επειδη το εθεσα ερώτημα 1-2 φορές... απαντηση δε πήρα...
εκτος απο τα emails στην Forthnet...
εκτος απο τα απαντητικά τους...
τι γινεται ρε παιδιά?
έρχεται λογαριασμός 50 ευρώ για την 2048 (2μηνο)
και 2048 δεν εχω
ουτε καν 1024
τοσος κοσμος ειμαστε... δε κανουμε τιποτα?
εγω μαζευω τα τεστ... θα τους τα παω μια μερα... αλλα ξερω τι θα παρω...
Εμφάνιση 1-15 από 84
-
02-10-06, 02:22 Τι κάνουμε με τις χαλια ταχύτητες? #1
-
02-10-06, 03:03 #2
Δυστυχως δεν υπαρχει λυση.
Εγω δεν προκειται ποτε να βαλω μεγαλη συνδεση
ηδη πληρωνω 768 και εχω 384. Να παω παραπανω γιατι; Μπορει να εχω και χειροτερες ταχυτητες
-
02-10-06, 03:08 #3
Yπομονη,τους λαλακες,καταρες,ανοιγοκλεινουμε το ρουτερ,στελνουμε διαμαρτυριες,παιρνουμε τηλεφωνα και ακουμε τραγουδια στην αναμονη,τους βριζουμε παντου..
και στο τελος το δεχομαστε γιατι σε αυτην την χωρα δεν γινεται να κανεις και τιποτα αλλο..
εκτος αν εχεις κανα κουμπαρο στον Οτε...
-
02-10-06, 03:24 #4
Μέχρι οι ISP να δώσουν LLU (είτε shared είτε full) οπότε θα είναι εξ ολοκλήρου υπεύθυνοι για την ποιότητα της υπηρεσίας, όλες οι διαμαρτυρίες θα προωθούνται από τον ISP στον ΟΤΕ και από τον ΟΤΕ στον ISP (δεν φταίμε εμείς, φταίει ο ΟΤΕ - δεν φταίμε εμείς, φταίει ο ISP) και άντε να βγάλεις άκρη μετά.
-
02-10-06, 03:34 #5
Εχεις αδικο.Εγω εχω Οτενετ,τι να λεει αυτο;
Ή οσοι εχουν Βιβοντι εχουν βρει την υγια τους;
Θα επρεπε ο καταναλωτης να προστατευεται καπως απο πονηρους providers του στιλ:
αγοραζω γραμμες για 10 και τις πουλαω σε 20-μετα παρεχω best effort-κοβω p2p-κοβω πακετα
-
02-10-06, 03:46 #6
μα οταν παιζει πακετο 1 Bill οτι και να σου πουνε "φταιει ο ΟΤΕ" τους βριζεις εκει ακομα παραπανω γιατι τους λες
"φιλαρακο εγω εσενα πληρωνω, δε ξερω κανεναν ΟΤΕ βρες τα εσυ μαζι του"
ρε παιδια εγω σας λεω οκ... την δεχόμαστε την κατασταση... αλλα δέχεστε να πληρωνετε και παραπανω? να δεχτουν να πουν... σορρυ θα μας πληρωσετε 19,5 οσο και η 1024
δεν ειναι για τα 5 ευρω... ειναι η κοροϊδία και το γαμώτο!
-
02-10-06, 09:30 #7
στο Ελλαδιστάν όσο και να το ψάχνεις...
-
02-10-06, 10:00 #8
Παιδιά υπομονή μέχρι να έρθει το LLU της Forthnet!!!!
-
02-10-06, 13:00 #9
Να βγούμε στα κανάλια και να κράξουμε την Forthnet, να κάνει ρεπορταζ ο Ευαγγελάτος η το Γαρουφαλόπουλος και να τους κάνουν tsibooki σε όλη την Ελλάδα, να χάσουν αρκετή πελατεία και να ζοριστούμ να σοβαρευτούν περισσότερο.
VDSL experience 50 mbps after 2 years of waiting with pOTE
-
02-10-06, 13:05 #10
Ναι, και θα βγει ο Κουίκ στις λαϊκές να ρωτάει τον Μανόλη το μανάβη αν είναι ευχαριστημένος
από τις ταχύτητες της adsl του.
Και θα του λέει η γιαγιά "θυμάμαι στα χρόνια πριν τις αναβαθμίσεις του ΟΤΕ ότι το torrent πέταγε".
-
02-10-06, 14:20 #11
Αυτό το ΥΠΟΜΟΝΗ και θα ερθει το LLU δε καταλαβαινω...
υπομονή? αλλά μεχρι τοτε πληρωνε???
εχω δει το ΥΠΟΜΟΝΗ σε 15 ποστ... με τι λογική το λέτε?
υπομονή αλλά μεχρι τότε θα πληρωνει ποιος?
εγω εχω μαζεψει ολα τα τεστ, θα παω απο την εταιρεία, και αν δε παιρνουν απο λογια,
ΙΝΚΑ, ΕΕΤΤ και δικηγόρος
-
02-10-06, 15:18 #12
Eαν φταίει ο ΟΤΕ, τότε το LLU της 4ΝΕΤ σίγουρα θα αλλάξει τα πράγματα. Εαν όμως δεν φταίει ο ΟΤΕ και φταίει η 4ΝΕΤ; Και ακόμη εαν δεν φταίει απόλυτα η 4ΝΕΤ αλλά κατα το μεγαλύτερο ποσοστό στο πρόβλημα; Τότε γιατί να αλλάξουν τα πράγματα με το δικό της LLU, εκτός βέβαια ότι δεν θα μπορεί να ρίξει το μπαλάκι αλλού.
