Πριν από ένα εξάμηνο περίπου, υπήρχε μία προσφορά από την Vivodi όπου μπορούσες να απόκτήσεις το Dslcube στα 2048/640 (αναφέρομαι μόνο στο ιδιόκτητο δίκτυο της Vivodi) με 99 ευρώ για 5 μήνες, αλλά με υποχρεωτική 12μηνη δέσμευση. Επίσης την ίδια χρονική περίοδο μπορούσες να αποκτήσεις 6μηνο πακέτο 2048/640 με 159 ευρώ τελική τιμή.
Αποφάσισα να αγοράσω το πακέτο για τους εξής δύο λόγους: Τιμή η οποία ήταν πάρα πολύ καλή τότε και ακόμα είναι, 640 kbps upload. Ειδικά ο δεύτερος λόγος ήταν και η αφορμή να πάω σε LLU. Πριν από αυτό είχα γραμμή του ΟΤΕ στο όνομα μου, χωρίς κανένα πρόβλημα. Επειδή 12 μήνες δέσμευση δεν είναι και λίγο, πήρα τηλέφωνο να ενημερωθώ για το τι θα γίνει μόλις λήξει το προπληρωμένο Dslcube. Η απάντηση ήταν πως μπορώ να συνεχίσω με αορίστου ή με κάποιο προπληρωμένο πακέτο (φυσικά "ξέχασαν" να μου πουν ότι τα πακέτα με το 640 kbps upload είχαν ημερομηνία λήξης). Μάλιστα, μου τόνισαν ότι πιθανότατα θα έχουν πέσει οι τιμές μέχρι τότε και τα πακέτα θα είναι ακόμη πιο φθηνά.
Πριν από 2 μήνες περίπου αν δεν κάνω λάθος ανακοίνωσαν τις νέες Maxx και Maxx+ υπηρεσίες και διαπίστωσα πως τα προπληρωμένα πακέτα με 640 kbps είχαν καταργηθεί. Επικοινώνησα με 13880 (επι πληρωμή, άλλη "εξυπνάδα" απο εκεί) για να τους ρωτήσω τι πρόκειται να γίνει με το συμβόλαιο που έχω και γενικότερα με όλους που είχαν αγοράσει το συγκεκριμένο Dslcube. Η κοπέλα που μίλησα φυσικά δεν ήξερε τι να μου πει, και αφού επέμενα, ρώτησε κάποιον ανώτερο της. Μου είπαν να περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα θα υπάρχει κάποια προσφορά.
Πέρασαν οι γιορτές και όσο είδατε εσείς κάποια προσφορά άλλο τόσο είδα και εγώ. Μου ήρθε και email ότι λήγει ο προπληρωμένος χρόνος! Αν και είχα εκνευριστεί από την αρχή έκανα υπομονή αυτούς τους μήνες για να δω τι θα γίνει. Ξαναπήρα τηλέφωνο για να ρωτήσω. Συνολικά είχα πάρει 3 φορές τηλέφωνο για το ίδιο, με είχαν ρωτήσει αν θέλω να το καταγράψουν ως παράπονο, αλλά φυσικά κάθε φορά τα εξηγούσα από την αρχή... Η απάντηση που πήρα, αφού έβαλα την κοπέλα να ξαναρωτήσει ανώτερο της, ήταν πως δεν έχω επιλογή και θα συνεχίσω με κάποιες από τις υπηρεσίες Maxx ή Maxx+ του τιμοκαταλόγου.
Συνοψίζοντας δεν έχω καμία απολύτως όρεξη να πάρω κάποιο πακέτο xxxx/256, ούτε φυσικά να πληρώνω 65 ευρώ/μήνα για το 2048/640. Δεσμεύτηκα για 12 μήνες για την συγκεκριμένη υπηρεσία και τις συγκεκριμένες τιμές . Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή, το θεωρώ πολύ μεγάλη κοροϊδία. Δεν έχω παράπονο από τη Vivodi για την ποιότητα του δικτύου της, αλλά δεν δικαιολογείται καθόλου, ειδικά από την στιγμή που υπάρχουν πολύ καλύτερα ανταγωνιστικά πακέτα. Η Vidodi έχει χάσει πλέον την αξιοπιστία της ως εταιρία (βλέπε κλείσιμο κόμβων σε άλλες πόλεις), και όχι μόνο δεν προσφέρει κάτι καλύτερο από τις "μεγάλες" του χώρου όπως Tellas και Forthnet ώστε να αξίζει ο κόπος να πάει κάποιος στο δίκτυο της, αλλά κοροϊδεύει του υπάρχοντες πελάτες.
Εγώ αρχικά θα στείλω πάνω κάτω το ίδιο μύνημα στην Vivodi με fax ή email, και αν χρειαστεί θα κάνω κάποια καταγγελία. Ίσως δεν θα έχουν αποτέλεσμα οι πράξεις αυτές, αλλά δεν πρόκειται να περάσει έτσι...
Υ/Γ: Θα το εκτιμούσα πάααρα πολύ αν δεν υπήρξουν μηνύματα του στύλ, τι να τα κάνεις τα 640 kbps upload, καλά να πάθεις που υπέγραφες 12μηνο συμβόλαιο, η εταιρία έχει το νόμο με το μέρος της, κτλ...![]()
Εμφάνιση 1-14 από 14
-
17-01-07, 09:23 Σχετικά με παλιότερη προσφορά Dslcube... #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sannin : 17-01-07 στις 13:59. Αιτία: Ορθογραφικά - Συντακτικά
...Eternal Legend...
-
17-01-07, 10:29 #2
"Δεσμεύτικα για 12 μήνες για την συγκεκριμένη υπηρεσία και τις συγκεκριμένες τιμές"
Εδώ κάνεις κάποιο λάθος. Η συγκεκριμένη προσφορά του πακέτου με 100ε ισχύει για τους 5 μήνες. Μετά από τους 5 μήνες προσαρμόζεσαι στον τιμοκατάλογο της εταιρίας. Αυτό συμβαίνει με όλα τα πακέτα των παρόχων (αν δε κάνω λάθος).
Μόλις τελειώσει το 5μηνο επιλέγεις ένα πακέτο, σύμφωνο με τις τιμές εκείνης της στιγμής, και συνεχίζεις. Η 12μηνη δέσμευση δεν είναι για τις τιμές αλλά για την παραμονή σου στην εταιρία. Δηλαδή μετά τους 5 μήνες είσαι υποχρεωμένος να μήνης στην εταιρία για άλλους 7 επιλέγοντας ένα πακέτο σύνδεσης που θέλεις.
Πάντως, απ' όσο ξέρω, αν πήρες το DSL Cube μπορείς να σπάσεις το συμβόλαιό σου φεύγοντας από την εταιρία (αν είσαι τόσο πολύ απογοητευμένος). Πάντως πριν κάνεις οτιδήποτε, δες και τι ισχύει και στους άλλους provider (όλοι ίδιοι είναι).| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
17-01-07, 10:52 #3
Ναι εννοείται πως δεν περίμενα να πληρώνω 100 ευρώ για κάθε 5 μήνες... Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να παραμείνω στην εταιρία με το προπληρωμένο 6άμηνο πακέτο με τα 159 ευρώ.
Αλλά η Vivodi μόλις μάζεψε τα πρόβατα (συμπεριλαβομένου και εμού) στο μαντρί, εξαφάνισε τα προπληρωμένα, οπότε εγώ πρέπει να πάρω αυτό που δεν θέλω, ή να πληρώσω κερατιάτικα.
...Eternal Legend...
-
17-01-07, 11:07 #4
Προπληρωμένα πακέτα έχει 6μηνο - 12μηνο για ΑΡΥΣ και 6μηνο - 12μηνο - 24μηνο για MaXx και μπορείς να πας σε όποια θέλεις. Τι είναι αυτά που σου λένε; Δηλαδή τους προπληρώνεις μήνες και σου λένε όχι; Όταν τελειώνει το πακέτο πας όπου θέλεις (προπληρωμένο ή αορίστου).
Δες εδώ:
http://www.vivodi.gr/site/content.php?sel=38| "Anyone can build a fast CPU.
-
17-01-07, 11:10 #5
Ίσως το post μου ήταν αρκετά μεγάλο και δεν του έδωσες την απαραίτητη προσοχή!
Έχω 2048/640 και θέλω να παραμείνω σε αυτό. Τα προπληρωμένα της Vivodi είναι μόνο για xxxx/256, ενώ αορίστου κοστίζει 65 ευρώ / μήνα!...Eternal Legend...
-
17-01-07, 11:43 #6
Btw, μόλις διάβασα ότι οι Vivodi θα κάνει κάποιες ανακοινώσεις σήμερα... Ελπίζω να έχουν βάλει μυαλό και χαλάλι ο κόπος που έκανα για να γράψω το κείμενο!
...Eternal Legend...
-
17-01-07, 12:12 #7
Το διάβασα προσεκτικά το post σου. Αλλά είναι όπως και τα πακέτα στην κινητή τηλεφωνία. Όταν καταργείται ένα πακέτο είσαι υποχρεωμένος να μεταφερθείς σε ένα από τα καινούργια που προσφέρει.
Και εγώ στο ίδιο πακέτο ήμουν και τώρα με πέταξαν σε ΑΡΥΣ. Μόλις λήξει το 5μηνο θα πάω σε ένα από τα προπληρωμένα που προσφέρει.| "Anyone can build a fast CPU.
-
17-01-07, 13:09 #8
Μεχρι πριν ενα μήνα ειχα κινητο Cosmote με το παλιό πακέτο 240.
