Σελ. 1 από 15 123611 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 215
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    ZTE ZXHN H168N
    Καλησπέρα σε όλους, έχοντας εδώ και καιρό αναβαθμστεί αυτόματα (Οτε γαρ) απο 512 σε 1024 εδω και καιρό ξαφνικά σήμερα μπαίνοντας στο router μετά απο καιρό βλέπω το εξής κουλό: 768 & 192 έκαστος.
    Είμαι ο μόνος που αποφασίσανε να με ρίξουν κατηγορία???????????
    Υπάρχουν και άλλα θύματα??
    Να τους πάρω να τους κράξω???

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Μηπώς είχες το πακέτο της προσφοράς για 1 χρόνο της forthnet;

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    14400/1022
    ISP
    Wind
    DSLAM
    On Telecoms - Ν. ΙΩΝΙΑ
    Router
    Asus DSL-N10_C1
    SNR / Attn
    10,5(dB) / 16,7(dB)
    Καλησπέρα σας.

Στη 1 - Ιουνίου 2006 , βγάλατε μία ημερήσια προσφορα.
    117ευρω για 12 μήνες adsl με επιλογή ταχύτητας 384 ή 512, μέσο του πακέτου σας Adsl In A Box.
    Πράγματι αγόρασα το παραπάνω πακέτο και το ενεργοποιήσα με username *******.ath.forthnet.gr και τηλέφωνο ενεργοπόίησης το 210*******, στην ταχύτητα των 512, ακούγοντας τις υποσχέσεις της forthnet, είτε απο τις πωλήσεις σας, είτε αφήνοντας να διαρέυσει σε διάφορα σχετικά forums στο Internet, για διπλασιασμό των ταχυτήτων του providing μετά τον διπλασιασμό του ΟΤΕ.
    Πράγματι ξεκίνησε ο διπλασιασμός των γραμμών απο τον ΟΤΕ.
    Διπλασιάστηκε και η γραμμή μου στα 1024, όπως πολύ σωστά έπρεπε.
    Τότε ενημερώθηκα οτι η Forthnet άλλαξε γνώμη , και τους συνδρομητές της 1 Ιουνίου δεν θα τους διπλασιάσει το providing αλλά θα τους πάει στα 768.
    Παρόλο που είναι ανήθικο , να αναιρείς τις υποσχέσεις σου προς τους πελάτες σου, έχετε το δικαίωμα να το κάνετε, ακόμα και να το άφησετε στα 512 αφού αυτο έχουμε υπογράψει στο συμβόλαιο μας.

ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ δεν σας δίνει το δικαίωμα να πειράξετε/ακουμπήσετε την γραμμή μου στον ΟΤΕ !!!
    Ο ΟΤΕ εκανε τον διπλασιασμό στα 1024. ΕΚΕΙ και θα παραμείνει το κλείδωμα της γραμμής μου με το Dslam.

Θέλω να ελπίζω, παρόλο που τις τελευταίες μέρες έχω βρει αρκετούς πελάτες σας ακόμα με το ίδιο πρόβλημα , ψάχνοντας σε διάφορα forums και newsgroup, ότι είναι θέμα λάθους απο την μεριά σας και δεν έγινε ηθελημένα!
    Εξάλλου με την κα. ΔEdit: [ xxx ], σε τηλεφωνική μας επικοινωνία συμφωνήσαμε ότι πρέπει το κλείδωμα με το dslam να γίνεται στα 1024 και το providing στα 768.

Περιμένω την γραπτή σας απάντηση , ώς reply σε αυτό το email.

-----------------------------------------------------------------------------------------------
    Απλό και κατανοητό email που μόλις τους έστειλα με κοιν. στο ΕΕΤΤ, φυσικά με τα πλήρη στοιχεία μου!
    Θα πρότεινα να κάνεις το ίδιο, δηλώνοντας ταυτόχρονα βλάβη στην τεχνική τους υποστήριξη.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nnn : 12-01-07 στις 02:10. Αιτία: αφαίρεση επωνύμου,αν θέλεις στείλε του το με Pm

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    ZTE ZXHN H168N
    Thats right αυτη την προσφορά έχω και εγώ, το θέμα είναι οτι μου έκαναν αναβάθμιση και τώρα το μετάνιωσαν???

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    14
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    30000/3000
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    asus dsl n17u
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από andreasp Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα σας.

