Εμφάνιση 1-9 από 9
  1. #1
    Εγγραφή
    26-01-2006
    Περιοχή
    Zauberberg
    Ηλικία
    47
    Μηνύματα
    22.262
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Άρθρα
    13
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    HOL
    DSLAM
    H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
    Router
    ZTE ZXHN H168N
    SNR / Attn
    25(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Dell
    Δελτίο Τύπου:
    • Η Dell θα κατασκευάσει πολλαπλά cloud data center επόμενης γενιάς που θα λειτουργήσουν και θα παρέχουν αποδοτικότητα υψηλής κλίμακας
    • Τα νέα data center θα παρέχουν τη βάση για τις λύσεις και τις υπηρεσίες επόμενης γενιάς της Dell
    • Παγκόσμια κέντρα λύσεων βοηθούν τους πελάτες να σχεδιάσουν, να επικυρώσουν και να κατασκευάσουν την αποδοτική επιχείρηση – από το data center έως τις άκρες του δικτύου
    • Νέες ανοιχτές, ικανές και προσιτές λύσεις για data center virtualization, διαχείριση δεδομένων και desktop virtualization



    Αθήνα, 12 Μαΐου 2011– H Dell ανακοίνωσε σήμερα ότι αυξάνει τις επενδύσεις της σε νέες λύσεις τεχνολογίας και υπηρεσίες οι οποίες θα βοηθήσουν τους πελάτες να καινοτομούν και να επιτύχουν στην εικονική εποχή (Virtual Era). Στο τρέχον οικονομικό έτος, η Dell θα επενδύσει 1δις δολάρια για να παρέχει κορυφαίες λύσεις, υπηρεσίες και επιλογές παροχής μέσω cloud για να βοηθήσει τους πελάτες να επωφεληθούν από τις νέες βελτιώσεις στα υπολογιστικά μοντέλα και τη μεταφορά πληροφορίας.

    «Η πρόοδος της τεχνολογίας, οι μέθοδοι παροχής και η μετατόπιση σε μοντέλα ΙΤ που ανατρέπουν τις παραδοσιακές δομές, όπως το cloud, αλλάζουν τους θεμελιώδεις τρόπους λειτουργίας των επιχειρήσεων» ανέφερε ο Steve Schuckenbrock, Πρόεδρος Dell Services.

    «Με αυτή τη σημαντική μετατόπιση, οι επιχειρήσεις επωφελούνται σε ότι αφορά στο χρόνο εισόδου στην αγορά, την οργανωτική ευελιξία και την ευελιξία στην υπολογιστική ισχύ. Η Dell ενεργοποιείται για να βοηθήσει τους πελάτες να αξιοποιήσουν αυτά τα οφέλη και με τη σημερινή ανακοίνωση παρέχει πρόσβαση στην ισχύ του cloud σε περισσότερους οργανισμούς και χρήστες. Η Dell έχει πραγματοποιήσει και θα συνεχίζει να επενδύει σημαντικά για να παρέχει τεχνολογία που επιτρέπει στους πελάτες να επιτύχουν στην εικονική εποχή.»

    «Ενώ δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι η αφαίρεση και η ενοποίηση είναι μη αναστρέψιμες πραγματικότητες στον κλάδο της τεχνολογίας, η αντίληψη της «συνολικής λύσης ενός κατασκευαστή» δεν είναι βιώσιμη, ανέφερε ο Matt Eastwood, group vice president του Enterprise Platform Group της IDC. «Καθώς οι επιχειρήσεις μεταβαίνουν σε αρχιτεκτονικές επόμενης γενιάς, οι πελάτες θα επιθυμούν να επιβεβαιώσουν ότι μπορούν να ενοποιήσουν απροβλημάτιστα παλαιότερα συστήματα και νέες τεχνολογίες. Ακόμα και εντελώς νέες λειτουργίες θα επιθυμούν να επιβεβαιώσουν ότι οι υποδομές τους μπορούν να χειριστούν ετερογενείς εφαρμογές καθώς η τεχνολογία του σήμερα θα είναι η πεπαλαιωμένη τεχνολογία στο μέλλον»


