Σελ. 1 από 8 1236 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 107
    Περιοχή
    Αμπελογκάρντεν
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    8192/384
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΘΗΝΑΣ
    Router
    Sagem Fast 1540WG
    SNR / Attn
    21(dB) / 17(dB)
    Χωρίς να σας πρήξω με τη δική μου γκρίνια, νομίζω αρκεί μία επίσκεψη στα threads για το Zisto για να καταλάβει κανείς ότι υφίστανται σοβαρά προβλήματα στις ενεργοποιήσεις. Το θέμα περιπλέκεται ακόμα περισότερο καθώς στη διαδικασία εμπλέκεται και ο ΟΤΕ.

Προκειμένου να στοιχειοθετηθεί οποιαδήποτε επίσημη καταγγελία, σε αυτό το thread επιχειρω να κάνω μία αρχή ώστε στο τέλος πιθανόν να προκύψει μία συγκεκριμένη φόρμα καταγγελίας. Διαβάστε μόνο αν έχετε τη διάθεση να προβείτε σε κάτι τέτοιο, καθώς... μακρυγορώ

Προκειμένου να βγάλουμε μία άκρη, μπορούμε να ξεκινήσουμε συνοψίζοντας αυτά τα προβλήματα και βλέποντας ποιοι είναι υπαίτιοι. Από προσωπική εμπειρία και από όσα έχω διαβάσει, τα προβλήματα αυτά συνοψίζονται ως εξής (σε παρένθεση ο αντίστοιχος υπεύθυνος φορέας):

α) Κακή αρχική πληροφόρηση προς τον πελάτη (Tellas)
    Ξεκινάει από το πρώτο κι όλας τηλεφώνημα όπου οι τηλεφωνητές της Tellas έχουν στόχο την πώληση του προϊόντος και όχι τη σωστή ενημέρωση του καταναλωτή ως προς τις σωστές διαδικασίες και χρονοδιαγράμματα. Ακούγονται αντιφάσκουσες απόψεις και για κάποιον που δεν έχει στοιχειώδη γνώση περί φορητότητας και γραμμής ADSL, χάνεται η μπάλα.

β) Το μυστήριο των εξαφανισμένων couriers (Εταιρία courier)
    Γνωρίζω προσωπικά 2 άτομα στα οποία ο courier δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού και κανείς δε μπήκε στον κόπο να τα ενημερώσει. Γνωρίζω και αρκετούς εδώ μέσα που είχαν παρόμοια εμπειρία.

γ) Αιτήσεις συμπληρωμένες λάθος (Tellas)
    Δεν γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι πια ο τηλεφωνητής της Tellas να τσεκάρει τα σωστά κουτάκια όπως απαντάει ο πελάτης, αλλά συμβαίνει ΚΑΙ αυτό το τραγικό. Το ακόμα τραγικότερο είναι ότι δεν μπορεί να γίνει διόρθωση από την ίδια την Tellas, αλλά αναλώνεται περισότερος χρόνος προκειμένου να υπογράψει ξανά ο πελάτης.

δ) Κακή πληροφόρηση και επικοινωνία με τον πελάτη κατά τη διαδικασία ενεργοποίησης (Tellas)
    Ο φόρτος εργασίας είναι η πλέον γνωστή καραμέλα και ως αποτέλεσμα μία αίτηση μπορεί να έχει χαθεί ή να ξεχαστεί σε κάποιο συρτάρι και αν δεν ενδιαφερθεί ο ίδιος ο πελάτης, στο τέλος να μένει ανημέρωτος χάνοντας περισότερο χρόνο. Δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες του συστήματος διαχείρισης καρτελών των πελατών, αλλά από προσωπική εμπειρία, άλλα πράγματα βλέπει ο τηλεφωνητής και άλλα κάποια διαφορετικά αρμόδια τμήματα. Άμα λοιπόν κάποιος πάρει τηλέφωνο και ζητήσει να ενημερωθεί για την πορεία της αίτησής του, μπορεί να μάθει, μπορεί και όχι, ή μπορεί και να μάθει γενικά χωρίς λεπτομέρειες (πχ σε πιο ακριβώς στάδιο υλοποίησης βρίσκεται και πότε θα γίνουν οι επικείμενες ενέργειες).