Απο την στιγμη που υπεγραψε συμβόλαιο για 2048/640 με 5μηνη ισχυ για το πακετο + υποχρεωτικη δεσμευση μεχρι και τον 12 μηνα , τοτε υποχρεουνται να του παρεχουν το ίδιο πακέτο.
Δεν ειναι δυνατον να συμφωνησε για 2048/640 και να το αλλαζουν τωρα , υποχρεωνοντας τον να πάρει 2048/256.
Σημερα υποχρεούτε η forthnet να έχει αορίστου με 640upload.
ΔΕΝ υποχρεούτε να έχει πακέτο με 640upload.
-
17-01-07, 13:24 #9
-
17-01-07, 17:26 #10
Καλά , νομικά μπορεί και να μην είναι υποχρεωμένη η Βίβο να έχει χχχ/640 πακέτα. Αλλά ηθικά και ως προς τη συμπεριφορά της προς τους πελάτες , θα έπρεπε να έχει .
Ο Sannin έχει τουλάχιστον εν μέρει δίκιο που διαμαρτύρεται. Αφού υπάρχει 12μηνη δέσμευση και το πρώτο 5μηνο έχει 2048/640 , τί πιο φυσιολογικό από το να απαιτεί να συνεχίσει να υπάρχει το 2048/640? βέβαια , εδώ έρχεται το 'εν μέρει'. Υπάρχει 2048/640 , αλλά μόνο σε αορίστου (πανάκριβο) , οπότε δεν μπορεί να πει ότι δεν είναι καθόλου διαθέσιμη η υπηρεσία .
Είναι λίγο παραξενη η κατασταση , είναι η αλήθεια. Και εκει που περιμέναμε σήμερα την ανακοίνωση της Βιβο μπας και δώσει τπτ σε ταχυτητες και triple play , άρχισε πάλι τη μελλοντολογία και τα δελτία τύπου για εντυπωσιασμό...Same shit, different day...
Επιτυχία είναι το να πηγαίνεις από τη μία αποτυχία στην άλλη,χωρίς να χάνεις το κουράγιο σου.-Winston Churchill
Θέλω να γίνω αυτός που ήμουν όταν ήθελα να γίνω αυτός που είμαι τώρα...
This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.
-
17-01-07, 18:05 #11
-
18-01-07, 03:00 #12
Έτσι ακριβώς έχουν έχουν τα πράγματα... Η κατάσταση όμως, δεν είναι καθόλου παράξενη, αντιθέτως είναι ξεκάθαρη.
Η Vivodi για λόγους που μόνο εκείνη ξέρει, σπρώχνει όλους τους πελάτες σε xxxx/256 υπηρεσίες. Ίσως είναι μια κουτοπόνηρη τακτική για να εξοικονομήσει bandwidth από τα P2P, αλλά είναι η μόνη από τους εναλλακτικούς παρόχους που κάνει αυτό το πράγμα. Αν ήξερα πως θα τριπλασίαζαν (ουσιαστικά) τις τιμές στο 2048/640 και με έμμεσο τρόπο θα με ανάγκαζαν να πάω σε 2048/256 εννοείται πως δεν υπήρχε περίπτωση να υπογράψω 12μηνο συμβόλαιο!
Αύριο θα φύγει το e-mail στη Vivodi με κοινοποίηση στην ΕΕΤΤ, αλλά με ενδιαφέρει να μάθω τι σκοπεύουν να κάνουν αυτοί που είναι στην ίδια κατάσταση με μένα......Eternal Legend...
-
29-01-07, 19:14 Απάντηση: Σχετικά με παλιότερη προσφορά Dslcube... #13
Εγώ έστειλα mail στη Vivodi ηδη, στην ΕΕΤΤ δεν υπάρχει βέβαια νομικό πάτημα να στείλω αφού δεν έχω δεσμευτεί.
Σε λίγο λήγει το προπληρωμενο εξάμηνο 2048/640 και τους έκανα σαφες οτι εχω σκοπο να διακοψω και να παω για zisto.
-
30-01-07, 00:40 Απάντηση: Σχετικά με παλιότερη προσφορά Dslcube... #14
Την καλύτερη δουλειά κάνεις... Το ίδιο θα έκανα αν ήμουν στη θέση σου.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω επιλογή λόγω συμβολαίου, γι' αυτό και είμαι έξαλλος με τη vivodi....Eternal Legend...
Παρόμοια Θέματα
-
Πλαίσιο και προσφορά dslcube στην Πάτρα
Από alpo111 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 16-11-07, 15:30 -
VIVODI: Η προσφορά του DSLcube συνεχίζεται έως τις 06/01/2007
Από EvilHawk στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 50Τελευταίο Μήνυμα: 23-12-06, 04:37 -
Προσφορα dslcube απο 512->2048. Μετά τους 5 μήνες τι;
Από johny_plat στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 03-11-06, 15:34 -
Προσφορά DSLcube στα 512Kbps
Από BossDoc στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 29Τελευταίο Μήνυμα: 03-02-06, 13:27
Bookmarks