Στη 1 - Ιουνίου 2006 , βγάλατε μία ημερήσια προσφορα.
    117ευρω για 12 μήνες adsl με επιλογή ταχύτητας 384 ή 512, μέσο του πακέτου σας Adsl In A Box.
    Πράγματι αγόρασα το παραπάνω πακέτο και το ενεργοποιήσα με username *******.ath.forthnet.gr και τηλέφωνο ενεργοπόίησης το 210*******, στην ταχύτητα των 512, ακούγοντας τις υποσχέσεις της forthnet, είτε απο τις πωλήσεις σας, είτε αφήνοντας να διαρέυσει σε διάφορα σχετικά forums στο Internet, για διπλασιασμό των ταχυτήτων του providing μετά τον διπλασιασμό του ΟΤΕ.
    Πράγματι ξεκίνησε ο διπλασιασμός των γραμμών απο τον ΟΤΕ.
    Διπλασιάστηκε και η γραμμή μου στα 1024, όπως πολύ σωστά έπρεπε.
    Τότε ενημερώθηκα οτι η Forthnet άλλαξε γνώμη , και τους συνδρομητές της 1 Ιουνίου δεν θα τους διπλασιάσει το providing αλλά θα τους πάει στα 768.
    Παρόλο που είναι ανήθικο , να αναιρείς τις υποσχέσεις σου προς τους πελάτες σου, έχετε το δικαίωμα να το κάνετε, ακόμα και να το άφησετε στα 512 αφού αυτο έχουμε υπογράψει στο συμβόλαιο μας.

ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ δεν σας δίνει το δικαίωμα να πειράξετε/ακουμπήσετε την γραμμή μου στον ΟΤΕ !!!
    Ο ΟΤΕ εκανε τον διπλασιασμό στα 1024. ΕΚΕΙ και θα παραμείνει το κλείδωμα της γραμμής μου με το Dslam.

Θέλω να ελπίζω, παρόλο που τις τελευταίες μέρες έχω βρει αρκετούς πελάτες σας ακόμα με το ίδιο πρόβλημα , ψάχνοντας σε διάφορα forums και newsgroup, ότι είναι θέμα λάθους απο την μεριά σας και δεν έγινε ηθελημένα!
    Εξάλλου με την κα. ΔEdit: [ xxx ], σε τηλεφωνική μας επικοινωνία συμφωνήσαμε ότι πρέπει το κλείδωμα με το dslam να γίνεται στα 1024 και το providing στα 768.

Περιμένω την γραπτή σας απάντηση , ώς reply σε αυτό το email.

-----------------------------------------------------------------------------------------------
    Απλό και κατανοητό email που μόλις τους έστειλα με κοιν. στο ΕΕΤΤ, φυσικά με τα πλήρη στοιχεία μου!
    Θα πρότεινα να κάνεις το ίδιο, δηλώνοντας ταυτόχρονα βλάβη στην τεχνική τους υποστήριξη.

μα εσύ αν εχεις adsl in a box δεν εχεις καμμια γραμμη στον οτε. η γραμμη ειναι νοικιασμένη για λογαριασμό σου απο την forthnet. εφοσον σου λεει οτι θα παρεις 768 ειναι υποχρεωμένη ασχετως τι κάνει ο οτε να σου δίνει 768.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    14400/1022
    ISP
    Wind
    DSLAM
    On Telecoms - Ν. ΙΩΝΙΑ
    Router
    Asus DSL-N10_C1
    SNR / Attn
    10,5(dB) / 16,7(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimitris_74 Εμφάνιση μηνυμάτων
    μα εσύ αν εχεις adsl in a box δεν εχεις καμμια γραμμη στον οτε. η γραμμη ειναι νοικιασμένη για λογαριασμό σου απο την forthnet. εφοσον σου λεει οτι θα παρεις 768 ειναι υποχρεωμένη ασχετως τι κάνει ο οτε να σου δίνει 768.
    Οχι! δεν ειναι ετσι οπως τα λες.
    Ο ΟΤΕ δεν υπαρχει μονο οταν τους συμφερει! Ο ΟΤΕ διπλασιασε τις γραμμες και διπλασιασμενη θα μεινει! αλλιως μην διανοηθει ποτε κανεις να αναφερει το ονομα του ΟΤΕ!
    Οταν φταιει ο ΟΤΕ ξερουν και το φωναζουν? και οταν δινει κάτι χάρισμα ο ΟΤΕ , εχουν δικαιωμα να το καπηλευονται?
    Τι λετε ρε!!!