ε) Κακή συνεννόηση Tellas-OTE (Tellas, OTE)
    Χωρίς να πιστεύω σε θεωρίες συνομόσιας ενδεχόμενου δόλου από πλευράς ΟΤΕ, είναι εμφανές ότι έτσι και η αίτηση βρίσκεται στα χέρια του ΟΤΕ, η Tellas απλά περιμένει χωρίς να μπορεί να εγγυηθεί το ελάχιστο στον πελάτη για την πορεία της αίτησής του. Ακόμα έχουν παρατηρηθεί επιστροφές αιτήσεων από τον ΟΤΕ και ενημέρωση του πελάτη από την Tellas καθυστερημένα.

στ) Καθυστέρηση μεταβίβασης της γραμμής στην Tellas (OTE)
    Παρόμοιο με το ε)

ζ) Καθυστέρηση στην παράδοση εξοπλισμού (Tellas)
    Στην αρχή δεν υπήρχε πρόβλημα, αλλά στη συνέχεια λόγω έλλειιψης στοκ, χρειάζεται νέο ραντεβού με courier για την παράδοση εξοπλισμού. Για κάποιον που έχει φάει πόρτα ήδη ένα μήνα, ακόμα και οι 2-3 πρόσθετες μέρες αναμονής είναι απαράδεκτες.

Πιστεύω λοιπόν πως όλη αυτή η κατάσταση σηκώνει επίσημη καταγγελία στην ΕΕΤΤ ή οποία όμως σκονταύτει στα εξής σημεία:

α) Η παραπληροφόρηση, οι αρλούμπες και οι δεσμέυσεις της Tellas γίνονται προφορικά από τους (ευγενέστατους - μπορούμε να ομολογήσουμε) τηλεφωνητές της. Άρα για να στοιχειοθετήσουν καταγγελία θα πρέπει να γίνουμε Τριανταφυλλόπουλοι και να ηχογραφούμε συνομιλίες.

β) Η επίμαχη παράγραφος 1.2 ορίζει ρητά ότι η Tellas δε φέρει ευθύνη για καθυστερήσεις που δεν οφείλονται στην ίδια αλλά στον ΟΤΕ. Εφόσον λοιπόν δεν υπάρχει σωστή και επίσημη πληροφόρηση από πλευρά Tellas, δε μπορούμε να γνωρίζουμε ποιες καθυστερήσεις οφείλονται όντως στον ΟΤΕ και ποιες στην Tellas. Επίσης δε μπορούμε να γνωρίζουμε κατά πόσο η Tellas κάνει επίσημες καταγγελίες για τον ΟΤΕ εκ μέρους των πελατών της. Με απλά λόγια σε πιθανή καταγγελία του πελάτη προς την ΕΕΤΤ, δεν μπορεί να οριστεί ο πραγματικός καταγγελόμενος.

γ) Τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται κατά τη διαδικασία φορητότητας και ενεργοποίηση της γραμμής, ανταλάσσονται μεταξύ Tellas και ΟΤΕ, άρα (παρομοίως με το δ)) ο πελάτης δε μπορεί να γνωρίζει τις πραγματικές ευθύνες που αναλογούν στον εκάστοτε φορέα.

Ζούμε φυσικά στη χώρα του "εντάξει μωρέ τί έγινε", αλλά επειδή υποτίθεται πως κινούμαστε μπροστά όπου οι υπηρεσίες βελτιώνονται, θα πρέπει να είμαστε και πιο αυστηροί στα αιτήματά μας ως καταναλωτές. Όσοι έχουμε κάνει αίτηση για Zisto, φυσικά και θα ενεργοποιηθούμε κάποια στιγμή, αλλά δεν πρέπει να παραβλέπουμε ότι μέχρι να γίνει αυτό, έχουμε κάκιστη μεταχείριση.

