Σελ. 1 από 5 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 61
  1. #1
    Εγγραφή
    26-01-2006
    Περιοχή
    Zauberberg
    Ηλικία
    47
    Μηνύματα
    22.262
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Άρθρα
    13
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    HOL
    DSLAM
    H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
    Router
    ZTE ZXHN H168N
    SNR / Attn
    25(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    HELLAS
    Ξεκίνησε από σήμερα 12/5/2011 η δωρεάν αποστολή SMS στο 54151 για την ενημέρωση της φθηνότερης βενζίνης. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, όποιος επιθυμεί μπορεί να στέλνει μήνυμα στο 54151 χωρίς χρέωση, γράφοντας τον δήμο ή το δημοτικό διαμέρισμα στο οποίο ψάχνει βενζίνη και εντός λίγων δευτερολέπτων θα λαμβάνει απάντηση με (έως) τα τρία φθηνότερα πρατήρια της εν λόγω περιοχής.

    Εάν η περιοχή δεν αναγνωρισθεί τότε ο χρήστης λαμβάνει κατάλληλο απαντητικό μήνυμα. Προς το παρόν η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο στην περιοχή της Αττικής, ενώ από τις αρχές Ιουλίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου θα επεκταθεί και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

    Την εφαρμογή ανέπτυξε αφιλοκερδώς η εταιρεία η Upstream ενώ τα δωρεάν SMS προσφέρουν οι εταιρείες Cosmote, Vodafone, Wind.

    Σύμφωνα με του twitter του Υπουργείου υπάρχει (ή σύντομα θα είναι διαθέσιμη) και σχετική εφαρμογή στο Android Market.


    Χρήσιμες πληροφορίες

    • Τι είναι η υπηρεσία;
      Πρόκειται για υπηρεσία ενημέρωσης μέσω SMS για τα 3 πιο φτηνά σημεία πώλησης αμόλυβδης βενζίνης 95 οκτανίων στην περιοχή (δημοτικό διαμέρισμα) που σας ενδιαφέρει.

    • Πως λειτουργεί;
      Στέλνοντας SMS με την περιοχή που σας ενδιαφέρει στο 54151, έρχεται άμεσα στο κινητό σας απάντηση που περιέχει την τιμή της βενζίνης, το πρατήριο πώλησης καυσίμων, καθώς και τη διεύθυνση για κάθε ένα από τα 3 φθηνότερα σημεία πώλησης που εντοπίστηκαν στην περιοχή που δηλώσατε (πχ. Χαλάνδρι, Ηλιούπολη, Αιγάλεω).

    • Από πότε είναι σε ισχύ;
      Από Πέμπτη 12 Μαίου 2011 για όλη την Αττική και από αρχές Ιουλίου για την υπόλοιπη Ελλάδα (η ακριβής ημερομηνία ενεργοποίησης για την υπόλοιπη Ελλάδα θα ανακοινωθεί).

    • Ποιος μπορεί να κάνει χρήση της υπηρεσίας;
      Η εφαρμογή έχει αναπτυχθεί αφιλοκερδώς από την εταιρία Upstream και παρέχεται δωρεάν από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας Cosmote, Vodafone και Wind, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας κοινωνικής αλληλεγγύης για μείωση τιμών του ΥΠΑΑΝ. Συνεπώς η εφαρμογή απευθύνεται σε όλους τους καταναλωτές που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες των τριών εταιριών κινητής τηλεφωνίας.

    • Τι θα μου κοστίσει;
      Η αποστολή SMS στην υπηρεσία είναι χωρίς χρέωση (€0 ανά SMS)

    • Από που προέρχονται τα δεδομένα που χρησιμοποιεί η SMS υπηρεσία;
      Όλα τα στοιχεία παρέχονται από τον ιστότοπο www.fuelprices.gr της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου.

    • Πόσο ενημερωμένες είναι οι πληροφορίες που θα λαμβάνω μέσω SMS;
      Η ενημέρωση των πληροφοριών της πλατφόρμας SMS γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στην ημέρα.



    Πηγή: Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας

    Δελτίο Τύπου:
    Δωρεάν ενημέρωση για τα φθηνότερα πρατήρια καυσίμων
    προς όλους τους συνδρομητές WIND

    Η WIND συμμετέχει στην πρωτοβουλία του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης

    Αθήνα, 12 Μαΐου 2011. Στις δράσεις του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης που υλοποιούνται στο πλαίσιο της υπηρεσίας του πολίτη, συμμετέχει η WIND, δίνοντας στους συνδρομητές της Δωρεάν πρόσβαση στη νέα υπηρεσία ενημέρωσης για τις τιμές των πρατηρίων υγρών καυσίμων.

    Η νέα αυτή καινοτόμα εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας είναι μια πρωτοβουλία του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης, με στόχο την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση των καταναλωτών για τις τιμές βενζίνης.

    Από σήμερα με ένα δωρεάν μήνυμα στον 5ψήφιο αριθμό «54151» όλοι οι συνδρομητές WIND έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν πλήρη ενημέρωση για τα 3 πιο φτηνά σημεία πώλησης αμόλυβδης βενζίνης 95 οκτανίων στην περιοχή που επιθυμούν.

    Παράλληλα, για όσους συνδρομητές διαθέτουν smartphone με λειτουργικό σύστημα android η εύρεση των συμφερότερων τιμών καυσίμων μπορεί να πραγματοποιηθεί απλά μέσω των νέων αντίστοιχων εφαρμογών. Οι υπηρεσίες παρέχονται από το παρατηρητήρια τιμών της ΓΓΕ καυσίμων.

    Σημειώνεται ότι η κινητή τηλεφωνία είναι ένας από τους ελάχιστους κλάδους στην Ελλάδα που μειώνει συνεχώς τις τιμές των υπηρεσιών του. Μόνο τα τελευταία 3 χρόνια

    (2008-2010), σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία έρευνας του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών & της ICAP, οι τιμές των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας στη χώρα μας έχουν μεσοσταθμικά μειωθεί κατά 46,3% συμπεριλαμβανομένων των έμμεσων φόρων.

    Η WIND προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές της Δωρεάν πρόσβαση στη νέα αυτή ενημερωτική υπηρεσία ενώ σύντομα η εταιρεία θα ξεκινήσει και σχετική ενημερωτική καμπάνια προς όλη την πελατειακή της βάση.

    Δ.Τ. Wind


    Δελτίο Τύπου:
    Τα Παρατηρητήρια Τιμών για super market και καύσιμα δωρεάν στο κινητό από την COSMOTE

    Αθήνα, 12 Μαΐου 2011

    Την πρωτοβουλία του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας για τη δημιουργία Παρατηρητηρίων Τιμών, στο πλαίσιο κοινωνικής αλληλεγγύης, στηρίζει αφιλοκερδώς η COSMOTE συμβάλλοντας υπεύθυνα, στο μέτρο που της αναλογεί, στη μάχη κατά της ακρίβειας.

    Τα Παρατηρητήρια Τιμών είναι δύο ηλεκτρονικές πλατφόρμες, για προϊόντα super market και καύσιμα, μέσω των οποίων οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να συγκρίνουν τις τιμές συγκεκριμένων προϊόντων ανά super market www.e-prices.gr, καθώς και τις τιμές συγκεκριμένων πρατηρίων καυσίμων ανά περιοχή www.fuelprices.gr.

    Αξιοποιώντας την υψηλή της τεχνολογία και την πανελλαδική κάλυψη του δικτύου της, η COSMOTE παρέχει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να έχουν ανά πάσα στιγμή πρόσβαση στα Παρατηρητήρια Τιμών, μέσω των παρακάτω καναλιών:

    SMS (Keyword /Alerts) – Μηδενικής χρέωσης πρόσβαση στην υπηρεσία που έχει αναπτύξει η εταιρεία UPSTREAM και υποστηρίζεται από το ενιαίο 5ψήφιο 54151 για όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Συγκεκριμένα, ο συνδρομητής θα ενημερώνεται μέσω δωρεάν αποστολής και λήψης μηνύματος σχετικά με τα τρία πιο φθηνά πρατήρια καυσίμων στην περιοχή της επιλογής του.
    Application στο market place Android – Δωρεάν διάθεση εξειδικευμένης εφαρμογής που έχει αναπτύξει η εταιρεία HTC στο market place Android της Google, μέσω της οποίας οι συνδρομητές έχουν πρόσβαση και στα δύο παρατηρητήρια τιμών.


    Μέσα από στοχευμένες ενέργειες επικοινωνίας η COSMOTE θα συμβάλλει στην προώθηση του Παρατηρητηρίου Τιμών, ώστε πολύ γρήγορα όλοι οι καταναλωτές να πληροφορηθούν για τις νέες εφαρμογές.

    Πρόκειται για ακόμη μια προσπάθεια της εταιρείας που επιβεβαιώνει έμπρακτα τη συμβολή της στην αντιμετώπιση των πραγματικών αναγκών των πελατών της, σε μια περίοδο οικονομικής δυσκολίας. Αρκεί να αναφερθεί ότι στο ίδιο πλαίσιο η COSMOTE, έχει προχωρήσει την τελευταία τριετία στη διάθεση νέων μειωμένων τιμολογίων συμβολαίων και καρτοκινητής, με αποτέλεσμα τη μεσοσταθμική μείωση των τιμών της κατά περίπου 60% (εξαιρουμένων των έμμεσων φόρων), δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να επικοινωνούν πολύ περισσότερο και με πολύ μικρότερο κόστος.

    Δ.Τ. Cosmote


    Δελτίο Τύπου:
    Η HTC ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2 ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ANDROID ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΙΜΩΝ

    Η HTC σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας παρουσίασε σήμερα 2 εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα Smartphones

    Αθήνα, 12 Μαΐου 2011 – Η HTC Corporation, κορυφαία εταιρία κατασκευής Smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και σε συνεργασία με το Παρατηρητήριο Τιμών, προχώρησε στην ανάπτυξη και προσφορά 2 εφαρμογών Android για Smartphones για την Αναζήτηση Τιμών Καυσίμων και Τιμών Καταναλωτικών Προϊόντων.

    Η εφαρμογή για τις Τιμές Καυσίμων δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να αναζητήσει στην περιοχή που τον ενδιαφέρει το πρατήριο με την πιο οικονομική τιμή, ανάλογα με τον τύπο καυσίμου που θα επιλεγεί. Παράλληλα, αναζήτηση μπορεί να πραγματοποιηθεί και με βάση την εταιρία πρατηρίου που επιλέγει ο χρήστης. Στην εφαρμογή για τις Τιμές Καταναλωτικών Προϊόντων ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει τιμές για ομάδες προϊόντων στον Δήμο ή την Περιοχή που επιθυμεί. Επίσης, ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει τις επιλογές των προϊόντων στο «καλάθι» του, ώστε σε κάθε μελλοντική αναζήτηση να μπορεί να συγκρίνει τις τιμές εκ νέου.

    «Στόχος μας είναι να εξοπλίσουμε τους ενδιαφερόμενους με γνώση και πληροφορία για τα επίπεδα τιμών στην αγορά, με νέα χρηστικά εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να κάνουν σωστές επιλογές και ταυτόχρονα θα ωθήσουν και τις επιχειρήσεις σε μεγαλύτερο ανταγωνισμό μεταξύ τους», δήλωσε ο κος Ντίνος Ρόβλιας, Υφυπουργός Εμπορίου, στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου.

    «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεισφέρουμε στην πρωτοβουλία του Υπουργείου και με αυτόν τον τρόπο βοηθούμε τους καταναλωτές να συγκρίνουν τιμές και να βρουν την πιο οικονομική λύση. Η HTC έχοντας στο επίκεντρο τον καταναλωτή, αξιοποιεί την τεχνολογική της εμπειρία ώστε να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό, χωρίς κόστος, 2 εξαιρετικά εύχρηστες εφαρμογές που μπορούν να αποτελέσουν χρήσιμα εργαλεία σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία», ανέφερε ο κος Νικήτας Γλύκας, HTC Executive Director SEE.

    Σχετικά με την HTC
    Η HTC Corporation (HTC) αποτελεί μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας. Τοποθετώντας τον άνθρωπο στο επίκεντρο, η HTC δημιουργεί επαναστατικά smartphones που υπηρετούν τον τρόπο ζωής και τις ανάγκες των χρηστών. Η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη στο χρηματιστήριο της Ταϊβάν με χρηματιστηριακό σύμβολο μετοχής 2498.
    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την HTC, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.htc.com.

    Δ.Τ. HTC

  2. #2
    Εγγραφή
    19-11-2002
    Μηνύματα
    546
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Πολύ χρήσιμη υπηρεσία. Θα διαπιστώσω την εγκυρότητά της στο δρόμο

  3. #3
    Εγγραφή
    29-09-2009
    Περιοχή
    C:/Temp
    Μηνύματα
    1.077
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    Forthnet
    Router
    Thomson TG 585 v8
    Path Level
    Fastpath
    Υπαρχει ηδη εφαρμογη στο android market που συλλεγει πληροφοριες απο το παρατηρητηριο τιμων του υπουργειου.

  4. #4
    Εγγραφή
    28-02-2003
    Περιοχή
    127.0.0.1
    Μηνύματα
    502
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΤΕΡΨΙΘΕΑ
    Router
    NETGEAR DGND3700
    SNR / Attn
    24(dB) / 3(dB)
    Path Level
    Interleaved
    ΦΘΗΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ????ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΟ!!!!!!!
    Τα όμορφα γυναικεία πόδια γύρισαν όχι και λίγες σελίδες της ιστορίας.

  5. #5
    Εγγραφή
    29-09-2009
    Περιοχή
    C:/Temp
    Μηνύματα
    1.077
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    Forthnet
    Router
    Thomson TG 585 v8
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από whitehed Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΦΘΗΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ????ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΟ!!!!!!!
    Γιατι γελας; Φθηνη ειναι ακομα, κατσε να δεις τι εχει να γινει προς το καλοκαιρι !!!!

    Εκει θα καραφλιασουμε!

  6. #6
    Εγγραφή
    02-04-2010
    Μηνύματα
    13.063
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Morx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατι γελας; Φθηνη ειναι ακομα, κατσε να δεις τι εχει να γινει προς το καλοκαιρι !!!!

    Εκει θα καραφλιασουμε!
    Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..

    Εθνικισμός και μετανάστες

    Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη

  7. #7
    Εγγραφή
    28-02-2003
    Περιοχή
    127.0.0.1
    Μηνύματα
    502
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΤΕΡΨΙΘΕΑ
    Router
    NETGEAR DGND3700
    SNR / Attn
    24(dB) / 3(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Morx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατι γελας; Φθηνη ειναι ακομα, κατσε να δεις τι εχει να γινει προς το καλοκαιρι !!!!

    Εκει θα καραφλιασουμε!
    Βρε δεν παν πια στο διαολο βαρεθηκα...
    Τα όμορφα γυναικεία πόδια γύρισαν όχι και λίγες σελίδες της ιστορίας.

  8. #8
    Εγγραφή
    07-03-2011
    Μηνύματα
    970
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    ISP
    Conn-x OTE
    Κατ' αρχήν να συγχαρώ τον αγγελιοφόρο που μας έφερε αυτή την είδηση αλλά επιτρέψτε μου να πω :
    Όταν βγεί : στείλτε SMS να μάθετε ποιόν θα ψηφήσετε, θα το σκεφτώ. Για την ώρα τα 0,0000002€/λτ μας μαράνανε. Εδώ μας έχουν π@#$#ει απο όλες τις μεριές.
    Γκομπιούντερ.

  9. #9
    Εγγραφή
    02-02-2009
    Ηλικία
    46
    Μηνύματα
    99
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι είναι χρήσιμη υπηρεσία.

    Από 'κει και πέρα, να μου επιτρέψεις να πω ότι "ενημέρωση για φθηνή βενζίνη" ή "φθηνότερη βενζίνη", απλά, δεν υφίσταται. Τα καύσιμα στην Ελλάδα είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ και, προφανώς, το γνωρίζουμε όλοι - ειδικά όσοι κάνουμε πολλά χλμ.