Κίνητρο για τα παραπανω είναι το γεγονός ότι έχω SMALL Office 512 πακέτο (με την αναβάθμιση 1024), ΑΡΥΣ ΟΤΕ 1024 και ftp στο πολυτεχνείο μου δίνει 400-500 το πολύ με κάποιες στιγμιαίες κορυφές στα 600-650. Το ίδιο και με το δικό τους ftp (ftp.forthnet.gr). Δοκιμάζοντας όμως με άλλης εταιρίας λογαριασμό, τερμάτισα την γραμμή. Συμπεράσματα δικά σας.
YΓ. Eπίσης έχω βαρεθεί να ακούω ότι πληρώνω για 1Mbps και πρέπει να έχω 1Mbps. Λοιπόν η ADSL είναι μοιραζόμενη. Το σωστό ειναι ότι μοιραζόμαστε συνολικό όγκο... Τι σημαίνει αυτό; Λοιπόν μια 384 αντιστοιχεί σε περίπου 100GB τον μήνα. Εαν υποθέσουμε ότι ισχύει το 1/20, αρα για τον καθένα μας αντιστοιχεί 1/20 * 100 = 5GB / μηνα ..... Λοιπόν, εγω δεν θέλω τίποτα άλλο, θέλω αυτά τα 5GB, στην πλήρη ταχύτητα που πρέπει να έχει η γραμμή... Δεν θέλω παραπάνω, δεν κατεβάζω ταινίες και άλλα π2π, εχω συνολική κατανάλωση τον μήνα λιγότερο απο 1GB (up/down) μαζί, και πρέπει να σέρνομαι γιατί κάποιοι θέλουν να κατεβάζουν αβέρτα;;;; Ημαρτον... Οποιος πάροχος σεβαστεί πελάτες σαν εμένα, δίνοντας μου καλές ταχύτητες, μιας και είμαι και εγώ καλός πελάτης και δεν ξεσκίζω το δίκτυο, θα πάω σ'αυτόν.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος anon : 02-10-06 στις 15:40.
QoS: Τι είναι τούτο το πράγμα; Ευρυζωνικά: Μύθοι και πραγματικότητα Οδηγίες Εγκατάστασης Oracle 10G σε Linux (RHEL4)Περι αλόγιστης χρήσης Ιντερνετ
Ikariam.gr anon@AnonCity Guzoos@76:12
-
02-10-06, 17:34 #13
sorry αλλά αυτό που λες δεν είναι σωστό. Οι ανάγκες και το τι ζητάει ο καθένας από μία adsl γραμμή/σύνδεση είναι διαφορετικές και δεν μπορείς να κατηγορείς άλλους χρήστες για τις ταχύτητες.
Με το ίδιο σκεπτικό μπορώ να σου πω κι εγώ ότι αν έχεις 1GB transfer το μήνα βάλε isdn και άσε το 1/20 σου για τις ταινίες μου...
-
02-10-06, 17:40 #14
Εγω ΔΕΝ θέλω Full Speeds συνεχεια.
Απλα θελω 200 pps ΣΥΝΕΧΕΙΑ και min 80kb/s(με 2048 παντα)
-
02-10-06, 17:47 #15
τι λες βρε anon? οτι θες λες? και ποιος οριζει την πιτα στα Gbytes που θα κατεβασω εγω κι εσυ?
και θα δώσουμε ραντεβου ωστε αυτη την εβδομαδα να μη μπω εγω και αλλοι δεκα, να μπεις εσυ και οι φιλοι σου να κατεβασετε τις ταινιες που θες, και το ξημερωμα η μετα τις 15 οκτωβρη να μπω εγω με τη δικη μου παρεα?
σειρα στις τουαλετες ειναι η στο μετρο?
ο,τι πληρωνεις αυτό θα πρεπει να παρεις
οτι ταχυτητα, διαιρεσε το δια του 8... τοσα Kbytes... οκ ειπαμε οχι ιδανικά... θα εχουμε τις ανοχές - + αλλα όχι να πληρωνω για 2048 και να παιρνω 800
ας μου κανουν το πακετο 1024
καλα ηταν τις πρωτες μερες δεν ειχαν πεσει πολλοι και επιανα 1,76
και παλι μεγαλη απωλεια... μη ξεχνας η διαφορά ειναι μια 384 συνδεση (με τις απωλειες της και αυτή)
δεν ισχυει αυτο που λες, σορρυ...
δεν πληρωνεις κατι για να παρεις το 1/2 ουτε το 1/3 ουτε τα 8/10
Παρόμοια Θέματα
-
Χαλια Ταχυτητες
Από gllafas στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 05-11-07, 18:48 -
Τα χάλια μας......Τι κάνουμε σ'αυτην την περίπτωση?
Από AstSam στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 23-11-04, 22:24 -
Χάλια ταχύτητες
Από Yngwiedis στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 53Τελευταίο Μήνυμα: 15-06-04, 09:46 -
Χάλια ταχύτητες 2
Από Yngwiedis στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 07-06-04, 21:20
Bookmarks