Για κάποιον που χρησιμοποιεί το internet επαγγελματικά (όπως εγώ πχ), αυτή η μεταχείριση εκτός από εκνευριστική, έχει και οικονομικό κόστος. Έιμαι με dial-up (και θυσαυρίζω τον ΟΤΕ φυσικά) ένα μήνα τώρα επειδή πολύ απλά η τηλεφωνήτρια που μου πούλησε το πακέτο, έλεγε χαζομάρες. Επίσης η μεταχείριση αυτή δεν επιτρέπει σε στοιχειώδη προγραμματισμό οπικογενειακών και επαγγελματικών αναγκών αφού δεν υπάρχει σαφές ή έστω γενικό χρονοδιάγραμμα.
    Η ζωή είναι δύσκολη;; Σε σχέση με τί;;;

Περιοχή
    Στο cockpit μίας Ferrari
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor TG789vac v2
    Path Level
    Interleaved
    α) Η παραπληροφόρηση, οι αρλούμπες και οι δεσμέυσεις της Tellas γίνονται προφορικά από τους (ευγενέστατους - μπορούμε να ομολογήσουμε) τηλεφωνητές της. Άρα για να στοιχειοθετήσουν καταγγελία θα πρέπει να γίνουμε Τριανταφυλλόπουλοι και να ηχογραφούμε συνομιλίες.
    Δεν μπορείς να κάνεις τέτοιο πράγμα χωρίς την πληροφόρηση των συμμετεχόντων στη συνομιλία οτι η συνομιλία καταγράφεται. Σε αντίθετη περίπτωση η πράξη σου ειναι παράνομη και τυχον χρήση των αποτελεσμάτων έχει συνέπειες από τον νόμο.

Feel free to attack the post. Do not feel free to attack the poster.
    "If someone said to me that you can have three wishes, my first would have been to get into racing, my second to be in Formula 1, my third to drive for Ferrari" - Gilles Villeneuve

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    4096/512
    ISP
    Tellas
    DSLAM
    Tellas - ΗΡΑΚΛΕΙΟ
    Router
    USR 9106
    Έγραψα στα γρήγορα μία πρόταση για το γράμμα της καταγγελίας. Σίγουρα σηκώνει πολλή βελτίωση και πολλές προσθήκες. Αν υπάρχει και κάποιος δικηγόρος στο forum και έχει χρόνο να ασχοληθεί, η βοήθειά του θα ήταν πολύτιμη.