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    14400/1022
    ISP
    Wind
    DSLAM
    On Telecoms - Ν. ΙΩΝΙΑ
    Router
    Asus DSL-N10_C1
    SNR / Attn
    10,5(dB) / 16,7(dB)
    Περιμένω απάντηση απο το ΕΕΤΤ, το οποίο μου επιβεβαίωσε οτι παρέλαβε το email μου.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    FORTHnet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΦΡΕΑΤΤΥΔΑΣ
    Router
    zyxel 660
    Ο ΟΤΕ δεν υπαρχει μονο οταν τους συμφερει! Ο ΟΤΕ διπλασιασε τις γραμμες και διπλασιασμενη θα μεινει! αλλιως μην διανοηθει ποτε κανεις να αναφερει το ονομα του ΟΤΕ!
    Οταν φταιει ο ΟΤΕ ξερουν και το φωναζουν? και οταν δινει κάτι χάρισμα ο ΟΤΕ , εχουν δικαιωμα να το καπηλευονται?
    Τι λετε ρε!!!
    Μπορει κατα τα αλλα να εχεις δικιο αλλα ποιος σου ειπε οτι η γραμμη ειναι δικια σου? Οταν εχεις βλαβη στη γραμμη παιρνεις εσυ τηλεφωνο να στην φιαξουν η μεσω 4net?

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    14
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    30000/3000
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    asus dsl n17u
    Τι λετε ρε!!!
    φιλε μου την πραγματικότητα λέμε. εφόσον πληρώνεις για 768 η forthnet πρεπει να σου δωσει 768 μινιμουμ. την γραμμη αυτή στην νοικιάζει και αυτή κανει οτι θέλει.
    δεν σου λεω οτι ειναι σωστο. σου λέω απλα τι γινεται.

δεν την συμφερει να νοικιάει 1024 και να σου δινει 768. την συμφερει να νοικιασει 768 και να σου δωσει το 768 που εχεις υπογράψει.

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    ZTE ZXHN H168N
    Γιατι δεν μπορω να καταλάβω ακόμη ενω με πήγαν στα 1024 αποφάσισαν να με κατεβασουν στα 768, επίσης όσοι πλήρωναν 384 αναβαθμίστηκαν σε 768 ενώ εγω που είχα 512 αναβαθμίστηκα και εγω στα 768.........
    Ωραία πολιτική
    Απο Ιούνιο που τελειώνει το πακέτο ciao.Και την καλύτερη προσφορά να έχει εκείνη τη στιγμή η Forth. δεν υπάρχει περίπτωση ξανά...

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    200/20 Mbps
    ISP
    Cosmote
    SNR / Attn
    9(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    andreasp/leros2004, αν και εγώ συμφωνώ ότι δεν θα έπρεπε να εξαιρέσουν την προσφορά της 1ης ιουνίου από τους διπλασιασμούς και τις 512 να τις κάνουν 1024 και όχι 768, δεν μπορείτε να κάνετε πάνω σε αυτό κάτι. Στο κάτω κάτω με 10€ το μήνα να έχετε 768 είναι μία χαρά. Και εγώ έχω πάρει 2 τέτοια boxάκια της 1ης Ιουνίου για συγγενείς και δεν έχω παράπονο... 512 ήταν η προσφορά, 768 απέκτησαν... θα προτιμούσα 1024 αλλά ακόμα και 512 να το άφηναν, πάλι δικαίωμά τους ήταν σε τόσο χαμηλή προσφορά.

Όσον αφορά το κλείδωμα της γραμμής, η γραμμή στον ΟΤΕ είναι καταχωρημένη ως νοικιασμένη χονδρική στην FORTHnet. Το αν την διπλασιάζουν, την τετραπλασιάζουν, την χιλιαπλασιάζουν είναι μεταξύ ΟΤΕ και FORTHnet, και δεν αφορά τον τελικό χρήστη.

Γενικά πάντως αυτή η προσφορά της 1ης Ιουνίου, πολύ δυσαρέσκεια έφερε και στους ήδη υπάρχοντες συνδρομητές που σκάνε τα κερατά τους και στους νέους που δε διπλασιάστηκαν όπως έπρεπε.

Το avatar του μέλους vgh
    vgh Guest
    Είμαι και εγώ παθών, δηλ. προσφορά 1/6 και downgrade από 1024 σε 768. Έχω κάνει φυσικά τα παράπονά μου.
    Αλλά, σα να φαίνεται από μερικά posts ότι "αφού πληρώνουμε 10€ το μήνα γιατί να παραπονιόμαστε?".

Δεν το κατάλαβα δηλ.... σας φαίνεται λίγο μπροστά σε αυτά που πληρώνουν πολλοί συνδρομητές? ΜΑ ΑΥΤΟ ακριβώς σκέφτηκε και η Forthnet !!!
    Έψαχναν bandwidth οι άνθρωποι για 2play και 3play και σου λέει "Ποιοί πληρώνουν λίγο? να τους κατεβάσουμε στα 768....".

Πείτε μου λοιπόν αν μπορεί κανείς να φανταστεί ΠΟΙΟ ακριβώς είναι το σκεπτικό της εταιρείας ότι οι προσφορές εξαιρούνται του διπλασιασμού? Ανακοινώθηκε ποτέ αυτό όταν έγιναν οι διπλασιασμοί δημόσια ή προσωπικά στους συνδρομητές της προσφοράς?