    Παγκόσμια κέντρα δεδομένων επεκτείνουν τις δυνατότητες Cloud Computing

    Εντός των επόμενων 24 μηνών, η Dell θα σχεδιάσει πολλαπλά data center υψηλής απόδοσης σε όλο τον κόσμο για να παρέχει στους πελάτες της πρόσβαση σε δημόσιες και ιδιωτικές τεχνολογίες cloud και στις παγκόσμιας κλάσης της δυνατότητες IT outsourcing. Συνδέοντας τις τεχνολογίες και υπηρεσίες της Dell με τις κορυφαίες δυνατότητες των συνεργατών, τα συγκεκριμένα νέα data center θα επιτρέπουν στους πελάτες να επωφεληθούν από τις λύσεις Υποδομών-, Πλατφόρμας- και Εικονικού Desktop-με μορφή – Υπηρεσίας καθώς και από λύσεις IT outsourcing. Οι πελάτες της Dell θα μπορούν πλέον να:
    • Παρέχουν την πρόβλεψη και την ευελιξία κλιμάκωσης και την ευθυγράμμιση του κόστους που απαιτείται για την ανάπτυξη και δοκιμή εφαρμογών ή κλιμάκωση στη φιλοξενία εφαρμογών μέσω ευέλικτου μοντέλου «Υπολογισμού-ως-Υπηρεσίας»
    • Διαθέτουν απεριόριστους αποθηκευτικούς πόρους για περιβάλλοντα παραγωγής, για backup εκτός γραφείων και λειτουργίες disaster recovery με μοντέλο «αποθήκευση – ως – Υπηρεσία»
    • Ενεργοποιούν την ανάπτυξη εφαρμογών και περιβαλλόντων δοκιμής για να δημιουργούν γρήγορα συστήματα με «Πλατφόρμα-ως-Υπηρεσία»
    • Συγκεντρώνουν τον έλεγχο,διασφαλίζουν και διαχειρίζονται με ευκολία τα δεδομένα των χρηστών, ενώ διευκολύνουν τη διασπορά και μετακίνηση των εργαζομένων με υπηρεσίες «Virtual Desktop ως-Υπηρεσία»



    Τα νέα κέντρα λύσεων παρέχουν το σχεδιασμό για το μέλλον

    Η Dell θα ανοίξει 12 Global Solution Centres αυτό το έτος και σχεδιάζει 10 ακόμα για τους επόμενους 18 μήνες, για να προσφέρει περισσότερο ανοιχτές, ικανές και προσιτές λύσεις σε οργανισμούς σε όλο τον κόσμο. Αυτό το παγκόσμιο δίκτυο των κέντρων λύσεων θα παρέχει ένα σημείο στους πελάτες για να ενημερωθούν σχετικά με τις εστιασμένες λύσεις της Dell και την τεχνογνωσία της στον τομέα. Στα Παγκόσμια Κέντρα Λύσεων, ειδικοί της Dell εργάζονται με τους πελάτες για να τους βοηθήσουν να βελτιστοποιούν τα κονδύλια που δαπανούν στην τεχνολογία, ώστε να επενδύουν λιγότερα στη διαχείριση των υποδομών τους και περισσότερα στην καινοτομία αναπτύσσοντας τις επιχειρήσεις τους.

    Με δοκιμές τύπου «Proof of Concept» για τη διασφάλιση ότι η λύση θα δουλεύει στο περιβάλλον των πελατών και Architectural Desig Workshops βασισμένα στις εταιρικές ανάγκες των πελατών, τα Παγκόσμια Κέντρα Λύσεων προσφέρουν στους πελάτες και συνεργάτες της Dell μια άλλη πηγή για να επιλύσουν τις προκλήσεις των data centre.


    Νέες λύσεις για την εικονική εποχή

    Η Dell παρουσίασε νέες λύσεις για Data Center Επόμενης Γενιάς, End-User Computing και λύσεις αρχειοθέτησης Email που επιτρέπουν αποδοτικότητα και καινοτομία από τον πυρήνα έως τα άκρα.