Στα πλαίσια των προσπαθειών που γίνονται ώστε η Ελλάδα να σταματήσει να είναι ουραγός στον τομέα των σύγχρονων τεχνολογιών και ειδικά του ευρυζωνικού Internet, θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή σας και να ζητήσουμε την παρέμβασή σας, ώστε να σταματήσουν να εφαρμόζονται πρακτικές όπως αυτές που περιγράφουμε παρακάτω:
    Στις αρχές Νοεμβρίου, η εταιρία Tellas ΑΕ πραγματοποίησε μεγάλη διαφημιστική καμπάνια των νέων προϊόντων της με την ονομασία Zisto. Οι υπογράφοντες (και πλήθος φυσικά άλλων) προχωρήσαμε στην υπογραφή και κατάθεση αντίστοιχων αιτήσεων/συμβάσεων για την αγορά του προϊόντος.
    Το συγκεκριμένο προϊόν αφορά στην παροχή τηλεφωνίας και ευρυζωνικής πρόσβασης στο Internet μέσω full llu από την Tellas. Φυσικά, απαιτείται μεταφορά του αδεσμοποίητου τοπικού βρόγχου από τον ΟΤΕ στην Tellas.
    Το ιστορικό όλων μας είναι το εξής:
    Ζητήσαμε πληροφορίες από το 13800 (εξυπηρέτηση πελατών Tellas) για τα απαραίτητα δικαιολογητικά, το διάστημα που απαιτείται για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας και για λοιπές ενέργειες που πρέπει να γίνουν. Συναντώντας πολλά προβλήματα πληροφόρησης (διαφορετικές απαντήσεις από διαφορετικούς υπαλλήλους) συμβουλευτήκαμε το site της Tellas και οι απαντήσεις ήταν οι εξής:
    1. Απαιτoύνται υπογραφές 2 ή 3 αιτήσεων/συμβάσεων (ανάλογα με το αν υπάρχει φορητότητα τηλεφωνικού αριθμού).
    2. Οι υπογραφές στις συμβάσεις πραγματοποιούνται σε προσυμπληρωμένα έντυπα που αποστέλλονται μέσω courier.
    3. Από τη στιγμή της υπογραφής απαιτούνται 13-15 εργάσιμες μέχρι την ενεργοποίηση (αναφερόταν και στο αντίστοιχο FAQ του tellas.gr κάτι που εκ των υστέρων αλλάχθηκε)
    4. Πρέπει να πραγματοποιηθεί διακοπή ADSL (αν και εφόσον υπάρχει) από εμάς και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η Tellas.
    Προβήκαμε άμεσα στις αντίστοιχες ενέργειες και το αποτέλεσμα ήταν το εξής:
    1. Τα προγραμματισμένα ραντεβού με τους courier αναβάλλονταν κατ’ επανάληψη σχεδόν στο σύνολο των περιπτώσεων. Εν τω μεταξύ, είχαμε διακόψει την ADSL πρόσβασή μας σύμφωνα με τις οδηγίες που είχαμε και από το site και από το 13800.
    2. Όταν, επιτέλους, τα ραντεβού πραγματοποιούνταν, η συντριπτική πλειοψηφία των αιτήσεων/συμβάσεων ήταν προσυμπληρωμένη λάθος με αποτέλεσμα να χρειάζονται νέα ραντεβού, που με τη σειρά τους αναβάλλονταν.
    3. Όταν, επιτέλους, αποστέλλονταν οι σωστές αιτήσεις/συμβάσεις, άρχιζε ένας νέος γύρος παραπληροφόρησης από το 13800 στις ερωτήσεις που υποβάλλαμε για την εξέλιξη της υπόθεσης.
    4. Στα παράπονά μας για καθυστέρηση πέραν των 13-15 εργάσιμων ημερών, λαμβάναμε πλήθος διαφορετικών απαντήσεων όπως:
    1. Οφείλετε στον ΟΤΕ
    2. Δεν βρίσκουμε την αίτησή σας, πρέπει να ξαναυπογράψετε
    3. Είναι πολλές οι αιτήσεις και δεν προλαβαίνουμε
    4. Η αίτηση προχωράει αλλά δεν ξέρουμε πότε θα ενεργοποιηθείται
    5. ....
    5. Μετά από πλήθος πιεστικών ερωτήσεων πήραμε, σχεδόν στο σύνολό μας, την απάντηση ότι η αίτηση παράπεσε και στάλθηκε στον ΟΤΕ με καθυστέρηση 10-15 ημερών (ημερολογιακές). Επίσης, σαν νέα πληροφόρηση μας δόθηκε ότι πρέπει να περιμένουμε 13-15 εργάσιμες εκ νέου!!!!!!!!
    Τα αποτελέσματα είναι:
    1. Να υπερβεί η Tellas κατά πολύ τον χρόνο μέσα στον οποίο υποσχέθηκε να μας παράξει την υπηρεσία Zisto. Ακόμη δεν έχουμε ενεργοποιηθεί ενώ έχουν περάσει από τη στιγμή των υπογραφών από 20 – 28 εργάσιμες. Στην καλύτερη περίπτωση θα χρειαστούν 35 εργάσιμες (σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία), χρόνος που δεν αποτελεί μια απλή καθυστέρηση.
    2. Να παραμείνουμε χωρίς πρόσβαση στο Internet για τουλάχιστον 40-50 ημερολογιακές ημέρες συνυπολογίζοντας και 5-6 ημέρες πριν την υπογραφή της σύμβασης, στιγμή κατά την οποία προβήκαμε σε διακοπή της ADSL σύνδεσής μας.
    3. Να παραμένουμε δέσμιοι μιας κατάστασης χωρίς καμία υπαιτιότητα δική μας, χωρίς να είμαστε σε καμία περίπτωση σίγουροι ότι θα τηρηθούν, έστω, οι αναθεωρημένες ημερομηνίες που αναγράφονται παραπάνω.
    4. Η όλη κατάσταση να λειτουργεί ως τροχοπέδη στην ανάπτυξη της κοινωνίας της πληροφορίας και στην αύξηση των ποσοστών χρήσης Internet στην χώρα ουραγό της Ε.Ε.

Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας για την αντιμετώπιση του φαινομένου και περιμένουμε με αγωνία την ομαλοποίηση της κατάστασης.

Περιοχή
    Αμπελογκάρντεν
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    8192/384
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΘΗΝΑΣ
    Router
    Sagem Fast 1540WG
    SNR / Attn
    21(dB) / 17(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από aroutis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μπορείς να κάνεις τέτοιο πράγμα χωρίς την πληροφόρηση των συμμετεχόντων στη συνομιλία οτι η συνομιλία καταγράφεται. Σε αντίθετη περίπτωση η πράξη σου ειναι παράνομη και τυχον χρήση των αποτελεσμάτων έχει συνέπειες από τον νόμο.
    Σωστά. Ξέχασα να το αναφέρω αυτό. Ευχαριστώ

Γι'αυτό και "σκονταύτει" περισότερο και δεν είναι και σχετικά πρακτικό καθώς το μεγαλύτερο πρόβλημα εστιάζεται σε προφορικές εγγυήσεις.

Περιοχή
    Αμπελογκάρντεν
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    8192/384
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΘΗΝΑΣ
    Router
    Sagem Fast 1540WG
    SNR / Attn
    21(dB) / 17(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lthanos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έγραψα στα γρήγορα μία πρόταση για το γράμμα της καταγγελίας. Σίγουρα σηκώνει πολλή βελτίωση και πολλές προσθήκες. Αν υπάρχει και κάποιος δικηγόρος στο forum και έχει χρόνο να ασχοληθεί, η βοήθειά του θα ήταν πολύτιμη.
    Σε γενικές γραμμές είναι ΟΚ.

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι πιο ωφέλιμο (τόσο για να ληφθεί σοβαρά υπ'οψη η όλη ιστορία, όσο και για τον καθένας μας ξεχωριστά) θα ήταν να κάνουμε ομαδική καταγγελία ή ατομικές, καθώς τα "συμπτώματα" του καθενός ψιλοδιαφέρουν. Επίσης, δεν ξέρω αν ο καταγγελόμενος (δηλ. Tellas) θορυβηθεί περισότερο άμα δεχτεί μία ομαδική ή επί μέρους πολλές καταγγελίες.

Βέβαια τα αποτελέσματα που αναφέρεις στο τέλος είναι κοινά για όλους.

Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Vivodi Full
    Ταχύτητα
    4288/448
    ISP
    Vivodi
    DSLAM
    Vivodi - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
    Router
    Speed touch 536
    Μιας και θα κάνετε καμία καταγγελία δεν αλλάζεται το όνομα της εταιρίας σε vivodi και στύλε την δυο φορές ... όλοι το ίδιο χάλι είναι

Περιοχή
    Νέα Χαλκηδόνα (Αττική)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    COSMOTE
    Router
    ASUS RT-AX86U
    Η Tellas μπορεί να αποφύγει τις καθυστερήσεις με το απλό επιχείρημα πως φταίει η εταιρία courier ή ο ΟΤΕ.

O εξοπλισμός ADSL έρχεται αφού έχει ενεργοποιηθεί η γραμμή και όχι πρίν, όπου έχει γίνει κατά λάθος.

Δεν έχουμε άλλα παραδείγματα με Full LLU πλήν της Vivodi, και η Vivodi στην αρχή έπαιρνε πολύ περισσότερο χρόνο για ενεργοποίηση.

Γενικά πάντως, δεν νομίζω τέτοια καταγγελία να φοβήσει κανενός το μουστάκι.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ermis333 : 13-12-06 στις 14:47.

Pc Specs: Ryzen 5800X3D, 32Gb Trident Z @3600Ghz Ram, RTX 4090

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    4096/512
    ISP
    Tellas
    DSLAM
    Tellas - ΗΡΑΚΛΕΙΟ
    Router
    USR 9106
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Kiwi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε γενικές γραμμές είναι ΟΚ.