Θα ήθελε οποιοσδήποτε αγοράζει ένα αγαθό ή υπηρεσία π.χ. σε περίοδο εκπτώσεων να εξαιρείται από περαιτέρω οφέλη? Οι άνθρωποι ξεστοκάρανε τότε τα κουτάκια, καθίσαμε εμείς σα μ****** στις ουρές και τώρα έχουμε διαφορετική μεταχείριση.

Και γιατί τώρα? Γιατί επί 6 μήνες είχαμε 1024? Νομίζω ότι η ΕΕΤΤ πρέπει να ενημερωθεί για την εξαπάτηση...

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    14400/1022
    ISP
    Wind
    DSLAM
    On Telecoms - Ν. ΙΩΝΙΑ
    Router
    Asus DSL-N10_C1
    SNR / Attn
    10,5(dB) / 16,7(dB)
    Λοιπον...
    Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εχει γινει παρεξηγηση.
    Σημερα το μεσημερι πήγα απο εκει.
    Η κα. ************* που ειναι η προισταμενη, ήταν σε meeting.
    Με εξυπηρέτησε μία αλλη κοπέλα που και συμφωνησε και αυτη μαζι μου.
    Μέχρι την Δευτέρα το θέμα θα έχει λήξει.
    Την γραμμη την 1024 δεν μπορει να την πειραξει κανεις!!! Και ουτε την νοιάζει εξάλλου. Τα ίδια λεφτά πληρώνει.
    Οπότε, όποιος έχει πρόβλημα, ας επικοινωνήσει με την εξυπηρέτηση πελατών της Forthnet.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος andreasp : 12-01-07 στις 19:44.

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    200/20 Mbps
    ISP
    Cosmote
    SNR / Attn
    9(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vgh Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πείτε μου λοιπόν αν μπορεί κανείς να φανταστεί ΠΟΙΟ ακριβώς είναι το σκεπτικό της εταιρείας ότι οι προσφορές εξαιρούνται του διπλασιασμού? Ανακοινώθηκε ποτέ αυτό όταν έγιναν οι διπλασιασμοί δημόσια ή προσωπικά στους συνδρομητές της προσφοράς?
    Είχε σταλεί e-mail στους συνδρομητές της προσφοράς 1ης Ιουνίου ότι μετατρέπονται σε 768, ναι.

Την γραμμη την 1024 δεν μπορει να την πειραξει κανεις!!! Και ουτε την νοιάζει εξάλλου. Τα ίδια λεφτά πληρώνει.
    Ποιος το λέει ότι δεν μπορεί να την πειράξει την γραμμή κανείς; Κατανοείς ότι εφ'όσον έχεις πακέτο ISP, η γραμμή είναι χονδρική στον ISP και ο ISP την διαχειρίζεται; Καθώς και αυτό για το "τα ίδια λεφτά πληρώνει" δε το ξέρουμε.. από που κι ως που η χονδρική 768 και η χονδρική 1024 έχουν ίδια τιμή;

Το να επικοινωνήσεις με τον ISP και να σου λύσει το θέμα, το δέχομαι και πολύ καλά κάνεις.. το να λέμε αόριστα πράγματα χωρίς επιχειρήματα, όχι.

ΥΣ: Τα επώνυμα των υπαλλήλων καλό είναι να μην δίνονται δημόσια, είτε σ'αρέσει είτε όχι.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    14400/1022
    ISP
    Wind
    DSLAM
    On Telecoms - Ν. ΙΩΝΙΑ
    Router
    Asus DSL-N10_C1
    SNR / Attn
    10,5(dB) / 16,7(dB)
    Το επώνυμο το έδωσε η ίδια η κυρία , στην τηλεφωνική μας επικοινωνία.
    Χρειάζεται στην συγκεκριμένη περίπτωση, έτσι ώστε όποιος έχει το ίδιο πρόβλημα να επικοινωνήσει μαζί της.
    Αφου έχεις όμως τέτοιο κόλλημα με το επώνυμο, ας το σβήσω!
    Οποιος ενδιαφέρετε , ας μου στείλει pm.

Δεν χρειάζεται να συζητάμε τίποτα παραπέρα νόμιζω.
    Η ιδια η Forthnet, συμφωνεί με τα λεγόμενα μου.
    Οπότε το μόνο που περιμένω, είναι να λυθεί το πρόβλημα την Δευτέρα.
    Οποιος έχει αντίστοιχο πρόβλημα, ας τηλεφωνήσει στην εξυπηρέτηση πελατών.

Σελ. 1 από 15 123611 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία