θα επωφελούνται της έκπτωσης που ίσχυε κατά τον χρόνο πραγματοποίησης νέας σύνδεσης ή ανανέωσης σύνδεσης.
Πηγή: Vodafone
Εμφάνιση 1-15 από 26
-
31-03-11, 16:10 Vodafone: Μείωση ποσοστών έκπτωσης στα μηνιαία πάγια αντί της παροχής επιδότησης συσκευής #1
-
31-03-11, 16:15 Απάντηση: Vodafone: Μείωση ποσοστών έκπτωσης στα μηνιαία πάγια αντί της παροχής επιδότησης #2
παμε για καρτοκινητο!!! για λ@λ@κες ψαχνετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεε??????????????????
-
31-03-11, 16:23 Απάντηση: Vodafone: Μείωση ποσοστών έκπτωσης στα μηνιαία πάγια αντί της παροχής επιδότησης #3
Τις επιδοτήσεις για κινητό της είχε μειώσει είδη από πέρσι στο 50% αναμενόμενο να γίνει και αυτό. Πάμε όλοι για κάρτα, φτάνει πια με την εκμετάλλευση αυτής της χώρας από της εταιρίες κινητής.Όταν πήγα να κάνω διακοπή συμβολαίου μετά από 7 χρόνια στο ίδιο πρόγραμμα με παίρνανε συνέχεια τηλέφωνο για έκπτωση 35%, φανταστείτε τα περιθώρια κέρδους που έχουν ..
I'll wait for the day when you can buy the sum of Human Knowledge and Art on a Special Edition Crystal.
And then I'll leech it off bittorrent
-
31-03-11, 16:29 Απάντηση: Vodafone: Μείωση ποσοστών έκπτωσης στα μηνιαία πάγια αντί της παροχής επιδότησης #4
Εκοψαν τις επιδοτήσεις, αυξησαν τα πάγια , μειωσαν τις εκπτώσεις στο τέλος θα μας ζητάνε και βιογραφικό για να μας συνδέσουν στο δίκτυο τους :-)
Ilias
-
31-03-11, 16:31 Απάντηση: Vodafone: Μείωση ποσοστών έκπτωσης στα μηνιαία πάγια αντί της παροχής επιδότησης #5
-
31-03-11, 16:39 Απάντηση: Vodafone: Μείωση ποσοστών έκπτωσης στα μηνιαία πάγια αντί της παροχής επιδότησης #6
oλα σχετικα ειναι...μια φιλη μου ειχε επιδοτηση 63 ευρω.....ειναι συνδρομητρια της εταιρειεας απο το 98, συνεχεια....τους ειπε οτι θελει επιδοτηση 159 για να παρει το galaxy 3...της απαντησαν αρνητικα..εστειλε μαιλ οτι θα αποχωρησει απο την εταιρεια και θα κανει φορητοτητα..την αλλη μερα το πρωι της ειχαν διπλασιασει την επιδοτηση και την κανανε 128 ευρω..εβαλε 31 και το πηρε....παιζει ρολο ο χειρισμος....
-
31-03-11, 16:39 Απάντηση: Vodafone: Μείωση ποσοστών έκπτωσης στα μηνιαία πάγια αντί της παροχής επιδότησης #7
-
31-03-11, 16:48 Απάντηση: Vodafone: Μείωση ποσοστών έκπτωσης στα μηνιαία πάγια αντί της παροχής επιδότησης #8
-
31-03-11, 17:01 Απάντηση: Vodafone: Μείωση ποσοστών έκπτωσης στα μηνιαία πάγια αντί της παροχής επιδότησης #9
bye bye my darling
http://www.youtube.com/watch?v=pTtl5wWXfQsΤο δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε πάρω στα σοβαρά.
-
31-03-11, 17:07 Απάντηση: Vodafone: Μείωση ποσοστών έκπτωσης στα μηνιαία πάγια αντί της παροχής επιδότησης #10
-
31-03-11, 17:13 Απάντηση: Vodafone: Μείωση ποσοστών έκπτωσης στα μηνιαία πάγια αντί της παροχής επιδότησης #11
Μα καλά πόσο fail είναι? Εν τω μεταξύ, η κάρτα την παλεύει? Γιατί έχω έναν φίλο που μου λέει ότι πληρώνεις 5 και τελικά βάζεις 3. Και φαντάζομαι με την ελάχιστη χρέωση στα 60'' τελειώνει με την μία η κάρτα.
-
31-03-11, 17:42 Απάντηση: Vodafone: Μείωση ποσοστών έκπτωσης στα μηνιαία πάγια αντί της παροχής επιδότησης #12
Α δηλαδή όχι απλά έκοψαν κάτι θετικό για τον κόσμο,αλλά μείωσαν και κάποιο άλλο θετικό στοιχείο?
χαχαχαχα!!!
Αλλά να μου πεις...όσο πέφτει το χρημα...γιατί να νοιαστουν.
-
31-03-11, 17:57 Απάντηση: Vodafone: Μείωση ποσοστών έκπτωσης στα μηνιαία πάγια αντί της παροχής επιδότησης #13
Σε πόσες μέρες θα ακολουθήσουν και οι άλλοι?
Έλα να βλέπω στοιχήματα
-
31-03-11, 18:13 Απάντηση: Vodafone: Μείωση ποσοστών έκπτωσης στα μηνιαία πάγια αντί της παροχής επιδότησης #14
Εμένα αυτό που με ενοχλεί πραγματικά είναι ότι δεν υπάρχει κάποια εναλλακτική και τελικά τα καρτοτηλέφωνα δεν συμφέρουν και πολύ.
-
31-03-11, 18:37 Απάντηση: Vodafone: Μείωση ποσοστών έκπτωσης στα μηνιαία πάγια αντί της παροχής επιδότησης #15
Αυτό με τους υφιστάμενους συνδρομητές σίγουρα ισχύει; Διότι είδα το λογαριασμό μου που εκδόθηκε στις 20/03 και μου φάνηκε περισσότερο απ' οτι συνήθως. Μετά είδα την ανάλυση του λογαριασμού και δεν υπήρχε η έκπτωση παγίου καθόλου.Ούτε υπήρχαν επιπλέον χρεώσεις αφού δεν ξεπέρασα τον δωρεάν χρόνο ομιλίας.
Παρόμοια Θέματα
-
Στο 0,78% ο Crome, μείωση ποσοστών για Explorer και Firefox
Από agis29 στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 08-10-08, 23:16 -
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΜΟΥ ή ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ;
Από iphi1986 στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 03-12-07, 22:19 -
Δωρεάν πάγια για δύο μήνες στα οικονομικά προγράμματα συμβολαίου της COSMOTE.
Από liomelissinos στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 19-11-07, 18:26 -
ondsl: 50% μείωση στα παγια οτε!
Από vakalos στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 94Τελευταίο Μήνυμα: 07-01-06, 01:57
Bookmarks