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι πιο ωφέλιμο (τόσο για να ληφθεί σοβαρά υπ'οψη η όλη ιστορία, όσο και για τον καθένας μας ξεχωριστά) θα ήταν να κάνουμε ομαδική καταγγελία ή ατομικές, καθώς τα "συμπτώματα" του καθενός ψιλοδιαφέρουν. Επίσης, δεν ξέρω αν ο καταγγελόμενος (δηλ. Tellas) θορυβηθεί περισότερο άμα δεχτεί μία ομαδική ή επί μέρους πολλές καταγγελίες.

Βέβαια τα αποτελέσματα που αναφέρεις στο τέλος είναι κοινά για όλους.
    Νομίζω ότι είναι καλύτερα να γίνει ομαδική επιστολή. Έχει άλλο βάρος και σίγουρα πείθει περισσότερο σχετικά με τις ανακρίβειες του 13800. Είναι διαφορετικό να πω μόνος μου ότι μου λένε ανακρίβειες και διαφορετικό να το πούμε πολλοί μαζί.
    Τέλος, και ως προς τα αποτελέσματα, μπορούμε να διαμορψώσουμε το εύρος (πχ από 30-40 εργάσιμες), ανάλογα με το τι έχει τύχει στον καθένα.

Επίσης, αν συμφωνούν οι mods, μπορούμε να βάλουμε και ένα link στο forum για να δουν και μόνοι τους τα χάλια μας.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    4096/512
    ISP
    Tellas
    DSLAM
    Tellas - ΗΡΑΚΛΕΙΟ
    Router
    USR 9106
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ermis333 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ερώτηση, πως θα τα αποδείξετε όλα αυτά;;;

Έχετε κρατήσει κάποιο αντίγραφο που να πιστοποιεί ότι υπογράψατε το συμβόλαιο τότε που λέτε; Πώς θα αποδείξετε ότι δεν έχουν τηρηθεί οι ημερομηνίες αν "χαθούν" τα συμβόλαιά σας;

Η Tellas μπορεί να αποφύγει τις καθυστερήσεις με το απλό επιχείρημα πως φταίει η εταιρία courier.

O εξοπλισμός ADSL έρχεται αφού έχει ενεργοποιηθεί η γραμμή και όχι πρίν, όπου έχει γίνει κατά λάθος.

Δεν έχουμε άλλα παραδείγματα με Full LLU πλήν της Vivodi, και η Vivodi στην αρχή έπαιρνε πολύ περισσότερο χρόνο για ενεργοποίηση.

Αντίγραφο υπάρχει. Δεν αναφέρει ημερομηνία; Επίσης έχω mail και fax που έχω στείλει στην Tellas και αναφέρονται οι ημερομηνίες και ποτέ δεν αμφισβητήθηκαν.
    Φταίει η εταιρία courier ή ο ΟΤΕ σαν επιχείρημα δεν στέκει. Είναι δική τους δουλειά να διασφαλίσουν την ποιότητα των συνεργατών τους.
    Δεν αναφέρω πουθενά καθυστέρηση του εξοπλισμού.
    Τέλος, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με άλλες εταιρίες, αλλά μη τήρησης των δεσμεύσεών τους.

Το avatar του μέλους EvilHawk
    EvilHawk Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ermis333 Εμφάνιση μηνυμάτων

Δεν ξέρω άν είναι όλοι μυστακοφόροι στην Tellas και αν τρέμει το μουστάκι τους, αλλά απάντηση του στύλ ο τάδε κάνει πιο αργά δεν νομίζω ότι είναι απάντηση, ας μην τάζανε λαγούς με πατραχείλια συνοδευόμενες με σκηνές western και τρένων ....

Το avatar του μέλους union1
    union1 Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από EvilHawk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξέρω άν είναι όλοι μυστακοφόροι στην Tellas και αν τρέμει το μουστάκι τους, αλλά απάντηση του στύλ ο τάδε κάνει πιο αργά δεν νομίζω ότι είναι απάντηση, ας μην τάζανε λαγούς με πατραχείλια συνοδευόμενες με σκηνές western και τρένων ....

ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΗΡΘΕ Ο ΟΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΟΤΕΤΖΗ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΑΠΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΕΝΩ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΟΧ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΤΕΛΛΑΣ ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΡΙΘΜΟΔΟΤΗΣΗ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ?????

Περιοχή
    στην πιο όμορφη αγκαλιά...
    Downloads
    15
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Vivodi Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Vivodi
    DSLAM
    Vivodi - ΠΕΙΡΑΙΑ
    Router
    SpeedTouch 585(i)
    εγώ ξέρω τι παίζει μιας και δούλευα εκεί.
    μη τη ψάχνετε χάνετε το χρόνο σας
    πάντα σε περίμενα και σ΄ονειρευόμουνα...και για σένα αγάπη μου...προετοιμαζόμουνα...

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Παιδια καλησπερα κ απο μενα...
    Εγω εχω ανοιξει τον πολεμο καταγγελιων με την Vivodi εδω και 2 χρονια περιπου.
    Βεβαια αρχικα αρκετοι απο δω μεσα με εκραξαν (συμπεριφορα που ομολογω οτι δεν την περιμενα...ειδικα απο δω).Απο τοτε βεβαια ο ενας στελνει επιστολες στον αλλον με κοινοποιηση στην ΕΕΤΤ..
    Γενικα δεν νομιζω οτι βγαζεις καποια ακρη με τις καταγγελιες, για μενα εχει καταντησει παιχνιδιακι πλεον και ξερω οτι δεν προκειται να βγει πουθενα....απλα....τυπωωωωνω σελιδες και τις στελνω σαν απαντησει στις ανυπερβλητες λαλακιες της Vivodi!!!!
    "I used to think
    That only america’s way, way was right,But now the holy dollar rules everybody’s lives
    Gotta make a million doesn’t matter who dies"
    -Queensryche-

Περιοχή
    Αμπελογκάρντεν
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    8192/384
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΘΗΝΑΣ
    Router
    Sagem Fast 1540WG
    SNR / Attn
    21(dB) / 17(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από krals Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γενικα δεν νομιζω οτι βγαζεις καποια ακρη με τις καταγγελιες, για μενα εχει καταντησει παιχνιδιακι πλεον και ξερω οτι δεν προκειται να βγει πουθενα....απλα....τυπωωωωνω σελιδες και τις στελνω σαν απαντησει στις ανυπερβλητες λαλακιες της Vivodi!!!!
    ...και προς ntampa7:

Δεν είναι τόσο το κατά πόσο θα βγει άκρη (αφού και μέχρι να πραγματοποιηθεί η καταγγελία, μάλλον θα έχουμε ενεργοποιηθεί οι περισότεροι εδώ μέσα), αλλά το ότι πρέπει να συνηθίζουμε σιγά σιγά να αντιδρούμε όταν δεν λαμβάνουμε τις υπηρεσίες που διαλαλεί ο κάθε πάροχος.

Το ότι οι καταγγελίες σε Ανεξάρτητες Αρχές συνεχώς αυξάνονται κάθε χρόνο, είναι ενθαρυντικό για την γενικότερη κοινωνική ωριμότητα ως καταναλωτές. Σιγά σιγά ιδρώνουν και τα μουστάκια όσο αντιδρά ο κόσμος.

Περιοχή
    στην πιο όμορφη αγκαλιά...
    Downloads
    15
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Vivodi Full
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Vivodi
    DSLAM
    Vivodi - ΠΕΙΡΑΙΑ
    Router
    SpeedTouch 585(i)
    το λέω γιατί δεν ιδρώνει το αυτί τους.
    όπως έρχεται το οποιοδήποτε έγγραφο έτσι και πετιέται σε ένα αρχείο
    πάντα σε περίμενα και σ΄ονειρευόμουνα...και για σένα αγάπη μου...προετοιμαζόμουνα...

Σελ. 1 από 8 1236 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-09-08, 17:24
  2. Καταγγελία στην ΕΕΤΤ
    Από pts στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-01-08, 13:08
  3. Καταγγελία στην ΕΕΤΤ
    Από puntomania στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-09-07, 02:06

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks