Καλημερα σε ολους.
Εχω μιαν ερώτηση για το Nero. Θέλω να γραψω καποια κοματια που εχω απο το live ενος καλλιτεχνη χωρις να γινετε διακοπή μεταξύ των τραγουδιών. Έχω κάνει την επιλογη που εχει για την παυση μεταξυ τους από 2 δευτερόλεπτα σε 0 αλλά παλι εχει κενο, πιο μικρο βέβαια, αλλα εχει μηπως ξερετε κάτι αλλο ? (Ξέχασα vα πω οτι εχω επιλεξει και disk at once αλλα τπτ).Οταν επιλεξω 0 δευτερόλεπτα μεταξυ των κοματιών μου βγαζει το εξής μηνυμα: cd specification allows only 2-3 seconds pause for the first track.
Ευχαριστω.
Εμφάνιση 1-7 από 7
Θέμα: Ερώτηση για το Nero
-
26-10-06, 11:42 Ερώτηση για το Nero #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος efrenreyes : 26-10-06 στις 12:20.
-
26-10-06, 11:52 #2
Δεν γνωρίζω αν είναι και ο ποιο σωστός τρόπος αλλά δοκίμασε αν θέλεις με Fade in και Fade out για να μην έχεις κενό μεταξύ των τραγουδιών…
-
26-10-06, 12:09 #3
Δηλαδη τι ακριβως να κανω.
Ποσο να βαλω για fade in + fade out ? (sec ?)
-
26-10-06, 12:37 #4
Αυτό είναι καθαρά στην κρίση σου, συνήθως 2sec είναι ok για να μην πέφτει πολύ το ένα τραγούδι πάνω στο άλλο, αλλά αυτό εξαρτάτε και από το κενό που έχουν τα τραγούδια μεταξύ τους.
Αν π.χ. έχουν 3 sec τότε κάνε την ανάλογη αλλαγή…
Όπως προείπα δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος, εμένα απλά με βολεύει γιατί πάντα «μιξάρω» τα τραγούδια, ο χρόνος που χρησιμοποιώ εξαρτάτε από τα κομμάτια που έχω να συνδέσω…
-
26-10-06, 13:58 #5
Αρχικό μήνυμα από efrenreyes
Βαλτο οπως ηταν στην αρχη. 2 sec για το 1ο track και 0 στα αλλα.Did they get you to trade your heroes for ghosts ?__________________________________________________________________________
-
26-10-06, 16:47 #6
Ακριβως. Αυτο+disc at once και εισαι ετοιμος.
-
29-10-06, 12:20 #7
Δεν υποστηριζουν ομως αυτη την μεθοδο μερικα CDRW (μειωση παυσης σε αλλαγη κοματιου στο 0 ).
Επιπλεον θα βαλεις το "Remove silence at the end of audio tracks" στις ιδιοτητες εγγραφης και επισης μπορεις να κανεις edit τα κοματια και να αφαιρεσεις (μειωσεις την διαρκεια του τραγουδιου) οτι πολυ χαμηλης σταθμης ηχο εχουν απο το fade out που ειχε το καθε κοματι μειωνοντας ετσι το κενο.
Παρόμοια Θέματα
-
nero μήνυμα για ενοτητες
Από megapixel στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 13-06-07, 00:52 -
ερωτηση για writer nec + nero 7+ cdburnerxp pro
Από katdoc στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 13-05-06, 01:56 -
Boηθεια με το Nero 7.0 για video capture
Από hustler στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 18-03-06, 17:43 -
nero vision express.SE απορια για slide show.
Από enigma στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 21-09-05, 03:47
Bookmarks