    Επομένως, το υπουργείο θέλει να μας ενημερώσει για τα "φθηνότερα" πρατήρια καυσίμων στην περιοχή που μας ενδιαφέρει.
    και ας ακούγεται σουρεαλιστικό
    Δεν αγοράζω γερμανικά προϊόντα - Δεν ψηφίζω αμερικανικά υπο-προϊόντα

  10. #10
    Εγγραφή
    07-03-2011
    Μηνύματα
    970
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    ISP
    Conn-x OTE
    Το κίνημα δεν πληρώνω πρέπει να μεταβεί και στα βεζινάδικα. Τέλος.
    Γκομπιούντερ.

  11. #11
    Εγγραφή
    26-02-2008
    Ηλικία
    44
    Μηνύματα
    1.509
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTB
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΑΚΑΔΗΜΙΑ
    Ειναι μικρες οι διαφορες απο πρατηριο σε πρατηριο, αν εξαιρεσεις BP και Shell, που τις εχουν παντα βασιλικες τις τιμες τους. Οποτε η χρησιμοτητα ειναι λιγο...αχρειαστη.

  12. #12
    Εγγραφή
    28-02-2009
    Μηνύματα
    545
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    55000/5500
    ISP
    VDSL2
    SNR / Attn
    26(dB) / 12(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Εστειλα για 2 δημους και αυτο που ειδα ειναι οτι και τα 4 βενζιναδικα που μου ελεγε ειχαν παρει προστιμα :P

  13. #13
    Εγγραφή
    26-02-2008
    Ηλικία
    44
    Μηνύματα
    1.509
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTB
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΑΚΑΔΗΜΙΑ
    Ελεος...

  14. #14
    Εγγραφή
    29-09-2009
    Περιοχή
    C:/Temp
    Μηνύματα
    1.077
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    Forthnet
    Router
    Thomson TG 585 v8
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Zus Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπα, για τα εντος πολης τα 2L/100Km μου ειναι ενταξει... 9ευρω βενζινη καθε 15 μερες ειναι οκ.
    Για μακρινες αποστασεις, απλα δεν παω με 200 οπως πηγαινα παλιοτερα αλλα με οικονομικη ταχυτητα.


    Οσο για τα προαναφερθεντα περι τιμων Shell και ΒΡ κλπ ... εγω προσωπικα πλεον χεσμενη την εχω την τιμη, προτιμω η μηχανη μου να λειτουργει ενταξει, παρα να προσπαθησω στο καθε γεμισμα να σωσω 1€ ρισκαροντας τα κερατιατικα που νοθευει ο καθενας.
    Αξιοπιστο πρατηριο βρισκω [εν τελει, λιγοτερο παρανομο απο τα αλλα] και ας την εχει και 2€ το λιτρο.
    Αν ειναι να καθαρισω μπεκακια Injection και φιλτρα βενζινης, αστο καλυτερα!

  15. #15
    Εγγραφή
    13-08-2007
    Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Μηνύματα
    1.350
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Cyta Hellas
    Ταχύτητα
    14036/1020
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΨΥΧΙΚΟ
    Router
    Ζαντολάστιχο
    SNR / Attn
    5,5(dB) / 31,8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Εγώ χρησιμοποιώ αυτόν τον οδηγό.
    Χρησιμότατος!

Σελ. 1 από 5 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

  1. Μηνύματα: 25
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-11-10, 17:20
  2. Αποστολη Δωρεαν SMS?
    Από MariosX στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίες
    Μηνύματα: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-11-09, 19:46
  3. Μηνύματα: 64
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-05-08, 09:37
  4. Δωρεαν αποστολή στο σπίτι σας;
    Από kostasgr88 στο φόρουμ COSMΟΤΕ
    Μηνύματα: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-06-06, 19:09
  5. Ιστοσελίδες για δωρεάν sms;
    Από vshadow στο φόρουμ Σταθερή & Κινητή Τηλεφωνία
    Μηνύματα: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-03-05, 11:59

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Το HTML είναι εκτός λειτουργίας