    Επόμενης Γενιάς Data Center Computing

    • Dell vStart – η Dell προσφέρει ένα νέο ταχύτερο δρόμο για την κατασκευή εικονικών υποδομών με στόχο να επιταχύνει τη μετάβαση των πελατών της στο cloud computing. To Dell vStart επιταχύνει και απλοποιεί την υιοθέτηση virtualization παρέχοντας έναν απλό τρόπο για την αγορά μιας πλήρους εικονικής λύσης υποδομής η οποία προσφέρεται έτοιμη για εκτέλεση φυσικών και εικονικών φόρτων εργασίας. Με το vStart μια πλήρως λειτουργική λύση εικονικής υποδομής παραδίδεται έτοιμη για την υποστήριξη 100 ή 200 εικονικών μηχανών από ένα σημείο διαχείρισης – περιλαμβάνοντας Dell PowerEdge servers βασισμένους σε επεξεργαστές Intel Xeon, αποθηκευτικά συστήματα Dell EqualLogic, Dell PowerConnect switches, υπηρεσίες εγκατάστασης, hypervisors, και βασικές προσθήκες για τη διαχείριση εικονικού περιβάλλοντος. Η υποδομή παραδίδεται έτοιμη από το εργοστάσιο της Dell στον πελάτη ως μια μονάδα σε rack, με όλα τα απαραίτητα καλώδια. Με τις υπηρεσίες εγκατάστασης που περιλαμβάνονται, το vStart βοηθάει τους πελάτες να δημιουργήσουν την υποδομή που χρειάζονται για να φιλοξενήσουν εικονικές μηχανές. Το Dell vStart υποστηρίζει επί του παρόντος VMware ενώ υποστήριξη για άλλους hypervisors σχεδιάζεται για τα επόμενα τρίμηνα.
    • Συνεργασία Dell - Microsoft για λύσεις διαχείρισης και εικονικοποίησης: Η Dell και η Microsoft ανακοίνωσαν μια τριετή στρατηγική δράση για να βοηθήσουν τους πελάτες να εγκαταστήσουν και να διαχειριστούν τεχνολογίες virtualization και ιδιωτικών cloud. Οι λύσεις διαχείρισης θα βασίζονται στο Virtual Integrated System της Dell, στον Advanced Infrastructure Manager της Dell και στο Microsoft System Center και θα παρέχουν προηγμένη ολοκλήρωση σε φυσικό, εικονικό επίπεδο και στο επίπεδο των εφαρμογών. Οι λύσεις virtualization θα βασίζονται στον Microsoft Windows Server Hyper-V, ο οποίος παρέχει ισχυρές επιδόσεις σε φορτία εργασίας και μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας. Οι μελλοντικές λύσεις που θα αναπτυχθούν από κοινού και θα βασίζονται σε hardware, τεχνολογίες διαχείρισης virtualization και στον hypervisor της Dell και σε τεχνολογίες διαχείρισης συστημάτων της Microsoft, θα απλοποιήσουν τη διαχείριση virtualization, θα μειώσουν το κόστος και θα αφαιρέσουν τα εμπόδια στην υιοθέτηση cloud λύσεων.

    Η Dell παρέχει ένα σημείο διαχείρισης για φυσικούς και εικονικούς πόρους το οποίο επιταχύνει τη διάθεση ετερογενούς υλικού σε μικτό περιβάλλον.


    Έξυπνη διαχείριση δεδομένων

    Η νέα λύση αρχειοθέτησης Email και Αρχείων της Dell βοηθά τους πελάτες να διαχειριστούν της ζωτικής σημασίας πληροφορίες για τις επιχειρήσεις τους. Οι ολοκληρωμένες λύσεις της Dell μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις συμμόρφωσης με κανονισμούς και να βελτιστοποιήσουν την αποθήκευση, ενώ αποφεύγουν τα προβλήματα που σχετίζονται με τη σχεδίαση, υλοποίηση και συνεχή διαχείριση μέσω:
    • Προ-ρυθμισμένων αρχιτεκτονικών αναφοράς που διευκολύνουν τη σχεδίαση λύσεων, ενώ επιτρέπουν τις απαιτούμενες προσαρμογές βασισμένες στις ειδικές απαιτήσεις του πελάτη
    • Συνεχή υποστήριξη και συντήρηση από ένα μόνο σημείο επαφής, περιλαμβάνοντας το hardware και το software (περιλαμβάνονται και οι ανεξάρτητοι κατασκευαστές λογισμικού - ISVs)
    • Συνεχή υποστήριξη και συντήρηση από ένα μόνο σημείο επαφής, περιλαμβάνοντας το hardware και το software (περιλαμβάνονται και οι ανεξάρτητοι κατασκευαστές λογισμικού - ISVs)


    Η προσέγγιση της Dell, διατηρεί την επιλογή των πελατών με παρόχους λύσεων ασφαλούς αποθήκευσης και αρχειοθέτησης (backup και archiving) (Symantec ή CommVault), το επιθυμητό μοντέλο αγοράς (cloud ή στις δικές τους υποδομές) και τις υπηρεσίες που χρειάζονται.


    Λύσεις για τελικούς χρήστες

    Οι λύσεις desktop virtualization της Dell (DDVS) είναι μια εκτεταμένη σειρά λύσεων που αξιοποιεί τις προεπιλεγμένες υπηρεσίες με ρυθμισμένο και δοκιμασμένο πακέτο hardware και software για να βοηθήσει τους οργανισμούς να εγκαταστήσουν γρήγορα λύσεις desktop virtualization. Οι λύσεις αυτές αντιμετωπίζουν την πολυπλοκότητα του σχεδιασμού και της υλοποίησης που σχετίζεται με το desktop virtualization και το επιταχύνουν ώστε οι οργανισμοί να μπορούν να προσαρμοστούν στις μεταβλητές δυναμικές του σύγχρονου ανθρώπινου δυναμικού που μετακινείται περισσότερο σε παγκόσμια κλίμακα.

    Οι λύσεις desktop virtualization της Dell επιτρέπουν στους πελάτες να υποστηρίξουν πρακτικά οποιαδήποτε συσκευή τελικού χρήστη, οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε με έναν οικονομικά αποτελεσματικό, ασφαλή και προβλέψιμο τρόπο. Η προσφορά βοηθάει τους πελάτες να ικανοποιήσουν τους εταιρικούς τους στόχους αναλύοντας τον τρόπο με τον οποίο παρέχονται οι δυνατότητες στους τελικούς χρήστες, επομένως αυξάνοντας την επιχειρηματική ευελιξία, βελτιώνοντας την εμπειρία τελικού χρήστη και την παραγωγικότητα, ενώ μειώνει τα λειτουργικά κόστη.


    Διαθεσιμότητα λύσεων
    • Η λύση Dell vStart είναι διαθέσιμη άμεσα στις ΗΠΑ, ενώ αναμένεται η διαθεσιμότητά της στην περιοχή ΕΜΕΑ στο προσεχές τρίμηνο. Αρχική διαθεσιμότητα στην περιοχή ΕΜΕΑ θα περιλαμάνει τις χώρες: Ην. Βασίλειο, Ιρλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Νορβηγία, Σουηδία, Ελβετία και Ισπανία.
    • Η λύση Αρχειοθέτησης Email και Αρχείων είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ με εκτιμώμενη διαθεσιμότητα στο Ην. Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ολλανδία στο προσεχές τρίμηνο.
    • Οι λύσεις Dell Desktop Virtualization είναι διαθέσιμες άμεσα στις ΗΠΑ, ενώ αναμένεται η διαθεσιμότητά τους σε άλλες χώρες αργότερα εντός του έτους.


    Πηγή: Dell

  2. #2
    Εγγραφή
    31-05-2006
    Περιοχή
    Στο σπίτι του Θόδωρα
    Ηλικία
    41
    Μηνύματα
    3.453
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    Χίλια/Χίλια
    ISP
    INALAN
    Router
    UniFi Express
    Το παλεύουν όσο μπορούν οι εταιρίες για να υιοθετηθεί το cloud, αλλά οι IT Managers ακόμα αντιστέκονται

    Και ποιος τους δίνει άδικο δηλαδή;
    You thought there would be a funny slogan here.
    You just fell for one of my classical pranks.
    Bazinga

  3. #3
    Εγγραφή
    25-03-2007
    Ηλικία
    44
    Μηνύματα
    23
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    HOL - ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ
    Router
    Linksys WAG 200G
    SNR / Attn
    12db(dB) / 16db(dB)
    Το τέλος του PC... θες, δε θες!
    A crashed server brings a network administrator closer to God, his fellow workers and the unemployment line.

  4. #4
    Εγγραφή
    23-04-2011
    Μηνύματα
    3.016
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Πάντως πολύ respect η DELL (ιδίως στα laptops)

  5. #5
    Εγγραφή
    10-02-2007
    Περιοχή
    WWW
    Μηνύματα
    298
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Router
    h300s
    SNR / Attn
    17(dB) / 0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Ρε ΔΕΝ Θέλουμε cloud λεμε....

  6. #6
    Εγγραφή
    06-03-2005
    Περιοχή
    @ Copenhagen, DK
    Ηλικία
    44
    Μηνύματα
    15.569
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Άρθρα
    1
    ISP
    Οtenet
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pavlos13 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε ΔΕΝ Θέλουμε cloud λεμε....
    Θα το πάρουμε και θα μας αρέσει... με το στανιό έστω.

    Εχουν επενδυθει πολλα πολλά δις απο όλους και προσπαθουν με το ετσι θελω να το κανουν το "νεο internet" των 10s

  7. #7
    Εγγραφή
    29-06-2005
    Μηνύματα
    15.815
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    ISP
    .
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από KLG Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα το πάρουμε και θα μας αρέσει... με το στανιό έστω.

    Εχουν επενδυθει πολλα πολλά δις απο όλους και προσπαθουν με το ετσι θελω να το κανουν το "νεο internet" των 10s
    And it will be... resistance is futile

    Ο desktop-ας δε θα αφησει το desktop για το cloud (και καλα θα κανει), αλλα ολες οι μικρες / φθηνες / portable συσκευες που ξεφυτρωνουν ειναι απειρως προτιμοτερο (και φθηνοτερο) να δρουν ως τερματικα / να τρεχουν εφαρμογες μεσω cloud. Ετσι αυξανονται οι δυνατοτητες τους, γλυτωνουν κοστος σε εγκατεστημενο hardware & software κτλ κτλ. Απλα δε μπορεις να αντισταθεις σε τοσο αυξημενο efficiency.

    To cloud εχει και ενα μεσοπροθεσμο καλο. Οι εταιρειες hardware + υπηρεσιων cloud, εχουν ενα προβλημα: Πρεπει το internet να γινει ευκολοπροσβασιμο / προσιτο. Τι σημαινει αυτο για μας? Οτι οι εφαρμογες τους θα εχουν choke οταν οι κινητοι χρεωνουν τα κερατα τους για την mobile internet προσβαση σε cloud portable συσκευες. Ετσι τα 2 αυτα συμφεροντα (cloud companies vs mobile companies) θα βρεθουν σε conflict γιατι οι πρωτοι θελουν να αξιοποιησουν τις υπηρεσιες τους αλλα οι δευτεροι τους κανουν choke με τις χρεωσεις. Καλως ή κακως οι cloud εταιρειες δε μπορουν να πουλησουν προϊοντα που θα ειναι offline

  8. #8
    Εγγραφή
    23-04-2011
    Μηνύματα
    3.016
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από KLG Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα το πάρουμε και θα μας αρέσει... με το στανιό έστω.

    Εχουν επενδυθει πολλα πολλά δις απο όλους και προσπαθουν με το ετσι θελω να το κανουν το "νεο internet" των 10s
    Ναι δυστηχώς όλα στα σύννεφα!Είδαμε τι πάθαν μερικοί με το blogger χθές - προχθές!

  9. #9
    Εγγραφή
    29-06-2005
    Μηνύματα
    15.815
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    ISP
    .
    Οντως μεγαλη νιλα το blogger...θα πρεπει καποια κεφαλαια των επενδυσεων να κατευθυνονται και στον τομεα αξιοπιστια του cloud. Μετα απο μερικα "καλα" προβληματα ειναι πιθανο ορισμενες cloud λυσεις να θεωρηθουν ως αναξιοπιστες.

Παρόμοια Θέματα

  1. Μηνύματα: 46
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-11-10, 20:41
  2. Μηνύματα: 62
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-07-07, 18:04
  3. Μηνύματα: 58
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-06-05, 19:29
  4. Μηνύματα: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-07-04, 12:02

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Το HTML είναι εκτός λειτουργίας