Δελτίο Τύπου:Η OTEGLOBE υπερδιπλασιάζει τη χωρητικότητα που παρέχει στην Turk Telekom για τη διασύνδεσή της στο Διεθνές Ιντερνετ
Αθήνα 12/04/2011 - Η Turk Telekom, o εθνικός τηλεπικοινωνιακός φορέας της Τουρκίας, προχώρησε σε υπερδιπλασιασμό της χωρητικότητάς που κατείχε μέσω των διεθνών δικτύων οπτικών ινών της OTEGLOBE για τη σύνδεσή της στο διεθνές internet.
Συγκεκριμένα από τα 100 περίπου Gbps που παρείχε η OTEGLOBE στην Turk Telekom, πλέον η εταιρεία θα παρέχει 250 Gbps μέσω των ιδιόκτητων δικτύων της TBN & GWEN, τα οποία διασυνδέουν την Ελλάδα με την Ευρώπη μέσω των Βαλκανίων και Ιταλίας αντίστοιχα.
Με αυτήν την αναβάθμιση η OTEGLOBE εξακολουθεί να καλύπτει το 1/3 των αναγκών διεθνούς διασύνδεσης του Τουρκικού Τηλεπικοινωνιακού φορέα, εξυπηρετώντας έτσι την τηλεπικοινωνιακή κίνηση που προέρχεται από την Τουρκία και τις γειτονικές της χώρες.
Η νέα εμπορική συμφωνία των δύο εταιρειών, βασίζεται αφενός στην εκρηκτική αύξηση των αναγκών για διεθνείς χωρητικότητες στην ευρύτερη περιοχή της Μ. Ανατολής και Ευρασίας και αφετέρου στην παροχή ποιοτικών και υψηλής διαθεσιμότητας υπηρεσιών από την OTEGLOBE, μέσα από την μακροχρόνια και στενή συνεργασία της με την Turk Telekom.
«Είναι πολύ σημαντικό όταν επιλέγει να συνεργαστεί μαζί σου ένας νέος πελάτης, αλλά είναι ακόμα πιο σημαντικό όταν σε επιλέγει εκ νέου ένας υφιστάμενος συνεργάτης. Σας ευχαριστούμε γι’ αυτό» δηλώνει ο κος Ντίνος Ανδρέου, Διευθύνων Σύμβουλος της OTEGLOBE. «Αυτή η συνεργασία έρχεται να επιβραβεύσει την αφοσίωσή μας στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, δίνοντάς μας παράλληλα ένα ξεκάθαρο μήνυμα να συνεχίσουμε πιστά σε αυτήν την κατεύθυνση ώστε να εκπληρώσουμε τον στρατηγικό μας στόχο να γίνει η OTEGLOBE ένας νέος τηλεπικοινωνιακός κόμβος στην Μεσόγειο.»
«Κεφαλαιοποιούμε τις επενδύσεις που έχουμε κάνει σε υποδομές και προϊόντα, προκειμένου να παρέχουμε όλο και περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας όχι μόνο στην Τουρκία, αλλά και στη διεθνή αγορά. Διαθέτοντας ένα αξιόπιστο και ποιοτικό δίκτυο σε όλη την Τουρκία, η Turk Telekom γίνεται ένας κόμβος μεταξύ της Ευρώπης και της Ασίας στην παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών,» δηλώνει ο κ. Gokhan Bozkurt, CEO της Turk Telekom. «Είμαστε πεπεισμένοι ότι το διεθνές δίκτυο της Pantel (Invitel International) στην Ευρώπη καθώς και οι ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες της OTEGLOBE, θα προσθέσουν αξία στη διασύνδεση της Turk Telekom με τη Δυτική Ευρώπη.»
Πηγή: OTEGlobe
Εμφάνιση 1-15 από 18
-
12-04-11, 15:35 H OTEGLOBE διπλασιάζει την χωρητικότητα που παρέχει στην Turk Telekom #1
- Εγγραφή
- 26-01-2006
- Περιοχή
- Zauberberg
- Ηλικία
- 48
- Μηνύματα
- 22.262
- Downloads
- 13
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 13
- Ταχύτητα
- 51200/5120
- ISP
- HOL
- DSLAM
- H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
- Router
- ZTE ZXHN H168N
- SNR / Attn
- 25(dB) / 7(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
12-04-11, 15:39 Απάντηση: H OTEGLOBE διπλασιάζει την χωρητικότητα που παρέχει στην Turk Telekom #2
Βρε την Oteblobe....
-
12-04-11, 16:27 Απάντηση: H OTEGLOBE διπλασιάζει την χωρητικότητα που παρέχει στην Turk Telekom #3
250 gbps... αυτα ειναι
-
12-04-11, 16:31 Απάντηση: H OTEGLOBE διπλασιάζει την χωρητικότητα που παρέχει στην Turk Telekom #4
Χοντρές μπίζνες.
Το δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε πάρω στα σοβαρά.
-
12-04-11, 16:33 Απάντηση: H OTEGLOBE διπλασιάζει την χωρητικότητα που παρέχει στην Turk Telekom #5
Τρέλα! Αν δινει τοσα στην ΤΤ ποσα μπορει να δωσει στον ΟΤΕ;
-
12-04-11, 16:58 Απάντηση: H OTEGLOBE διπλασιάζει την χωρητικότητα που παρέχει στην Turk Telekom #6
-
12-04-11, 16:59 Απάντηση: H OTEGLOBE διπλασιάζει την χωρητικότητα που παρέχει στην Turk Telekom #7
Και εμας τι μας νοιαζει τωρα ?
osx86 Hackintosh Intel E6750,9600GT,MSI P35 Platinum.
-
12-04-11, 17:07 Απάντηση: H OTEGLOBE διπλασιάζει την χωρητικότητα που παρέχει στην Turk Telekom #8
Η DT στην περιοχή έχει σαv PoP την OTEGlobe, οπότε τα κυκλώματα που πουλάει τα περνάει με αυτή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Koala_ : 12-04-11 στις 17:22.
Από τα 384 Kbps ADSL στα 300 Mbps FTTH, 20 χρόνια δρόμος...
-
12-04-11, 18:00 Απάντηση: H OTEGLOBE διπλασιάζει την χωρητικότητα που παρέχει στην Turk Telekom #9
-
12-04-11, 19:20 Απάντηση: H OTEGLOBE διπλασιάζει την χωρητικότητα που παρέχει στην Turk Telekom #10
Τι καλά θα ήταν να υπήρχε κι ένα consortium αποτελούμενο απ' τους υπόλοιπους ελληνικούς ISPs που να είχαν ποντίσει το δικό τους υποβρύχιο καλώδιο (όπως η Tellas) και να πούλαγαν κυκλώματα διεθνής χωρητικότητας στους Τούρκους, Σύριους, Λιβανέζους, κλπ.
Τότε η Ελλάδα θα ήταν κόμβος, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τα εγχώρια GBs.
Ένα μεγάλο μπράβο στην OteGlobe, που έστησε τα ιδιόκτητα δίκτυα GWEN και TBN αρκετό καιρό πριν την έλευση της DT.
-
12-04-11, 19:28 Απάντηση: H OTEGLOBE διπλασιάζει την χωρητικότητα που παρέχει στην Turk Telekom #11
Οι χρόνοι αποκρισης προς Τουρκία επιρεαστηκαν ;
-
13-04-11, 18:55 Απάντηση: H OTEGLOBE διπλασιάζει την χωρητικότητα που παρέχει στην Turk Telekom #12
Τώρα μπήκα και λέω που στην ευχή πήγε το μήνυμά μου. Μετά είδα ότι το είχα γράψει από βιασύνη σε greeklish. My bad, reposting ->
AHahah Johnelo και εγώ αυτό ακριβώς σκέφτηκα, ένα Clan Arena Quake Live τα έπαιζα τα γειτονόπουλα.
-
14-04-11, 02:51 Απάντηση: H OTEGLOBE διπλασιάζει την χωρητικότητα που παρέχει στην Turk Telekom #13
Και τι το θέλουν τόσο bandwidth αφου έχουν απαγορεύσει την πρόσβαση στα μισά site;
-
16-04-11, 11:57 Απάντηση: H OTEGLOBE διπλασιάζει την χωρητικότητα που παρέχει στην Turk Telekom #14Τι καλά θα ήταν να υπήρχε κι ένα consortium αποτελούμενο απ' τους υπόλοιπους ελληνικούς ISPs που να είχαν ποντίσει το δικό τους υποβρύχιο καλώδιο (όπως η Tellas) και να πούλαγαν κυκλώματα διεθνής χωρητικότητας στους Τούρκους, Σύριους, Λιβανέζους, κλπ.
Αλήθεια, παίζει από αυτή την πώληση να επηρρεαστεί το capacity του ΟΤΕ;
-
16-04-11, 12:18 Απάντηση: H OTEGLOBE διπλασιάζει την χωρητικότητα που παρέχει στην Turk Telekom #15
Παρόμοια Θέματα
-
Συμφωνία OteGlobe - Turk Telecom
Από yiapap στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 21-04-05, 12:42 -
H Turk TELEKOM επέλεξε την Alcatel για τον εφοδιασμό 600.000 γραμμών DSL
Από EvilHawk στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 22-03-05, 20:36
Bookmarks